5 teme WordPress în aer liber (SEO-friendly + mobil răspuns)

Teme WordPress în aer liber


Aveți nevoie de o temă WordPress în aer liber, care să poată răspunde de mobil și SEO-friendly?

Toate temele WordPress din această listă sunt ambele. Primele 3 teme sunt alimentate de Cadrul Genezei care oferă site-ului dvs. WordPress un fundament puternic SEO prin viteza mai mare a site-ului, Suport HTML5, marcare schemă pentru fragmente bogate, și au securitate încorporată. Geneza este recomandată de Yoast, fondatorul WordPress Matt Mullenweg, și de Head of Spam la Google, Matt Cutts. Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă convinge să îl utilizați, nu știu ce este. Numerele 4-5 sunt teme responsive în WordPress în aer liber pe ThemeForest cu note mari.

ps. SiteGround a fost evaluat gazda WordPress # 1 într-o Sondaj pe Facebook luat de oficial Gazduire WordPress Group Facebook (erau # 1 în sondajul de anul trecut de asemenea) și m-am prins <1s timpi de încărcare cu scoruri perfecte de 100% în GTmetrix și Pindgom. Dacă aveți nevoie de găzduire WordPress care face ca tema / site-ul dvs. să se încarce rapid, acestea sunt în mod constant 1 în fir după fir după fir de vreme ce vor vă migrează gratuit iar majoritatea oamenilor văd frumos îmbunătățiri ale timpului de încărcare. Le folosesc plan semi-dedicat care mai are 4x resurse server (factorul de viteză al numărului 1).

@jm_cook @Skitzzo Am cumpărat Genesis. Oamenii AM au trimis mai multe teme de exemplu cu ani în urmă. Am rambursat (card cadou) persoana AM care mi-a dat sfaturi.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 iunie 2013

@bgardner pentru că îi va face pe oameni să creadă că favorizez Geneza față de alte cadre tematice. Oh, stai, asta este de fapt adevărat;) – Joost de Valk (@yoast) 31 ianuarie 2012

Aici sunt ei…

1. Xtrail

Xtrail

Xtrail este una dintre acele teme WordPress în aer liber, care se potrivesc oricăror aventuri în aer liber. Fie că inițiați o agenție de turism, un blog de turism sau un magazin online, Xtrail are acoperit nevoile dvs. în aer liber. Permiteți-le persoanelor să facă rezervări cu pluginul de rezervare încorporat, să creeze evenimente pentru care aceștia să participe sau să integreze site-ul dvs. cu WooCommerce cu câteva clicuri. Și nu uitați să vizați oameni din mers cu un design receptiv.

 • ThemeForest
 • Mobil SEO optimizat SEO
 • $ 75 la

VEZI XTRAIL

2. Altitudine Pro

Caracteristici de altitudine-WordPress temă

Altitudine Pro este o Tema paralaxului Genezei care folosește imagini pentru a crea un sentiment de profunzime și design vertical. Această temă a fost dezvoltată de StudioPress și este unică dacă căutați ceva diferit. Știu că imaginile nu sunt legate în totalitate de exterior – dar oricum conținutul va fi schimbat, așa că la sfârșitul zilei, fotografiile stoc nu contează.

 • StudioPress
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 99,95 USD (include Geneza)

Vizualizați ALTITUDE PRO

3. Vânătorule

Hunter a fost dezvoltat de Marketing Web Savvy care creează teme WordPress specifice industriei, construite în Genesis Framework. Această temă specială este destinată costumelor de vânătoare, ghizilor, taxidermistilor sau oricui caută un site web profesional în aer liber. Dispune de 2 meniuri de navigare, 3 opțiuni de culoare, pagină de pornire widgetized, rotator flexibil, apel la acțiuni, tabele de prețuri și o galerie foto YouTube +. Aceasta este tema mea preferată de Web Savvy Marketing.

 • Marketing Web Savvy
 • Mobil responsive
 • 79,95 USD + Cadru Genesis

VEZI HUNTER

4. Navigare Pro

navigare pro

Navigation Pro, construită pe cadrul popularului Genesis și adus de tine de echipa talentată de la StudioPress, este o temă versatilă în aer liber. Este construit pentru a încărca rapid aprinderea, astfel încât site-ul dvs. să fie întotdeauna foarte rapid. Și vine cu funcții excelente, precum blocuri atomice pentru construirea ușoară a site-urilor, compatibilitatea WooCommerce, încărcare integrată și pagini de prețuri și chiar este pregătit pentru traducere, astfel încât conținutul dvs. legat de călătorie să poată ajunge la un public mai larg.

 • StudioPress
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 129,95 USD (include Geneza)
 • Detalii despre temă
 • Instrucțiuni de instalare: Nici unul
 • @studiopress

VEZI PROIECTAREA NAVIGAȚIEI

5. cerneală

Cerneală - Tema de poveste WordPress

Cerneala este o temă în aer liber de la ThemeForest care folosește un aspect de lățime completă pentru a vă prezenta cele mai bune fotografii și conținut. Accentuează povestirea și în conformitate cu detalii tematice, este atât de ușor de personalizat, nu are opțiuni tematice, ci se bazează, în schimb, pe personalizatorul temelor încorporat. Consultați detaliile temei, deoarece vă arată o mulțime de opțiuni disponibile.

 • $ 44
 • ThemeForest
 • Mobil responsive
 • 4,83 / 5 stele

Vizualizați cerneala

Nu pot decide asupra unei teme în aer liber?

Tot ce înseamnă o temă WordPress în aer liber este că conținutul și stilul au un aspect în aer liber, cu toate acestea, acest lucru poate fi făcut cu orice tip de temă WordPress cu doar câteva modificări.

În acest sens, dacă nu ați găsit o temă care vă place în lista mea, poate doriți să consultați lista mea completă de Teme WordPress bazate pe Geneză care sunt toate mobile, SEO-friendly, HTML5 și care sunt integrate în Genesis Framework. Sunt sigur că veți găsi o temă frumoasă.

Dacă ați găsit utilă lista mea, vă rugăm să ne distribuiți. As aprecia asta :)

Noroc!

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map