Преглед на рамката на Genesis – защо използването на WordPress тема с генезис (от StudioPress) е интелигентното нещо, което трябва да направите

Не давам много оценки от 5 звезди, но Рамката за генезис е изключение. Използвам Genesis ежедневно, когато работя на моя собствен WordPress сайт (този) и на моя клиент. Винаги препоръчвам да използвате a Тема за WordPress, задвижвана от генезиса поради вградения SEO, надеждност, сигурност и други функции. Обхващам всичко това в ревюто си за Genesis Framework.


Ето защо Genesis заслужава перфектна оценка от 5 звезди …

Генезисът се използва от професионалистите

Genesis се препоръчва от основателя на WordPress, Мат Мълленвег. Има още двама души, които използват Genesis, които не са споменати в уебсайта на StudioPress: Joost De Valk (от приставката Yoast SEO) и Мат Кътс (глава на спам в Google). Ако това е препоръчано от най-добрите кучета в WordPress, Yoast и Google – ще си заслужава.

Голям избор от теми за WordPress с генезис

Можете да получите WordPress тема с генезис от всеки от тези магазини за теми. Обичам да се придържам към теми на StudioPress, защото те са тези, които са изградили рамката на Genesis, но има някои наистина хубави теми на трети страни, от които да избирате.

Действително вградено SEO

 • Лекият код означава по-бързи времена на зареждане
 • Битие поддържа schema.org код (необходимо за богати фрагменти)
 • Всички теми на StudioPress са оптимизирани от SEO експерта Грег Бозер
 • Повечето теми са отзивчиви за мобилни устройства (добре за SEO)

Основната причина темите на Genesis да имат вградено SEO е, защото те използват лек код. Това прави зареждането на сайта ви по-бързо (скоростта на сайта е фактор за класиране в Google). Генезисът също не е претъпкан с ненужни опции, които често могат да причинят бавно натоварване.

Има вградени настройки за SEO за Genesis, обаче препоръчвам да използвате Yoast SEO плъгин да отмени тези настройки главно защото Yoast включва a функция за анализ на съдържанието.

Страхотен Общността & поддържа

Знаете как има онлайн безплатни уроци за WordPress онлайн? Подобно нещо е и с Битие.

StudioPress предоставя документация за всяка тема, за да ви помогне да започнете, и те публикуват актуализации в социалните мрежи по теми, свързани с генезиса. Има и групи от социални медии на трети страни, които си помагат взаимно. И ако трябва да наемете програмист, който да ви помогне да персонализирате темата си, ето списък на StudioPress препоръча разработчиците на Genesis.

Точната сума на вградените функции

 • Множество оформления на страници
 • Персонализирани джаджи
 • Персонализирано заглавие
 • Персонализиран фон
 • Шаблон с пълна ширина
 • Опции за тема

Някои теми на WordPress се предлагат с множество вградени функции. Въпреки че те могат да бъдат привлекателни в началото, те също са известни за забавянето на уебсайт.

Genesis включва само функции, които са необходими за създаването на уебсайт, който те наричат ​​„лек код“. Всичко, от което се нуждаете, са няколко оформления на страници, джаджи и опции за тема, за да проектирате хубав сайт. Можете да (и трябва) да използвате приставки, ако е необходимо. Продължавай да четеш…

WordPress добавки само за теми за генезис

Прегледът на My Genesis Framework естествено включва плъгини за WordPress, специално създадени за теми на WordPress, захранвани от Genesis. Повечето от тях имат много добри оценки.

Определено бих използвал някои от плъгините на StudioPress. StudioPress е известен с разработването на най-добрите продукти, както теми, така и плъгини, така че не трябва да се притеснявате, че приставката ще остарее, ще се счупи или обърка със сайта си.

надеждност & Доверие

Генезис автоматични актуализации

В края на деня не искам да се притеснявам дали темата ми има добро SEO, сигурност или някое от нещата, които една тема трябва да има.

Знам, че Genesis не само включва тези, но и се актуализира автоматично. Знам, че това ще сведе до минимум всички потенциални проблеми с моя сайт. И знам, че екипът в StudioPress знае какво правят. Просто искам да съм в добри ръце, за да мога да се справя в това, в което съм добър, и това е точно това, което получавате, когато използвате Genesis Framework.

Спокойствие най-добре.

Сега продължете напред и разгледайте теми за WordPress, захранвани от Genesis така че можете да прекарвате по-малко време, управлявайки уебсайта си, и повече време за отглеждането му.

Наздраве,

Подпис на Том

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map