4 nepremičninske teme, ki so vgrajene v okvir Genesis StudioPress (vse te teme so odzivne za mobilne naprave, HTML5, hitro nalaganje)

03.06.2020
Teme WordPressa '4 nepremičninske teme, ki so vgrajene v okvir Genesis StudioPress (vse te teme so odzivne za mobilne naprave, HTML5, hitro nalaganje)
0 4 мин.

Teme nepremičnin Genesis


Odkar je agent Evolution premaknil svoje nepremičninske teme iz Genesis Framework do Okvir lastniškega kapitala, to je odpravilo vsaj 1/2 vseh tematik nepremičnin Genesis, ki so bile na voljo.

Na srečo so v Genezi še vedno zgrajene 4 nepremičninske teme. Vse 4 teme vse mobilni odziven + HTML5prijazen do seo prek Genesis Framework-a so številne vgrajene funkcije, kot sta IDX / MLS. Definitivno bi se odjavil Zmagovalne rešitve za WordPress zastopnika kjer lahko kupite ekspresno nastavitev spletnega mesta, IDX Broker Platinum, polje za iskanje po meri in druge cenovno dostopne rešitve neposredno od samega razvijalca tematike nepremičnin Genesis. Končno preverite WPL, IDX vtičnik in Vtičniki Genesis StudioPressa da dodate želene funkcije.

Če temo kupite pri StudioPressu, boste imeli možnost nakupa Genesis Framework ob nakupu, sicer boste morali Genesis kupiti ločeno od svoje teme.

ps. SiteGround je bil gostitelj WordPress ocenjen kot 1 Anketa na Facebooku vzel uradnik WordPress gostovanje Facebook skupine (bili so # 1 v lanska anketa preveč) in me dobil <1-krat nalaganje s popolnimi 100% rezultati v GTmetrix in Pindgom. Če potrebujete gostovanje v WordPressu, zaradi katerega se vaša tema / spletno mesto hitro naloži, so nenehno številni 1 nit po nit po nit saj bodo selijo vas brezplačno in večina ljudi lepo vidi izboljšave časa nalaganja. Uporabljam njihove polovični načrt ki jih ima 4x več strežniški viri (faktor hitrosti # 1 na spletnem mestu).

1. Agent Osredotočen Pro

agent usmerjen pro

Predstavljen na StudioPress, je Agent Focused Pro odlična tema, ki jo je razvil Zmagovalni agent. Omogoča vam predstavitev seznamov s pomočjo Vtičnik AgentPress Ads, ali pa jo lahko integrirate s svojo IDX storitev. Domača stran vsebuje iskanje lastnosti, 3 predstavljene vnose in ključna geografska območja, ki jih uporabljate. Čeprav je to očitno mogoče spremeniti v katero koli želeno vsebino. Če uporabljate Gutenberg, bodite prepričani, da nastavitev z enim klikom vključuje čudovito oblikovane bloke za pomoč pri ustvarjanju spletnega mesta. Oglejte si različne strani z nepremičninami v razdelku z navigacijskim menijem »Predloge« – in druge funkcije, prikazane v nav meniju.

 • StudioPress
 • Tema nepremičnin
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 119,95 USD (vključena geneza)

VIEW AGENT FOCUSED PRO

2. AgentPress Pro

agentpress pro

AgentPress Pro je predstavljen tudi na StudioPress in uporablja vtičnik AgentPress Listings, ki uporablja prilagojene vrste objav, prilagojene taksonomije in pripomočke za ustvarjanje sistema upravljanja seznamov. Vedno raje kupujem pri StudioPressu, saj so ti ustvarili okvir Genesis, tako da veste, da so standardi kodiranja zakoniti. S to temo uživajte v funkcijah, kot so 6 območij pripomočkov za domačo stran, prilagodljiva glava (naloži logotip vašega podjetja) in celo filtrabilno polje za iskanje, s pomočjo katerega bodo stranke lahko našle točno tisto, kar iščejo..

 • StudioPress
 • Tema nepremičnin
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 99,95 USD (vključena geneza)
 • Podrobnosti teme
 • Navodila za namestitev: Brez (Še)
 • Primeri: noben (sporočite mi, če ste uporabili to temo!)

POGLED AGENTPRESS PRO

3. Zmagovalni agent Pro

zmagovalni agent pro

Winning Agent Pro ima vgrajeno podporo za več ponudnikov IDX. Na voljo je s štirimi barvnimi možnostmi (zelena / modra, rumena / zlata in modra / rdeča) in je popolnoma prilagodljiva tema s pisavami, ozadjem in predstavljenimi možnostmi slike. Ta tema je bila prvotno predstavljena na StudioPress, vendar jo je še vedno mogoče kupiti na spletnem mestu zmagovalnega agenta. Prevod je pripravljen za doseganje svetovnega občinstva in widgetized “Utility Bar” nad naslovnim delom. Poleg tega vključuje dostop do obsežnih vadnic.

 • StudioPress
 • Tema nepremičnin
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 79,99 $ + okvir Genesis

POGLED NA POBEDNI AGENT PRO

4. RealArea – WordPress RealEstate tema

realno območje

RealArea je nepremičninska tema, ki brezhibno deluje z okvirjem Genesis. Čeprav ni tema StudioPress, RealArea uporablja najnovejše HTML5, visokokakovostne PSD strani Photoshopa in ponuja veliko poslovnih prijaznih funkcij. Na primer, prihaja z naprednim sistemom iskanja (atributi filtriranja, kot so spalnice, lokacija, cena in velikost). Ima tudi neomejene možnosti barv, podporo za Google Map in več predlog za galerijo za prikazovanje čudovitih fotografij vsem zainteresiranim strankam.

 • DigitalCenturySF
 • Tema nepremičnin
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 55 USD + Genesis Framework
 • Podrobnosti teme
 • Navodila za namestitev: Brez (Še)
 • Primeri: noben (sporočite mi, če ste uporabili to temo!)

POGLED REALAREA

Upam, da mi je bil seznam v pomoč! Če potrebujete pomoč pri iskanju tematike Genesis realtor za vaše WordPress spletno mesto, me spusti spodaj in z veseljem vas bom usmeril v pravo smer.

In če ste uživali v mojem seznamu, ga prosim delite. To bi cenil 🙂

Na zdravje,

Tom Podpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector