5 temah o genezi izobraževanja za šole in univerze (vse so mobilno odzivne in zgrajene v Genesisovem okviru StudioPress)

03.06.2020
Teme WordPressa '5 temah o genezi izobraževanja za šole in univerze (vse so mobilno odzivne in zgrajene v Genesisovem okviru StudioPress)
0 4 мин.

Teme o genezi vzgoje


Vse te WordPress izobraževalne teme so vgrajene v Genesis Framework.

Vse teme so mobilni odziven + HTML5 v vsakem opisu teme pa boste našli navodila za nastavitev, cene in druge koristne vire. Priporočam uporabo StudioPressa vaje in Genesis vtičniki, ker večina predstavitev prikazuje številne vtičnike, ki jih najdete na StudioPress.

Tam je le nekaj tematik Genesisovega izobraževanja, vendar lahko vsebino vedno zamenjate z drugo in jo nadomestite s svojo – to je celotna točka predloge. Če kupite izobraževalni program pri StudioPress, potem je z vašim nakupom vključen tudi Genesis Framework (99,95 USD). Za vse druge teme o izobraževanju boste morali nakup Genesis ločeno za 59,95 USD. Tukaj so navodila za namestitev teme ko ste izbrali temo.

ps. SiteGround je bil gostitelj WordPress ocenjen kot 1 Anketa na Facebooku vzel uradnik WordPress gostovanje Facebook skupine (bili so # 1 v lanska anketa preveč) in me dobil <1-krat nalaganje s popolnimi 100% rezultati v GTmetrix in Pindgom. Če potrebujete gostovanje v WordPressu, zaradi katerega se vaša tema / spletno mesto hitro naloži, so nenehno številni 1 nit po nit po nit saj bodo selijo vas brezplačno in večina ljudi lepo vidi izboljšave časa nalaganja. Uporabljam njihove polovični načrt ki jih ima 4x več strežniški viri (faktor hitrosti # 1 na spletnem mestu).

1. Izobraževanje Pro

Tema izobraževanja Pro StudioPress

Izobraževanje Pro je tema 1 geneze za izobraževalna spletna mesta. Izdelal ga je StudioPress (razvijalci Genesis), tako da veste, da je zakon o kakovosti kode, posodobitvah tem, dokumentaciji, podpori in zanesljivosti. Uporablja se lahko za ustanove, šole ali katero koli izobraževalno mesto. Če k temu prištejemo 6 barvnih stilov, 6 možnosti postavitve in meni po meri + ozadje. To je zelo prilagodljiva tema – poglejte si spodnja primera.

 • StudioPress
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 99,95 USD (vključuje Genesis)

POGLED IZOBRAŽEVANJE PRO

2. Caroline

Caroline University Theme

Caroline je zasnovana za spletna mesta za izobraževanje in spletne programe usposabljanja. Združuje se z LearnDash sistem usposabljanja, bbPress za forume in BuddyPress za socialna omrežja. S to temo lahko pričakujete dobro podporo in hitro nalaganje. Vse teme o 9 semenih imajo PSD-je, pa tudi možnosti za ustvarjanje koledarjev dogodkov, prodajo spletnih tečajev in celo ustvarjanje spletnega foruma. Na splošno je to dobra izbira za temo PTA ali izobraževanje Genesis.

 • 9 semen
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 79,95 $ letni + okvir geneze

POGLED CAROLINA

3. Deborah

Deborah Genesis PTA Tema

Deborah je tema Geneze za spletna mesta PTA ali šolskih okrožij. Drži se nacionalnih smernic PTA za logotip, barve in pisave. Na voljo je tudi vnaprej oblikovan za prikaz koledarjev dogodkov, programov, glasila, zbiranja sredstev, sponzorjev in ima celo neobvezno funkcijo e-trgovine..

 • 9 semen
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 69,95 $ letnega + okvir geneze

POGLED DEBORAH

4. Derrick

Derrick Genesis LMS tema

Derrick je zasnovan za spletna mesta LMS (sistem za upravljanje učenja) in podpira spletne programe usposabljanja, članstvo in prodajne možnosti za digitalni prenos. Priložen je tudi program za izdelavo seznama e-poštnih sporočil in večkratno polje za klic k dejanjem, čeprav lahko za to vedno uporabite vtičnike.

 • 9 semen
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 79,95 $ letni + okvir geneze

VIDI DERRICK

5. Acedemy Pro

akademija pro

Akademija Pro je še ena tema StudioPress, zgrajena na osnovi Genesis Framework. Primerno je za ustvarjalce spletnih tečajev, prodajalce izobraževalnih vsebin in celo spletna mesta za članstvo. Na domači strani sta podprta tako zvočna kot video vsebina, združljiva je s storitvijo WooCommerce in obstajajo vgrajene predloge ciljnih strani, ki vas bodo navdihnile. Pripravljen je tudi prevod, tako da lahko poskrbite za mednarodne študente in učitelje.

 • StudioPress
 • Odziven za mobilne naprave + HTML5
 • 129,95 USD (vključuje Genesis)

POGLED AKADEMIJO PRO

Brskaj po več genezijskih tem + viri

Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge, kako izboljšati ta seznam, in če se vam zdi koristen, pustite komentar. To bi resnično cenil.

Na zdravje,

Tom Podpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector