20+ Faqet e internetit të fotografisë të gjenezës 20+ (Të gjitha temat janë të përgjegjshme në celular dhe të ndërtuara në kornizën e Zanafillës nga StudioPress)

03.06.2020
Temat e WordPress '20+ Faqet e internetit të fotografisë të gjenezës 20+ (Të gjitha temat janë të përgjegjshme në celular dhe të ndërtuara në kornizën e Zanafillës nga StudioPress)
0 17 мин.

Temat e Fotografisë së Zanafillës


Këto 20 tema të fotografisë janë ndërtuar në Korniza e Zanafillës nga StudioPress.

Ata janë të gjithë celular i përgjegjshëm + HTML5 dhe shumica kanë një portofol i integruar. Kam përfshirë disa dyqane me temë Genesis (dhe lidhje) nëse keni nevojë për një përzgjedhje më të gjerë. Mbani në mend se gjithmonë mund të shkëmbeni përmbajtje nëse një temë nuk tregon përmbajtje / imazhe specifike për fotografinë.

Këtu është një listë e Temat e Genesis WooCommerce nëse keni nevojë për të shitur në faqen tuaj. Mos harroni, të gjitha 20 nga këto tema të fotografisë së Zanafillës janë SEO-friendly, sigurohuni dhe keni kod të pastër për herë më të shpejtë të ngarkesës përmes Kornizës së Zanafillës. Më lini një koment nëse keni nevojë për ndihmë për këtë.

ps. SiteGround u vlerësua hosti # 1 i WordPress në një Sondazhi në Facebook marrë nga zyrtari WordPress Hosting Group Facebook (ata ishin # 1 në sondazhi i vitit të kaluar gjithashtu) dhe më mori <1 herë ngarkesa me rezultate perfekte 100% në GTmetrix dhe Pindgom. Nëse keni nevojë për WordPress hosting që e bën temën / faqen tuaj të shpejtë të ngarkesës, ato janë vazhdimisht # 1 in fije pas fije pas fije meqenëse ata do ju migrojnë falas dhe shumica e njerëzve i shohin bukur përmirësime të kohës së ngarkesës. Unë i përdor ato plan gjysëm i përkushtuar e cila ka 4x më shumë burimet e serverit (faktori # 1 i shpejtësisë së sitit).

Disa këshilla:

1. Fearless

patrembur-Zanafilla-theme

Fearless është tema e një fëmije në Genesis të një fotografi. Dizajni i kokës vertikale të kokës, i zakonshëm për faqet e internetit të fotografisë, nuk është aq i zakonshëm midis modeleve të temave të fëmijëve Genesis. Imazherisht ofron një seri temash të ngjashme me kryetarët anash, shumica e të cilave kanë një shfaqje me pamje të lartë, shfaqje të plotë në ekran në faqen kryesore, së bashku me faqet e blog-ut dhe modeleve të faqeve. Ofron në mënyrë të mrekullueshme 18 Temat e Zanafillës për fotografët të cilat mund të blihen si pako. Erick (nga Imagely) ka qenë jashtëzakonisht i dobishëm për të siguruar imazhe dhe përshkrime të temave për këtë post – kështu që nëse mbështetja është e rëndësishme për ju, supozoj se ata i trajtojnë klientët në të njëjtën mënyrë.

 • Imagely
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 79 $ (Pako) + Korniza e Zanafillës

SHIKONI FEARLESS

2. Frymë e Lirë

free-shpirt-Zanafilla-theme

Fryma e Lirë është një variant i fokusuar në fotografi i modeleve të zakonshme të temave të Zanafillës. Ajo ka një zonë të guximshme, të bazuar në imazhe, në krye, e ndjekur nga zona me shumë widget në faqen kryesore. Ai shtrin modelin vizual në faqosjet e blogeve të muraturave dhe rrjeteve, si dhe modelet e paraqitura të imazheve me imazhe të mëdha. ’Shtë paksa si Ansel (gjithashtu në këtë post), por me ngjyra më të lehta.

 • Imagely
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 79 $ (Pako) + Korniza e Zanafillës

PJESA FJALA FALAS

3. Përshëndetje Rozë

Përshëndetje CEO WordPress Theme

Nëse nuk i keni parë 21 temat e Zanafillës nga Hello You Designs, duhet. Ata janë të gjithë me përgjegjësi lëvizëse + HTML5 dhe kanë funksionim (opsional) WooCommerce. Më e rëndësishmja ata janë me të vërtetë cilësi të projektuesit – ato duken plotësisht unike dhe simetrike. Vjen me 20+ video mësimore të WordPress, mbështetje për temën e jetës dhe udhëzime për konfigurimin.

 • Përshëndetje Ju Designs
 • Portofoli i integruar: Po
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 65 $ + Korniza e Zanafillës

PJESA HELLO ROSE

4. Përshëndetje e mrekullueshme

Përshëndetje Tema e mrekullueshme e Zanafillës

Përshëndetje Gorgeous përmban një faqe të bukur shtëpiake me një plan urbanistik të rrjetit në krye, menu në qendër të navigimit dhe skedarë të kolonave të shumta kur lëvizni poshtë në faqe. Një tjetër nga kryeveprat e Hello You Design … kjo është me të vërtetë e vetmja fjalë që mund të përdor për ta përshkruar atë sepse nuk kam parë asgjë atje afër asaj që prodhon kjo dyqan teme në drejtim të dizajnit cilësor.

 • Përshëndetje Ju Designs
 • Portofoli i integruar: Po
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 59 $ + Korniza e Zanafillës

PJESA E HELLO GORGEOUS

Tema e fotografisë në Zanafillë Galeria

Galeria është vetëm 1 nga shumë Temat e Zigzagpress e cila mund të përdoret si një faqe interneti fotografike. Temat e Zigzagpress janë të lëmuara, të lehta për tu punuar (kam përdorur Vanilje, Mindfulness, Prestige, Megalithe dhe Drone). Shumica vijnë me një portofol të integruar + kode të shkurtra. Galeria përmban një rrëshqitës të madh të faqes fillestare, paraqitje të shumta galerish dhe kode të shkurtra. Temat e rradhës janë gjithashtu nga Zigzagpress dhe mund të përdoren për faqet e fotografisë. Do ta kontrolloja patjetër.

 • Zigzagpress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 49 $ + Korniza e Zanafillës

GALERIA E PIKU

6. Bijou

Tema e Fëmijës Bijou Genesis

Bijou vjen me një përzgjedhës të stilit që të mund të luani me ngjyra, modele sfondi dhe rrëshqitje të plota kundër rrëshqitësve të boksit përpara se të blini temën. Përfshinë paraqitjet e shumta të galerisë + kode të shkurtra (disa prej të cilave paraqiten në faqen kryesore) plus një menu të pastër të navigimit. Themeshtë një temë e fortë e Zanafillës që, si shumica e temave të Zigzagpress, do ta keni të lehtë të punoni me.

 • Zigzagpress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 49 $ + Korniza e Zanafillës

PIKU BIJOU

7. Revolution Pro

revolucioni pro

Revolution Pro është një temë fotografike e Genesis e ndërtuar nga StudioPress (zhvilluesit e Kornizës së Zanafillës), kështu që ju e dini cilësinë dhe kodimi është i nivelit të lartë. Ajo përmban një faqe të brendshme të uljes për të udhëzuar vizitorët në dyqanin tuaj online ose faqen e çmimeve të personalizuara që ju krijoni, të dyja mund të ndihmojnë biznesin tuaj të rritet.

 • StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Jo
 • 129,95 $ (Përfshinë Zanafillën)
 • Detajet e temës
 • Udhëzime për konfigurimin: Asnjë
 • @studiopress
 • Uebfaqet e Mostrave: Asnjë (Megjithatë)

PROVIMI I SHQYRTIMIT

8. Ambienti Pro

ambienti pro

Ambiance Pro është tema e përsosur e fotografisë e Zanafillës për të nxjerrë në pah frontin dhe qendrën tuaj më të mirë të punës. Ajo përmban një kokë dhe menu të veçantë për të udhëzuar vizitorët përmes faqes tuaj. Plus, ajo vjen me përgjegjësi celulare dhe me një faqe ulëse të integruar.

 • StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Jo
 • 99,95 dollarë (përfshin Zanafillën)
 • Detajet e temës
 • Udhëzime për konfigurimin: Asnjë
 • @studiopress
 • Uebfaqet e Mostrave: Asnjë (Megjithatë)

PROVIMI P RER SHQYRTIM

9. Elegance Pro

hijeshi pro

Elegance Pro është një temë e sofistikuar fotografike që balancon tipografinë e bukur me imazhe të mëdha, krijuese të deklaratave. Kjo e kombinuar me disa opsione të paraqitjes, aftësinë e përkthimit dhe modelin e përgjegjshëm të lëvizjes, thjesht ju përcakton nga suksesi që nga fillimi.

 • StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Jo
 • 129,95 $ (Përfshinë Zanafillën)
 • Detajet e temës
 • Udhëzime për konfigurimin: Asnjë
 • @studiopress
 • Uebfaqet e Mostrave: Asnjë (Megjithatë)

SHTYPI ELEGANCA PRO PRO

10. Parallax Pro

Tema Parallax Pro StudioPress

Parallax Pro është një Genesis temë paralelesh paraqitur në StudioPres dhe mund të personalizohet në një sit fotografie. Ajo përmban 5 opsione me ngjyra dhe 3 paraqitje (megjithëse ju mund të shtoni më shumë përmes CSS, klasa kolone, shtesa, etj). Këtu janë Udhëzimet në Youtube për vendosjen e tij. Shikoni faqet e internetit të mostrës për të parë se si mund të duken paraqitjet, ngjyrat dhe modelet e ndryshme.

 • StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Jo
 • 99,95 dollarë (përfshin Zanafillën)

PIKU PARALLAX PRO

11. Lartësia Pro

lartësi me tipare-wordpress-theme

Altitude Pro është i ngjashëm me Parallax Pro vetëm ai përmban një faqe të vetme (faqen kryesore) ku seksionet individuale janë më të gjata se ato në Parallax Pro. Megjithëse mund ta bëni këtë edhe me Parallax Pro. Menyja e navigimit nuk duhet të ketë efektin lëvizës – çdo menu mund të çojë në një faqe të re nëse ju pëlqen. Thjesht një alternative tjetër nëse ju pëlqen ky stil teme.

 • StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Jo
 • 99,95 dollarë (përfshin Zanafillën)

PROVA E SHTETIT ALTITUDE

12. Rrëmujë

Swank - Theme StudioPress

Swank është një temë fotografike WordPress e zhvilluar nga Lindsey nga Pretty Darn Cute Design. Ajo ka 12 tema femërore të Zanafillës në dyqanin e saj, Swank do të ishte mirë për një sit fotografik. Beenshtë paraqitur në faqen e internetit të StudioPress dhe ka në qendër fotot.

 • Dizajn Pretty Darn Cute
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 49 $ + Korniza e Zanafillës

SHIKONI VJETOR

13. Ansel

Ansel-Zanafilla-Theme

Ansel është tema e parë dhe e flamurit për fëmijë e lëshuar nga Imagely në vitin 2016. Në kohën e shkrimit, kjo temë është duke u përdorur nga Imagely për të fuqizuar faqen e tyre (imagely.com). Shtë një dizajn i pasur vizualisht me një pamje të plotë të ekranit në faqen kryesore, një faqe fillestare të zgjeruar dhe përdorim të gjerë të imazheve të paraqitura për faqosjet në blog dhe modele të faqeve të imazheve të paraqitura.

 • Imagely
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 79 $ (Pako) + Korniza e Zanafillës

ANSEL SHTYP

14. Revista

journal-Zanafilla-theme

Revista është një temë Blogimi në stilin anësor. Ndërsa përdor përdorim të mirë të imazheve dhe fotografive, është më pak specifik për fotografët sesa temat e tjera nga Imagely. Mund të krijojë një temë të bukur ‘ditar’ ose blogger për shumë lloje të ndryshme interesash ose nocesh. E pazakontë midis temave të stilit anësor, ajo ende vjen me një faqe në shtëpi të zgjeruar që lejon paraqitjen e përmbajtjeve të këndshme. Gazeta është një nga shtesat më të fundit në seritë relativisht të reja të Temave relativisht.

 • Imagely
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 79 $ (Pako) + Korniza e Zanafillës

PJESA E DYT

15. Atmosfera Pro

Tema e Zanafillës së Atmosferës

Temat më të mira janë të thjeshta, të lehta dhe tërheq vëmendjen tuaj. Kjo është pikërisht ajo që bën Atmosfera. Shtë tepër fleksibël dhe minimal, kështu që njerëzit përqendrohen në 1 gjë – foto. Nuk do të vijë me një portofol të integruar por shtesat e portofolit të Themeforest mund ta ndryshojnë atë.

 • StudioPress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Jo
 • 99,95 dollarë (përfshin Zanafillën)

PROVA E ATMOSFER VIS S VI PARA

16. Julia

julia

Julia është nga Creative Market i cili është një version më i vogël i ThemeForest por ka një më të madh Seksioni i temës së Zanafillës. Ajo vjen me lëvizje paralele të qetë, të kompletuara me një imazh të bukur të sfondit, funksionalitetin e tregtisë tregtare dhe një formë optike ngjitëse të shiritit anësor për nxitjen e konvertimeve dhe shitjeve.

 • Tregu Krijues
 • Portofoli i integruar: Po
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 59 $ + Korniza e Zanafillës

PJESA JULIA

17. Elegancë e pastër

Tema e Zanafillës me Elegancë të Pastër

Pure Elegance është temë Genesis për faqet e internetit të fotografisë të zhvilluara nga Oh Hello Designs. Paraqitja është krijuar për të paraqitur një imazh primar dhe shërbime fotografie poshtë tij, plus një blogroll opsional, për mua, dhe seksionin e buletinit që përdor Genesis eNews Extended.

 • Tregu Krijues
 • Portofoli i integruar: Po
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 45 $ + Korniza e Zanafillës

PEWRZGJEDHJE ELEGANCA E PARUR

18. Drejtësia e dritës

Tema e fotografisë së Zanafillës Fairlight

Zhvilluar nga Dinosaur Stew dhe paraqitur në Tregun Kreativ. Tema Fairlight është një temë për fëmijë Genesis e krijuar posaçërisht për faqet e internetit të fotografisë. Ajo përmban 2 dhe 3 paraqitjet kolonë me një portofol të integruar për t’ju ndihmuar të organizoni fotot dhe shërbimet tuaja.

 • Tregu Krijues
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Jo
 • 50 $ + Korniza e Zanafillës

PARA DREJT E PARA

19. Zen

Zen - Tema Zigzagpress

Zen është një temë e thjeshtë, e lehtë, e zhvilluar nga Zigzagpress. Përfshinë një portofol, stilet e ngjyrave dhe përmban një stil të zezë / të bardhë dhe një zgjedhës stili. Kam përdorur temën Zen për një nga faqet e internetit të klientit tim dhe e kam shumë të lehtë për të punuar me të – dhe faqja doli shumë e bukur.

 • Zigzagpress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 49 $ + Korniza e Zanafillës

SHENJT ZEN

20. Megalit

Tema Megalithe ZigZagPress

Megalithe është një temë kompakte me një portofol të filtrueshëm, paraqitje të shumta galerish, dhe përfshin kode të shkurtra dhe blog të integruar. Jo një tifoz i hijes së sfondit, por që mund të ndryshohet nëse nuk ju pëlqen. Përqendrohet shumë në portofol nëse kjo është e rëndësishme për ju.

 • Zigzagpress
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • Portofoli i integruar: Po
 • 59,95 $ + Korniza e Zanafillës

PJESA MEGALITHE

21. Imazhet

Tema e Zanafillës së Imazheve

Siç do ta prisni, Imazhet gjithçka rreth shfaqjes së imazheve me gjerësi të plotë si sfond kur lëvizni poshtë në faqe. Shtë e shkëlqyeshme për tregimin e tregimeve duke përdorur imazhet tuaja më të fuqishme, dhe përderisa nuk ka një portofol të integruar, kjo mund të shtohet përmes një shtojce të bukur të portofolit. Ka mbaruar Temat e 15+ nga Appfinite, disa prej të cilave janë paraqitur në StudioPress.

 • Appfinite
 • Portofoli i integruar: Po
 • Përgjegjës për celular + HTML5
 • 44,95 $ + Korniza e Zanafillës

PAMJE IMAGERIA

A gjetët një temë të bukur fotografike të Zanafillës? Nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur një temë, më lëshoni një rresht. Dhe nëse e gjetët të dobishme listën time, ju lutemi ndani. E vleresoj!

Gëzuar,

Nënshkrimi i Tomit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector