7 генезисни детски теми с паралелно превъртане (всички от които са мобилни, отзивчиви, HTML5 и леки)

Теми за генезис Паралакс


Ако търсите паралекс на тема Genesis, различен от Parallax Pro, Покривам те.

Всички тези паралакс теми са изградени в Рамка за генезис. Събрах ги от StudioPress, Hello You Designs, Creative Market и други тематични магазини Genesis. Всичките 7 генезисни теми са мобилен отзивчив + HTML5 които също съм посочил в подробностите на всяка тема.

Паралакс придава на сайта ви усещане за дълбочина, използвайки вертикален дизайн с фонови изображения (или видеоклипове). Докато някои хора критикуват паралакс уебсайтовете за липса на SEO, тъй като те са само уебсайт с една страница, всъщност можете да имате неограничени страници и публикации и те могат да включват дизайн и функционалност, които имат други теми на Genesis. Просто следвайте инструкциите за настройка на вашата тема и използвайте StudioPress “ Инструкции за инсталиране на Genesis, плъгини, и уроци.

1. Височина Pro

надморска височина черти-WordPress-тема

Altitude Pro е подобна на Parallax Pro, само че разполага с една страница (начална страница), където отделните секции са по-големи от тези в Parallax Pro. Елементите за навигация НЯМА да имат ефект на превъртане – всеки елемент може да доведе до нова страница (вижте връзките в долния колонтитул). Altitude Pro е чиста, проста тема, която бързо може да бъде персонализирана в страхотен уебсайт на Genesis.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • $ 99.95 (Включва генезис)

ВИЖТЕ ALTITUDE PRO

2. Кафе Про

Тема на кафе Pro Parallax

Café Pro е ресторантска тема с дизайн на паралакс. StudioPress казва, че комбинира темата Parallax Pro и Foodie, за да създаде решение за ресторанти и други тухлени и строителни фирми. Включва вградено меню и други функции на уебсайт на ресторант.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • 99,95 долара (Включено генезис)

ВИЖТЕ CAFÉ PRO

3. Parallax Pro

Тема Parallax Pro StudioPress

Parallax Pro е разработен от StudioPress и вероятно е най-популярната тема за паралакс Genesis на пазара. Тук са Инструкции за Youtube за настройката му, но се предлага с 5 опции за цвят (синьо, зелено, оранжево, розово, червено), 3 опции за оформление (въпреки че можете да добавите още с плъгин като Genesis Design Palette), а темата като цяло е много персонализируема. Прегледайте примерните уебсайтове, които съм изброил, за да видите как изглеждат различните оформления, цветове и дизайн.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • $ 99.95 (Включва генезис)

ВИЖТЕ PARALLAX PRO

4. Здравей & екип

здравей и екип

Ако не сте виждали 21 теми от Genesis от Hello You Designs, трябва. Всички те са отзивчиви за мобилни устройства + HTML5 и имат (по избор) WooCommerce функционалност. По-важното е, че те са наистина дизайнерско качество – изглеждат напълно уникални и симетрични. Предлага се с 20+ WordPress видео уроци, поддръжка на темите за цял живот и инструкции за настройка.

 • Здравейте, дизайни
 • @HYDesignStudio
 • Мобилен отзивчив + HTML5

ВИЖТЕ HELLO & TEAM

5. Здравейте, тенденция

Здравейте, актуална тема за генезиса

Друга тема за паралакс на Genesis от Hello Hello Designs. Hello Trending разполага с плъзгач на въртележка, области на паралакс изображения, които можете да промените в персонализатора, и възможност за лесно добавяне или премахване на блога от началната страница в персонализатора. Променете цветове, шрифтове, оформления, други функции, за да съответстват на вашата марка. По желание WooCommerce и вградено Портолио.

 • Здравейте, дизайни
 • @HYDesignStudio
 • Мобилен отзивчив + HTML5

ВИЖТЕ HELLO TRENDING

6. Просто очарователна

Просто очарователна тема за генезис

Просто очарователна е женска паралексна тема за генезиса, разработена от Възстановена 316 дизайни, която е a препоръчва разработчик на Genesis на уебсайта на StudioPress. Просто очарователно се предлага със 7 различни цветови стила, 3 опции за оформление и множество възможности за форматиране на началната страница.

 • Възстановени 316 дизайна
 • @ restored316
 • Мобилен отзивчив + HTML5
 • $ 75 + Рамка за генезис

ВИЖТЕ ПРОСТО ОХАРАНИЕ

7. Здравей Бохо

здравей бохо

Друга тема за паралакс на Genesis от Hello Hello Designs. Здравейте Boho разполага с филтрируемо портфолио, области с паралакс изображения, които можете да промените в персонализатора, и възможност за лесно добавяне или премахване на блога от началната страница в персонализатора. Променете цветове, шрифтове, оформления, други функции, за да съответстват на вашата марка. Опционална функционалност на WooCommerce за стартиране на онлайн магазин.

 • Здравейте, дизайни
 • @HYDesignStudio
 • Мобилен отзивчив + HTML5

ВИЖТЕ HELLO BOHO

Хоствайте уебсайта си на SiteGround

SiteGround беше оценен като домакин на WordPress №1 в Анкета във Facebook взети от длъжностното лице WordPress хостинг Facebook група (те бяха №1 в анкета за миналата година също) и ме хвана <1 пъти зареждане с перфектни 100% резултати в GTmetrix и Pindgom. Ако имате нужда от хостинг на WordPress, който кара темата / уебсайта да се зареждат бързо, те са постоянно №1 в нишка след нишка след нишка тъй като те ще мигрират ви безплатно и повечето хора виждат приятно подобрения на времето за зареждане. Използвам техните GoGeek която има 4 пъти повече сървърни ресурси (коефициентът на скорост 1 на сайта).

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

WordPress хостинг анкета септ 2018.png

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

Не мога да реша темата за генезиса?

Макар че това са единствените теми за паралакс на Битие, там има много други теми от Битие да избера от. Това връзки към публикация, която написах, която организира тонове теми от Битие в индустрии и тип теми. Заслужава си да погледнете, за да знаете вашите възможности.

Ако намерихте моя списък полезен, моля споделете. Бих оценил това. И ако знаете за други теми от Битие с възможност за превъртане на паралакс, пуснете ми ред!

Наздраве,

Подпис на Том

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map