StudioPress pregled: WordPress teme, ki so pravzaprav prijazne do SEO, mobilni odzivni in vgrajeni v okvir Genesis (priporočata joast in Matt Mullenweg)

03.06.2020
Teme WordPressa 'StudioPress pregled: WordPress teme, ki so pravzaprav prijazne do SEO, mobilni odzivni in vgrajeni v okvir Genesis (priporočata joast in Matt Mullenweg)
0 10 мин.

Če iščete WordPress temo, ki je videti čudovito in je pravzaprav prijazna do SEO, verjetno preverite StudioPress.


Vse teme programa StudioPress so odzivne na mobilne naprave in imajo čisto, lahko kodo, zaradi katere je vaše spletno mesto hitro, varno in nemoteno deluje. Zaupa jim več kot 200.000 uporabnikov WordPress-a, vključno z Yoastom, Mattom Cuttsom iz Googla in ustanoviteljem WordPress-a – Matt Mullwenweg. Malo tematskih trgovin lahko dejansko dobi intervju z Mattom. StudioPress je ravno to spoštovan.

To recenzijo StudioPress sem napisal, ker uporabljam njihovo Outreach Pro tema na moji spletni strani vsakodnevno. Zdi se čudovito, naloži se pod manj kot 1 uro in nikoli nisem imel nobenega vprašanja, povezanega s temo. Ustvaril sem več kot 15+ WordPress spletnih mest s temami StudioPress in napisal 20 vadnic na spletnem dnevniku o njihovem programu Genesis. In čeprav je tam veliko trgovin s temami WordPress in Genesis, vedno končam na StudioPressu. Ta pregled StudioPress temelji na moji izkušnji z uporabo njihovih tem in praktičnih nasvetov, s pomočjo katerih lahko prilagodite svojo temo.

seo-friendly-wordpress-teme

Tukaj je 15 razlogov, da bi morali izbrati StudioPress za izdelavo ali preoblikovanje spletnega mesta WordPress:

 1. SEO-prijazen
 2. Zanesljivost
 3. Lahka
 4. Odziven za mobilne naprave + HTML5
 5. Varnost
 6. Dostopnost pripravljena
 7. Neverjetno oblikovanje
 8. Poganja ga Okvir geneze
 9. Samodejne posodobitve
 10. Nastavitve teme
 11. Genesis vtičniki
 12. Dokumentacija
 13. Vadnice za Youtube
 14. Podpora skupnosti
 15. Genesis Developers

1. SEO-prijazen: Čista koda = Manj tehničnih težav

Pravi SEO, ki ga dobite s temo StudioPress, je čista koda zaradi česar vaše spletno mesto deluje hitro, odzivno, varno in gladko. Če uporabljate StudioPress (ali katero koli temo za to zadevo), se vam ne bo zdelo, da bo vaša uvrstitev hitro naraščala. A dejstvo je, da ima večina spletnih strani tehnične težave, ki bi jih bilo mogoče preprečiti, če bi bila koda teme napisana bolje. Izogibanje tehničnim težavam posledično koristi SEO in izboljšuje uporabniško izkušnjo, čas delovanja, varnost in lahko prihranite veliko denarja, če najamete razvijalca za odpravljanje napak.

studiopress-seo

Genesis Framework prihaja s svojim Nastavitve SEO ampak kot pri vsaki temi, vam je bolje konfiguriranje vtičnika Yoast SEO. Genesis prihaja tudi s schema.org za bogati odrezki vendar vam je bolje, da uporabite vtičnik, kot je Shema vse v enem (brezplačno, vendar minimalno) ali WP Rich Snippets (vrhunska in robustna). Ti vtičniki bodo naredili boljše delo ne glede na to, katero temo ste izbrali. Ne zavajajte se, ko razvijalec na svojo WordPress temo izpiše besede »prijazno do SEO«. Najboljši način vedeti je, da spremljate, kaj najbolj uporabljajo WordPress ljudje in zato ljudje, kot sta Yoast in Matt Cutts iz Googla, uporabljajo Genesis Framework by StudioPress.

2. Zanesljivost: Zaupalo 200.000 ljudem, ki &# x2665; Geneza

O nakupu teme pri uglednem podjetju (v nasprotju z neodvisnim razvijalcem za ThemeForest) je treba veliko povedati. Zdaj ima StudioPress več kot 200.000 uporabnikov, ki jim zaupajo, da nenehno posodabljajo in izboljšujejo svoje teme in okvir Genesis. Samo dejavnik zanesljivosti vam lahko prihrani nešteto ur, s katerimi se spopadate s tehničnimi težavami, in možnost, da se vaša WordPress tema prekine ali še huje, opustite.

@jm_cook @Skitzzo Kupil sem Genesis. AM ljudje so že pred leti poslali več primerov. AM osebi, ki mi je svetovala, sem povrnila (darilno kartico).

– Matt Cutts (@mattcutts) 27. junij 2013

@bgardner ker bodo ljudje pomislili, da podpiram Genesis pred drugimi tematskimi okviri. A čakaj, to je pravzaprav;) – Joost de Valk (@yoast) 31. januar 2012fac

S StudioPressom so moje posodobitve vedno potekale brezhibno …

wordpress-vtičniki-posodobitve

Lahko računam, da bodo sprostile pogoste posodobitve okvira Genesis…

geneza-posodobitve

Ker Teme ThemeForest gradijo neodvisni razvijalci, ki morda niso tako zanesljivi. To je tema ThemeForest, ki sem jo uporabil za svoje spletno mesto (tisto, na katerem ste). Sčasoma so jo prekinili, nobenih posodobitev ni bilo in začel sem naleteti na tehnične napake. Svoje spletno mesto sem moral preoblikovati s temo Outreach Pro, ki jo je izvedel StudioPress, kar mi je vzelo tedne, a dolgoročno je bil to prikrivanje. Imate pa možnost, da se tej napaki izognete.

prekinjena-tema-gozd-tema

3. Lahka: Ni več napihnjenega koda, ki vas upočasni

Večina tem StudioPress ne vključuje vgrajenega portfelja, kratke kode, nekatere pa ne vključujejo drsnika. Namesto da bi se te funkcije vključile v vašo temo (kar boli vaš čas nalaganja), se boste zanašali na vtičnike in samo dodali potrebno funkcijo. To je celoten koncept lahke teže. Kodiranje StudioPressa je prav tako vrhunsko, tako da ste lahko prepričani, da se bo vaše spletno mesto GeneP, ki ga poganja WordPress, takoj naložilo. Rudnik se ob testiranju običajno naloži v .8s GTmetrix.

GTmetrix WordPress poročilo o hitrosti

4. Odziven za mobilne naprave + HTML5

Vse teme programa StudioPress so odzivne na mobilne naprave in vse razen 1 (Focus Pro) so HTML5 …

Digital-Pro-Theme-by-StudioPress

5. Varnost: Koda je pregledal Core Developer Mark Jaquith

Priznal bom, da o kodiranju ne vem veliko o varnosti (le splošne stvari, kot so sprememba uporabniškega uporabniškega imena, namestitev varnostnega vtičnika, kot je Wordfence itd.). Vem pa, da je StudioPress na pregled prikazoval strokovnjaka za varnost in osnovnega razvijalca WordPressa Marka Jaquitha, da jih pregleda in spremeni. To je dobro, saj so bila mesta WordPress nedavno tarča.

studiopress-themes-varnost

6. Dostopnost pripravljena (za ogrožene)

Zaradi tega je vaše spletno mesto osebe z okvaro vida, sluha ali barvno slepe osebe lažje berijo. To so majhne stvari, na primer besedilo v visoki kontrasti v primerjavi z barvo ozadja ali izbira navigacije s tipkovnico. V Googlu ni (vendar vsaj) dejavnik razvrstitve, vendar to spletno mesto olajša tej skupini ljudi.

teme, ki so pripravljene na besedilo za tisk

7. Neverjetni modeli s širokim izborom tem

Zagotavljam vam, da obstajajo boljši oblikovalci WordPressa kot jaz, vendar je moje spletno mesto prilagojena različica StudioPressa Razširiti temo Pro. Oglejte si mojo domačo stran ali si oglejte vitrina v razdelku StudioPress, če si želite ogledati spletna mesta Genesis, zasnovana s temami StudioPress.

doseg-pro-studiopress-prilagoditev teme

8. Poganja ga okvir Genesis

Vse teme StudioPress so vgrajene v okvir Genesis. To je podobno nadrejeni temi in olajša razvoj otroške teme (tisto, ki jo izberete na StudioPress). Z uporabo Genesis dovoljujete StudioPress, da sprotno posodablja okvir Genesis Framework, ki ohranja vaše spletno mesto nemoteno. V bistvu pomaga pri vsem, kar je navedeno v tem pregledu StudioPressa. Ti lahko preberite več o tematskih okvirih v tej objavi za začetnike WP. Bodite prepričani, Genesis je med vrhu okviri je v skupnosti WP spoštovan.

geneza-okvir

9. Samodejne posodobitve: Ena manj stvari, ki jih morate skrbeti

Ko namestite temo, lahko v nastavitvah teme Genesis omogočite samodejna posodobitve:

geneza-samodejne posodobitve

10. Nastavitve teme: Pogled v notranjost

Vse teme StudioPress imajo nastavitve teme Genesis, ki jih lahko izvozite in uvozite za uporabo na več spletnih mestih Genesis. Kot lahko vidite, ni skoraj toliko možnosti, kot je močna tema, kot je Avada na ThemeForest, ampak kot sem rekel, to je koncept lahkotne teme.

studiopress-tema-možnosti

11. Genesis vtičniki (tudi lahki)

StudioPress ima paleto Genesis vtičniki DEFINITELNO bi uporabil za prilagajanje svoje teme StudioPress. Večina jih ima visoke ocene, ali so lahke, zato vam ni treba skrbeti, da bodo vaše spletno mesto upočasnili. Vsaj preveril bi te vtičnike Genesis:

studiopress-genesis-vtičniki

12. Trdna dokumentacija za začetek

The dokumentacijo StudioPress ima za okvir Genesis, njihove teme pa so zelo koristne. Ko kupite temo, boste imeli dostop do nje navodila za namestitev. Tu bodo prikazali, kako namestiti svojo temo, uvoziti demo vsebino, nastaviti domačo stran, nastavitve SEO Genesis, uporabiti stolpce in druge vadnice. Spodaj so navodila za Outreach Pro.

navodila za doseg-pro-setup

13. Vadnice za Youtube za skoraj vsako temo

Ker je StudioPress tako priljubljen, je veliko ljudi uporabljalo svoje teme. Običajno lahko najdete Youtube vadnice, ki prikazujejo, kako lahko nastavite svojo temo StudioPress, še posebej, če je že nekaj časa (na primer Executive Pro, Eleven40 Pro, Parallax Pro in drugi). Tu je odlična Youtube vadnica Lise Irby, ki vam prikazuje, kako prilagoditi katero koli temo Genesis WordPress:

14. Podpora skupnosti: Pridružite se Facebook skupini!

Če kupite temo StudioPress, se ji zagotovo pridružite Facebook skupina Genesis WordPress. So v veliko pomoč in ekipa StudioPress redno objavlja nove vsebine, nasvete in druge novice o okvirju Genesis. Če imate vprašanje ali vprašanje v zvezi s čimerkoli Genesisom, je to ena najbolj koristnih Facebook skupin, ki sem se ji pridružil.

geneza-wordpress-facebook-skupina

15. Številni razvijalci geneze, če potrebujete pomoč

StudioPress ima svoj seznam Genesis razvijalci vendar sodelujem s podjetjem Pronaya, ki je veliko cenejši (40 dolarjev na uro) in mi je pomagal sestaviti več kot 15 WordPress mest v okviru Genesis Framework. Skupaj sodelujemo 5 let in lahko ga najamete naprej freelancer.com (samo se prijavite in poiščite uporabnika bdkamol). Živi v Bangladešu, toda, če vas ne moti časovna razlika, govori dobro angleško in običajno dopolni posodobitve v 1-2 dneh. Lahko namesti vašo temo, jo prilagodi in naredi vse Optimizacija hitrosti WordPress-a projekti zame.

pronaya-freelancer

Izbira teme StudioPress

jaz bi svojo odločitev utemeljite na oblikovanju, ki vam je všeč. Medtem ko so nekatere teme specifične za panogo, se vsebina vseeno zamenjuje. Zato svoje odločitve ne utemeljite le na vsebini. Outreach Pro se oglašuje kot cerkvena tema, vendar sem ga uporabil kot marketinško spletno mesto in ga obožujem. Očitno nepremičnina, WooCommerce, izobraževanje, in celo teme paralaksa so edinstvene za to vrsto spletnega mesta, vendar večnamenske teme je mogoče prilagoditi za katero koli panogo.

 • Posel: Executive Pro, Agency Pro, Digital Pro
 • Nepremičninski agent: Agent Focused, AgentPress
 • Splošni Blogger: Eleven40 Pro, Sixteen Nine
 • Hrana Blogger: Foodie Pro, Brunch Pro, Daily Dish, Wellness Pro, Cook’d Pro
 • Revija / Novice: Metro Pro, News Pro, Magazine Pro
 • Parallax: Parallax Pro, Altitude Pro
 • Restavracija: Cafe Pro
 • Izobraževanje: Izobraževanje Pro
 • WooCommerce: Jessica, Divine, Gallery Pro, Glam Pro

Oglejte si teme StudioPress

Celotni paket Pro Plus: Pridobite vse teme 55+ StudioPress

Vsebinski paket StudioPress Pro Plus vključuje vse teme programa StudioPress za 499,95 USD + 99,95 USD / leto zatem. Tole tematski paket vključuje vse teme tretjih in prihodnjih tematik v svojo zbirko. Ugotovil sem, da veliko visoko plačanih koncertov vključuje podjetja, ki želijo uporabljati Genesis, zato lahko s tem, da WordPress razvijalec (in razvijalec Genesis) pridobite več strank sam po sebi.

Programski paket za vtičnik StudioPress Pro

Vizitna spletna mesta: Oglejte si prilagojene različice vsake teme

Uporabi vitrina v razdelku na spletnem mestu StudioPress, če si želite ogledati prilagojene različice posamezne teme. Na desni strani strani obstaja možnost, po kateri lahko filtrirate po temah (in opazili boste, da so nekatera spletna mesta videti popolnoma drugače kot tema in vam pokažejo, kako prilagodljiva so).

studiopress-vitrina-filter

studiopress-vitrina

Oglejte si teme StudioPress

To je vse, kar imam! Če imate kakršna koli vprašanja o mojem pregledu tematik StudioPress, okvirju Genesis ali določeni temi, mi v komentarjih dodajte vrstico in z veseljem vam bom pomagala. Takoj ko sem izvedel za StudioPress, sem se zaljubil (kot pravijo). Resno pa zelo rad delam z njihovimi temami in vsekakor mi je življenje olajšalo, predvsem oblikovalski vidik.

Na zdravje,

Tom Podpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector