3-те най-добри пакета с теми за генезис (известни също като пакети за разработчици), където можете да закупите няколко теми за отстъпка

А WordPress тематичен пакет е пакет от теми на намалена цена и само 4 съществуват за Рамка за генезис. Те са StudioPress, Zigzagpress, Уеб разумен маркетинг, и Themedy.


Всички те са еднократни такси, с изключение на StudioPress, които наскоро промениха цените си на $ 499.95 плюс повтаряща се такса от $ 99.95 на година. Web Savvy Marketing са всички специфични за индустрията теми и тематичният пакет Zigzagpress се предлага с поддръжка за цял живот (докато други не). Това са важните подробности, които ще споделя с вас в този списък. Надявам се да ти хареса!

Да, използвах партньорски връзки, бъдете сигурни, че отиват направо в Navient за студентски заеми (благодаря). Но да се надяваме, че този списък ще бъде полезен при намирането на вашия пакет теми за Генезис, защото прекарах много време в проучване и съставяне на този списък. Ето ги и тях…

1. All-Theme пакет StudioPress Pro Plus

StudioPress Pro Plugin All Theme Package

StudioPress изгради рамката на Genesis, така че да знаете, че темите им са надежден и кодира добре. Освен това получавате всички теми на трети страни, представени в StudioPress, които преминават през тестване на качеството. Повечето теми на StudioPress се предлагат инструкции за настройка и тяхната подкрепа е солидна (сериозен спад за други магазини за теми на Genesis). Те са №1 за получаване на детски теми на Genesis, което е огромно предимство само по себе си (ако създадете сайтове на Genesis за клиенти, вероятно е те да искат да използват тема StudioPress). Темите им също се актуализират често и StudioPress е активен в популярната Facebook Group Genesis WP. Уебсайтът на StudioPress е зареден уроци както и Приставки за генезис. Това са само няколко предимства на избора на StudioPress, така че ако можете да получите над $ 99.95 повтаряща се такса, те трябва да бъдат първият ви избор.

 • 499,95 долара + 99,95 долара / година
 • Достъп до теми на трети страни
 • Достъп до теми, актуализации, поддръжка
 • Повечето теми са отзивчиви + HTML5
 • Чист код, леки, бързи времена на зареждане
 • 30-дневна политика за възстановяване

ВИЖТЕ СТУДИОПРЕС ПРО ПЛЮС ПАКЕТ ВСЕКИ ТЕКУЛЕН ПАКЕТ

2. Членство в Zigzagpress Forever

Зигзагпрес Тематичен пакет

Zigzagpress е колекция от детски теми от 31+ Genesis с членство завинаги, което е еднократна такса от 349 долара. Темите за Zigzagpress са супер приятни (темите на StudioPress са леки и минимални, докато темите за Zigzagpress са оформен с помощта на къси кодове, портфейли, и други функции. Въпреки че можете да разчитате на плъгини, за да направите това, елементите на Zigzagpress са предварително оформени, така че да съответстват на шрифтовете, цветовете и стила на темата (което прави много по-лесно да персонализирате). Използвал съм Prestige, Mindfulness, Drone, Zen и Showroom. Всичко беше супер лесно за работа, така че ако сте нов в Genesis, може да искате да отидете с тематичния пакет Zigzagpress Genesis. Включва всички бъдещи теми. САМО оплакването, което имам, е, че някои теми могат да имат грешки в текста и поддръжката може да бъде съмнителна според някои клиенти.

 • $ 349 (еднократно)
 • Всички теми са отзивчиви за мобилни устройства
 • Достъп до теми, актуализации, поддръжка
 • Множество оформления на началната страница
 • 30-дневна политика за възстановяване

ВИЖТЕ ЧЛЕНСТВОТО ЗА ЗАВЕДЕНИЕ НА ZIGZAGPRESS

3. Web Savvy Marketing Pack за разработчици

Теми за генетичен маркетинг в Интернет

Web Savvy Marketing създава индустриално-специфични Детски теми за генезис за нестопански, психолози, зъболекари, университети, брокери, адвокати, счетоводители, салони и други индустрии. Те също имат двойка Теми Genesis WooCommerce. Съдържанието винаги може да се разменя, но някои хора обичат да имат своите снимки / оформления възможно най-близо до финализирания си уебсайт. Умерен уеб маркетинг е препоръчва разработчик на Genesis на уебсайта на StudioPress и има солидна репутация в общността Genesis. Препоръчано.

 • $ 299,99 (еднократно)
 • Политика за възстановяване: Без възстановяване на средства
 • Достъп до теми, актуализации, поддръжка
 • Повечето теми са отзивчиви + HTML5

ВИЖТЕ WEB SAVVY MARKETING DEVELOPER PACK

Знам, че е голяма инвестиция, особено ако не си богат. Не съм богат, но купих тематичния пакет StudioPress и Zigzagpress и ги използвах за създаване на множество уебсайтове както за себе си, така и за клиенти. Ако имате въпроси относно някое от тях, оставете ми коментар и ще се радвам да отговоря на всички въпроси, които мога. Иначе късмет ви!

Наздраве,

Подпис на Том

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map