Recenzie StudioPress: Teme WordPress, care sunt de fapt SEO prietenoase, responsive pentru mobil și încorporate în cadrul cadrului Genesis (recomandat de Yoast și Matt Mullenweg)

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress care arată minunat și este de fapt SEO-friendly, ar trebui să consultați StudioPress.


Toate temele StudioPress sunt receptive pentru mobil și au un cod curat, ușor, care face site-ul dvs. rapid, sigur și funcționează fără probleme. Sunt încredințați de peste 200.000 de utilizatori WordPress, inclusiv Yoast, Matt Cutts de la Google, plus fondatorul WordPress – Matt Mullwenweg. Puține magazine tematice pot obține de fapt un interviu cu Matt. StudioPress este doar respectat.

Am scris această recenzie StudioPress pentru că le folosesc Tema de outreach Pro zilnic pentru site-ul meu web. Arată minunat, încărcă sub 1 an și nu am avut niciodată o singură problemă legată de temă. Am construit peste 15 site-uri WordPress folosind teme StudioPress și am scris 20 de tutoriale pe blog despre Genesis Framework. Și în timp ce există o mulțime de magazine tematice WordPress și Genesis acolo, ajung mereu la StudioPress. Acest review StudioPress se bazează pe experiența mea folosind temele lor împreună cu sfaturi practice pentru a vă ajuta să vă personalizați tema.

SEO-friendly-WordPress-teme

Iată 15 motive pentru care ar trebui să alegeți StudioPress pentru a construi sau a reproiecta site-ul dvs. WordPress:

 1. SEO-Friendly
 2. Fiabilitate
 3. categorie ușoară
 4. Mobil responsabil + HTML5
 5. Securitate
 6. Accesibilitate gata
 7. Design uimitor
 8. Powered By The Genesis Framework
 9. Actualizari automate
 10. Setari tema
 11. Pluginuri Genesis
 12. Documentație
 13. Tutoriale Youtube
 14. Suport comunitar
 15. Dezvoltatori Genesis

1. SEO-friendly: cod curat = mai puține probleme tehnice

Adevăratul SEO pe care îl obțineți cu o temă StudioPress este cod curat ceea ce face ca site-ul dvs. web să funcționeze rapid, responsiv, sigur și fără probleme. Nu vă place ca clasamentele dvs. să se extindă dacă utilizați StudioPress (sau orice temă în acest sens). Dar faptul că majoritatea site-urilor web au probleme tehnice care ar fi putut fi prevenite dacă codul temei ar fi fost scris mai bine. Evitarea problemelor tehnice în consecință, beneficiază SEO și, de asemenea, îmbunătățește experiența utilizatorului, uptimes, securitate și vă poate economisi o mulțime de bani angajând un dezvoltator pentru a remedia erorile.

StudioPress-SEO

Genesis Framework vine cu propriul său Setări SEO dar ca în orice temă, te descurci mai bine configurarea pluginului SEO Yoast. De asemenea, Genesis vine cu schema.org pentru fragmente bogate dar îți este mai bine să folosești un plugin de genul Schema All In One (gratuit, dar minim) sau Fragmente WP Rich (premium și robust). Aceste plugin-uri vor face o treabă mai bună indiferent de tema pe care o alegeți. Nu vă lăsați păcăliți atunci când un dezvoltator aruncă cuvintele „SEO-friendly” pe tema WordPress. Cea mai bună metodă de a ști este să urmăriți ceea ce utilizează cei mai buni oameni WordPress și, de aceea, oameni ca Yoast și Matt Cutts de la Google folosesc Genesis Framework de StudioPress.

2. Fiabilitate: Încredere de 200.000 de oameni care &# X2665; Geneză

Sunt multe de spus despre cumpărarea unei teme de la o companie de renume (spre deosebire de un dezvoltator independent de pe ThemeForest). StudioPress are acum peste 200.000 de utilizatori care au încredere în ei pentru a face actualizări și îmbunătățiri continue la temele lor și Genesis Framework. Numai factorul de fiabilitate vă poate salva nenumărate ore având de a face cu probleme tehnice și posibilitatea ca tema dvs. WordPress să fie întreruptă sau mai rău, abandonată.

@jm_cook @Skitzzo Am cumpărat Genesis. Oamenii AM au trimis mai multe teme de exemplu cu ani în urmă. Am rambursat (card cadou) persoana AM care mi-a dat sfaturi.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 iunie 2013

@bgardner pentru că îi va face pe oameni să creadă că favorizez Geneza față de alte cadre tematice. Oh, stai, asta este de fapt adevărat;) – Joost de Valk (@yoast) 31 ianuarie 2012fac

Cu StudioPress actualizările mele au mers întotdeauna perfect …

wordpress-plugin-actualizări

Pot conta pe ei pentru a lansa actualizări frecvente la Genesis Framework …

Geneza-actualizări

Întrucât Temele ThemeForest sunt create de dezvoltatori independenți, care este posibil să nu fie la fel de fiabile. Aceasta este o temă ThemeForest pe care am folosit-o pentru site-ul meu web (cel în care sunteți accesat). În cele din urmă s-a întrerupt, nu s-au lansat actualizări și am început să intru în erori tehnice. A trebuit să-mi reproiectez site-ul folosind tema Outreach Pro de StudioPress, care mi-a luat săptămâni, dar pe termen lung aceasta a fost o binecuvântare deghizată. Cu toate acestea, aveți opțiunea de a evita această greșeală.

întrerupt-ThemeForest-temă

3. Ușor: Nu mai este un cod umflat Încetinindu-te

Majoritatea temelor StudioPress nu includ un portofoliu încorporat, coduri scurte și unele nu includ chiar un slider. În loc să aveți aceste caracteristici incluse în tema dvs. (ceea ce vă doare timpul de încărcare), vă veți baza pe pluginuri pentru a adăuga doar funcționalitatea de care aveți nevoie. Acesta este întregul concept de greutate ușoară. Codificarea StudioPress este de asemenea de vârf, astfel încât să puteți fi sigur că site-ul dvs. WordPress bazat pe Geneză se va încărca instantaneu. Mina, de obicei, se încarcă în .8s atunci când este testat în GTmetrix.

Raportul de viteză WordPress GTmetrix

4. Mobile Responsive + HTML5

Toate temele StudioPress răspund mobil și toate cu excepția 1 (Focus Pro) sunt HTML5 …

Digital-Pro-Theme-by-StudioPress

5. Securitate: Cod revizuit de Core Developer Mark Jaquith

Recunosc că nu știu prea multe despre securitate când vine vorba de codificare (doar lucruri generale cum ar fi schimbarea numelui de utilizator al administratorului, instalarea unui plugin de securitate precum Wordfence, etc). Dar știu că StudioPress l-a adus pe Mark Jaquith, expert în securitate și dezvoltatorul WordPress de bază, pentru a revizui și regla temele lor. Acest lucru este bun, deoarece site-urile WordPress au fost o țintă recentă.

StudioPress-teme de securitate

6. Accesibilitate gata (pentru persoanele cu handicap)

Acest lucru face ca site-ul dvs. web să fie mai ușor de citit de către persoanele cu deficiențe de vedere, cu deficiențe de auz sau cu orbi de culoare. Sunt lucruri mici, cum ar fi textul care face un contrast ridicat în comparație cu culoarea de fundal sau face navigarea dvs. selectabilă prin tastatură. Nu este un factor de clasificare în Google (cel puțin), dar face site-ul dvs. mai ușor pentru acest grup de oameni.

accesibilitate gata-wordpress-teme

7. Designuri uimitoare cu o selecție largă de teme

Vă asigur că există mai mulți designeri WordPress decât mine, dar site-ul meu web este o versiune personalizată a StudioPress ” Tema de informare profesională. Vezi pagina mea de pornire sau vezi pagina vitrina secțiunea de pe StudioPress pentru a vedea site-urile Genesis proiectate folosind temele StudioPress.

mobilizare-pro-StudioPress-tema-personalizare

8. Realizat de The Genesis Framework

Toate temele StudioPress sunt construite în Genesis Framework. Aceasta este similară cu o temă părintească și facilitează dezvoltarea temei copilului dvs. (cea pe care o alegeți pe StudioPress). Folosind Genesis, permiteți StudioPress să efectueze actualizări continue pentru Genesis Framework, care vă permite să funcționați fără probleme site-ul dvs. Web. În esență, vă ajută cu tot ce este listat în această recenzie StudioPress. Poti aflați despre cadrele tematice din această postare WP Beginner. Fiți siguri, Geneza este printre cele de top cadre este respectat în comunitatea WP.

Geneza-cadru

9. Actualizări automate: Un lucru mai puțin preocupat

După instalarea temei, puteți activa autodidactele în setările temelor dvs. Genesis:

Geneza-automate-actualizări

10. Setări temă: o privire interioară

Toate temele StudioPress au setări teme Genesis pe care le puteți exporta și importa pentru a le utiliza pe mai multe site-uri Genesis. După cum vedeți, nu există aproape atât de multe opțiuni ca o temă robustă precum Avada pe ThemeForest, dar așa cum am spus, acesta este conceptul unei teme ușoare.

StudioPress temă-opțiuni

11. Pluginuri Genesis (de asemenea, ușoare)

StudioPress are o serie de Geneza pluginuri Aș folosi în mod DEFINITIV pentru a personaliza tema StudioPress. Cele mai multe dintre ele au calificări ridicate, deoarece sunt ușoare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru încetinirea site-ului dvs. Cel puțin aș verifica aceste plugin-uri Genesis:

StudioPress-genesis-plugins

12. Documentare solidă pentru a vă începe

documentație StudioPress are atât pentru Genesis Framework, cât și pentru temele lor. După ce achiziționați o temă, veți avea acces la ea instrucțiuni de configurare. Aici vor arăta cum să vă instalați tema, să importați conținut demo, să configurați pagina de pornire, setările Genesis SEO, coloanele de utilizare și alte tutoriale. Mai jos sunt instrucțiunile pe care le-am primit pentru Outreach Pro.

outreach-pro-setup-instrucțiuni

13. Tutoriale Youtube pentru aproape fiecare temă

Deoarece StudioPress este atât de popular, o mulțime de oameni și-au folosit temele. De obicei, puteți găsi tutoriale Youtube care vă arată cum vă puteți configura tema StudioPress, mai ales dacă a fost o perioadă de timp (cum ar fi Executive Pro, Eleven40 Pro, Parallax Pro, altele). Iată un excelent tutorial pe YouTube de Lisa Irby care vă arată cum puteți personaliza orice temă Genesis WordPress:

14. Suport comunitar: Alăturați-vă grupului Facebook!

Dacă cumpărați o temă StudioPress, ar trebui să vă alăturați cu siguranță Grupul Facebook Genesis WordPress. Sunt foarte utile, iar echipa StudioPress postează actualizări periodice cu privire la noile versiuni de teme, sfaturi și alte știri despre Genesis Framework. Dacă aveți o întrebare sau o problemă legată de ceva din Geneză, acesta este unul dintre cele mai utile grupuri de Facebook la care m-am alăturat.

genesis-wordpress-facebook-group

15. O mulțime de dezvoltatori ai Genezei Dacă ai nevoie de ajutor

StudioPress are propria lor listă de Dezvoltatorii Genezei dar lucrez cu Pronaya, care este mult mai ieftin (40 USD / oră) și m-a ajutat să construiesc peste 15 site-uri WordPress în Genesis Framework. Lucrăm împreună de 5 ani și îl puteți angaja freelancer.com (doar înscrieți-vă și căutați utilizatorul bdkamol). El locuiește în Bangladesh, dar dacă nu vă deranjează diferența de timp, vorbește engleză bine și completează de obicei actualizări în 1-2 zile. El vă poate instala tema, personaliza și face totul Optimizarea vitezei WordPress proiecte pentru mine.

pronaya-freelancer

Alegerea unei teme StudioPress

bazează-ți decizia pe designul care îți place. Deși unele teme sunt specifice industriei, oricum conținutul este menit să fie schimbat. Deci nu vă bazați decizia doar pe conținut. Outreach Pro este anunțat ca temă bisericească, dar am folosit-o ca site web de marketing și îmi place. Evident proprietate imobiliara, WooCommerce, educaţie, și chiar teme paralaxice sunt unice pentru acel tip de site web, dar Temele polivalente pot fi personalizate pentru orice industrie.

 • Afaceri: Executive Pro, Agency Pro, Digital Pro
 • Agent imobiliar: Agent concentrat, AgentPress
 • General Blogger: Eleven40 Pro, Sixteen Nine
 • Food Blogger: Foodie Pro, Brunch Pro, Dish Daily, Wellness Pro, Cook’d Pro
 • Revista / Știri: Metro Pro, News Pro, Magazine Pro
 • Parallax: Parallax Pro, Altitudine Pro
 • Restaurant: Cafe Pro
 • Educație: Educație Pro
 • WooCommerce: Jessica, Divine, Gallery Pro, Glam Pro

Vizualizați temele StudioPress

Pachetul All Plus Theme: Obțineți toate cele 55+ teme StudioPress

Pachetul cu toate temele StudioPress Pro Plus include toate temele StudioPress cu 499,95 USD + 99,95 USD / an după. Acest pachet tematic include toate temele terță parte și viitoare din colecția lor. Am descoperit că multe concerte cu plată mai mare implică companii care doresc să folosească Genesis, astfel că fiind dezvoltator WordPress (și dezvoltator Genesis) vă poate obține mai mulți clienți în sine.

StudioPress Pro Plugin All Package cu temă

Site-uri vitrine: consultați versiunile personalizate ale fiecărei teme

Folosește vitrina secțiunea de pe site-ul StudioPress pentru a vedea versiunile personalizate ale fiecărei teme. Există o opțiune în partea dreaptă a paginii, unde puteți filtra după temă (și veți observa că unele site-uri web arată complet diferit decât tema, arătându-vă cât de flexibile sunt).

StudioPress-vitrina-filtru

StudioPress-casetă de prezentare

Vizualizați temele StudioPress

Asta e tot ce am! Dacă aveți întrebări cu privire la revizuirea temelor mele StudioPress, Genesis Framework sau o temă specifică, trimiteți-mi o linie în comentarii și voi fi bucuros să vă ajut. Imediat ce am aflat de StudioPress m-am îndrăgostit (cum se spune). Dar serios, îmi place foarte mult să lucrez cu temele lor și cu siguranță mi-a fost ușoară viața, mai ales aspectul designului.

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map