3 najboljše pakete tematik Genesis (znane tudi kot paket za razvijalce), kjer lahko kupite več tem za popust

A Tematski paket WordPress je sklop tem po znižani ceni, za različico pa obstajajo le 4 Genesis Framework. So StudioPress, Zigzagpress, Spletno trženje, in Themedy.


Vsi so bili enkratni stroški, razen za StudioPress, ki je pred kratkim spremenil svoje cene na 499,95 USD plus ponavljajoč se znesek 99,95 USD na leto. Spletno trženje je vse tematika, specifična za panogo, tematski paket Zigzagpress pa ponuja življenjsko podporo (druge pa ne). To so pomembne podrobnosti, ki jih bom z vami delil na tem seznamu. Upam, da boste uživali!

Da, uporabil sem partnerske povezave, bodite prepričani, da gredo naravnost v Navient za študentska posojila (hvala). Vendar upam, da se vam zdi ta seznam v pomoč pri iskanju vašega tematskega paketa Genesis, ker sem veliko časa raziskal in sestavil ta seznam. Tukaj so…

1. All-Theme paket paket StudioPress Pro Plus

Programski paket za vtičnik StudioPress Pro

StudioPress je zgradil okvir Genesis, tako da veste, kakšne so njihove teme zanesljiv in dobro kodirano. Na StudioPressu so vam na voljo tudi vse teme tretjih oseb, ki so skozi testiranje kakovosti. Prihaja tudi večina tem StudioPress navodila za namestitev in njihova podpora je solidna (velik propad za druge prodajalne tematik Genesis). Na prvem mestu so, da dobijo otroške teme Genesis, kar je sama po sebi velika korist (če ustvarite spletna mesta Genesis za stranke, bodo verjetno želeli uporabiti temo StudioPress). Njihove teme se tudi pogosto posodabljajo in StudioPress je aktiven na priljubljenih Facebook skupina Genesis WP. Naloženo je spletno mesto StudioPress vaje tako dobro, kot Genesis vtičniki. To je le nekaj prednosti izbire StudioPress-a, tako da, če lahko dobite več kot 99,95 $ ponavljajoče se pristojbine, bi morali biti vaš prvi izbor.

 • 499,95 USD + 99,95 USD / leto
 • Dostop do tretjih tem
 • Dostop do tem, posodobitev, podpore
 • Večina tem je odzivnih + HTML5
 • Čista koda, lahek, hiter čas nalaganja
 • 30-dnevna politika vračila

POGLED STUDIOOPRESS PRO PLUS PAKET VSE TEME PAKET

2. Članstvo v Zigzagpressu za vedno

Paket z temami Zigzagpress

Zigzagpress je zbirka otroških tematik Genesis 31+ s programom Forever Membership, ki je enkratno plačala 349 USD. Teme Zigzagpress so zelo lepe (teme StudioPress so lahke in minimalne, medtem ko so teme Zigzagpress oblikovan s pomočjo kratkih kod, portfeljev, in druge funkcije. Čeprav se za to lahko zanesete na vtičnike, so elementi Zigzagpress vnaprej oblikovani tako, da se ujemajo s pisavami, barvami in slogom teme (kar olajša prilagoditev). Uporabil sem Prestige, Mindfulness, Drone, Zen in Showroom. Delo z vsemi je bilo enostavno, tako da, če ste nov član Genesis, boste morda želeli s tematskim paketom Zigzagpress Genesis. Vključuje vse teme v prihodnosti. SAMO pritožba, ki jo imam, je nekaj tem, ki lahko vnesejo napake v besedilu, podpora pa je po mnenju nekaterih strank lahko vprašljiva..

 • 349 USD (enkrat)
 • Vse teme so odzivne na mobilne naprave
 • Dostop do tem, posodobitev, podpore
 • Več postavitev domačih strani
 • 30-dnevna politika vračila

POGLEDITE ČLENOVANJE PREGLEDA ZIGZAGPRESS

3. Paket za razvijalce spletnega trženja

Spletne pametne teme trženja geneze

Spletno trženje ustvarja za industrijo Genesis otroške teme za neprofitne, psihologe, zobozdravnike, univerze, realtors, pravnike, računovodje, salone in druge panoge. Imata tudi par Teme Genesis WooCommerce. Vsebino je vedno mogoče zamenjati, nekateri pa imajo radi, da so njihove fotografije / postavitve čim bližje njihovemu dokončnemu spletnemu mestu. Spletno trženje je priporočen razvijalec Genesis na spletni strani StudioPress in ima trden ugled v skupnosti Genesis. Priporočljivo.

 • 299,99 USD (enkrat)
 • Pravilnik o vračilu: vračila ni
 • Dostop do tem, posodobitev, podpore
 • Večina tem je odzivnih + HTML5

Oglejte si spletno embalažo za varno trženje

Vem, da je to velika naložba, zlasti če nisi bogat. Nisem bogat, vendar sem kupil tematski paket StudioPress in Zigzagpress in jih uporabil za izdelavo več spletnih mest, tako zase kot za stranke. Če imate kakršno koli vprašanje o katerem koli od teh, mi pustite komentar in z veseljem bom odgovoril na vsa vprašanja. Sicer vam veliko sreče!

Na zdravje,

Tom Podpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map