5 teme pentru educația Genesis pentru școli + universități (toate sunt responsabile pentru mobil și sunt construite în cadrul Framework Genesis de la StudioPress)

Teme despre educația Genezei


Aceste teme de educație WordPress sunt toate construite în Cadrul Genezei.

Toate temele sunt mobil receptiv + HTML5 și veți găsi instrucțiuni de configurare, prețuri și alte resurse utile în fiecare descriere a temei. Recomand utilizarea StudioPress ” Tutoriale și Pluginuri Genesis, deoarece majoritatea demo-urilor prezintă multe pluginuri pe care le puteți găsi pe StudioPress.

Există doar câteva teme despre educația Genesis – dar puteți oricând să schimbați conținutul pe o altă temă și să-l înlocuiți cu al vostru – acesta este punctul complet al unui șablon. Dacă cumpărați Education Pro de la StudioPress, Genesis Framework este inclus la achiziția dvs. (99,95 USD). Pentru toate celelalte teme de educație, va trebui cumpără Geneza separat pentru 59,95 USD. Aici sunt instrucțiuni de instalare a temei odată ce ai ales o temă.

ps. SiteGround a fost evaluat gazda WordPress # 1 într-o Sondaj pe Facebook luat de oficial Gazduire WordPress Group Facebook (erau # 1 în sondajul de anul trecut de asemenea) și m-am prins <1s timpi de încărcare cu scoruri perfecte de 100% în GTmetrix și Pindgom. Dacă aveți nevoie de găzduire WordPress care face ca tema / site-ul dvs. să se încarce rapid, acestea sunt în mod constant 1 în fir după fir după fir de vreme ce vor vă migrează gratuit iar majoritatea oamenilor văd frumos îmbunătățiri ale timpului de încărcare. Le folosesc plan semi-dedicat care mai are 4x resurse server (factorul de viteză al numărului 1).

1. Pro Education

Education Pro StudioPress Tema

Education Pro este tema Genesis 1 pentru site-urile de educație. Este construit de StudioPress (dezvoltatorii Genezei), astfel încât să știți că este legitim când vine vorba de calitatea codului, actualizări de temă, documentație, asistență și fiabilitate. Poate fi utilizat pentru instituții, școli sau orice site de învățământ. Adăugând la aceasta, vine cu 6 stiluri de culori, 6 opțiuni de layout și un meniu personalizat + fundal. Este o temă extrem de personalizabilă – consultați site-urile de exemplu de mai jos.

 • StudioPress
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 99,95 USD (include Geneza)

VEZI PROCEDURA EDUCAȚIEI

2. Caroline

Tema Universității Caroline

Caroline este proiectat pentru site-urile de educație și programe de formare online. Se integrează cu LearnDash sistem de instruire, bbPress pentru forumuri și BuddyPress pentru rețelele de socializare. Cu această temă, vă puteți aștepta la o asistență bună și la timpuri de încărcare rapide. Toate temele 9seeds sunt incluse cu PSD-uri, precum și opțiuni pentru crearea de calendare de evenimente, vânzarea de cursuri online și chiar crearea unui forum online. În general, este o alegere plăcută pentru o temă PTA sau educație pentru Genesis.

 • 9seeds
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 79,95 USD anual + Cadru Genesis

VEZI CAROLINA

3. Deborah

Tema Deborah Genesis PTA

Deborah este o temă Genesis pentru site-urile PTA sau districtul școlar. Respectă regulile PTA naționale pentru logo, culori și fonturi. De asemenea, este pre-proiectat pentru a prezenta calendare de evenimente, programe, buletine informative, colectori de fonduri, sponsori, și chiar are funcționalitate de comerț electronic opțional.

 • 9seeds
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 69,95 USD anual + Cadru Genesis

VEZI DEBORAH

4. Derrick

Tema LMS Derrick Genesis

Derrick este proiectat pentru site-urile LMS (sistemul de management al învățării) și acceptă programe de instruire online, apartenență și opțiuni de vânzări de descărcare digitală. De asemenea, vine cu un constructor de liste de e-mail și mai multe căsuțe de apel la acțiune, deși puteți utiliza întotdeauna pluginuri pentru asta.

 • 9seeds
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 79,95 USD anual + Cadru Genesis

VEZI DERRICK

5. Acedemy Pro

academie pro

Academy Pro este o altă temă StudioPress construită pe Genesis Framework. Este potrivit pentru creatorii de cursuri online, marketerii de conținut educațional și chiar și site-urile de membru. Atât conținutul audio cât și video sunt acceptate pe pagina principală, este compatibil cu WooCommerce și există șabloane încorporate pentru pagina de destinație care vă ajută să vă inspirați. De asemenea, vine gata de traducere, astfel încât să puteți satisface studenți și educatori internaționali.

 • StudioPress
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 129,95 USD (include Geneza)

VEZI ACADEMIA PRO

Căutați mai multe teme Genesis + Resurse

Lasă-mi un comentariu dacă ai întrebări sau sugestii cu privire la cum să îmbunătățești mai bine această listă și, dacă ați găsit-o utilă, vă rugăm să-i dați o parte. Chiar aș aprecia asta.

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map