5 теми за WordPress на открито (SEO-приятелски + мобилни отзивчиви)

Теми за WordPress на открито


Нуждаете се от тема на WordPress на открито, която е мобилна и отзивчива SEO лесен?

Всички теми на WordPress в този списък са и двете. Първите 3 теми се захранват от Рамка за генезис който дава на вашия WordPress сайт a силна SEO основа през по-бърза скорост на сайта, Поддръжка на HTML5, маркиране на схемата за богати фрагменти, и те имат вградена сигурност. Genesis се препоръчва от Yoast, основателят на WordPress Matt Mullenweg и ръководителя на спама в Google, Matt Cutts. Ако това не е достатъчно, за да ви убеди да го използвате – не знам какво е. Числата 4-5 са отзивчиви теми на WordPress на открито в ThemeForest с високи оценки.

к.с.. SiteGround беше оценен като домакин на WordPress №1 в Анкета във Facebook взети от длъжностното лице WordPress хостинг Facebook група (те бяха №1 в анкета за миналата година също) и ме хвана <1 пъти зареждане с перфектни 100% резултати в GTmetrix и Pindgom. Ако имате нужда от хостинг на WordPress, който кара темата / уебсайта да се зареждат бързо, те са постоянно №1 в нишка след нишка след нишка тъй като те ще мигрират ви безплатно и повечето хора виждат приятно подобрения на времето за зареждане. Използвам техните полу-посветен план която има 4 пъти повече сървърни ресурси (коефициентът на скорост 1 на сайта).

@jm_cook @Skitzzo Купих Genesis. AM хора изпращаха примерни теми преди години. Възстанових (подаръчна карта) АМ лице, което ми даде съвет.

– Мат Кътс (@mattcutts) 27 юни 2013 г.

@bgardner защото това ще накара хората да мислят, че предпочитам генезиса пред други тематични рамки. О, чакайте, това всъщност е вярно;) – Joost de Valk (@yoast) 31 януари 2012 г.

Ето ги и тях…

1. Xtrail

xtrail

Xtrail е една от онези теми на WordPress на открито, които ще отговарят на всякакъв вид приключения на открито. Независимо дали стартирате туристическа агенция, блог за пътуване или онлайн магазин, Xtrail покрива вашите нужди на открито. Позволете на хората да резервират срещи с вградения плъгин за резервации, да създават събития, за които хората да присъстват, или да интегрират вашия сайт с WooCommerce с няколко кликвания. И не забравяйте да насочвате и хората в движение с отзивчив дизайн.

 • Themeforest
 • Оптимизиран за мобилни устройства SEO
 • $ 75

ВИЖТЕ XTRAIL

2. Височина Pro

надморска височина черти-WordPress-тема

Altitude Pro е a Тема за генезис паралакс който използва изображения, за да създаде усещане за дълбочина и вертикален дизайн. Тази тема е разработена от StudioPress и е доста уникална, ако търсите нещо различно. Знам, че изображенията не са свързани с открито – но така или иначе съдържанието ще бъде разменено, така че в края на деня снимките от акции не са от значение.

 • StudioPress
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • $ 99.95 (Включва генезис)

ВИЖТЕ ALTITUDE PRO

3. Ловец

Hunter е разработен от Уеб разумен маркетинг който създава специфични за индустрията теми за WordPress, изградени в рамката Genesis. Тази конкретна тема е за лов на екипировки, водачи, таксидермисти или всеки, който търси професионален уебсайт на открито. Разполага с 2 навигационни менюта, 3 опции за цвят, начална страница с widgetized, гъвкав ротатор, призиви за действия, таблици с цени и галерия с фотографии Youtube +. Това е моята любима тема за маркетинг в Интернет.

 • Уеб разумен маркетинг
 • Мобилен отзивчив
 • $ 79,95 + Рамка за генезис

ПОГЛЕД НА ВИЖТЕ

4. Навигация Pro

навигация професионалист

Navigation Pro, изграден на базата на популярната рамка Genesis и предоставен на вас от талантливия екип на StudioPress, е многостранна тема на открито. Той е създаден да зарежда пламващо бързо, така че сайтът ви винаги да става наистина бърз. И той предлага страхотни функции като атомни блокове за лесно изграждане на сайтове, съвместимост с WooCommerce, вградени страници за кацане и ценообразуване и дори се предлага превод, за да може вашето съдържание, свързано с пътуване, да достигне до по-широка аудитория.

 • StudioPress
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • 129,95 долара (Включва генезис)
 • Подробности за темата
 • Инструкции за настройка: Все пак няма
 • @studiopress

ВИЖТЕ НАВИГАЦИЯ PRO

5. Ink

Мастило - Тема за история на WordPress

Мастилото е тема на открито от ThemeForest, която използва оформление с пълна ширина, за да покаже най-добрите си снимки и съдържание. Набляга на разказването и според подробности за темата, е толкова лесно да го персонализирате, че няма опции за теми, а вместо това разчита на вградения персонализатор на теми. Вижте подробностите за темата, защото тя ви показва много от наличните опции.

 • $ 44
 • ThemeForest
 • Мобилен отзивчив
 • 4.83 / 5 Рейтинг на звездите

ВИЖТЕ мастило

Не мога да реша темата на открито?

Цялата тема на WordPress на открито означава, че съдържанието и стилистиката имат външен вид, но това може да се направи с всеки тип WordPress тема само с няколко ощипвания.

Имайки това предвид, ако не сте намерили тема, която ви харесва в моя списък, може да искате да разгледате пълния ми списък от Теми, задвижвани с генезис WordPress които са всички мобилни отзивчиви, SEO-приятелски, HTML5 и вградени в рамката на Genesis. Сигурен съм, че ще намерите хубава тема.

Ако намерихте моя списък полезен, моля споделете. Бих оценил това :)

Наздраве!

Подпис на Том

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map