10 cele mai bune pachete cu temă WordPress (cunoscute și sub numele de pachete pentru dezvoltatori) la achiziționarea mai multor teme pentru o reducere

Dacă proiectați mai multe site-uri web în WordPress, puteți economisi bani achiziționând pachete tematice WordPress. Favoritele mele sunt Astra (de departe), StudioPress și Teme elegante.


Acestea sunt o colecție de teme actualizate cu o singură taxă. Unele sunt recurente, dar am inclus doar un cuplu, deoarece nimeni nu îi place să plătească abonamentele în curs. Am enumerat prețuri, teme de eșantion și alte detalii. Acest site web a fost creat folosind StudioPress ” Tema de outreach Pro pe care o iubesc absolut. Temele StudioPress + Zigzagpress sunt încorporate în Cadrul Genezei care este recomandat de Yoast, Matt Mullenweg (fondatorul WordPress) și Matt Cutts de la Google. StudioPress este magazinul meu dedicat temei WordPress și peste 200.000 de oameni le folosesc.

Cele mai bune 10 pachete cu temă WordPress

 1. Astra – 599,95 USD (viață)
 2. StudioPress – 499,95 USD (viață)
 3. Teme elegante – 249 USD (viață)
 4. Zigzagpress – 249 USD (viață)
 5. MyThemeShop – 87 USD prima lună, 9 dolari / lună după
 6. GavickPro – 99 € (durata de viață)
 7. Presă de hârtie grafică – 499 USD (viață)
 8. Themify – 499 USD (viață)
 9. WooThemes – 499 USD / an
 10. SoloStream – 299 USD (viață)

1. Astra

Site-urile Astra sunt de departe cele mai populare teme WordPress.

Cu Plugin Starter Sites Astra, puteți importa peste 100 de site-uri web gata cu un singur clic. Temele lor sunt literalmente cele mai frumoase pe care le-am văzut și sunt proiectate pentru aproape fiecare tip de industrie. Dacă sunteți un designer, vă recomand să primiți pachetul pe viață și să-l utilizați pentru a crea site-uri web pentru clienți. Toate temele lor răspund mobil, se încarcă rapid, iar majoritatea temelor folosesc Elementor sau Beaver Builder. Descarcă pluginul Astra Starter Sites și vezi ce vreau să spun.

Acesta este singurul pachet tematic de care aveți nevoie, vă promit.

Site-ul restaurantului

VEZI PACHETUL TEMA ASTRA

2. StudioPress

Pro-Plus-All-Tema-Pachet-de-StudioPress

StudioPress este magazinul meu preferat de WordPress cu teme pentru copii Genesis (mulți clienți cu plată mare își doresc acestea, deoarece sunt în mod legitim SEO-friendly și recomandat de Yoast și Google Matt Cutts). Există o comunitate uriașă pentru Genesis Framework, motiv pentru care dezvoltatorii terți precum Zigzagpress și Hello You Designs (doar pentru a numi un cuplu) au creat, de asemenea, magazine cu temă WordPress în jurul Genesis. Există tone de Dezvoltatori Genesis și activ Grup Facebook dedicat Genezei. StudioPress are instrucțiuni de configurare, Tutoriale, Geneza pluginuri, și Instrucțiuni de instalare Genesis pentru a te ajuta să începi.

 • $ 499.95
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Yoast + Matt Cutts le recomandă
 • Cod curat, timp de încărcare ușoară și rapidă

VEZI PACHETUL STUDIOPRESS PRO PLUS

3. Teme elegante

Pachet pentru dezvoltatori teme elegante

Temele elegante există în jurul anului 2008 și este în prezent unul dintre cele mai importante magazine tematice WordPress. Așadar, dacă căutați fiabilitate pe lângă teme frumos proiectate, sunt o alegere excelentă. Pachetul lor tematic este de o taxă de 249 USD pentru o singură dată și include 87+ teme (inclusiv cele populare Divi Tema care singur a fost descărcat de 350.000 de ori). Au documentație excelentă și suport pentru toate temele. Puține magazine au succes în construirea unei comunități mari în jurul temelor lor – dar Elegant Themes a făcut exact asta. Au totul de la un Un rating pe pagina lor BBB la Peste 75.000 de urmăritori Facebook. Include mai multe teme pentru afaceri, blog, comerț electronic, portofolii, reviste și personale.

 • 249 USD (o singură dată)
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • # 1 magazin tematic WordPress
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Acces la pluginuri + fișiere Photoshop

VEZI TEMELE ELEGANTE PACK

4. MyThemeShop

Pachetul de teme MyThemeShop

MyThemeShop are cel mai rapid încărcarea temelor WordPress la magazin. Dacă ești obsedat Viteza site-ului WordPress ca mine, navighează prin unele dintre temele lor populare, cum ar fi Schemă sau Venit stabil. Peste 350.000 de utilizatori cu o echipă de asistență solidă, plus toate temele răspund mobil. De asemenea, au tone de teme gratuite (cu toate acestea, calitatea codificării este de obicei mai bună cu premium). Opțiunile lor tematice sunt dezvoltate de cineva care știe exact ce caută un dezvoltator / blogger – făcându-le destul de intuitive și ușor de lucrat. Pentru o selecție atât de mare de teme de calitate, MyThemeShop este o alegere excelentă.

 • 87 USD prima lună, 9 dolari / lună după
 • Politica de rambursare: niciuna după descărcare
 • Include actualizări, suport, PSD-uri
 • Toate temele răspund mobil
 • Cea mai rapidă încărcare a temelor WordPress

VEZI PACHETUL MYTHEMESHOP

5. GavickPro

Pachet cu temă WordPress GavickPro

GavickPro este o temă WordPress stocată pe baza Poloniei, care a acumulat o mulțime de urmărire cu peste 17.000 de fani Facebook. Pentru numai 99 € (110 USD) veți primi 30+ teme nemaipomenite, care sunt de fapt foarte frumoase. Toate au machete foarte simple, bine concepute (trebuie să le vezi să știi). GavickPro este un mic echipă care oferă, de asemenea, prin intermediul partenerului lor servicii de personalizare și optimizare rapidă a temelor accesibile, Vama Mică.

 • 99 € (o singură dată)
 • Politica de rambursare de 14 zile
 • Toate temele răspund mobil
 • Acces la actualizări, suport, PSD-uri

VEZI PACHETUL GAVICKPRO

6. Presă de hârtie grafică

Pachet cu temă de presă pentru hârtie grafică

Presa de hârtie grafică se referă la imagini. Deci, dacă clienții dvs. sunt fotografi, artiști sau altcineva similar, acesta ar putea fi pachetul pentru dezvoltatori WordPress pentru dvs. Veți vedea că aproximativ 1/2 din temele lor sunt destinate fotografilor și includ un portofoliu încorporat, însă au și teme pentru companii, bloguri, comerț electronic, reviste, videoclipuri și alte tipuri de site-uri web..

 • 499 USD (o singură dată)
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Majoritatea temelor sunt responsive + HTML5

VEDIȚI PACHETUL DE PRESĂ A CĂRȚII GRAFICE

7. Themify

Themify Developer Pack

40+ tragere și plasare Teme WordPress pentru toate tipurile de industrii. Aici este Recenzie video YouTube a lor Tema corporativă care vă oferă o privire interioară asupra opțiunilor temelor, personalizărilor și a ceea ce puteți face cu temele lor. Nu este fan al unora dintre animațiile pop-up, dar acestea pot fi ușor schimbate. În general, însă, dacă căutați teme cu personalizare ușoară pe care le puteți utiliza pentru a construi rapid site-uri web (în același timp, ușor pentru clienți să își actualizeze conținutul), consultați pachetul de teme WordPress Themify.

 • 499 USD (o singură dată)
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Toate temele răspund mobil

VEDEAȚI PACHETUL

8. WooThemes

Pachetul WooThemes All Themes

Vă recomand Teme Genesis WooCommerce peste non-Genesis, altfel acesta este un pachet tematic excelent WordPress încărcat cu teme WooCommerce pentru multe industrii. Ele sunt cele mai populare locații pentru a obține teme WooCommerce și sunt construite de Automattic deci știi că sunt legitimi. Cu toate acestea, 499 USD / an este destul de scump dacă mă întrebați, depinde doar de bugetul dvs. și de câte site-uri WordPress intenționați să construiți.

 • $ 499 / an
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Majoritatea temelor sunt receptive la dispozitive mobile

VEDIȚI PACHETUL ÎN DOMENII

9. SoloStream

Pachetul SoloStream WordPress Developer

Nu în ultimul rând (bine, OK … Le-am enumerat ultimul pentru un motiv), este SoloStream. Încă face tăierea, dar recomand teme elegante, Zigzagpress sau StudioPress peste acest pachet tematic datorită reputației lor și a design-urilor minunate. SoloStream mai are câteva teme frumoase pe WordPress, care merită să le verifici. Au 43+ teme construite pentru diverse industrii.

 • 299 USD (o singură dată)
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Toate temele răspund mobil

VEZI PACHETUL SOLOSTREAM

Vezi si: 25+ Teme prietenoase cu SEO pentru toată lumea (Toată Geneza)

Dacă mai doriți câteva, am creat doar un nou site web wpthemepacks.com care listează câteva alte pachete de teme WordPress. Și dacă aveți întrebări, dați-mi un comentariu … Sunt aici pentru a vă ajuta! Am scris și recenzii despre StudioPress și Zigzagpress pentru aceia dintre voi interesați de aceștia … cu siguranță sunt două pe care le recomand, precum și teme elegante.

Mi-ați găsit utilă lista? Vă rugăm să împărtășiți… Aș aprecia asta!

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map