Cele mai bune 3 pachete cu temă Genesis (cunoscute și ca pachete pentru dezvoltatori) de unde puteți cumpăra mai multe teme pentru o reducere

03.06.2020
Teme WordPress 'Cele mai bune 3 pachete cu temă Genesis (cunoscute și ca pachete pentru dezvoltatori) de unde puteți cumpăra mai multe teme pentru o reducere
0 5 мин.

A Pachet tematic WordPress este un pachet de teme la un preț redus și există doar 4 pentru Cadrul Genezei. sunt StudioPress, Zigzagpress, Marketing Web Savvy, și Themedy.


Sunt toate taxele unice, cu excepția celor de la StudioPress, care și-au schimbat recent prețurile la 499,95 USD, plus o taxă recurentă de 99,95 USD / an. Marketingul Web Savvy reprezintă toate temele specifice industriei și pachetul tematic Zigzagpress vine cu suport de viață (în timp ce altele nu). Acestea sunt tipul de detalii importante pe care le voi împărtăși cu voi în această listă. Sper ca iti place!

Da, am folosit link-uri de afiliere, sunt sigur că vor merge direct la Navient pentru împrumuturi pentru studenți (mulțumesc). Dar sperăm că veți găsi această listă utilă în găsirea pachetului dvs. tematic pentru Genesis, deoarece am petrecut mult timp cercetând și reunind această listă. Aici sunt ei…

1. Pachetul cu toate temele StudioPress Pro Plus

StudioPress Pro Plugin All Package cu temă

StudioPress a construit Genesis Framework pentru a ști că sunt temele lor de încredere și a codat bine. De asemenea, veți primi toate temele de la terțe părți prezentate pe StudioPress, care sunt testate de calitate. Majoritatea temelor StudioPress vin instrucțiuni de configurare iar sprijinul lor este solid (o cădere majoră pentru alte magazine tematice Genesis). Ei sunt locul 1 pentru a obține teme pentru copii Genesis, ceea ce reprezintă un beneficiu enorm în sine (dacă construiți site-uri Genesis pentru șansele clienților, vor dori să folosească o temă StudioPress). Temele lor sunt, de asemenea, actualizate frecvent, iar StudioPress este activ pe cele mai populare Grupul Facebook Genesis WP. Site-ul StudioPress este încărcat cu Tutoriale precum și Geneza pluginuri. Acestea sunt doar câteva avantaje ale alegerii StudioPress, așa că, dacă puteți obține o taxă recurentă de 99,95 USD, acestea ar trebui să fie primul dvs..

 • 499,95 USD + 99,95 USD / an
 • Acces la teme terță parte
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Majoritatea temelor sunt responsive + HTML5
 • Cod curat, timp de încărcare ușoară și rapidă
 • Politica de rambursare de 30 de zile

VEZI STUDIOPRESS PRO PLUS Pachetează toate tipurile de pachete

2. Calitatea de membru Zigzagpress pentru totdeauna

Pachet tematic Zigzagpress

Zigzagpress este o colecție de peste 31 de teme pentru copii Genesis, cu un membru Forever, care este o taxă unică de 349 USD. Temele Zigzagpress sunt super drăguțe (temele StudioPress sunt ușoare și minime în timp ce temele Zigzagpress sunt stilate folosind coduri scurte, portofolii, și alte caracteristici. În timp ce vă puteți baza pe pluginuri pentru a face acest lucru, elementele Zigzagpress sunt pre-structurate, astfel încât să corespundă fonturilor, culorilor și stilului temei (ceea ce face mult mai ușor de personalizat). Am folosit Prestige, Mindfulness, Drone, Zen și Showroom. Toate au fost foarte ușor de lucrat, așa că dacă sunteți nou la Genesis, poate doriți să mergeți cu pachetul tematic Zigzagpress Genesis. Include toate temele viitoare. Singura reclamație pe care o am este că unele teme pot avea dactilografii în text, iar asistența poate fi discutabilă în funcție de unii clienți.

 • 349 USD (o singură dată)
 • Toate temele răspund mobil
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Aspecte multiple ale paginilor de pornire
 • Politica de rambursare de 30 de zile

VEZI ZIGZAGPRESS FOREVER MEMBERSHIP

3. Pachet pentru dezvoltatori de marketing Web Savvy

Teme de genealogie de marketing web

Marketingul Web Savvy creează specifice industriei Teme pentru copii cu caracter non-profit, psihologi, stomatologi, universități, agenți imobiliari, avocați, contabili, saloane și alte industrii. Au și un cuplu Teme Genesis WooCommerce. Conținutul poate fi oricând schimbat, dar unora le place să își facă fotografiile / machete cât mai aproape de site-ul web finalizat. Marketingul Web Savvy este un recomandat dezvoltator Genesis pe site-ul StudioPress și are o reputație solidă în comunitatea Genesis. Recomandat.

 • 299,99 USD (o singură dată)
 • Politica de rambursare: fără rambursări
 • Acces la teme, actualizări, suport
 • Majoritatea temelor sunt responsive + HTML5

VEZI PACHETUL DEZVOLTATOR DE MARKETING WEB SAVVY

Știu că este o investiție mare, mai ales dacă nu ești bogat. Nu sunt bogat, dar am cumpărat pachetul tematic StudioPress și Zigzagpress și le-am folosit pentru a construi mai multe site-uri web atât pentru mine, cât și pentru clienți. Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre acestea, lăsați-mi un comentariu și voi fi bucuros să răspund la orice întrebări pe care le pot. Altfel mult noroc pentru tine!

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector