Generation Review Review – De ce să folosiți o temă WordPress bazată pe Geneză (de StudioPress) este treaba inteligentă de făcut

03.06.2020
Teme WordPress 'Generation Review Review – De ce să folosiți o temă WordPress bazată pe Geneză (de StudioPress) este treaba inteligentă de făcut
0 5 мин.

Nu dau multe evaluări de 5 stele, dar Genesis Framework este o excepție. Folosesc Genesis zilnic când lucrez pe propriul meu site WordPress (acesta) și pe clientul meu. Vă recomand întotdeauna să folosiți un Tema WordPress bazată pe Geneză din cauza funcției SEO integrate, a fiabilității, a securității și a altor funcții. Acoper toate acestea în recenzia mea Framework Framework.


Iată de ce Genesis merită o clasificare perfectă de 5 stele …

Geneza este folosită de profesioniști

Geneza este recomandată de fondatorul WordPress, Matt Mullenweg. Există alte două persoane care folosesc Geneza care nu sunt menționate pe site-ul StudioPress: Joost De Valk (din pluginul SEO Yoast) și Matt Cutts (șef de spam la Google). Dacă este recomandat de câinii de top din WordPress, Yoast și Google – va merita.

Selecție largă de teme WordPress bazate pe Geneză

Puteți obține o temă WordPress bazată pe Geneză de la oricare dintre aceste magazine tematice. Îmi place să rămân cu teme StudioPress, deoarece ei sunt cei care au construit Genesis Framework, dar există unele teme foarte frumoase din care să alegi.

SEO încorporat real

 • Codul ușor înseamnă timp de încărcare mai rapid
 • Geneza susține cod schema.org (necesar pentru fragmente bogate)
 • Toate temele StudioPress au fost optimizate de expertul SEO Greg Boser
 • Cele mai multe teme sunt receptive mobile (bune pentru SEO)

Motivul principal pentru că temele Genezei au SEO integrat este acela că folosesc coduri ușoare. Acest lucru face ca site-ul dvs. să se încarce mai rapid (viteza site-ului este un factor de clasare în Google). Nici Geneza nu este înghesuită cu opțiuni inutile, care pot provoca adesea timpuri de încărcare lente.

Sunt setări SEO încorporate pentru Geneză, cu toate acestea, recomand să utilizați Plugin SEO Yoast pentru a trece peste aceste setări, în principal, deoarece Yoast include un caracteristică de analiză a conținutului.

Comunitatea Awesome & A sustine

Știți cum există tone de tutoriale WordPress gratuite online? Lucru similar cu Geneza.

StudioPress oferă documentație pentru fiecare temă pentru a vă ajuta să începeți și postează actualizări pe rețelele de socializare despre subiecte legate de Geneză. Există, de asemenea, grupuri terțe de socializare care se ajută reciproc. Și dacă trebuie să angajezi un dezvoltator care să te ajute să îți personalizezi tema, iată o listă cu StudioPress a recomandat dezvoltatorii Genesis.

Cantitatea potrivită de caracteristici încorporate

 • Machete de pagini multiple
 • Widget-uri personalizate
 • Antet personalizat
 • Fundal personalizat
 • Șablon cu lățime completă
 • Opțiuni temă

Unele teme WordPress vin cu tone de funcții încorporate. Deși acestea pot fi atrăgătoare la început, sunt de asemenea notorii pentru încetinirea unui site web.

Geneza include numai caracteristici care sunt necesare pentru proiectarea unui site web pe care le numesc „codul lor ușor”. Tot ce ai nevoie este câteva machete de pagini, widget-uri și opțiuni tematice pentru a proiecta un site frumos. Puteți (și ar trebui) să utilizați pluginuri dacă este necesar. Continua să citești…

Pluginuri WordPress doar pentru temele Genezei

Revizuirea mea Framework Framework include în mod natural plugin-uri WordPress special create pentru temele WordPress bazate pe Genesis. Cele mai multe dintre acestea au calificări foarte bune.

Aș folosi cu siguranță unele dintre pluginurile StudioPress. StudioPress este cunoscut pentru dezvoltarea de produse de top, atât de teme, cât și de pluginuri, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru ca pluginul să fie depășit, rupt sau încurcat cu site-ul dvs..

Fiabilitate & Încredere

Actualizări automate Genesis

La sfârșitul zilei nu vreau să mă îngrijorez dacă tema mea are un bun SEO, securitate sau vreun lucru pe care o temă ar trebui să îl aibă.

Știu că Genesis nu numai că include acestea, dar este, de asemenea, actualizată automat. Știu că acest lucru va reduce la minimum eventualele probleme cu site-ul meu. Și știu că echipa de la StudioPress știe ce fac. Vreau doar să fiu pe mâini bune, astfel încât să mă descurc la ce sunt bine și exact ceea ce obțineți atunci când utilizați cadrul Genesis.

Cel mai bine este liniștea sufletească.

Acum mergeți mai departe și căutați teme WordPress bazate pe Geneză astfel încât să puteți petrece mai puțin timp rulând site-ul dvs. web și mai mult timp crescându-l.

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector