15+ Revista / Temat e Lajmeve të Ndërtuara në Kornizën e Zanafillës së StudioPress (Të gjithë janë të Përgjegjshëm për celularin, HTML5, peshë e lehtë)

03.06.2020
Temat e WordPress '15+ Revista / Temat e Lajmeve të Ndërtuara në Kornizën e Zanafillës së StudioPress (Të gjithë janë të Përgjegjshëm për celularin, HTML5, peshë e lehtë)
0 14 мин.

Temat e Lajmeve të Revistës Genesis


Këto tema të revistës / lajmeve janë ndërtuar në Korniza e Zanafillës nga StudioPress.

Të gjithë 15 janë celular i përgjegjshëm + HTML5 dhe 14/15 janë nga StudioPress rekomandoi zhvilluesit (përveç Zigzagpress e cila është # 13). Kam përfshirë faqet e internetit të mostrës, udhëzimet e konfigurimit, çmimet dhe burime të tjera të dobishme në përshkrimin e secilit prej temave.

Për t’ju ndihmuar të gjeni më lehtë një temë, unë përfshija dyqane të shumta të temave Genesis dhe një listë të “llojeve të temave” nëse jeni duke kërkuar për WooCommerce, paralel, ose një lloj tjetër specifik të temës Genesis. Ju mund të përdorni StudioPress ‘ Udhëzimet për instalimin e Zanafillës, plugins, dhe Tutorials per te filluar. Nëse blini një temë nga StudioPress, Korniza e Zanafillës është përfshirë me temën tuaj, përndryshe do t’ju duhet ta blini veçmas nga StudioPress.

ps. SiteGround u vlerësua hosti # 1 i WordPress në një Sondazhi në Facebook marrë nga zyrtari WordPress Hosting Group Facebook (ata ishin # 1 në sondazhi i vitit të kaluar gjithashtu) dhe më mori <1 herë ngarkesa me rezultate perfekte 100% në GTmetrix dhe Pindgom. Nëse keni nevojë për WordPress hosting që e bën temën / faqen tuaj të shpejtë të ngarkesës, ato janë vazhdimisht # 1 in fije pas fije pas fije meqenëse ata do ju migrojnë falas dhe shumica e njerëzve i shohin bukur përmirësime të kohës së ngarkesës. Unë i përdor ato plan gjysëm i përkushtuar e cila ka 4x më shumë burimet e serverit (faktori # 1 i shpejtësisë së sitit).

Dyqane Temat

Llojet e temave

1. Revista Pro

Tema e Zanafillës së Zanafillës

Revista Pro është paraqitur në StudioPress, kështu që ju e dini se cilësia e kodimit është në nivelin më të lartë. Sshtë i lehtë, fleksibël dhe përmban 3 zona të widget-it të faqes fillestare. Vjen me 4 stile ngjyrash, 6 opsione faqosjeje, shabllonë faqesh, një personalizues teme, kokë porosi dhe opsione të temave. Përfshin udhëzimet e konfigurimit dhe ekziston gjithashtu një personalizim i faqes fillestare Youtube tutorial e cila është posaçërisht për Magazine Pro. Shumë dokumente për t’ju ndihmuar të filloni.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 99,95 $ (përfshirë Zanafillën)

SHIKONI MAGAZINE PRO

2. Lajmet Pro

Tema Pro Zanafillës Pro

NewsPress ‘News Pro është një temë e lehtë, shumë e personalizueshme për lajmet ose faqet e internetit të revistave. Ai përfshin 6 opsione faqosjeje, 5 stile ngjyrash, shabllonë të shumë faqeve dhe opsione për tematikë. Kjo është një tjetër temë e njohur StudioPress që ka përreth shumë vite.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 99,95 $ (përfshirë Zanafillën)

SHIKONI LAJME PRO

3. Metro Pro

Tema e Zanafillës Metro

Metro Pro është një temë e revistës Genesis me 5 stile ngjyrash dhe 6 opsione të paraqitjes. Shtë e ngjashme me News Pro dhe Magazine Pro, por ka një dizajn paksa të ndryshëm. Metro Pro gjithashtu ka një Udhëzues video në YouTube me 10,000+ pamje që ju tregojnë saktësisht se si të vendosni faqen tuaj.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 99,95 $ (përfshirë Zanafillën)

PJESA METRO PRO

4. Eleven40 Pro

Njëmbëdhjetë Temë Pro WordPress

Eleven40 Pro është një nga temat më të bukura të blog-ut të ndërtuara në Kornizën e Zanafillës, e cila mund të përdoret për një revistë ose faqe interneti për lajme. Dizajni i thjeshtë e lehtëson organizimin e përmbajtjes tuaj në mënyrën më efikase të mundshme. Unë kam përdorur Eleven40 Pro për shumë faqe në internet dhe është sinqerisht një nga temat e mia të preferuara për të punuar me të. Shtë e thjeshtë dhe super fleksibël. Këtu është një Rishikimi i njëmbëdhjetë40 Pro në YouTube nëse doni të hidhni një vështrim në opsionet që keni.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 99,95 $ (përfshirë Zanafillën)

PJESA ELEVEN40 PRO

5. Foodie Pro

Tema e Fëmijëve Foodie WordPress

Foodie Pro është pak më e kushtueshme, por ia vlen nëse doni një blog të artit (nuk duhet të jetë një blog ushqimi). Përfshin 3 opsione me ngjyra, hapësirë ​​opsionale për reklama, një faqe fillestare të zgjeruar dhe gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar një blog të bukur, miqësor me SEO në WordPress dhe Genesis. Baker Minimalistic ka një tërësi Seritë mësimore Youtube kushtuar vendosjes së Foodie Pro.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 129,95 $ (përfshirë Zanafillën)

PRODHIMI I FUQISHT PROV

6. Brunch Pro

mëngjes i vonë-pro-Zanafilla-theme

Brunch Pro është tema e motrës së Foodie dhe përmban 3 imazhe në faqen kryesore. Menyja e navigimit është në krye, përveç atyre karakteristikave që është shumë e ngjashme me Foodie. Brunch vjen me 8 paraqitje dhe shumë nga karakteristikat që ka Foodie. Tërhiqini ato krah për krah dhe bëni një krahasim. Këtu është një Udhëzues Youtube në Brunch Pro (mirë, më shumë një përmbledhje e tipareve të përgjithshme).

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 129,95 $ (përfshirë Zanafillën)

PROVA E PARA PARAQITJE

7. Pro navigimi

lundrimi pro

Navigation Pro vjen e mbushur me ngjyra të guximshme dhe tipografi, në mënyrë që të mund të dilni nga turma. Ai gjithashtu ka blloqe me përmbajtje me porosi, një faqe të integruar çmimesh dhe është e përputhshme me WooCommerce në mënyrë që të krijoni dyqan për të plotësuar lajmet tuaj.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 129,95 $ (përfshirë Zanafillën)
 • Detajet e temës
 • Udhëzime për konfigurimin: Asnjë
 • Shembuj: asnjë (më njoftoni nëse e keni përdorur këtë temë dhe unë do të rendis faqen tuaj)

PROVIMI PR SHUM NAVIGATION

8. Milan Pro

milan pro

Milano Pro është një revistë e modës, e stiluar Genesis temë që paketon një shënim të fuqishëm vizual. Vjen aksesueshmëria e gatshme, kështu që ju mund të arrini të gjithë audiencën tuaj të synuar. Dhe falë veçorive si titulli me porosi, aftësia e përkthimit dhe zonat e shumëfishta widget, mund të ndërtoni një revistë ose faqe lajmesh.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 99,95 $ (përfshirë Zanafillën)
 • Detajet e temës
 • Udhëzime për konfigurimin: Asnjë
 • Shembuj: asnjë (më njoftoni nëse e keni përdorur këtë temë dhe unë do të rendis faqen tuaj)

PJESA MILAN PRO

9. Pro jetese

pro jetese

Lifestyle Pro është një tjetër temë e jashtëzakonshme e StudioPress që lejon që përmbajtja juaj të shkëlqejë. Shtoni tekstin e shkruar, imazhet, dhe madje edhe përmbajtje video për të ndarë lajmet që prishen me njerëzit. Për të mos përmendur, kjo temë vjen e gatshme WooCommerce, e plotë me një faqe ulëse ulëse.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 99,95 $ (përfshirë Zanafillën)
 • Detajet e temës
 • Udhëzime për konfigurimin: Asnjë
 • Shembuj: asnjë (më njoftoni nëse e keni përdorur këtë temë dhe unë do të rendis faqen tuaj)

PROFILI I JETS S SHUM

10. Modern Blogger Pro

Blogger Modern Modern

Modern Blogger Pro u zhvillua nga Pretty Darn Cute Design i cili krijon tema femërore të Zanafillës, shumë prej të cilave mund të përdoren për një sit të revistave. Modern Blogger Pro u shfaq fillimisht në StudioPress, por prapë mund të blihet në faqen e internetit të PDCD. -Shtë paramenduar për WooCommerce por nuk është e nevojshme të përdorni WooCommerce nëse nuk doni të.

 • Dizajn Pretty Darn Cute
 • Rekomanduar StudioPress? po
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 49 $ + Korniza e Zanafillës

SHENJT BL BLOGGER MODERNE PRO

11. Pretty Chic

Tema Pretty Chic eCommerce

Pretty Chic është zhvilluar nga Pretty Darn Cute Design dhe ka funksionalitet opsional WooCommerce. Kjo temë e stilit të revistës vjen me një header / navigacion ngjitës, widget për opsione të plota, 1-3 menutë navigimi dhe është gati për retina. PDCD është gjithashtu një zhvillues i rekomanduar i Zanafillës i listuar në faqen e internetit të StudioPress, kështu që ju e dini që ata (Lindsey) janë të besueshëm.

SHIK SHTYPI PRETTY

12. Pretty Sweet

goxha e embel

Pretty Sweet është një temë e thjeshtë që e bën organizimin e përmbajtjes tuaj një cikël. Ka hapësirë ​​të bollshme për hapësirë ​​reklame, funksionalitetin e e-commerce, një shirit anësor opsional, dhe madje edhe pas zonave postare për të rritur konvertimet.

 • Dizajn Pretty Darn Cute
 • Rekomanduar StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 49 dollarë (Zanafilla nuk përfshihet)

SHIKONI PRETTY SWEET

13. Glam

temë e gjenezës glam

Glam u zhvillua nga Lauren nga Restored 316 Designs i cili është gjithashtu një zhvillues i rekomanduar i Genesis. Ajo ka 16+ tema femërore WooCommerce në dyqanin e saj të temave, megjithëse ato nuk duhet të jenë femërore, dhe ato nuk duhet të jenë as WooCommerce. Ju lehtë mund të ndryshoni stilin për të përputhet me markën tuaj dhe përmbajtjen. Të gjitha temat e Lauren vijnë me udhëzime për konfigurimin dhe ajo ofron shërbime të instalimit / markës së markës nëse është e nevojshme (është gjithmonë mirë kur zhvilluesit e bëjnë këtë). Nëse nuk e keni kontrolluar dyqanin e saj, unë do ta bëja këtë.

GLAM PIKA

14. E dashur

i dashur

Darling është një revistë / temë lajmesh e gatshme WooCommerce që ka një faqe elektronike fleksibël për një stil të gjithanshëm të faqes tuaj. Theksoni përmbajtjen tuaj në çfarëdo mënyre që dëshironi të përdorni seksionet e widget, ndryshoni skemat e ngjyrave për t’u përputhur me markën tuaj dhe besoni se do të shfaqet pa probleme në të gjitha pajisjet.

PARAQITJE E PARA

15. Xplorer

Tema e Zanafillës Xplorer

Zigzagpress nuk është një zhvillues i rekomanduar i Genesis i StudioPress, por unë i kam përdorur temat e tyre për faqe të shumta dhe ato janë shumë të lehta për tu punuar siç mund t’i lexoni në tim Shqyrtimi i Zigzagpress. Super të pastër, dhe shumica vijnë me kode të shkurtra për personalizimin më të lehtë të temave. Përveq temave të tyre ndonjëherë mund të ketë lloje, nuk kam ankesa. Ndërsa nuk e kam përdorur temën Xplorer, unë kam përdorur Drone, Zen, Prestige dhe Mindfulness. Të gjithë ishin të shkëlqyeshëm për të punuar me të dhe me sukses ndërtuan uebfaqe të shkëlqyera me ta. Patjetër që do ta kontrolloni Zigagpress.

 • Zigzagpress
 • Nuk rekomandohet StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 49 $ + Korniza e Zanafillës

PJESA XPLORER

16. Dulcis

dulcis

Dulcis është një temë e pastër dhe moderne e revistës që është më e përshtatshme për vendet e jetesës dhe modës. Përdorimi i pakufizuar i domenit, optimizimi i SEO dhe dizajni i përgjegjshëm e bëjnë këtë temë një nga temat më të mira të lajmeve të StudioPress në treg.

 • Zigzagpress
 • Nuk rekomandohet StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 49 dollarë (Zanafilla nuk përfshihet)

DREJT DULCIS

17. Joshua

joshua-udhëtimit-theme

Rebecca Gill nga Web Savvy Marketing ka një koleksion temash të Zanafillës të dizajnuara posaçërisht për industri të ndryshme – tema e udhëtimit Joshua është vetëm 1 prej tyre. Sshtë më shumë një plan urbanistik kompakt se shumica e temave të Zanafillës dhe është gati për përkthim. Ndërsa Web Savvy kohët e fundit ndërpreu shumë nga temat e tyre, Joshua mbetet në dispozicion në këtë dyqan temash.

 • Marketingu i truallit në internet
 • Rekomanduar StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 69,95 $ + Korniza e Zanafillës

SHENIM JOSHUA

Cila temë e revistës Genesis ju pëlqeu më së miri? Unë gjithmonë jam duke kërkuar t’i përmirësoj këto lista, kështu që nëse keni ndonjë feedback (ose keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur një temë), më lini një koment. Dhe nëse e gjetët të dobishëm këtë listë, ju lutemi ndani. Faleminderit përpara kohe – e vlerësoj.

Gëzuar!

Nënshkrimi i Tomit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector