Top 20 WordPress Portfolio-thema’s 2016

Wat is Portfolio?

Het woord Portfolio betekent voor elke verzameling van financiële activa zoals Contant geld, Obligaties, aandelen. Portefeuilles kunnen door individuele beleggers worden aangehouden voor persoonlijke of zakelijke doeleinden. Er zijn veel soorten portefeuilles, waaronder de marktportefeuille en de nulbeleggingsportefeuille. 


  Als je expert bent op grafisch ontwerpen en wilt u uw kunstwerk laten zien of online verkopen, dan is het een goede keuze voor u. Er zijn veel categorieën portfolio’s beschikbaar: reizen, model, architectuur, student, logo, freelancer enz. Het is dus gemakkelijk om uw eigen portfoliowebsite te openen en u hoeft er geen te huren. Kijk of je niet weet “hoe je binnen 5 minuten een website bouwt” en hier zijn de beste 20 WordPress Portfolio-thema’s 2016.

Top 20 WordPress Portfolio-thema’s 2016:

Portfolio Galerij:

WordPress Portfolio Thema's 2016

Portfolio Gallery van webdorado is een responsief, stijlvol, gebruiksvriendelijk en SEO-vriendelijk thema. Het richt zich voornamelijk op afbeeldingen als primaire inhoud, het past perfect bij elk type website: bestemmingspagina’s, bedrijfsportfolio, kunstportfolio, fotografieportfolio, corporate, personal branding & commerciële websites. Het thema is uitgerust met een brede lijst met aanpasbare functies waarmee u verschillende soorten wijzigingen in lay-out, stijl, kleuren en lettertypen kunt aanbrengen met minimale codeerkennis.

 DEMO: KIJK HIER

OnePress:

WordPress Portfolio Thema's 2016

OnePress is een uitstekend creatief en flexibel WordPress-thema met één pagina. Het is geschikt voor zakelijke websites, portfolio’s, digitale bureaus, productshows, freelancers en iedereen die goed design waardeert. Het is volledig SEO Geoptimaliseerd en geschikt voor WooCommerce. Het heeft twee versies van thema- Vrij en PRO($ 49). 

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 20) || DEMO: Gratis versie, Pro-versie

Hitchcock:

WordPress Portfolio Thema's 2016

Hitchcock is een minimaal portfoliothema voor ontwerpers, fotografen en andere creatievelingen. Het beschikt over een prachtig responsief ontwerp, een sociaal pictogrammenu, Jetpack oneindig scrollen, aangepaste accentkleur, aangepaste headerafbeelding, ondersteuning voor het galerijpostformaat, editorstyling en nog veel meer.

PRIJS: GRATIS || DEMO: KIJK HIER

Himalaya:

WordPress Portfolio Thema's 2016

Himalaya is een moderne stijl gratis parallax responsief WordPress-thema met één pagina. Het kan worden gebruikt voor bedrijven, portfolio’s, bedrijven, bureaus, fotografie, freelancers en bijna alle soorten sites. Het is moderner dan alle andere WordPress-portfoliothema’s voor reizen 2016.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 69) || DEMO: Gratis versie, Pro-versie

Electa:

WordPress Portfolio Thema's 2016

Electra is een op raster gebaseerd portfoliothema met meerdere kolomlay-outs voor de aanbevolen afbeeldingen, perfect voor fotoblogging en / of een portfoliosite. Het is mooi geïntegreerd met een aantal krachtige plug-ins zoals WooCommerce, Site Origin’s Page Builder en meer, waardoor het heel eenvoudig is om een ​​mooie website te bouwen. Het is helemaal SEO Geoptimaliseerd en kan worden geïntegreerd WooCommerce gemakkelijk.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 20) || DEMO: ZIE HIER

GK Portfolio:

WordPress Portfolio Thema's 2016

Als je een fotograaf, ontwerper of creatieve blogger bent, weet je hoeveel impact sterke beelden kunnen hebben. Met het schone, elegante ontwerp van dit gratis Portfolio WordPress-thema dat alle nadruk legt op uw creatieve werk. 

PRIJS: GRATIS || DEMO: KIJK HIER

Polmo Lite:

WordPress Portfolio Thema's 2016

Polmo Lite is een multifunctioneel en gratis WordPress-thema voor bedrijven, bureaus, bedrijven, particulieren, parallaxbedrijven, Portfolio en natuurlijk voor de website van freelancers. Het is de beste keuze voor het runnen van een portfoliowebsite in WordPress. Het wordt geleverd met paginabuilder, het helpt je om een ​​pagina te maken via slepen en neerzetten elementen. 

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 49) || DEMO: KIJK HIER

Gaga Lite:

WordPress Portfolio-thema's 2016

Gaga Lite is een eenvoudig maar krachtig gratis WP-thema. Het thema is volledig ingebouwd in de customizer, zodat u uw website eenvoudig te gebruiken customizer-opties kunt bouwen met live preview. U kunt themakleuren, typografie wijzigen en volledige controle hebben over alle lay-outcomponenten. Het thema is responsief, klaar voor vertaling, parallax, SEO-vriendelijk en gemakkelijk aanpasbaar.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 48) || DEMO: KIJK HIER

Optimizer:

WordPress Portfolio Thema's 2016

De Optimizer, een eenvoudig aan te passen multifunctioneel thema met veel krachtige functies. Met dit thema kunt u elk element Live aanpassen zonder dat u een code hoeft aan te raken. Het is 100% responsief gebouwd met HTML5 & CSS3, het is SEO-vriendelijk, mobiel geoptimaliseerd & netvlies klaar. U kunt WooCommerce, bbPress, Mailchimp, Contact Form 7 enz. Integreren. Het heeft zowel een gratis als een Premium-versie. Maar Premium-versie waard om te kopen en dit is mooier dan andere WordPress-portfoliothema’s 2016.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 59) || DEMO: KIJK HIER

Venture Lite:

WordPress Portfolio Thema's 2016

Venture is een WordPress-thema van één pagina van Nimbus Themes dat perfect is voor creatieve bureaus, persoonlijke blogs, kleine bedrijven, bedrijfssites, freelancers of een ander bedrijf. Het is dus een geweldige keuze voor uw WordPress-site. Dit thema is beschikbaar voor de gratis versie en de pro-versie.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 39) || DEMO: KIJK HIER

FotoGraphy:

WordPress Portfolio Thema's 2016

FotoGraphy is een mooi, schoon en elegant thema voor fotografen, kunstenaars om hun prachtige werk te laten zien. Het thema heeft een prachtig ontworpen slider, portfolio-sectie, service-sectie en Instagram vitrine. Het is een gratis thema, maar er is nog een betaalde versie van, die $ 44 kost. U krijgt dus meer extra functies en meer aanpasbare opties.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 44) || DEMO: KIJK HIER

SKT Cutsnstyle Lite:

WordPress Portfolio-thema

SKT CutsNStyle Lite is een eenvoudig, flexibel en aanpasbaar responsief kapsalon, spa-, massage-, salon- en lokaal zakelijk thema dat er goed uitziet op alle apparaten. Het is een multifunctioneel thema, dus u kunt het ook gebruiken voor fotografie, persoonlijke doeleinden en portfolio-doeleinden, omdat het compatibel is met NextGen Gallery.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 48) || DEMO: KIJK HIER

SKT Koffie:

Portfolio-thema's

SKT Coffee is een responsief WordPress-café- en restaurantthema dat multifunctioneel is en kan worden gebruikt voor hotels, eten, recepten, natuur, landbouw, zaken, persoonlijk, lokaal zakendoen, eenvoudig, flexibel en zakelijk.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 48) || DEMO: KIJK HIER

Flatio:

WordPress iOS-thema

Flatio is een door iOS geïnspireerde responsieve WordPress-thema voor bedrijven of portfolio-websites, het professionele, elegante en volledig responsieve ontwerp.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 55) || DEMO: KIJK HIER

Orvis:

Portefeuille

Orvis is een portfolio-thema gemaakt met ontwerpers en fotografen in gedachten. Het is een minimalistisch, krachtig en flexibel thema dat de focus op uw projecten legt.

PRIJS: GRATIS || DEMO: KIJK HIER

Verlevendigen:

Portfolio Thema 2016

Enliven is een modern mooi multifunctioneel WordPress-thema dat de perfecte oplossing zal zijn voor een zakelijke website. heeft een overzichtelijke portfolio-indeling die gebruikmaakt van het Jetpack-portfolio-inhoudstype. Dit thema is gratis en heeft ook een premium-versie die u op elk moment kunt upgraden. Dit portfoliothema is prachtig dan andere WordPress Portfolio Themes 2016.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 49) || DEMO: KIJK HIER

Elegant roze:

WordPress Portfolio Thema

Elegant Pink is een vrouwelijk en meisjesachtig WordPress-thema, dus je kunt het gebruiken voor het bouwen van levendige en opvallende websites. Je kunt het ook gebruiken om een ​​prachtige blog of tijdschrift te bouwen met betrekking tot fotografie, natuur, kunst en design, lifestyle, eten, mode, baby’s, kinderen, bruiloft of andere creatieve beeldgerichte websites.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 39) || DEMO: KIJK HIER

Zakelijke één pagina:

PortefeuilleBusiness One Page is een schoon, modern en boeiend WordPress-thema met één pagina dat geschikt is voor zakelijke websites, digitale bureaus, bedrijven, freelancers, portfolio, productshowcase, bloggers en iedereen die van mooi design houdt.Het thema is SEO-vriendelijk en maakt het gemakkelijk te vinden op Google en andere zoekmachines.

PRIJS: GRATIS || DEMO: KIJK HIER

Sneeuwval:

WordPress Portfolio Thema's 2016

SnowFall is CSS3 Powered en WordPress nieuwste versie Ready Responsive Theme for Business. Dit thema wordt automatisch aangepast met alle slimme apparaten en is volledig SEO-vriendelijk.

PRIJS: GRATIS / PRO ($ 59) || DEMO: KIJK HIER

Gepassioneerd:

WordPress Portfolio

Passionate is een professioneel multifunctioneel WordPress-thema gebouwd met Bootstrap-raster en is volledig responsief voor alle schermformaten.Je kunt het gebruiken voor bedrijven, portfolio’s, persoonlijk, bloggen, bureaus of andere soorten sites. Gepassioneerd thema wordt geleverd met ingebouwde widgets en widgetsposities, aanpasser om logo, kleur en lay-outs aan te passen en in te stellen. 

PRIJS: GRATIS || DEMO: KIJK HIER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map