7 teme pentru copii Genesis cu defilare Parallax (toate care răspund mobil, HTML5 și ușor)

03.06.2020
Teme WordPress '7 teme pentru copii Genesis cu defilare Parallax (toate care răspund mobil, HTML5 și ușor)
0 6 мин.

Teme cu Parallaxul Genezei


Dacă sunteți în căutarea unei alte teme cu paralaxul Genesis decât Parallax Pro, Te-am acoperit.

Aceste teme paralaxe sunt toate construite în Cadrul Genezei. Le-am colectat din StudioPress, Hello You Designs, Creative Market și alte magazine tematice Genesis. Toate cele 7 teme ale Genezei sunt mobil receptiv + HTML5 pe care le-am specificat și în detaliile fiecărei teme.

papalaxă oferă site-ului tău un sentiment de profunzime folosind designul vertical cu imagini de fundal (sau videoclipuri). În timp ce unii oameni critică site-urile cu paralax pentru că nu au SEO, deoarece sunt doar un site web cu o singură pagină, puteți avea de fapt pagini și postări nelimitate și pot include design și funcționalitate pe care le au alte teme Genesis. Trebuie doar să urmați instrucțiunile de configurare ale temei și să folosiți StudioPress ” Instrucțiuni de instalare Genesis, Plugin-uri, și Tutoriale.

1. Altitudine Pro

Caracteristici de altitudine-WordPress temă

Altitudine Pro este similară cu Parallax Pro, doar că are o singură pagină (pagina principală) unde secțiunile individuale sunt mai mari decât cele din Parallax Pro. Articolele de navigare nu trebuie să aibă efectul de derulare – fiecare articol poate duce la o nouă pagină (a se vedea linkurile în subsol). Altitude Pro este o temă curată, simplă, care poate fi personalizată rapid într-un site web generic minunat.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 99,95 USD (include Geneza)

Vizualizați ALTITUDE PRO

2. Cafea Pro

Cafe Pro Parallax Tema

Café Pro este o temă de restaurant cu un design de paralax. StudioPress spune că combină tema Parallax Pro și Foodie pentru a crea o soluție pentru restaurante și alte afaceri cu cărămidă și mortar. Include un meniu încorporat și alte caracteristici ale unui site web al restaurantului.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 99,95 USD (Genesis Inclus)

VEZI CAFÉ PRO

3. Parallax Pro

Tema Parallax Pro StudioPress

Parallax Pro a fost dezvoltat de StudioPress și este probabil cea mai populară temă paralaxă Genesis de pe piață. Aici sunt Instrucțiuni YouTube pentru configurarea acesteia, dar vine cu 5 opțiuni de culoare (albastru, verde, portocaliu, roz, roșu), 3 opțiuni de aspect (deși puteți adăuga mai multe folosind plugin-uri ca Paleta de proiectare Genesis), iar tema este în general foarte personalizabilă. Vizualizați site-urile cu exemple pe care le-am enumerat pentru a vedea cum arată aspectele, culorile și desenele diferite.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 99,95 USD (include Geneza)

VEZI PARALLAX PRO

4. Buna ziua & Echipă

salut si echipa

Dacă nu ați văzut cele 21 de teme Genesis de la Hello You Designs, ar trebui să o faceți. Toate sunt mobile cu răspuns + HTML5 și au (opțional) Funcționalitatea WooCommerce. Mai important este că sunt cu adevărat calitatea de designer – arată complet unic și simetric. Vine cu peste 20 de tutoriale video WordPress, asistență pentru temă de viață și instrucțiuni de configurare.

VEZI BUNA & ECHIPĂ

Hello Trending Genesis Genesis

O altă temă paralaxă Genesis de la Hello You Designs. Hello Trending dispune de un glisor carusel, zone de imagine paralaxă pe care le puteți schimba în personalizator și posibilitatea de a adăuga sau elimina cu ușurință blogul de pe pagina de pornire din personalizator. Schimbați culori, fonturi, machete, alte funcții pentru a vă potrivi marca. Opțional WooCommerce și portoliu încorporat.

 • 59 USD + Genesis Framework
 • Detalii despre temă
 • Instrucțiuni de configurare (după achiziție)
 • Exemple: mainstreetwebstudio.com

VEZI TENDINGUL HELLO

6. Pur și simplu fermecător

Simplu tema fermecătoare a Genezei

Simply Charming este o temă de paralax genezică feminină dezvoltată de Restored 316 Designs care este un recomandat dezvoltator Genesis pe site-ul StudioPress ”. Pur și simplu Charming vine cu 7 stiluri de culori diferite, 3 opțiuni de dispunere și o mulțime de posibilități de formatare a paginilor de pornire.

 • Restaurat 316 Proiecte
 • @ restored316
 • Mobil responsabil + HTML5
 • 75 $ + Genesis Framework

Vizualizați farmecul simplu

7. Salut Boho

salut boho

O altă temă paralaxă Genesis de la Hello You Designs. Hello Boho are un portofoliu filtrabil, zone de imagine paralaxe pe care le puteți modifica în personalizator și posibilitatea de a adăuga sau elimina cu ușurință blogul de pe pagina de pornire din personalizator. Schimbați culori, fonturi, machete, alte funcții pentru a vă potrivi marca. Funcționalitate opțională WooCommerce pentru pornirea unui magazin online.

 • 65 USD + Genesis Framework
 • Detalii despre temă
 • Instrucțiuni de configurare (după achiziție)
 • Exemple: mainstreetwebstudio.com

VEZI HELLO BOHO

Găzduiește-ți site-ul pe SiteGround

SiteGround a fost evaluat gazda WordPress # 1 într-o Sondaj pe Facebook luat de oficial Gazduire WordPress Group Facebook (erau # 1 în sondajul de anul trecut de asemenea) și m-am prins <1s timpi de încărcare cu scoruri perfecte de 100% în GTmetrix și Pindgom. Dacă aveți nevoie de găzduire WordPress care face ca tema / site-ul dvs. să se încarce rapid, acestea sunt în mod constant 1 în fir după fir după fir de vreme ce vor vă migrează gratuit iar majoritatea oamenilor văd frumos îmbunătățiri ale timpului de încărcare. Le folosesc GoGeek care mai are 4x resurse server (factorul de viteză al numărului 1).

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

WordPress Gazduire sondaj septembrie 2018.png

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

Nu pot decide cu privire la o temă Genesis?

În timp ce acestea sunt singurele teme cu paralaxul Genezei, există multe alte teme ale Genezei a alege din. Asta face legătura cu o postare pe care am scris-o care organizează tone de teme Genesis în industrii și tipuri de teme. Merită să aruncați o privire, astfel încât să vă cunoașteți opțiunile.

Dacă ați găsit utilă lista mea, vă rugăm să împărtășiți. Aș aprecia asta. Și dacă cunoașteți orice alte teme Genesis cu capacitate de derulare în paralaxă, aruncați-mi o linie!

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector