10 WordPress-markedsføringsprogrammer for tilknyttede selskaper: Gjør betydelige passive inntektselgere WordPress Hosting, temaer, plugins osv.

03.06.2020
Tilknyttet markedsføring '10 WordPress-markedsføringsprogrammer for tilknyttede selskaper: Gjør betydelige passive inntektselgere WordPress Hosting, temaer, plugins osv.
0 16 мин.

Hvis du er i WordPress-bransjen og ønsker å tjene penger gjennom tilknyttet markedsføring, har jeg den perfekte listen for deg.


Jeg stoler på at disse WordPress-tilknyttede programmene skal tjene penger og tjene $ 10.000 / måned påtegning av verter, temaer, WordPress-utviklere på freelancer.com, og til og med SEO-tjenester.

Så i stedet for å administrere mange klientprosjekter (som jeg pleide), har jeg i utgangspunktet funnet et tilknyttet program for alt og bare lage provisjoner. Jeg har mye mer fritid, og tilknyttede inntekter er ærlig mer konsistente enn noen inntekt jeg gjorde rådgivning.

Du kan registrere deg for mange av disse gjennom shareasale.com som brukes til å finne, spore og utbetale provisjoner fra tonn selgere. Men det er bare ett sted. Bla gjennom listen, og jeg kan forsikre deg om at du vil finne et nytt tilknyttet program du vil være spent på å tjene mer passive inntekter fra. Og ikke glem å legge igjen en kommentar hvis du har spørsmål – eller nye programmer å legge til!

Mine personlige favoritter (De jeg tjente 150 000 dollar fra i 2018)

 • SiteGround (Hosting) – opptil $ 100 + / salg
 • Cloudways (Hosting) – fleksible provisjoner (men veldig bra)
 • WP Engine (Hosting) – $ 200 / salg
 • Elegante temaer – 50% av salget
 • StudioPress-temaer – 35% av salget
 • StackPath CDN – vanligvis $ 10- $ 20 / salg
 • Freelancer.com – rundt 13% av første prosjektoppdrag
 • SEMrush – 40% tilbakevendende provisjoner ($ 40 – $ 160 / måned)

WordPress Hosting

Siteground – livsskifter for meg … Jeg tjente $ 80 000 i 2017 og $ 120 000 i 2018 bare gjennom SiteGround. Jeg bidrar veldig med dette til å vise folk 26 forskjellige Facebook-avstemninger der SiteGround ble rangert som nr. 1 (skjermbilder nedenfor). Det koster $ 50 – $ 150 per salg, avhengig av nivået du når hver måned, $ 150 per salg hvis du begynner å selge 31+ salg / måned (du bør kontakte tilknytningssjefen deres og selge noen andre planer som er høyere enn StartUp-planen deres). $ 160 / salg hvis du treffer rundt 81+ salg / måned. Les min SiteGround-gjennomgang å få markedsføringsmateriell. 11 salg / måned vil gi deg $ 13 000 per år. 21 salg / måned, og noen av dere kan avslutte jobben din med å gjøre 31,5k / år. Utmerket hastighet, støtte, sikkerhet, og de migrerer deg gratis.

Selv om andre vertspartnere som WP Engine tilbyr $ 200-provisjoner, er SiteGround høyt respektert i WordPress-samfunnet (og nr. 1 i de fleste Facebook-avstemninger), slik at du sannsynligvis vil ha høyere konverteringer og lavere kanselleringer – selv om du må klatre oppover. De løftet den vanlige prisen, men kampanjeprisen deres er rimelig, og du kan få den i 3 år.

Siteground-Affiliate-salg

97 salg x 150 / salg = $ 14,550 på en måned (dette var i mars 2018)

Siteground-agent-lagene

Det er enkelt å selge SiteGround når de er rangert som nr. 1 i hver Facebook-avstemning …

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

Her er noen e-postmeldinger …

Januar-Siteground-agent-salg

Min konverteringsrapport for SiteGround …

Siteground-Affiliate-konverteringer

Fikk månedens tilknyttet i juli 2017 🙂

Siteground-Affiliate-Of-The-Month

Jeg bruker SiteGround fordi …

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis La oss kryptere SSL, lett å bruke cPanel, og funksjoner for eCommerce
 6. WordPress-støtte er uslåelig selv uten GoGeeks prioriterte støtte
 7. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 8. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 9. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 10. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 11. Tonnevis med ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerte allerede og postet resultater på Twitter: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Tilknyttet ansvarsfraskrivelse – hvis du registrerer deg på SiteGround ved å bruke min tilknyttet lenke Jeg vil donere en del av kommisjonen uten kostnad for deg. Hvert år donerer jeg $ 3 000 til GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mate de sultne i Denver, og 2017 var orkanen Harvey). Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Jeg prøver å gjøre vurderingene mine objektive og støttes av bevis i form av Facebook-avstemninger, tweets, og ekte samtaler. Hvis du ikke vil bruke det, her er en ikke-tilknyttet lenke til SiteGround. Uansett tror jeg virkelig at de er den beste verten og at nettstedet ditt vil kjøre raskere / jevnere … gjør undersøkelser på Google og Facebook-grupper, så finner du folk flest si det samme.

WP-motor – $ 200 per salg pluss $ 50 for hvert under-tilknyttet salg (hvis du henviser et tilknyttet selskap og de selger, får du $ 50 av hvert salg). Hvis det ikke er nok, er det også et tilknyttet program med volumbonuser. Store provisjoner med 180 informasjonskapsler, men har en 20% reverseringsrate. Dette gjør den gjennomsnittlige provisjonen rundt $ 175 som er ekstremt lønnsom.

wp-motor-affiliate-kommisjon

wp-motor-agent-lagene

Cloudways – vanligvis den nest høyest rangerte verten i Facebook-avstemninger som tilbyr høyere provisjoner enn SiteGround (når du klatrer opp til høyere nivåer). Har ikke CPU-grenser, en vanlig klage med SiteGround. Rapporter fra WordPress Speed ​​Up Facebook Group har vært at hosting deres er super raskere. Den eneste grunnen til at jeg ikke markedsfører dem, er fordi jeg har gjort det så bra med SiteGround, de er ikke nr. 1 i hver Facebook-avstemning som SiteGround, og Cloudways er litt dyrt for den gjennomsnittlige brukeren (selv om SiteGround’s kampanjepris utløper etter 1-3 år og da blir DE dyrere). Det er fordeler og ulemper for hver enkelt.

Bluehost – 65 dollar per salg fra en av de mest populære WordPress-vertene, men Bluehost har mange dårlige anmeldelser, og de er ikke rangert høyt i Facebook-avstemmingen. De fleste leser flere anmeldelser før de avslutter en vert, så jeg vil råde deg til å bli tilknyttet SiteGround eller WP Engine som har mye bedre rangeringer (pluss at du får høyere provisjoner).

Gå pappa – 15% provisjoner, og selv om de pleide å suge, har de gjort betydelige forbedringer de siste årene. Nettstedet mitt lastes på under 1 sekund på den billigste delte hostingplanen deres, og deres supportteam er basert i USA (Arizona). Likevel ville jeg gå med SiteGround eller WP Engine. Les min SiteGround vs. Godaddy anmeldelse å se forskjellen.

I bevegelse – lag starter på $ 50 / salg opp til $ 120 per salg. Grei vert ikke eid av EIG.

HostGator – $ 50 – $ 125 per salg (samme lagprogram som SiteGround), men HostGator er TERRIBLE og vurderingene viser det slik at konverteringene er lavere. Du kan generere tilpassede kupongkoder som er bra hvis du lager videoer og gjør det enklere for folk å skrive koden i stedet for å klikke på en kobling (YouTube forbyr tilknyttede lenker), noe som kan generere enda flere provisjoner. Imidlertid har jeg snakket med noen få andre HostGator-tilknyttede selskaper som sa at de ikke gjorde noe fordi folk gjør research og lærer at de definitivt ikke er det beste valget.

WordPress Temaer

Elegante temaer – 50% provisjoner som selger vakre WordPress-temaer som konverterer ekstremt godt. Inkluderer ekstra provisjoner hvis folk fornyer abonnementet. Selg deres levetidspakke og få $ 150. Pålitelig av 350 000+ WordPress-brukere og inkluderer deres populære Divi-tema. Elegante temaer har eksistert for alltid og har et solid rykte.

Elegant-Temaer-Affiliate-betaling

MyThemeShop – 55% provisjoner for de raskeste lastetemaene på markedet. $ 48 provisjoner for et enkelt tema, $ 244 for et medlemskap. De har også plugins – Jeg har nylig byttet rich plugins-plugins til deres WP Review Pro og promoter det nå. De har også et a to-lags program der du får 10% hvis du henviser andre tilknyttede selskaper og de selger.

Themeforest – fryktelig tilknyttet program. Du får bare 30% av hver nye persons første kjøp. Hvis de allerede er Envato / ThemeForest-kunde, får du knekk. Dette tilknyttede programmet er fryktelig, og jeg inkluderte det bare her som en advarsel om å holde meg unna. Med mindre du promoterer et pålitelig tema som Avada, hold deg unna spesielt siden alle ThemeForest-temaer er laget av uavhengige utviklere som kanskje eller ikke er pålitelige. Du vet ikke kodekvaliteten, om de vil komme med oppdateringer osv. Derfor bruker jeg StudioPress for alle WordPress-nettstedene mine (og det samme gjør topp WordPress-folk som Yoast og Matt Cutts fra Google).

Themeforest-affiliate-program

Hederlige nevner

Genesis-temaer

Studio – StudioPress bygger WordPress-temaer i Genesis Framework og er min viktigste tilknyttet tema for temaer med over $ 8000 i provisjoner. Les min StudioPress anmeldelse hvis du ikke har hørt om dem, men de er så legitime. Jeg koster gjennomsnittlig $ 28 per salg med mindre enn 5% avbestilling og høye konverteringer siden StudioPress er godkjent av mange populære WordPress-personer som Yoast og Matt Cutts. De er virkelig SEO-vennlige WordPress-temaer som har topp lydkoding, lette, så de laster raskt, kommer med mange tonn Genesis-plugins, og fantastisk dokumentasjon. Selg deres Pro Plus alt-temapakke og få en $ 175 provisjon.

Shareasale-Affiliate-betaling

Zigzagpress – 50% provisjoner (koster $ 49 for et enkelt tema som betyr 24,50 dollar). Zigzagpress er IKKE et godt tilknyttet selskap. Jeg tjente en konsistent $ 300 / måned med dem, men dette falt til nesten 0 salg i nesten et helt år. Jeg fikk også noen få klager på at når de omdirigerte, slettet de alle kundens kjøpte temaer og fikk kundene til å gjenopprette dem. Jeg elsket Zigzagpress, men det ser ut til at de ikke tar vare på tilknyttede selskaper eller kunder. De har ikke engang betalt meg $ 163 for henvisningene jeg gjorde til dem i år – jeg vil slette alle tilknyttede lenker + gode anmeldelser for dem. Jeg vil definitivt unngå dem.

Restaurert 316 design – 20% provisjoner og 60 dager henvisningsperiode på responsive feminine Genesis-temaer hvorav mange er WooCommerce-klare. Også en anbefalte Genesis-utvikler oppført på StudioPress-nettstedet. Restored 316 Designs har noen av de høyeste konverteringsfrekvensene av alle Genesis temabutikker og er min andre mest lønnsomme temabutikk.

Hello You Designs – 30% provisjoner på designer kvalitet Genesis temaer hvorav mange er WooCommerce klare. Relativt ny temabutikk, men designene deres er fantastiske – hvis du ikke har sjekket dem ut, gjør det absolutt. De har ikke eksistert nok til å bli “populære”, men jeg har markedsført dem på bare et par bloggartikler og tjener rundt $ 100 per måned. Jeg har også fått gode tilbakemeldinger fra leserne mine, og de elsker dem absolutt.

Pretty Darn Cute Design – 35% provisjoner pluss 5% fra underfilter. Mobil responsiv feminine Genesis-temaer fra en StudioPress anbefalte Genesis-utvikler.

WordPress Utvikling

frilanser – hvis du får folk til å spørre om WordPress-utvikling og hastighetsoptimalisering, kan du henvise dem til utvikleren min i Bangladesh og gjøre rundt 13% provisjoner fra prosjektet de første 100 dagene. Dette har spart meg TON tid og fremdeles tjent penger på disse henvendelsene. Jeg har jobbet med Pronaya i over 5 år som er $ 40 / time. Han har bygget over 20 WordPress-nettsteder og optimalisert flere nettsteder for å laste 400% raskere for klienter. Du kan ansette ham ved å registrere deg på en Freelancer-konto deretter søker du etter brukeren bdkamol.

Pronaya-Kumar-S-anmeldelser

Provisjonene mine betaler i utgangspunktet for alt utviklingsarbeidet jeg trenger …

Freelancer-Affiliate-Inntekter

Det trenger ikke å være begrenset til design eller utvikling, du kan gjøre dette med en hvilken som helst frilanser …

frilanser-agent

Den eneste undergangen er Du kan bare bruke en tilknyttet kobling på Freelancer hjemmesiden. Så i stedet for å koble direkte til noens profil, må du fortelle folk å registrere seg via hjemmesiden (ved å bruke din tilknyttede lenke) og deretter søke i frilansers brukernavn. Men hvis du viser porteføljen deres på nettstedet ditt som jeg (disse WordPress-hastighetsprosjektene), vil folk gjøre det.

WordPress-plugins

WP-rakett – 20% provisjon på cache-plugin nr. 1 i denne Facebook-avstemning (og denne avstemningen også) som gjør WordPress-nettsteder betydelig raskere. Jeg bruker det på nettstedet mitt, og det er enkelt å konfigurere med god støtte / dokumentasjon. Her er veiledningen min om WP Rocket-innstillingene.

Swift-Performance-vs.-WP-Rocket-Feb-7

2018-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Best-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Best-Cache-Plugin-Poll

monolog – 20% per salg fra en av de beste glidebryteren for lettvekt senk nettstedet ditt som Revolution Slider og andre robuste glidebrygg-plugins. Den er minimal, men den ser fin ut og er superenkelig å bruke. Hvis du kjører P3 (Plugin Performance Profiler) Plugin og se glidebryteren plugin forårsaker treg belastning, sjekk ut Soliloquy – eller fortell kundene dine også 🙂

Tørstige tilknyttede selskaper – Tilleggsadministrasjonsplugin som tilknytter koblinger, sporer og administrerer tilknyttede lenker. Premium versjon lar deg få statistikk, autolink, til og med legge til hendelsessporing av Analytics. Du tjener 30% som er relativt lite sammenlignet med andre markedsføringsprogrammer for WordPress.

CodeCanyon – 30% av hver nye persons første kontantinnskudd (samme provisjon som ThemeForest). Markedsplass for mange WordPress-plugins: skyveknapper, HTML5 lydspillere, arrangementer, medlemskap… you name, it, CodeCanyon har det, men programmet er ikke veldig lønnsomt.

SEO

Alt i ett SEO Pro – 40% provisjon, men de fleste bruker Yoast.

SEMrush – 40% tilbakevendende provisjon for SEMrush abonnementssalg. Det betyr $ 40 – $ 160 / måned for hver person som fortsetter sitt abonnement når de registrerer seg hos ditt tilknyttede selskap (ikke dårlig). Dette er et av de topprangerte SEO-verktøyene på markedet og gir deg en stor mengde data om nøkkelord, tilbakekoblinger, autoritet, henvisende domener og mer.

SEOPressor – opptil 50% månedlige gjentatte provisjoner på en premium SEO-plugin. Jeg har fått spam-kommentarer fra SEOPressor backlinkers, men de er godkjent av ShoutMeLoud.

WP Review Pro – MyThemeShop’s rike kodebitplugin som jeg bruker på mitt eget nettsted, etter at jeg byttet fra den ikke-støttede WP Rich Snippets-plugin. Veldig fornøyd med WP Review Pro (de har også en gratis versjon) og du får fine 55% provisjoner som er $ 36,85 per salg.

Epost markedsføring

AWeber – 30% tilbakevendende provisjoner. Så lenge de bruker kontoen sin, tjener du penger. Inkluderer ikke begrensninger som MailChimp gjør, og betaler kontanter i stedet for kreditter.

Konstant kontakt – 5 dollar for hver kunde som melder seg på en gratis prøveperiode og $ 105 for hver nye kunde som blir betalende kunde. Et veldig sjenerøst tilknyttet e-postprogram.

MailChimp – tjen $ 30 i MailChimp-tjenester for hver person du henviser pluss 3 nye innboksinspektører. Imidlertid MÅ denne personen være en venn eller kollega, og begge av dere må også ha betalte kontoer. Ellers må gratis kontoer inkludere MailChimp-merket i e-post.

Arkivbilder

Shutterstock – 20% provisjoner for et stort utvalg av bilder. Når du spør kunder om hvilke bilder de vil bruke på nettstedet, kan du sende dem en tilknyttet lenke hvis de kjøper.

iStock & Getty Images – 20% provisjoner for nye kunder, 10% for retur. Du må sende dem e-post for å registrere deg som tilknyttet, men du vil også finne et stort utvalg her.

utdanning

Udemy – 20% provisjon på alle kurs. Instruktører kan lage en tilpasset lenke som gir dem 97% provisjoner på deres kurs. Udemy senket kommisjonene sine, noe som gjorde det mindre tiltalende.

WP 101 – 20% provisjoner fra en av de mest anerkjente kildene til WordPress-tutorials.

Andre tilknyttede selskaper

Henvis WordPress – 20% provisjoner for wordpress.com, JetPack og WooCommerce.

StackPath – hvis du blogger om nettstedets hastighet eller gjør det for klienter, kan du henvise dem til StackPath som kjøpte ut MaxCDN. Jeg tjente 1000 dollar / måned med MaxCDN – vi får se hvordan det går med StackPath. Det er mye vanskeligere å bli akseptert i tilknytningsprogrammet deres enn MaxCDN – de vil vite at du er i stand til å produsere høyere salg, og at CDN-er er en sentral del av virksomheten / bloggen din. Jeg bidrar med salget mitt til å skrive opplæringer på cache-plugins som nesten alle integrerer StackPath – de opplæringsprogrammene alene får meg over 500 besøkende / dag.

Impact-Radius-agent-salg

StackPath-datasentre

Kraken (Bildeoptimalisering) – komprimerer bilder uten tap for å forbedre lastetidene for side (gratis plugins er nesten ikke like gode). For hver henvisning du genererer, vil Kraken øke den månedlige kvoten permanent med 100 MB. Du vil se et henvisningsalternativ når du er registrert.

OptiMonster (Forms) – kjenner du de irriterende popup-vinduene når du forlater et nettsted? Jeg liker dem heller ikke, men antar at de fungerer. Tjen 20% for hvert salg du genererer.

Amazon – hvis du sender trafikk til Amazon og noen ender opp med å kjøpe et helt annet produkt, får du fortsatt en provisjon fra det salget. Hvis du lager opplæringsprogrammer på YouTube, kan du henvise folk til Blå Yeti-mikrofon, eller det stum t-skjorte du har alltid på under videoene dine. Tenk på fysiske produkter i stedet for digitale varer. Tjen opptil 10% provisjoner til den største største e-handelsforhandleren i verden. Ærlig talt, du ville være en idiot for ikke å registrere deg.

TubeBuddy – populær programvare / Chrome-utvidelse for å optimalisere og administrere YouTube-videoer inkludert lyd / video-effekter. 30-50% tilbakevendende provisjoner. Se planer / funksjoner her.

Kjenner til andre gode markedsføringsprogrammer for WordPress? Gi meg beskjed i kommentarfeltet (ingen egenreklame, takk). Eller hvis du er ny på tilknyttet markedsføring og har et bestemt spørsmål, svarer jeg mer enn det for deg – bare slipp meg en linje!

PS!. WP Beginner er et tilknyttet selskap i utgangspunktet alle WordPress-tilknyttede programmer der ute. Sjansen er stor hvis de lister opp et selskap på deres tilbud side, de har også et tilknyttet program.

WordPress-Affiliate-markedsføring-programmer

Hva blir det neste? Tjener selvfølgelig penger

Se min markedsføringsguide for filialer som leder deg gjennom alt i denne innholdsfortegnelsen.

Affiliate Marketing TOC

ofte stilte spørsmål

&# X1f4b0; Hvilket tilknyttet program tjente jeg $ 150 000 per år på?

SiteGround og Cloudways utgjør minst 90% av tilknyttede inntekter. Jeg skrev en tutorial om tilknyttet markedsføring som viser deg hvordan jeg gjorde det.

&# X1f4b0; Hvilke hosting-tilknyttede programmer er mest populære?

SiteGround, Bluehost, HostGator og et par andre delte verter er de mest populære. Bli med på WordPress Facebook-grupper og sjekk meningsmålinger og folks samtaler for å se ikke bare de mest populære vertsselskapene, men hvor trendene går.

&# X1f4b0; Hvor tjener de fleste pengene sine fra?

Det store flertallet av vellykkede WordPress-bloggere tjener tilknyttede inntekter gjennom hosting. Det er en høye betalende, lukrativ (men konkurransedyktig) industri.

&# X1f4b0; Kan jeg leve av å promotere temaer / plugins?

Gjør regnestykket. Hvis du bare tjener $ 30 / salg, hvordan kan det da sammenlignes med hostingprovisjoner på $ 150 / salg? Du må selge 5x mer, noe som kan være utfordrende, men det kan gjøres med nok trafikk.

&# X1f4b0; Hva er den beste plugin-modulen for tilknytningsledelse?

Jeg bruker pluggen Thirsty Affiliates. Det er flott!

Skål og lykke til,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector