20 beste GRATIS WordPress-blogthema’s in 2019

04.06.2020
THEMA'S '20 beste GRATIS WordPress-blogthema’s in 2019
0 9 мин.

Na het installeren van WordPress is het volgende dat je nodig hebt om een ​​goed WordPress-thema te installeren dat responsief is op alle apparaten (computer, tablet en mobiel), SEO-vriendelijk is en natuurlijk snel laadt. Het kiezen van een goed WordPress-thema is behoorlijk uitdagend omdat er meer dan 10.000 gratis thema’s beschikbaar zijn in de WordPress-themagalerij, en het kan een tijdrovend proces zijn om het juiste thema te kiezen. Daarom hebben we enkele van de beste gratis WordPress-blogthema’s verzameld die goed zijn geoptimaliseerd voor snelheid, SEO-vriendelijk en mooi uitzien.


In dit bericht delen we de 20 populairste gratis blogthema’s voor WordPress.

gratis WordPress-blogthema's

Beste gratis WordPress-blogthema’s

OceanWP

OceanWP

OceanWP is een zeer lichtgewicht en volledig aanpasbaar gratis WordPress-blogthema. Het heeft meer dan 200.000 actieve installaties en een van de best beoordeelde WordPress-thema’s.

Met OceanWP kunt u een ander type websites maken, zoals een blog, bedrijf, portfolio, WooCommerce-etalage en nog veel meer. Dit thema reageert volledig en laadt sneller op alle apparaten. Het werkt goed met de meest populaire paginabouwers zoals Divi, Beaver Builder, SiteOrigin etc. Het is volledig responsief en klaar voor WooCommerce. Het ondersteunt ook RTL-talen en u kunt ook uw eigen talen gebruiken.

U kunt hun gratis import-extensie gebruiken om hun demo-inhoud te uploaden om eenvoudig websites te bouwen. U kunt de functionaliteit ook uitbreiden door hun premium-extensies te gebruiken, zoals Stick Anything, Cookie Notice, Fullscreen, Popup Login, Sticky Footer, Elementor Widgets, Posts Slider en nog veel meer.

Bekijk demo | Downloaden

Astra

Astra

Astra is een van de meest populaire WordPress-thema’s die u kunt gebruiken voor uw persoonlijke blog, portfolio, bedrijf en WooCommerce-website. Het is een zeer lichtgewicht thema en volledig aanpasbaar.

Dit thema wordt geleverd met verschillende functies en vooraf gemaakte sjablonen die goed werken met alle paginabuilders zoals Thrive Architect, Beaver Builder, Divi, Visual Composer en vele anderen. Het is klaar voor WooCommerce, RTL & Klaar voor vertaling en responsief op alle apparaten.

Het thema is helemaal gratis en kan worden uitgebreid met premium add-ons. Als je een snel, volledig aanpasbaar en gratis WordPress-blogthema wilt, dan is Astra de perfecte keuze.

Demo bekijken | Downloaden

Hueman

Hueman

Hueman is een van de meest populaire WordPress-thema’s voor blogs, tijdschriften en zakelijke websites. Het reageert volledig en wordt geleverd met flexibele lay-outopties.

Dit thema heeft 4 verschillende widget-opties voor voetteksten en u kunt een onbeperkt aantal widgets toevoegen aan de zijbalk. Je kunt je meest recente bericht weergeven in aanbevolen verhaal of schuifregelaar. U kunt elk type lettertype kiezen dat u wilt gebruiken. Ze hebben ook widgetgebieden voor voetteksten en kopteksten waar u gemakkelijk advertenties of banners kunt invoegen.

Dit thema is SEO-vriendelijk en laadt sneller op alle soorten apparaten. Als u een blog, tijdschrift, zakelijke website wilt maken, is dit thema een goede optie.

Bekijk demo | Downloaden

ColorMag

ColorMag

ColorMag is een geweldig thema in tijdschriftstijl dat u kunt gebruiken voor uw WordPress-blog, nieuws, tijdschrift, bedrijf en alle soorten websites. Dit thema is volledig compatibel met de WooCommerce-plug-in en u kunt allerlei soorten producten en betalingsgateways toevoegen om uw producten te verkopen. 

U kunt elke categorie markeren met de unieke kleur van uw keuze. Het gratis versiethema wordt geleverd met 6 verschillende aangepaste widgets en 15+ widgetgebieden. Dit thema is volledig SEO-vriendelijk en geoptimaliseerd voor snelheid. 

Bekijk demo | Downloaden

Sprankelend

SprankelendSprankelend is een eenvoudig en schoon ontwerpvrij WordPress-thema voor blog, reizen, gezondheid, zaken en andere websites. Dit thema is volledig mobiel responsief en goed geoptimaliseerd voor SEO. Dit thema bevat een schuifregelaar op volledig scherm, integratie van sociale media, widget voor populaire berichten, enz.

Het heeft verschillende lay-outs, kleuren, lettertypen, schuifinstellingen. Dit thema is ook vertaling en meertalig klaar. Je kunt ook WooCommerce, bbPress en andere populaire premium-plug-ins met dit thema integreren.

Bekijk demo | Downloaden

Iconische

IconischeIconische is een gratis WordPress-blogthema van premium kwaliteit met prachtige typografie. Dit thema is volledig responsief en stelt u in staat om aan te passen zoals u dat wilt. U kunt eenvoudig een logo uploaden, de achtergrondkleur, voettekst en pictogrammen voor sociale media wijzigen.

Iconic wordt geleverd met een enkele zijbalk en een koptekstmenu met eenvoudige navigatie.

Bekijk demo | Downloaden

Uitdager

Challenger Theme

Challenger is een gratis WordPress-thema van topkwaliteit voor blogs, bedrijven, podcasts-websites. Dit thema is volledig responsief en goed geoptimaliseerd voor snelheid, zodat uw website sneller laadt op alle apparaten.

Het themaontwerp is eenvoudig en minimalistisch en de prachtige typografie maakt je site beter leesbaar. Het gratis versie-thema wordt geleverd met 4 verschillende widgetgebieden, meer dan 50 social media-pictogrammen en een volledig aanpasbare koptekstsectie om uw e-maillijst te laten groeien.

Bekijk demo & Downloaden

Ashe

Ashe

Ashe is een gratis WordPress-blogthema met meerdere auteurs dat geschikt is voor een persoonlijke blog, eten, reizen, schoonheid, mode, bruiloft, fotografie en alle soorten blogs. Het heeft een minimale, elegante en mobiel reagerende lay-out die er geweldig uitziet op alle apparaten.

U kunt WooCommerce integreren met het Ashe-thema. Het thema is goed gecodeerd en werkt geweldig met alle populaire plug-ins en paginabuilders zoals Divi, Elementor, Beaver builder enz. Het thema bevat een schermvullende slider, headerafbeelding, Instagram slider widget.

Bekijk demo & Downloaden

Donovan

Donovan

Donovan is een schoon en modern ontwerpvrij blogthema voor WordPress. Het heeft 3 verschillende bloglay-outs en een eenvoudig navigatiemenu. U kunt sociale pictogrammen toevoegen aan het bovenste widgetgebied en voettekstgebieden aanpassen. Hun thema is geoptimaliseerd voor SEO en kan in uw talen worden vertaald. 

Bekijk demo & Downloaden

Master Blog

Master Blog

Master Blog is een schoon en modern gratis WordPress-blogthema. Het thema reageert volledig en laadt sneller op alle apparaten. Hiermee kunt u de achtergrondkleur en het logo wijzigen. Het thema is volledig RTL- en vertaalklaar en WPML-compatibel. Het bevat één zijbalk en u kunt de afbeelding van de koptekst wijzigen.

Bekijk demo & Downloaden

Blog Elite

Blog EliteBlog Elite is een multifunctioneel gratis WordPress-blogthema. Het is responsief en biedt veelzijdige opties. Hiermee kunt u een andere combinatie van stijlen en opties samen gebruiken om binnen enkele minuten een schone website te maken. Het wordt geleverd met een zijbalk en meerdere koptekstopties. 

Bekijk demo & Downloaden

Optmizer

Optmizer

Optmizer is een multifunctioneel gratis WordPress-blogthema en wordt geleverd met veel krachtige functies. Hiermee kunt u elk element aanpassen zonder code te wijzigen. Het thema wordt geleverd met twee lay-outs en een prachtige afbeeldingsschuif. Je kunt ook gemakkelijk een logo voor je site uploaden, meer dan 600 lettertypen gebruiken, een aangepast CSS-veld toevoegen en andere kleuropties.

Het thema is 100% responsief, SEO-vriendelijk en snel geoptimaliseerd. Het is klaar voor vertaling en werkt met WooCommerce, bbPress en vele anderen. Als u een gratis WordPress-thema wilt voor uw blog, bedrijf, portfolio, fotografie en eCommerce-site, is dit thema een geweldige optie.

Bekijk demo & Downloaden

Kontrast

Kontrast

Kontrast is een elegant en responsief gratis WordPress-thema voor bloggen en tijdschriften. Het thema bevat onbeperkte widgetgebieden, linker- of rechterzijbalk, widgetkolommen met 4 voetteksten, nullay-outafbeeldingen, gerelateerde berichten en nog veel meer. U kunt ook sociale pictogrammen bovenaan of onderaan toevoegen.

Bekijk demo & Downloaden

Wellington

Wellington

Wellington is een eenvoudig en modern ogend gratis WordPress-blogthema. Het wordt geleverd met twee verschillende berichtlay-outs, prachtige typografie, een aanbevolen berichtschuifregelaar en een zijbalk. Het thema reageert volledig en u kunt de thema-instellingen gemakkelijk aanpassen in de aanpasser.

Bekijk demo & Downloaden

Ribbon Lite

Ribbon Lite

Ribbon Lite is een eenvoudig en responsief gratis WordPress-blogthema. Het thema is razendsnel, SEO-geoptimaliseerd en volledig aanpasbaar. Het thema bevat een zijbalk en een eenvoudig navigatiemenu. U kunt sociale pictogrammen toevoegen en gerelateerde berichten weergeven, zodat uw lezers zich aan uw inhoud kunnen houden.

Bekijk demo & Downloaden

VT bloggen

VT bloggen

VT Blogging is een elegante en minimale gratis WordPress-thema’s. Het thema is volledig responsief en speciaal ontworpen voor blogwebsites. Het is mobielvriendelijk en implementeert SEO-best practices. 

Het thema bevat één zijbalk, sociale pictogrammen en de widget voor auteurs. Het is klaar voor vertaling en werkt probleemloos in installaties met meerdere locaties.

Bekijk demo & Downloaden

Schrijvers Blogily

Schrijvers Blogily

Schrijvers Blogily is een SEO-vriendelijk en responsief gratis WordPress-thema voor blog-, kranten- en fotosites. Het thema is super eenvoudig in te stellen en heeft veel advertentieruimte om geld te verdienen met uw site. 

Het thema werkt geweldig met populaire paginabouwers zoals Elementor, Beaver Builder, Divi enz. U kunt eenvoudig een nieuws van één pagina of één pagina maken, een educatieve website met een korte tijd.

Bekijk demo & Downloaden

Writee

Writee

Writee is een elegant en modern ogend gratis WordPress-blogthema dat geschikt is voor een persoonlijke blog, eten, reizen, fotografie. Het thema is volledig responsief en goed ontworpen.

Het thema heeft een perfect pixelontwerp, een enkele zijbalk, meerdere widgets, een schuifregelaar voor volledige breedte / boxed afbeelding. Het is compatibel met WooComerce en klaar voor vertaling.

Bekijk demo | Downloaden

Boerenkool

Boerenkool

Boerenkool is een minimaal, elegant en modern ogend gratis WordPress-thema voor een foodblog en kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Het thema is gemakkelijk te gebruiken en je kunt het gemakkelijk integreren met WooCommerce.

Boerenkool wordt geleverd met een mooi ogende voorpagina, een groot hoogtepunt met een aanbevolen bericht, opties om een ​​banner of advertenties in de koptekst weer te geven. Het is volledig RTL & meertalig ondersteund. Het wordt ook geleverd met meerdere lay-outs voor blogfeeds, opties voor de grootte van de zijbalk en u kunt uw pictogrammen voor sociale media weergeven.

Bekijk demo | Downloaden

Poseidon

Poseidon

Poseidon is een eenvoudig en elegant ontwerpvrij WordPress-blogthema. Het thema wordt geleverd met een diavoorstelling op volledig scherm, meerdere bloglay-outs, één zijbalk en pictogrammen voor sociale media. Het reageert volledig en werkt geweldig met WooCommerce.

Bekijk demo | Downloaden

In dit artikel hebben we 20 beste gratis WordPress-blogthema’s gedeeld die u kunt gebruiken voor uw persoonlijke blog, bedrijf, portfolio, fotografie of andere sites.

Nu moet u elk van de thema’s testen om te controleren of het thema bij uw site past of niet. Als u echter volledige themafuncties en prioriteitsondersteuning van het themabedrijf wilt, kunt u uw thema upgraden naar de premiumversie.

Wilt u uw thema in deze lijst opnemen? Laat hieronder een reactie achter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector