Recenzie Zigzagpress: Un loc solid pentru temele genealogice elegante (multe cu portofoliu încorporat și coduri scurte)

03.06.2020
Teme WordPress 'Recenzie Zigzagpress: Un loc solid pentru temele genealogice elegante (multe cu portofoliu încorporat și coduri scurte)
0 4 мин.

Deci probabil că ai auzit Zigzagpress, un loc relativ nou pentru a construi teme WordPress în StudioPress ” Cadrul Genezei.


După ce am construit peste 10 site-uri WordPress bazate pe Geneză folosind teme Zigzagpress, trebuie să spun … sunt destul de ușor de lucrat și majoritatea vin cu un portofoliu încorporat cu numerele scurte. Acest lucru le poate face mai ușor de personalizat, ceea ce este nemaipomenit, în special pentru cei care nu doresc să se bazeze pe pluginuri pentru a adăuga portofolii, butoane, coloane, acordeoane, casete de echipă etc..

Actualizați: De când Zigzagpress a rebrandit, am primit mai multe rapoarte despre acestea ștergând temele clientului și făcându-i să le răscumpăr, împreună cu asistență lentă. Îmi place în continuare designul temelor lor și faptul că sunt construite în cadrul Framework Framework, dar recomand să lipiți cu StudioPress. Ca afiliat, conversiile mele au scăzut la mai puțin de .5%, ceea ce înseamnă că mult mai puține persoane cumpără teme de la Zigzagpress. Se pare că au nevoie de mai mult sprijin și pentru a-și trata mai bine clienții și afiliații.

Un comentariu al unuia dintre cititorii mei:

„Zigzagpress: demo-uri frumoase, backend-uri învechite și… fără restituire !
Am cumpărat eu însăși tema „Vanish”, care arăta foarte atrăgător pentru demo. Nu exista un ghid detaliat de utilizator disponibil fără a plăti (linkul „documentație” trimite înapoi pagina temei), așa că nu știam prea multe despre configurabilitatea acestuia. Am făcut eroarea să o cumpăr și … ce dezamăgire când am instalat tema !

Nu există zone widget pentru prima pagină, în general foarte puține zone widget, erori pe care le-am reprodus pe mai multe gazde (PHP5.6 și 7.1) … În general, backend-ul datează de acum câțiva ani și nu pare să fi fost menținut, astfel încât este instabilă și nu este în concordanță cu conceptele de design WordPress de astăzi.

Prin urmare, am contactat serviciul de asistență pentru a obține o rambursare, invocând toate aceste argumente. Ghici ce ? După ce mi-au cerut să deschid un bilet (înnebunit pe un produs tocmai cumpărat) și evitând constant subiectul restituirii, pur și simplu au încetat să-mi răspundă, până la două săptămâni după aceea, i-am amenințat că îmi dezvăluie experiența. Au răspuns imediat că nu va fi acordată nicio rambursare, ci doar un schimb cu o altă temă Zigzagpress. Concluzie: am pierdut 45 USD și sper că alți utilizatori dezamăgiți se vor face auziți, astfel încât această companie nu va continua să-și inducă în eroare clienții în acest fel. “

Zigzagpress are în prezent mai mult de 25 de teme Genesis, care sunt TOATE mobile și sunt acceptate de browserele majore. Majoritatea sunt concepute pentru afaceri / bloguri, dar au un cuplu revistă, eCommerce, și teme paralaxice. Câteva sunt concepute special pentru fotografi.

De ce am scris această recenzie?

Am scris această recenzie Zigzagpress bazată pe experiența mea folosind temele lor pentru a dezvolta site-uri web atât pentru mine, cât și pentru clienți. obisnuiam Prestigiu, Sănătate mintală, showroom și Zen. Iată câteva aspecte cheie și de ce cred că temele Genesis ale Zigzagpress sunt o alegere solidă.

Portofoliu încorporat pentru majoritatea temelor (cu machete multiple)

Iată portofoliul din Tema Mindfulness care este una dintre preferatele mele. Este livrat cu filtre și categorii pentru sortare și mai multe machete de portofoliu (2, 3 și 4 coloane) …

zigzagpress-portofoliu machete

Shortcodes pre-stylate = Adăugați elemente fără cod

Multe teme Zigzagpress vin cu o serie de numerele scurte care vă permit să personalizați rapid și ușor paginile / postările cu diferite tipuri de conținut.

Avantajul de a avea aceste teme încorporate este că a lor Stilul CSS este pre-proiectat pentru a se potrivi cu culoarea și stilul temei. Un plugin de cod scurt va funcționa, dar va necesita personalizări CSS dacă doriți să se potrivească cu tema dvs. Este ușor să aveți coduri scurte încorporate.

Comenzile scurte de mai jos provin și din tema Mindfulness …

zigzagpress-numerele scurte

Butoane

zigzagpress-butoane

Apel la acțiune

zigzagpress-call-to-action

Clienți

zigzagpress-clienti-numerele scurte

coloane

zigzagpress coloane machete

liste

zigzagpress-list-SHORTCODE

Cutiile de notificare

zigzagpress-notificare-cutii

Aspecte pe blog

zigzagpress-blog-machete

Cutii de servicii

zigzagpress-service-cutii

cursor

zigzagpress-slider-SHORTCODE

Acordeuni, comutatoare, file

zigzagpress-acordeoane-file

Casetele echipei

zigzagpress-team-cutii

Marturii

zigzagpress-marturii

Majoritatea temelor Zigzagpress au structuri multiple ale paginii de pornire

Temele Zigzagpress vin cu machete multiple, unele mai mult decât altele. Prestige vine cu 9 machete de pagini de pornire, 3 machete de pagini (ex. Bara laterală dreapta), 2 machete pe blog și 3 machete de portofoliu. Dacă căutați și mai mult, consultați gratuit Extensie de layout Genesis.

Aspecte tematice de prestigiu

Personalizarea temei (înainte și după)

Întotdeauna ajută să vedeți cum arată demo-ul înainte și după ce este personalizat. Acesta este un site WordPress pentru care am dezvoltat Legal Runners Inc. folosind Tema Zen din Zigzagpress.

Înainte de personalizarea temei

Tema Zen - Zigzagpress

După personalizarea temei

Tema Zen Zigzagpress după personalizare

Poti accesați site-ul pentru a vedea diferitele pagini și stilul pe care l-am folosit – doar pentru a vă face o idee despre cum arată o temă atunci când este personalizată. Site-ul are un timp de încărcare a paginii de aproximativ 2,2 secunde, dar este posibil să fie redus chiar mai mult dacă s-au modificat pluginurile.

Opțiuni tematice: un aspect interior

Multe teme Zigzagpress vin Opțiuni temă care vă permit să personalizați anumite elemente ale site-ului dvs. fără a edita codul. Acestea nu sunt întotdeauna aceleași pentru fiecare temă, dar aici sunt opțiunile temelor care vin cu Zigzagpress ” Tema showroom-ului:

Setări acasă

Showroom Zigzagpress Opțiuni de temă

Setări aspect

Showroom Zigzagpress Opțiuni de aspect

Setări prezentare prezentare

Showroom Zigzagpress Opțiuni de prezentare

Setări subsol

Opțiuni Footer Zigzagpress Showroom

Cele mai bune 5 teme preferate ale Zigzagpress

Sănătate mintală – aceeași temă prezentată pe parcursul recenziei mele despre Zigzagpress. Aceasta este o temă polivalentă cu o mulțime de opțiuni, coduri scurte, machete de pagini de pornire, machete de pagini secundare și machete multiple de portofoliu. Am mai folosit Mindfulness înainte și recomand cu mare drag această temă.

Tema Mindfulness

Prestigiu – temă polivalentă cu la fel de multe caracteristici precum Mindfulness. Meniul de navigare are câteva fragmente de text sub fiecare, ceea ce îi conferă o notă plăcută.

Tema WordPress prestigioasă pentru WordPress

Galerie – teme bazate pe fotografii în principal pentru fotografi.

Galerie tematică fotografie Genesis

Neo – o altă temă polivalentă.

Tema copilului Neo Genesis

Bijou – încă o temă polivalentă, dar am văzut că mulți fotografi folosesc acest lucru.

Bijou Genesis Tema pentru copii

Prețuri

Prețuri pe temă Zigzagpress

Vă recomand să achiziționați o singură temă pentru 49 de dolari sau să primiți membru pentru totdeauna pentru 349 USD care include toate temele Zigzagpress, actualizări de viață + suport premium și toate temele viitoare de la Zigzagpress. Acesta este unul dintre cele mai importante Pachetele cu temă WordPress M-am găsit mai ales că acum StudioPress acum taxele sunt taxe recurente. Rețineți că va trebui să cumpărați Cadrul Genezei în topul temei tale. Costul total ar trebui să se ridice la aproximativ 110 USD, care este aproximativ medie la achiziționarea unei teme Genesis cu cadrul.

Concluzie

Îmi place să lucrez cu teme Zigzagpress și le recomand în continuare clienților și cititorilor de bloguri. Cu siguranță, sunt în topul meu 2 magazine tematice în general. Temele lor sunt curate, codurile scurte fac ca proiectarea lor să fie o briză și nu au acel aspect cutanat ca niște teme Genesis. Zigzagpress și Genesis Framework sunt o combinație câștigătoare.

Vezi teme Zigzagpress

Ei, ce crezi? Ați folosit teme de la Zigzagpress și ce vă place sau nu vă place despre ele? Dacă aveți întrebări sau feedback despre recenzia mea Zigzagpress sau aveți nevoie de ajutor pentru a găsi o temă drăguță pentru Genesis, trimiteți-mi o linie în comentarii..

Noroc,

Tom Semnatura

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector