20 најбољих бесплатних тема за ВордПресс блог у 2019. години

Након инсталирања ВордПресс-а, следећа ствар која вам је потребна да инсталирате добру ВордПресс тему која одговара на свим уређајима (рачунар, таблет и мобилни телефон), СЕО фриендли и наравно брзо се учитава. Одабир добре ВордПресс теме прилично је изазован јер у галерији тема ВордПресс-а има преко 10 000 бесплатних тема, а за вас може бити потребан процес да одаберете праву тему. Дакле, прикупили смо неке од најбољих бесплатних тема за ВордПресс блог који су оптимизовани брзином, СЕО пријатељски и прелепог изгледа.


У овом посту ћемо делити 20 најпопуларнијих бесплатних тема за ВордПресс.

бесплатне теме за ВордПресс блог

Најбоље бесплатне теме за ВордПресс блог

ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је врло лагана и потпуно прилагодљива бесплатна тема за ВордПресс блог. Има преко 200.000 активних инсталација и једну од најцењенијих тема ВордПресс-а.

Помоћу ОцеанВП-а можете да креирате другу врсту веб локација попут блога, предузећа, портфеља, ВооЦоммерце излога и многих других. Ова тема у потпуности одговара и брже се учитава на свим уређајима. Одлично функционира с најпопуларнијим произвођачима страница попут Диви, Беавер Буилдер-а, СитеОригин итд. Потпуно је одзиван и ВооЦоммерце је спреман. Такође подржава РТЛ језике и можете користити и своје језике.

Можете да користите њихово бесплатно проширење увоза да бисте поставили њихов демо садржај за лако прављење веб локација. Такође можете да проширите њену функционалност употребом њихових премиум екстензија као што су „Стицк Анитхинг“, „обавештење о колачићима“, „Фуллсцреен“, „Попуп Логин“, „Стицки Фоотер“, „Елементор“ додаци, „Слидер“ и многи други..

Погледајте демонстрацију | Преузимање

Астра

Астра

Астра је једна од најпопуларнијих тема ВордПресс-а коју можете користити за лични блог, портфолио, посао и веб локацију ВооЦоммерце. То је веома лагана тема и потпуно прилагодљив.

Ова тема долази са различитим функцијама и прелиминарним предлошцима који добро функционишу са свим произвођачима страница попут Тхриве Арцхитецт, Беавер Буилдер, Диви, Висуал Цомпосер и многих других. Спреман је за ВооЦоммерце, РТЛ & Превод је спреман и прилагодљив на свим уређајима.

Тема је потпуно бесплатна и може се проширити помоћу премиум додатака. Ако желите брзу, потпуно прилагодљиву и бесплатну ВордПресс тему блога, онда је Астра савршена.

Погледај демонстрацију | Преузимање

Хуеман

Хуеман

Хуеман је једна од најпопуларнијих ВордПресс тема за блогове, часописе и пословне веб странице. Потпуно је одзиван и долази са флексибилним опцијама изгледа.

Ова тема има 4 различите опције видгета за подножје и можете додати неограничен број виџета на бочну траку. Можете да покажете свој најновији пост у истакнутој причи или клизачу. Можете одабрати било коју врсту фонтова који желите да користите. Такође имају подручја виџета подножја и заглавља у која можете лако уметати огласе или банере.

Ова тема је СЕО прилагођена и брже се учитава на свим врстама уређаја. Ако желите да направите блог, часопис, пословну веб страницу, ова тема је добра опција.

Погледајте демонстрацију | Преузимање

ЦолорМаг

ЦолорМаг

ЦолорМаг је сјајна тема у стилу часописа коју можете користити за свој ВордПресс блог, вести, часопис, посао и било коју врсту веб локација. Ова тема је у потпуности компатибилна с ВооЦоммерце додатком и можете додати било коју врсту производа и пролаз за плаћање да бисте продали своје производе. 

Сваку категорију можете истакнути јединственом бојом по вашем избору. Тема бесплатне верзије долази са 6 различитих прилагођених видгета и 15+ подручја виџета. Ова тема је потпуно СЕО пријатељска и оптимизована за брзину. 

Погледајте демонстрацију | Преузимање

Пјенушава

ПјенушаваПјенушавање је једноставна и чиста тема бесплатне ВордПресс теме за блог, путовања, здравље, пословање и било које друге веб странице. Ова тема је потпуно одзивна на мобилне уређаје и добро оптимизована за СЕО. Ова тема укључује клизач преко целог екрана, интеграцију друштвених медија, додатак за популарне постове итд.

Има различите распореде, боју, фонта, подешавања клизача. Ова тема је такође спремна за превод и вишејезичност. Са овом темом можете интегрисати и ВооЦоммерце, ббПресс и друге популарне премиум додатке.

Погледајте демонстрацију | Преузимање

Ицониц Оне

Ицониц ОнеИконичан један је бесплатна тема бесплатног ВордПресс блога са прелепом типографијом. Ова тема је у потпуности одговарајућа и омогућава вам да прилагодите како желите. Можете лако да пошаљете логотип, промените боју позадине, текст подножја, иконе на друштвеним мрежама.

Ицониц долази са једном бочном траком и једним менијем заглавља уз једноставну навигацију.

Погледајте демонстрацију | Преузимање

Цхалленгер

Цхалленгер Тхеме

Цхалленгер је врхунска бесплатна тема за ВордПресс за блоговање, пословање, подцаст веб локације. Ова тема је у потпуности одговарајућа и добро оптимизована за брзину тако да се веб локација брже учитава на свим уређајима.

Дизајн теме је једноставан и минималистички а прелепа типографија чини вашу веб локацију читљивијом. Тема бесплатне верзије долази са 4 различита подручја виџета, 50+ икона друштвених медија и потпуно прилагодљивим делом заглавља како бисте проширили своју листу е-поште.

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Асхе

Асхе

Асхе је бесплатна тема за ВордПресс блог са више аутора која је погодна за лични блог, храну, путовања, лепоту, моду, венчање, фотографију и било коју врсту блогова. Има минималан, елегантан и мобилни прилагодљиви изглед који изгледа невероватно на свим уређајима.

Можете интегрисати ВооЦоммерце са Асхе темом. Тема је добро шифрирана и одлично функционира са свим популарним додацима и ствараоцима страница попут Диви, Елементор, Беавер буилдер-а итд. Тема укључује клизач преко цијелог екрана, слику заглавља, Инстаграм клизач.

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Донован

Донован

Донован је чиста и модерна дизајн бесплатна тема за ВордПресс. Садржи 3 различита изгледа блога и једноставан навигациони мени. Можете додати друштвене иконе у подручје горњег виџета и прилагодити подручја подножја. Њихова тема је оптимизована за СЕО и може се превести на ваше језике. 

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Главни блог

Главни блог

Главни блог је чиста и модерна бесплатна тема за блогање ВордПресс-а. Тема је у потпуности одговарајућа и учитава се брже на свим уређајима. Омогућава вам промену боје позадине и логотипа. Тема је у потпуности РТЛ и превод је спреман и ВПМЛ компатибилан. Садржи једну бочну траку и можете променити слику заглавља.

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Блог Елите

Блог ЕлитеБлог Елите је вишенамјенска бесплатна тема блога ВордПресс. Одговара и нуди могућности богате значајкама. Омогућава вам да користите различите комбинације стилова и опција заједно како бисте вам помогли да направите чисту веб локацију у неколико минута. Долази са бочном траком и више опција заглавља. 

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Оптимизер

Оптимизер

Оптмизер је вишенаменска бесплатна тема за ВордПресс блог и има много моћних функција. Омогућује вам прилагођавање сваког елемента без модификације било којег кода. Тема долази са два изгледа и прелепим клизачем слике. Такође вам омогућава да лако отпремите логотип за своју веб локацију, користите 600+ фонтова, додате прилагођено ЦСС поље и друге опције боја.

Тема је 100% респонзивна, СЕО пријатељска и добро оптимизована брзина. Спреман је за превод и ради са ВооЦоммерце, ббПресс и многим другима. Ако желите бесплатну ВордПресс тему за свој блог, посао, портфељ, фотографију и веб локацију е-трговине, ова тема је сјајна опција.

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Контраст

Контраст

Контраст је елегантна и брза бесплатна ВордПресс тема за блогање и ревије. Тема укључује неограничена подручја виџета, леву или десну бочну траку, 4 ступаца видгета у подножју, слике нулте слике, сродне постове и још много тога. Такође можете да додате друштвене иконе на врху или на дну.

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Веллингтон

Веллингтон

Веллингтон је једноставна и модерна тема бесплатне ВордПресс теме блога. Долази са два различита изгледа поста, прелепом типографијом, истакнутим клизачем и бочном траком. Тема је потпуно одговарајућа и можете лако изменити подешавања тема у алату за прилагођавање.

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Риббон ​​Лите

Риббон ​​Лите

Риббон ​​Лите је једноставна и бесплатна тема за блогање ВордПресс-а. Тема је муњевита, СЕО оптимизована и у потпуности прилагодљива. Тема укључује једну бочну траку и једноставан навигацијски мени. Можете додати друштвене иконе и приказати сродне постове који ће помоћи читаоцима да се држе вашег садржаја.

Погледајте демонстрацију & Преузимање

ВТ Блоггинг

ВТ Блоггинг

ВТ Блоггинг је елегантна и минимално бесплатна тема за ВордПресс. Тема је у потпуности одговарајућа и посебно дизајнирана за веб странице блога. Мобилно је и примењује најбоље СЕО праксе. 

Тема укључује једну бочну траку, друштвене иконе и ауторски видгет. Спреман је за превод и ради беспрекорно у вишестраним инсталацијама.

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Писци Блогили

Писци Блогили

Вритерс Блогили је бесплатна тема за ВордПресс за СЕО и сајтове за блогање, новине и фотографије. Тема је лако једноставна за постављање и има пуно простора за оглашавање за уновчавање ваше веб странице. 

Тема сјајно функционише код популарних програмера страница као што су Елементор, Беавер Буилдер, Диви итд. Једноставно можете креирати вести са једне странице или једне странице, едукативне веб странице са мало времена..

Погледајте демонстрацију & Преузимање

Вритее

Вритее

Вритее је елегантна и модерно изгледања бесплатна тема за блогање ВордПресс-а која одговара личном блогу, храни, путовањима, фотографији. Тема је у потпуности одговарајућа и добро осмишљена.

Тема садржи пиксел савршен дизајн, једну бочну траку, више виџета, клизач слике пуне ширине / у кутији. Компатибилан је са ВооЦомерце и превод је спреман.

Погледајте демонстрацију | Преузимање

кељ

кељ

Кале је минималан, елегантан и модерно изгледан ВордПресс тема за блог о храни и може се користити и у било које друге сврхе. Тема је једноставна за употребу и можете се лако интегрирати с ВооЦоммерцеом.

Кале долази са прелепом изгледом насловне странице, великим постом који се истиче са истакнутим постом, опцијама за приказивање банера или огласа у заглављу. То је у потпуности РТЛ & подржава вишејезичност. Такође долази са више распореда фид блогова, опцијама величине бочне траке и можете приказати иконе својих друштвених медија.

Погледајте демонстрацију | Преузимање

Посеидон

Посеидон

Посеидон је једноставна и елегантна тема бесплатне ВордПресс теме блога. Тема се испоручује са презентацијом слике преко целог екрана, вишеструким изгледима блога, једном бочном траком и иконама друштвених медија. Потпуно је одзиван и одлично функционира са ВооЦоммерцеом.

Погледајте демонстрацију | Преузимање

У овом чланку смо поделили 20 најбољих бесплатних тема за ВордПресс блог које можете да користите за свој лични блог, посао, портфолио, фотографију или било које друге веб локације.

Сада је потребно да тестирате сваку од тема да бисте проверили да ли та тема одговара вашој веб локацији или не. Међутим, ако желите потпуне карактеристике тема и приоритетну подршку тематске компаније, можете да надоградите тему на премиум верзију.

Да ли желите да на својој листи представите своју тему? Оставите коментар испод.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map