20 най-добри БЕЗПЛАТНИ теми за блог на WordPress през 2019 г.

04.06.2020
ТЕМИ '20 най-добри БЕЗПЛАТНИ теми за блог на WordPress през 2019 г.
0 9 мин.

След като инсталирате WordPress, следващото нещо, което трябва да инсталирате добра тема на WordPress, която е отзивчива на всички устройства (компютър, таблет и мобилни), SEO приятелски и разбира се бързо се зарежда. Изборът на добра тема на WordPress е доста предизвикателен, тъй като има повече от 10 000 безплатни теми, достъпни в галерията с теми на WordPress, и това може да бъде отнемащ много време процес, за да изберете правилната тема. Така че, ние събрахме някои от най-добрите безплатни теми за блог на WordPress, които са добре оптимизирани за скорост, SEO приятелски и красиво изглеждащи.


В тази публикация ще споделим 20-те най-популярни безплатни теми за блог за WordPress.

безплатни теми за блог на WordPress

Най-добрите безплатни теми за блог на WordPress

OceanWP

OceanWP

OceanWP е много лек и напълно адаптивен безплатен WordPress тема на блога. Той има над 200 000 активни инсталации и една от най-високо оценените теми на WordPress.

С OceanWP можете да създадете различен тип уебсайтове като блог, бизнес, портфолио, витрина на WooCommerce и много други. Тази тема напълно реагира и се зарежда по-бързо на всички устройства. Работи добре с най-популярните създатели на страници като Divi, Beaver Builder, SiteOrigin и т.н. Той е напълно отзивчив и готов за WooCommerce. Той също така поддържа RTL езици и можете също да използвате вашите собствени езици.

Можете да използвате тяхното безплатно разширение за импортиране, за да качите тяхното демо съдържание, за да създавате лесно уебсайтове. Можете също така да разширите функционалността му, като използвате техните премиум разширения като Stick Anything, известие за бисквитки, цял екран, вход в изскачащ прозорец, Sticky Footer, Elementor Widgets, плъзгач на мнения и много други.

Вижте демонстрация | Изтегли

Astra

Astra

Astra е една от най-популярните теми на WordPress, която можете да използвате за вашия личен блог, портфолио, бизнес и уебсайт WooCommerce. Това е много лека тема и напълно персонализирано.

Тази тема се предлага с различни функции и предварително изработени шаблони, която работи добре с всички създатели на страници като Thrive Architect, Beaver Builder, Divi, Visual Composer и много други. Готов е WooCommerce, RTL & Преводът е готов и отзивчив на всички устройства.

Темата е напълно безплатна и може да бъде разширявана с премиум добавки. Ако искате бърза, напълно приспособима и безплатна тема на блога на WordPress, тогава Astra е идеалната.

Вижте демонстрация | Изтегли

HUEman

HUEman

Hueman е една от най-популярните теми на WordPress за блогове, списания и бизнес уебсайтове. Той е напълно отзивчив и се предлага с гъвкави възможности за оформление.

Тази тема има 4 различни опции за джаджи на футера и можете да добавите неограничен брой джаджи към страничната лента. Можете да покажете най-новата си публикация в представена история или плъзгач. Можете да изберете всеки тип шрифтове, които искате да използвате. Те също имат области на джаджата в долния и долен колонтитул, където лесно можете да вмъквате реклами или банери.

Тази тема е SEO приятелска и се зарежда по-бързо на всички видове устройства. Ако искате да създадете блог, списание, бизнес уебсайт, тази тема е добра опция.

Вижте демонстрация | Изтегли

ColorMag

ColorMag

ColorMag е страхотна тема в стила на списанието, която можете да използвате за вашия WordPress блог, новини, списание, бизнес и всякакъв вид уебсайтове. Тази тема е напълно съвместима с приставката за WooCommerce и можете да добавяте всякакъв вид продукти и шлюз за плащане, за да продавате продуктите си. 

Можете да подчертаете всяка категория с уникалния цвят по ваш избор. Темата на безплатната версия се предлага с 6 различни персонализирани джунджурии и 15+ области на джунджурии. Тази тема е напълно SEO оптимизирана и оптимизирана за скорост. 

Вижте демонстрация | Изтегли

искрящ

искрящИскрянето е проста и изчистена безплатна WordPress тема за блог, пътувания, здравеопазване, бизнес и всякакви други уебсайтове. Тази тема е напълно мобилна и отзивчива SEO. Тази тема включва плъзгач на цял екран, интеграция на социални медии, популярна джаджа за публикации и т.н..

Той има различни оформления, цвят, шрифтове, настройки на плъзгача. Тази тема също е готова за превод и многоезична. Можете също да интегрирате WooCommerce, bbPress и други популярни премиум приставки с тази тема.

Вижте демонстрация | Изтегли

Емблематичен

ЕмблематиченIconic one е безплатна качествена безплатна WordPress тема на блога с красива типография. Тази тема е напълно отзивчива и ви позволява да персонализирате както искате. Можете лесно да качите лого, да промените цвета на фона, текста на долната част, иконите на социалните медии.

Iconic се предлага с една единствена странична лента и едно заглавно меню с лесна навигация.

Вижте демонстрация | Изтегли

претендент

Тема на Challenger

Challenger е безплатна тема безплатна WordPress тема за блогове, бизнес, подкасти, уебсайтове. Тази тема е напълно отзивчива и добре оптимизирана за скорост, така че уебсайтът ви да се зарежда по-бързо на всички устройства.

Тематичният дизайн е прост и минималистичен а красивата типография прави вашия сайт по-четим. Темата за безплатната версия се предлага с 4 различни области на приспособления, 50+ икони в социалните медии и напълно персонализираща се заглавна секция за разрастване на списъка ви с имейли.

Вижте демонстрация & Изтегли

Аш

Аш

Ashe е безплатна авторска тема на блога за WordPress, която е подходяща за личен блог, храна, пътувания, красота, мода, сватба, фотография и всякакъв вид блогове. Той има минимално, елегантно и мобилно отзивчиво оформление, което изглежда невероятно на всички устройства.

Можете да интегрирате WooCommerce с темата Ashe. Темата е добре кодирана и работи чудесно с всички популярни плъгини и създатели на страници като Divi, Elementor, Beaver builder и т.н. Темата включва плъзгач на цял екран, изображение на заглавието, плъзгач на Instagram плъзгач.

Вижте демонстрация & Изтегли

Донован

Донован

Donovan е изчистен и модерен дизайн безплатна тема за блогове за WordPress. Той има 3 различни оформления на блога и лесно меню за навигация. Можете да добавите социални икони в горната област на джаджа и да персонализирате области на долен колонтитул. Темата им е оптимизирана за SEO и може да бъде преведена на вашите езици. 

Вижте демонстрация & Изтегли

Основен блог

Основен блог

Master Blog е чиста и модерна безплатна тема за блогове на WordPress. Темата е напълно отзивчива и се зарежда по-бързо на всички устройства. Тя ви позволява да промените цвета на фона и логото. Темата е напълно RTL и готова за превод и WPML съвместима. Той съдържа една странична лента и можете да промените изображението на заглавката.

Вижте демонстрация & Изтегли

Блог Елит

Блог ЕлитBlog Elite е многоцелева безплатна тема на блога на WordPress. Той е отзивчив и предлага богати на функции опции. Тя ви позволява да използвате различна комбинация от стилове и опции заедно, за да ви помогне да създадете чист уебсайт за минути. Той идва с странична лента и множество опции на заглавката. 

Вижте демонстрация & Изтегли

Optmizer

Optmizer

Optmizer е многоцелева безплатна тема на блога на WordPress и се предлага с много мощни функции. Тя ви позволява да персонализирате всеки елемент, без да променяте никакъв код. Темата идва с две оформления и красив плъзгач на изображението. Също така ви позволява лесно да качвате лого за вашия сайт, да използвате 600+ шрифта, да добавяте персонализирано CSS поле и други опции за цвят.

Темата е 100% отзивчива, SEO приятелска и добре оптимизирана за скорост. Той е готов за превод и работи с WooCommerce, bbPress и много други. Ако искате безплатна WordPress тема за вашия блог, бизнес, портфолио, фотография и сайт за електронна търговия, тази тема е чудесна опция.

Вижте демонстрация & Изтегли

Контраст

Контраст

Kontrast е елегантна и отзивчива безплатна тема на WordPress за блогове и списания. Темата включва неограничени области на джунджурии, лява или дясна странична лента, 4 колони на джаджа в долния колонтитул, изображения с нулево оформление, свързани публикации и много други. Можете също да добавите социални икони в горната или долната част.

Вижте демонстрация & Изтегли

Уелингтън

Уелингтън

Уелингтън е проста и модерно изглеждаща безплатна тема на блога на WordPress. Той се предлага с два различни оформления на публикации, красива типография, представен плъзгач за публикации и странична лента. Темата е напълно отзивчива и можете лесно да променяте настройките на темата в персонализатора.

Вижте демонстрация & Изтегли

Ribbon Lite

Ribbon Lite

Ribbon Lite е проста и отзивчива безплатна тема за блогове на WordPress. Темата е светкавично бърза, SEO оптимизирана и напълно приспособима. Темата включва една странична лента и лесно меню за навигация. Можете да добавите социални икони и да показвате свързани публикации, които ще помогнат на вашите читатели да се придържат към вашето съдържание.

Вижте демонстрация & Изтегли

VT Blogging

VT Blogging

VT Blogging е елегантна и минимално безплатна тема на WordPress. Темата е напълно отзивчива и специално разработена за уебсайтове на блогове. Той е мобилен за мобилни устройства и прилага най-добрите SEO практики. 

Темата включва една странична лента, социални икони и джаджа за автора. Готов е за превод и работи безупречно в многосайтови инсталации.

Вижте демонстрация & Изтегли

Писатели Blogily

Писатели Blogily

Writers Blogily е SEO приятелска и отзивчива безплатна тема на WordPress за сайтове за блогове, вестници и фотографии. Темата е супер лесна за настройка и има много рекламно пространство за осигуряване на приходи от вашия сайт. 

Темата работи чудесно с популярни създатели на страници като Elementor, Beaver Builder, Divi и др. Можете лесно да създадете новини от една страница или от една страница, образователен уебсайт с кратко време..

Вижте демонстрация & Изтегли

Writee

Writee

Writee е елегантна и модерно изглеждаща безплатна тема за блогове на WordPress, която е подходяща за личен блог, храна, пътувания, фотография. Темата е напълно отзивчива и добре проектирана.

Темата разполага с перфектен дизайн на пиксели, единична странична лента, множество джаджи, плъзгач на изображението с пълна ширина / кутия. Той е съвместим с WooComerce и готов за превод.

Вижте демонстрация | Изтегли

зеле

зеле

Kale е минимална, елегантна и модерно изглеждаща безплатна WordPress тема за блог за храна и може да се използва и за всякакви други цели. Темата е лесна за използване и можете лесно да се интегрирате с WooCommerce.

Kale се предлага с красива изглеждаща първа страница, голяма публикация с подчертан пост с опция, опции за показване на банер или реклами в заглавката. Той е напълно RTL & поддържано многоезично. Също така се предлага с множество оформления на емисии на блога, опции за размер на страничната лента и можете да показвате иконите си в социалните медии.

Вижте демонстрация | Изтегли

Посейдон

Посейдон

Poseidon е проста и елегантна тема, безплатна WordPress тема на блога. Темата се предлага с цял екран слайдшоу, множество оформления на блогове, една странична лента и икони в социалните медии. Той е напълно отзивчив и работи чудесно с WooCommerce.

Вижте демонстрация | Изтегли

В тази статия сме споделили 20 най-добри безплатни теми за блог на WordPress, които можете да използвате за личния си блог, бизнес, портфолио, фотография или други сайтове.

Сега трябва да тествате всяка от темите, за да проверите дали темата подхожда на вашия сайт или не. Ако обаче искате пълни теми и приоритетна поддръжка от тематичната компания, можете да надстроите темата си до премиум версията.

Искате ли да включите темата си в този списък? Оставете коментар по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector