Pregled Zigzagpress: trdno mesto za stilsko tematiko geneze (veliko z vgrajenim portfeljem in kratkimi kodami)

03.06.2020
Teme WordPressa 'Pregled Zigzagpress: trdno mesto za stilsko tematiko geneze (veliko z vgrajenim portfeljem in kratkimi kodami)
0 4 мин.

Verjetno ste že slišali Zigzagpress, razmeroma novo mesto za pridobivanje WordPress tem, vgrajenih v StudioPressu Genesis Framework.


Po izdelavi več kot 10 spletnih strani WordPress, ki jih poganja Genesis, z uporabo teme Zigzagpress, moram reči …, da so zelo preprosti za delo in večina jih ima vgrajen portfelj z kratke kode. Tako lahko olajšate prilagajanje, kar je osupljivo, zlasti za tiste, ki se ne želijo zanesti na vtičnike, da bi dodali portfelje, gumbe, stolpce, harmonike, skupinska polja in podobno.

Nadgradnja: Odkar sem Zigzagpress rebrandiral, sem prejel več poročil o tem, kako so izbrisali teme stranke in jih prisilili v ponovni nakup, skupaj s počasno podporo. Še vedno imam rad oblikovanje njihovih tem in dejstvo, da so vgrajene v okvir Genesis, vendar priporočam, da se držite programa StudioPress. Kot podružnica se je moja konverzija znižala na manj kot .5%, kar pomeni, da veliko manj ljudi kupuje teme pri Zigzagpressu. Zdi se, da potrebujejo boljšo podporo in bolje obravnavajo svoje stranke in podružnice.

Komentar enega od mojih bralcev:

„Zigzagpress: čudoviti predstavitveni podatki, zastarela ponudba in… nobenega vračila !
Sam sem kupil temo “Vanish”, ki je bila na demonstraciji videti zelo privlačna. Brez plačila ni bilo na voljo nobenega podrobnega priročnika za uporabnika (povezava “dokumentacija” pošlje nazaj stran teme), zato nisem vedel veliko o njegovi nastavljivosti. Napako sem naredil pri nakupu in… kakšno razočaranje, ko sem namestil temo !

Brez naslovnih območij za sprednjo stran, na splošno zelo malo widgeted območij, napak, ki sem jih reproduciral na več gostovanjih (PHP5.6 in 7.1)… Na splošno je bil backback izpred nekaj let in se zdi, da ni bil vzdrževan, tako da je nestabilen in ni v skladu z današnjimi oblikovalskimi koncepti WordPress.

Zato sem se obrnil na podporo strankam, da sem prejel nadomestilo, in navajal vse te argumente. Ugani kaj ? Potem ko so me prosili, naj odprem vozovnico (noro na pravkar kupljen izdelek) in se nenehno izogibam temi vračila, so mi preprosto prenehali odgovarjati, vse do dveh tednov po tem, pa sem jim grozil, da bodo razkrili svojo izkušnjo. Takoj so odgovorili, da ne bo vračilo denarja, temveč le izmenjava z drugo temo Zigzagpress. Zaključek: izgubil sem 45 dolarjev in upam, da se bodo drugi razočarani uporabniki oglasili, tako da to podjetje še naprej ne zavaja svojih strank. “

Zigzagpress ima trenutno več kot 25 tematik Genesis, ki so VSE mobilno odzivne in jih podpirajo večji brskalniki. Večina je zasnovana za podjetja / bloge, vendar jih ima nekaj revija, e-trgovina, in teme paralaksa. Nekateri so oblikovani posebej za fotografi.

Zakaj sem napisal to recenzijo?

To recenzijo Zigzagpress sem napisal na podlagi izkušenj z uporabo njihovih tem za razvoj spletnih strani tako zase kot za stranke. uporabil sem Prestiž, Pazljivost, Razstavni prostor in Zen. Tu je nekaj ključnih poudarkov in zakaj menim, da so teme Zigzagpressa Genesis dobra izbira.

Vgrajen portfelj za večino tem (z več postavitvami)

Tu je seznam portfelja Pazljivost tema ki je eden mojih najljubših. Na voljo je s filtri in kategorijami za razvrščanje ter več postavitvami portfelja (2, 3 in 4 stolpcev)…

postavitve zigzagpress-portfolio

Vnaprej oblikovane kratke kode = Dodaj elemente brez kode

Številne teme Zigzagpress prihajajo z nizom kratke kode ki omogočajo hitro in enostavno prilagajanje strani / objav z različnimi vrstami vsebine.

Prednost te vgrajene teme je, da je njihovo CSS stajling je vnaprej zasnovan tako, da ustreza barvi in ​​slogu teme. Vtičnik za kratko kodo bo deloval, vendar bo za prilagoditev vaše teme potrebna prilagoditev CSS. Vgrajene kratke kode so preprosto lažje.

Spodnje kratice so tudi iz teme Pomembnost …

cik-cak-kratke kode

Gumbi

gumbi za cikcakpress

Poziv k dejanju

cikcakpress-poziv k dejanju

Stranke

zigzagpress-stranke-kratke kode

Stolpci

postavitve cikcakpress-stolpcev

Seznami

zigzagpress-seznam-koda

Škatle za obveščanje

škatle zigzagpress-obvestila

Postavitve spletnega dnevnika

postavitve blogov zigzagpress

Service Boxes

škatle z cikcagpress-servisi

Drsnik

zigzagpress-drsnik-kratko kodo

Harmonike, Preklopi, jezički

cik-cak-harmonike-zavihki

Ekipne škatle

škatle zigzagpress-team

Pričevanja

zigzagpress-pričevanja

Večina tem Zigzagpress ima več postavitev domačih strani

Teme Zigzagpress prihajajo z več postavitvami, nekatere bolj kot druge. Prestige ima 9 postavitev domačih strani, 3 postavitve strani (npr. Stranska vrstica desno), 2 postavitve bloga in 3 postavitve portfelja. Če iščete še več, si oglejte brezplačno Genesis Layout Extras Plugin.

Postavitve tematike Prestige

Prilagajanje teme (pred in po)

Vedno pomaga videti, kako izgleda demonstracija pred in po tem, ko je bila prilagojena. To je WordPress spletna stran, za katero sem razvil Legal Runners Inc. uporabljati Tema Zen iz Zigzagpressa.

Pred prilagoditvijo teme

Tema Zen - Zigzagpress

Po prilagoditvi teme

Tema Zen Zigzagpress po prilagoditvi

Ti lahko obiščite spletno stran za ogled različnih strani in oblikovanja, ki sem ga uporabil – samo zato, da vam predstavim, kako izgleda tema, ko je prilagojena. Čas nalaganja strani je približno 2,2 sekunde, kar je dobro, vendar bi ga lahko še bolj zmanjšali, če bi bili vtičniki prepleteni.

Možnosti teme: Pogled v notranjost

Veliko Zigzagpress teme prihajajo možnosti teme ki omogočajo prilagajanje določenih elementov vašega spletnega mesta brez urejanja kode. Niso vedno enake za vsako temo, ampak tukaj so možnosti teme, ki jih dobite z Zigzagpressom ” Razstavna tema:

Domače nastavitve

Možnosti teme Razstavni salon Zigzagpress

Nastavitve videza

Možnosti videza razstavnega prostora

Nastavitve diaprojekcije

Možnosti diaprojekcije Zigzagpress Showroom

Nastavitve podnožja

Možnosti podnožja za razstavni prostor razstavnega prostora

Moje top 5 najljubših tem Zigzagpress

Pazljivost – ista tema je predstavljena v moji recenziji Zigzagpress. To je večnamenska tema s množico možnosti, kratkimi kodami, postavitvami domačih strani, postavitvami podstrani in več postavitvami portfelja. Prej sem uporabil Pazljivost in toplo priporočam to temo.

Pazljivost Tema

Prestiž – večnamenska tema s prav toliko funkcijami, kot je Pazljivost. V meniju za krmarjenje je nekaj koščkov besedila pod vsakim, kar omogoča lep dotik.

Prestige SEO prijazna WordPress tema

Galerija – tematike na osnovi fotografij, predvsem za fotografe.

Tema fotografije Genesis Gallery

Neo – še ena večnamenska tema.

Tema otroka Neo Genesis

Bižu – še ena večnamenska tema, vendar sem videl, da veliko fotografov to uporablja.

Tematika otroka Bijou Genesis

Cenitev

Cene cen Zigzagpress

Priporočam bodisi nakup ene teme za 49 dolarjev ali pridobitev večno članstvo za 349 dolarjev, ki vključuje vse teme Zigzagpress, vseživljenjske posodobitve + premijsko podporo in vse prihodnje teme Zigzagpressa. To je eden od vrhunskih Tematiki WordPress Ugotovil sem, še posebej, ker se v storitvi StudioPress zdaj stroški ponavljajo. Ne pozabite, da boste morali kupiti Genesis Framework na vrh teme. Skupni stroški naj bi znašali približno 110 dolarjev, kar je približno povprečje pri nakupu teme Genesis z ogrodjem.

Zaključek

Rada delam s temami Zigzagpress in jih še naprej priporočam svojim strankam in bralcem blogov. Vsekakor so v mojih top 2 trgovinah s temami. Njihove teme so čiste, kratke kode jih oblikujejo brez težav in nimajo, da bi škatlice izgledale kot nekatere teme iz Geneze. Zigzagpress in okvir Genesis je dobitna kombinacija.

Oglejte si teme Zigzagpress

No, kaj misliš? Ste uporabili kakšno temo z Zigzagpressa in kaj vam je všeč ali ne. Če imate kakršna koli vprašanja ali povratne informacije o moji recenziji Zigzagpress ali potrebujete pomoč pri iskanju lepe teme Genesis, mi v komentarjih dodajte vrstico.

Na zdravje,

Tom Podpis

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector