5 генезисни образователни теми за училища + университети (всички са мобилни отзивчиви и са вградени в генезисната рамка на StudioPress)

03.06.2020
Теми на WordPress '5 генезисни образователни теми за училища + университети (всички са мобилни отзивчиви и са вградени в генезисната рамка на StudioPress)
0 4 мин.

Теми за генезисно образование


Всички тези теми за WordPress са изградени в Рамка за генезис.

Всички теми са мобилен отзивчив + HTML5 и във всяко описание на темата ще намерите инструкции за настройка, цени и други полезни ресурси. Препоръчвам да използвате StudioPress “ уроци и Genesis Plugins, тъй като повечето демонстрации показват много плъгини, които можете да намерите в StudioPress.

Има само няколко образователни теми от Битие – но винаги можете да разменяте съдържание с друга тема и да я замените с вашата – това е цялата точка на шаблона. Ако купите Education Pro от StudioPress, тогава Genesis Framework е включена в покупката ви ($ 99.95). За всички останали образователни теми ще трябва покупка Genesis отделно за $ 59,95. Тук са инструкции за инсталиране на тема след като сте избрали тема.

к.с.. SiteGround беше оценен като домакин на WordPress №1 в Анкета във Facebook взети от длъжностното лице WordPress хостинг Facebook група (те бяха №1 в анкета за миналата година също) и ме хвана <1 пъти зареждане с перфектни 100% резултати в GTmetrix и Pindgom. Ако имате нужда от хостинг на WordPress, който кара темата / уебсайта да се зареждат бързо, те са постоянно №1 в нишка след нишка след нишка тъй като те ще мигрират ви безплатно и повечето хора виждат приятно подобрения на времето за зареждане. Използвам техните полу-посветен план която има 4 пъти повече сървърни ресурси (коефициентът на скорост 1 на сайта).

1. Образование Pro

Тема за обучение Pro StudioPress

Education Pro е тема за генезис №1 за образователни уебсайтове. Той е създаден от StudioPress (разработчици на Genesis), така че знаете, че е легитимен, що се отнася до качеството на кода, актуализации на теми, документация, поддръжка и надеждност. Може да се използва за институции, училища или всеки образователен сайт. Като добавим към това, той предлага 6 цветови стила, 6 опции за оформление и персонализирано меню + фон. Това е изключително адаптивни тема – просто погледнете примерните уебсайтове по-долу.

 • StudioPress
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • $ 99.95 (Включва генезис)

ВИЖТЕ ОБРАЗОВАНИЕ PRO

2. Каролин

Тема на университета Каролайн

Caroline е предназначена за уебсайтове за образование и онлайн програми за обучение. Той се интегрира с LearnDash система за обучение, Федерация Волейбол за форуми и BuddyPress за социални мрежи. С тази тема можете да очаквате добра поддръжка и бързо зареждане. Всички теми за 9 семена идват с PSD, както и опции за създаване на календари за събития, продажба на онлайн курсове и дори създаване на онлайн форум. Като цяло, това е добър избор за тема на PTA или образование Генезис.

 • 9seeds
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • $ 79,95 годишна + Рамка за генезис

ВИЖТЕ КАРОЛИН

3. Дебора

Темата на Дебора генезис PTA

Deborah е тема за генезиса за уебсайтове на PTA или училищни райони. Той се придържа към националните указания за PTA за лого, цветове и шрифтове. Той също така е предварително проектиран за показване на календари, програми, бюлетини, набиране на средства, спонсори и дори има опция за електронна търговия.

 • 9seeds
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • $ 69,95 годишна + Рамка за генезис

ВИЖТЕ ДЕБОРАХ

4. Дерик

Дерик генезис LMS тема

Derrick е създаден за уебсайтове на LMS (система за управление на обучението) и поддържа онлайн програми за обучение, членство и опции за продажби за цифрово изтегляне. Той също така идва с съставител на списъци с имейли и множество полета за обаждане до действие, въпреки че винаги можете да използвате плъгини за това.

 • 9seeds
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • $ 79,95 годишна + Рамка за генезис

ВИЖТЕ ДЕРРИК

5. Acedemy Pro

академия про

Academy Pro е друга тема на StudioPress, изградена на базата на Genesis Framework. Той е подходящ за създатели на онлайн курсове, маркетинг на образователно съдържание и дори сайтове за членство. И аудио и видео съдържание се поддържат на началната страница, това е съвместимо с WooCommerce и има вградени шаблони за целеви страници, които да ви помогнат да ви вдъхновят. Той също е готов за превод, за да можете да се погрижите за международни студенти и преподаватели.

 • StudioPress
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • 129,95 долара (Включва генезис)

ВИЖТЕ ACADEMY PRO

Разгледайте още теми за генезис + ресурси

Оставете ми коментар, ако имате въпроси или предложения за това как да подобрите по-добре този списък и ако ви се стори полезен, моля, дайте го за споделяне. Наистина бих оценил това.

Наздраве,

Подпис на Том

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector