Топ 20 теми за портфолио на WordPress 2016

04.06.2020
ТЕМИ 'Топ 20 теми за портфолио на WordPress 2016
0 7 мин.

Какво е портфейл?

Думата Портфолио означава всяка колекция от финансови активи като Пари в брой, облигации, запаси. Портфейлите могат да се държат от отделни инвеститори за лични или бизнес цели. Има много видове портфейли, включително пазарен портфейл и портфейл с нулеви инвестиции. 


  Ако сте експерт в графично проектиране и искате да покажете вашето произведение на изкуството или да продавате онлайн, тогава това е добър избор за вас. Налични са много категории портфейли – Пътуване, Модел, Архитектура, Студент, Лого, Фрилансер и др. Така че е лесно да отворите собствения си уебсайт за портфолио и не е нужно да го наемате. Вижте дали не знаете „как да създадете уебсайт в рамките на 5 минути“ и ето най-добрите 20 WordPress теми за портфолио 2016.

Топ 20 теми за портфолио на WordPress 2016:

Портфолио Галерия:

Теми за портфолио на WordPress 2016

Портфолио Галерия от webdorado е отзивчива, стилна, лесна за използване и SEO приятелска тема. Основно се фокусира върху изображенията като основно съдържание, той е идеално подходящ за всеки тип уебсайт: целеви страници, бизнес портфолио, арт портфолио, портфолио за фотография, корпоративен, личен брандинг & търговски уебсайтове. Темата се предлага оборудван с широк списък от персонализирани функции, които ви позволяват да правите различни видове промени в оформлението, стила, цветовете и шрифтовете с минимални знания за кодиране.

 ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

OnePress:

Теми за портфолио на WordPress 2016

OnePress е изключителна креативна и гъвкава тема на WordPress за една страница. Подхожда за бизнес уебсайт, портфолио, дигитална агенция, продуктови витрини, фрийлансъри и всички останали, които ценят добрия дизайн. Напълно SEO Оптимизиран и подходящ за WooCommerce. Тя има две версии на тема- Безплатно и PRO($ 49). 

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 20) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: Безплатна версия, Pro Version

Хичкок:

Теми за портфолио на WordPress 2016

Хичкок е тема с минимално портфолио за дизайнери, фотографи и други творци. Той се отличава с красив отзивчив дизайн, меню със социални икони, безкрайно превъртане на Jetpack, цвят на акцент, персонализирано изображение на заглавката, поддръжка за формата на публикацията в галерията, стилиране на редактора и много други.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Хималаите:

Теми за портфолио на WordPress 2016

Хималаите е модерен стил без една страница, паралакс, отзивчива тема на WordPress. Може да се използва за бизнес, портфолио, корпоратив, агенция, фотография, фрийлансъри и почти всякакъв вид сайтове. Той е по-модерен от всички други теми за портфолио на WordPress за 2016 г..

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 69) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: Безплатна версия, Pro Version

Electa:

Теми за портфолио на WordPress 2016

Electra е тематично портфолио, базирано на решетка с множество оформления на колони за представените изображения, идеални за фотоблогиране и / или сайт за портфолио. Той се интегрира добре с някои мощни плъгини като WooCommerce, Builder на страницата на Origin Site и много други, което прави много лесно да се създаде приятен уебсайт. Напълно SEO Оптимизиран и може да бъде интегриран WooCommerce лесно.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 20) || ДЕМО: ВИЖТЕ ТУК

GK Портфолио:

Теми за портфолио на WordPress 2016

Ако сте фотограф, дизайнер или креативен блогър, знаете колко от въздействието могат да имат силните визуализации. С изчистения, елегантен дизайн, предлаган от тази безплатна тема WordPress за портфолио, който поставя целия акцент върху вашата творческа работа. 

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Polmo Lite:

Теми за портфолио на WordPress 2016

Polmo Lite е многоцелева и безплатна WordPress тема за бизнес, агенция, корпоративен, личен, паралакс бизнес, портфолио и разбира се за уебсайта на свободна практика. Това е най-добрият избор за управление на уебсайт за портфолио в WordPress. Той се предлага в комплект с конструктор на страници, той ви помага да създадете страница чрез елементи за плъзгане и пускане. 

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 49) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Gaga Lite:

Теми за портфолио на WordPress 2016 г.

Gaga Lite е проста, но мощна безплатна WP тема. Темата е изцяло вградена в персонализатор, така че можете да създадете уебсайта си лесен за използване опции за персонализиране с преглед на живо. Можете да промените цветовете на темите, типографията и да имате пълен контрол върху всички компоненти на оформлението. Темата е отзивчива, готова за превод, паралакс, SEO приятелска и лесно приспособима.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 48) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Optimizer:

Теми за портфолио на WordPress 2016

Оптимизаторът, лесна за персонализиране многоцелева тема с много мощни функции. Тази тема ви позволява да персонализирате всеки елемент на живо, без да се налага да докосвате някой код. Той е 100% отзивчив, изграден с HTML5 & CSS3, той е оптимизиран за SEO, мобилен оптимизиран & ретина готова. Можете да интегрирате WooCommerce, bbPress, Mailchimp, Contact Form 7 и т.н. Има свободна и Premium версия, както на разположение. Но версия Premium си струва да се купи и това е по-красиво от другите теми в портфолиото на WordPress 2016.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 59) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Venture Lite:

Теми за портфолио на WordPress 2016

Venture е тема на WordPress на една страница от теми Nimbus, която е идеална за творчески агенции, лични блогове, малки фирми, корпоративни сайтове, фрийлансъри или всяка друга компания. Така че ще бъде чудесен избор за вашия WordPress сайт. Тази тема е достъпна за Безплатна версия и Pro версия.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 39) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

FotoGraphy:

Теми за портфолио на WordPress 2016

FotoGraphy е красива, изчистена и елегантна тема за фотографи, художници, за да покаже красивата си работа. Темата има красиво проектиран плъзгач, портфолио, секция за услуги и Instagram витрина. Тя е безплатна тема, но има друга платена версия на нея, която струва 44 долара. Така ще получите повече допълнителни функции и повече възможности за персонализиране.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 44) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

SKT Cutsnstyle Lite:

Тема за портфолио на WordPress

SKT CutsNStyle Lite е опростен, гъвкав и адаптивен отзивчив фризьорски салон, спа, масаж, салон и местна бизнес тема, която изглежда добре на всички устройства. Тя е многофункционална тема, така че можете да я използвате за фотография, лични и портфолио цели, тъй като е съвместима с NextGen Gallery.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 48) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

SKT кафе:

Теми за портфолио

SKT Coffee е отзивчива тема на WordPress за кафе и ресторанти, която е многофункционална и може да се използва за хотели, храна, рецепти, природа, селско стопанство, бизнес, личен, местен бизнес, проста, гъвкава и корпоративна.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 48) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Flatio:

WordPress iOS тема

Flatio е вдъхновен iOS вдъхновен отзивчив WordPress тема за бизнес или портфолио, неговият професионален, елегантен и напълно отзивчив дизайн.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 55) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Orvis:

Портфолио

Orvis е тема от портфолио, изработена с дизайнери и фотографи. Това е минималистична, мощна и гъвкава тема, която поставя фокуса върху вашите проекти.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

оживи:

Тема за портфолио 2016

Enliven е модерна красива многоцелева WordPress тема, която ще бъде идеалното решение за бизнес уебсайт. има чисто оформление на портфолиото, което използва типа съдържание на портфолиото Jetpack. Тази тема е безплатна и има премиум версия, която можете да надстроите по всяко време. Темата на това портфолио е красива от другите теми за портфолио на WordPress 2016.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 49) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Елегантно розово:

Тема за портфолио на WordPress

Елегантното розово е женствена и момичешка тема на WordPress, така че можете да го използвате за създаване на оживени и привличащи вниманието уебсайтове. Също така можете да го използвате за създаване на красив блог или списание, свързани с фотография, природа, изкуство и дизайн, начин на живот, храна, мода, бебета, деца, сватба или всякакви други уеб сайтове, ориентирани към креативни изображения.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 39) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Бизнес една страница:

ПортфолиоBusiness One Page е чиста, модерна и ангажираща една страница WordPress Тема, подходяща за бизнес уебсайтове, дигитална агенция, корпоративен бизнес, фрийлансъри, портфолио, витрина на продукти, блогъри и всички, които оценяват красивия дизайн. Темата е SEO приятелска и го прави лесно за да намерите в Google и други търсачки.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

снеговалеж:

Теми за портфолио на WordPress 2016

SnowFall е CSS3 Powered и WordPress най-новата версия, готова отзивчива тема за бизнеса. Тази тема ще бъде коригирана автоматично с всички умни устройства и напълно SEO приятелска.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО / PRO ($ 59) || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

страстен:

WordPress портфолио

Passionate е професионална многофункционална WordPress тема, изградена с решетка Bootstrap и е напълно отзивчива за всички размери на екрана. Можете да го използвате за бизнес, портфолио, лични, блогове, агенция или всякакъв друг вид сайт. Страстната тема идва с вградени джаджи и позиции на джунджурии, персонализатор за персонализиране и настройка на лого, цвят и оформление. 

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО || ДЕМОНСТРАЦИЯ: ВИЖ ТУК

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector