Gjennomgang av SiteGround-tilknyttet program – Hvordan tjener jeg $ 80 000 000 per år som bokstavelig talt forandret livet mitt: Inntektsrapporter er lagt ut nedenfor

Så dette skjedde …


I 2017 tjente jeg $ 80.000 SiteGrounds tilknyttede program. Jeg har aldri tjent denne typen penger … Jeg kunne flytte til Denver, kjøpe en ny bil, jeg bor i en fin leilighet i sentrum med de to nye lyskattene mine, og jeg donerte 3.000 dollar til orkanen Harvey. Jeg har vært knust hele livet, men for første gang er jeg økonomisk stabil og tjener passive inntekter fra tilknyttet markedsføring.

Så naturlig, jeg vil dele hvordan jeg gjorde det :)

Jeg gjorde massevis av undersøkelser (som jeg vil dele med deg), tok massevis av skjermbilder (som jeg også vil dele med deg) og bestemte meg for å markedsføre SiteGround på noen få artikler relatert til hosting og hastighet på nettstedet. Jeg spesialiserte meg i SEO i 5 år, så jeg vil også vise deg noen nøkkelord og innholdsidéer. Mot slutten av denne SiteGround-tilknyttede gjennomgangen vil du ha nøkkelord, skjermbilder og ressurser for å tjene penger med WordPress-verten nr. 1 i 10 forskjellige Facebook-avstemninger.

Her var mitt 1099 skatteskjema i 2017 …

Siteground-1099

En av de beste månedene mine (mars 2018) …

Siteground-Affiliate-salg

Her er noen e-postmeldinger …

Januar-Siteground-agent-salg

Fikk månedens tilknyttet i juli 2017 :)

Siteground-Affiliate-Of-The-Month

Innholdsfortegnelse

 1. Markedsføring av SiteGround med skjermbilder
 2. $ 50 – $ 100 + Tier provisjoner
 3. 8% konverteringsfrekvens
 4. 10% tilbakeføring
 5. Salgsvarsler i sanntid
 6. Affiliate Dashboard / Opprette tilpassede lenker
 7. Støtte fra SiteGrounds tilknyttede team
 8. Få innlasting av nettstedet ditt under 1 sek
 9. SiteGround-nøkkelord (For SEO)
 10. Årlige tilknyttede undersøkelser
 11. Ofte stilte spørsmål om SiteGround-tilknyttede selskaper
 12. Registrer deg for SiteGrounds tilknyttede program

1. Fremme SiteGround med skjermbilder

I løpet av de siste månedene har jeg samlet ganske mange skjermbilder jeg bruker for å markedsføre SiteGround. De er alle 680px (w), så det kan hende du trenger å endre størrelsen på dem, men du kan klikke på hvert bilde for å se avstemningen. Du kan bruke avstemningene på ditt eget nettsted så lenge du oppgir en lenke til min SiteGround-gjennomgang. Ikke kopier hele innholdet – du trenger å lage ditt eget!

Dette er bokstavelig talt en gullgruve av Facebook-samtaler der folk sterkt anbefaler SiteGround. Mellom avstemninger på Facebook og disse samtalene er det enkelt å selge SiteGround.

Ivica driver WordPress fremskynder Facebook-gruppen og rangerer dem som nr. 1…

WP-Speed-Up-WordPress-Hosting

Det faktum at de er det anbefalt av WordPress

Siteground-anbefales-wordpress-host

Last forbedring av tid etter migrering av SiteGround …

SiteGround Host Migration

Folk vil ha objektive anmeldelser, og å legge inn Twitter-statuser fra nåværende SiteGround-kunder er en måte å gjøre det på. Du kan gjøre en avansert Twitter-søk for å se fornøyde kunder som har tweetet til SiteGround. Du vil legge merke til at GoGeek-anmeldelsen min inneholder tweets spesifikt om GoGeek-planen. Du kan gjøre dette med hastighet, støtte og andre emner …

Siteground-support-Uttalelser

SiteGround har de raskeste belastningstidene, skjermdumpen er på hastighetsside i cPanel

Siteground-side-load-tider

Du kan fortelle folk å kjøre nettstedet sitt gjennom Google PageSpeed ​​Insights og hvis reduser responstiden på serveren elementet er i rapporten deres, dette betyr at serveren deres (hosting) er treg og at de sannsynligvis bør bytte … til SiteGround åpenbart. Google foreslår a <320ms responstid.

redusere-server-respons-tid-ttfb

Billetter besvares umiddelbart, skjermdump er på støtteside i cPanel

Siteground-billetter

100% oppetid i Oppetid Robot

oppetid-robot

Det faktum at jeg faktisk er vert med SiteGround (bruk whoishostingthis.com) …

OMM-On-Siteground

Jeg er litt besatt av å sørge for det min Pingdom-rapport ser bra ut, og du bør også gjøre dette da det kan være et sentralt salgsargument. Hvis du bruker WordPress, kan du bruke min WordPress hastighetsoptimaliseringsveiledning eller ansett min WordPress-utvikler som fikk nettstedet mitt til å laste inn under 1s …

Pingdom belastningstider

Ikke glem å lagre disse e-postene slik at du kan vise folk du faktisk bruker en viss plan …

Siteground-Cloud-hosting-post

Cloudflare CDN, få dette skjermbildet i cPanel …

SiteGround Cloudflare-aktivering

SiteGround-logo …

SiteGround Cloud Hosting gjennomgang

Jeg har mange andre skjermbilder på meg SiteGround WordPress hosting gjennomgang hvis du trenger skjermbilder for iscenesettelse, sammenligning av SiteGround-plan, datasentre, automatiske sikkerhetskopieringer og informasjon om netthostingplanen deres. Du kan lese min Oppstart, GrowBig, GoGeek, og sky hosting vurderinger hvis du trenger skjermbilder relatert til spesifikke SiteGround-vertsplaner.

Jeg bruker SiteGround fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis La oss kryptere SSL, lett å bruke cPanel, og funksjoner for eCommerce
 6. WordPress-støtte er uslåelig selv uten GoGeeks prioriterte støtte
 7. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 8. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 9. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 10. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 11. Tonnevis med ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerte allerede og postet resultater på Twitter: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

2. $ 50 – $ 100 + Tier provisjoner

Potensial til å låse opp $ 100 + provisjoner – Hvis du begynner å øke salget, kan du kontakte SiteGround om et tilpasset nivå. SiteGrounds tilknyttede ledere liker å se at du selger høyere planer (GoGeek + Cloud) og vil sannsynligvis vurdere dette når du hever provisjonene dine.

SiteGround-tilknyttet program vs. WP Engine – Jeg vet hva du tenker … hvorfor skulle jeg markedsføre SiteGround når jeg kan tjene $ 200 / provisjon med WP Engineers tilknyttede program?

 • SiteGround har MYE bedre rykte
 • Dette betyr høyere konverteringsfrekvens og lavere kanselleringer
 • Omtrent 2,5 ganger så mange avbryter med WP Engine enn SiteGround
 • SiteGround-planer starter på $ 3.95 / måned (i stedet for $ 29 / måned med WP Engine)
 • Siden 25% av WP Engine-kunder kansellerer, kan du miste tilliten til leserne
 • Dette Facebook-avstemning (og annen skjermbilder i min anmeldelse) selger SiteGround i seg selv
 • Selv om det er lavere provisjoner å starte, bør det være mye høyere på lang sikt

Ingen belønning for å selge dyre vertsplaner – den største ulempen med et nivåprogram er at du ikke blir belønnet for å selge de dyre planene. Her er en dedikert server jeg solgte for $ 229 / måned, men bare fikk en $ 50 provisjon. Dette er den eneste Koden til SiteGrounds tilknyttede program – så det kan være lurt å fokusere på å selge billigere (delte) planer fordi flere vil kjøpe dem og du får samme provisjon. SiteGround kan være villig til å gjøre et unntak for å selge høyere planer ved å manuelt øke kommisjonen (de har gjort det før).

Siteground-per-salg-oppdrag

Pros

 • Insentiv til å selge mer
 • Konkurransedyktige høye provisjoner
 • Konverteringsfrekvensene er høye (8%)
 • Tilbakeføringsgraden er lav (rundt 10%)
 • Provisjoner betales hver uke

Ulemper

 • Ingen insentiv til å selge dyre planer som Sky eller a dedikert hosting
 • Du må tjene minst 6 salg / måned for å tjene anstendige penger

3. 8% konverteringsfrekvens (omtrent)

Dette er forskjellig for hvert tilknyttet selskap, og det avhenger virkelig av markedsføringsevnen (f.eks. Ved bruk av gode skjermdumper). Jeg fant ut at jeg har en konverteringsfrekvens på 8%. Jeg la merke til da jeg la skjermdumpene og sosiale bevisene mine, begynte konverteringsfrekvensene å øke – så husk å markedsføre SiteGround godt!

Konverteringspriser for SiteGround

4. 10% tilbakeføring (omtrent)

For å beregne din faktiske provisjon per salg må du ta hensyn til reverseringsrater (hvor mange som ber om refusjon etter salget). Hvis du selger 21 dollar for $ 125 per salg, men 10% av salget blir reversert, tjener du faktisk rundt $ 112,5 / salg.

Selv om du får $ 200 per salg som WP Engine-tilknyttet (en annen WordPress-vert), har de en reverseringsrate på 25%, slik at du faktisk tjener $ 150 per salg. Selv om dette er mer enn SiteGround (med mindre du ikke når toppnivået), er 25% av leserne dine nå skuffet over deres hosting. Å henvise dem til RIGHT-tjenesten bør være førsteprioritet og bygge kundelojalitet som er SUPER viktig som et tilknyttet selskap. Hovedpoenget – ikke selg sjelen din for høyere provisjoner … folk vil takke deg og det vil øke salget på lang sikt.

Siteground-avbestillinger

Hvis du er flink til å markedsføre dem, kan reverseringsraten bli enda lavere …

Siteground-Tilbakeføring-priser

5. Salgsvarsler i sanntid

Når du foretar et salg, vil SiteGround sende deg en e-post.

Siteground-agent-salg-generert

Lag egendefinerte varsler på telefonen for tilknyttet salg – Hvis du bruker GMail, kan du gå til innstillingene dine og opprette filter slik at alle e-postmeldinger med “SiteGround Affiliate Sale Generated” på emnelinjen går i deres egen mappe. Sett deretter opp et tilpasset varsel på telefonen din (ved hjelp av GMail-appen), så når du genererer et salg, får du et tilpasset varsel (her er en tutorial for Android). Jeg har forskjellige lydvarsler for SiteGround, StudioPress-temaer, etc. Gjør dagen min bedre :)

Custom-GMail-Filter

6. Dashbord for tilknyttet / Opprette tilpassede lenker

SiteGrounds tilknytningsdashbord har alt du trenger for å markedsføre hosting og få statistikk: tilknyttet tilpasset koblingssporing, tilpasset koblingssporing, konverterings- og reverseringsrapporter, osv..

Affiliate Link Customizer – lag egendefinerte koblinger til en hvilken som helst side på SiteGround nettsted, slik at du kan spore hver for seg og se konverteringsfrekvensen. Dette vil også forkorte lenken og bruke siteground.com/go/ i stedet for ditt nettsted.com/go/ som er bedre. Du kan se lenken min til funksjoner-siden til SiteGround: (https://www.siteground.com/go/startup-growbig-gogeek) har en høy konverteringsfrekvens, noe som betyr at jeg sannsynligvis burde bruke denne tilknyttede lenken mer. Du kan også navngi hver av SiteGround-koblingene dine så lenge de ikke allerede er i bruk, så velg med omhu!

Siteground-Custom-Affiliate-Links

Konverteringsrapport – Hvis du vil oppnå høyere konverteringsfrekvens på 5% + som jeg hadde forrige måned, bruk skjermdumpene og sosiale bevisene mine (innebygd Facebook / Twitter-status til folk som kompletterte SiteGround). Dette er absolutt det jeg bidrar med den store økningen til.

SiteGround konverteringsrapport

Kommisjonens rapport – lær hvilke hostingplaner folk registrerer seg for å bruke tilknytningslenkene dine, pågående kommisjoner og statusen for om provisjonene dine er betalt.

SiteGround-kommisjonens rapport

bannere – Jeg er ikke fan av bannere, men de har dem …

Siteground-affiliate-bannere

Ikke glem å sjekke ut deres hastighet, sikkerhet, og Brukerstøtte sider i cPanel. Disse inkluderer sammenligningstabeller for lastetid fra flere verter (som nedenfor), sammenligning av støttesvarstider og annet skjermbilder Jeg oppførte i denne gjennomgangen av SiteGround-tilknytningen.

Siteground-side-load-tider

Betalingsinformasjon – du trenger en PayPal-konto, og du kan også angi triggere.

Siteground-betalingsmetoder

7. Støtte fra SiteGrounds tilknyttede team

SiteGrounds tilknyttede support er like god som deres vanlige kundestøtte. De rakte faktisk til meg i desember når jeg begynte å selge betydelig for å komme med forslag. Nå jobber samarbeidspartnere og jeg sammen for å kjøre noen hastighetstester på Siteground vs andre vertsfirmaer … så ja, de vil definitivt samarbeide med deg for å øke salget.

Siteground-Affiliate-Program-Support

8. Få innlasting av nettstedet ditt under 1 år

En av de beste måtene å markedsføre SiteGround er å få nettstedet ditt til å laste super raskt og vise frem rapportene dine i verktøy som Pingdom, GTmetrix, og PageSpeed ​​Insights. Hvis du bruker WordPress, har jeg jobbet med den samme utvikleren i 5 år som jeg fant på freelancer.com og hjulpet meg med å optimalisere nettstedet mitt for å laste inn under 1s. Du kan se min WordPress hastighetsguide Hvis du vil gjøre dette selv, men utvikleren min er $ 40 / time og har en perfekt 5-stjerners anmeldelse på profilen hans. Du kan sende ham på e-post kl [email protected]. Hvis du IKKE bruker WordPress, kan du fremdeles bruke freelancer.com for å finne en utvikler som kan hjelpe deg med dette.

Pronaya-Kumar-S-anmeldelser

9. SiteGround-nøkkelord (For SEO)

Hvis du tror at “SiteGround Review” kommer til å være hovednøkkelordet ditt, har du litt research å gjøre. Dette nøkkelordet vil være altfor konkurransedyktig, slik at du er bedre på å gjennomgå de individuelle planene deres (SiteGround StartUp Review), sammenligne dem med andre verter (SiteGround vs. WP Engine) og inkludere dem i opplæringsprogrammer om nettstedets hastighet (Hvordan konfigurere W3 Total Cache-plugin). Dette er en MYE bedre strategi, og nøkkelordene vil være mye mindre konkurransedyktige.

Siteground-søkeord

Søkeordeksempler:

 • SiteGround StartUp gjennomgang
 • SiteGround GrowBig gjennomgang
 • SiteGround GoGeek gjennomgang
 • SiteGround GoGeek gjennomgang
 • SiteGround Cloud Hosting gjennomgang
 • SiteGround dedikert serveranmeldelse
 • SiteGround e-handel hosting anmeldelse
 • SiteGround Vs. Bluehost WordPress
 • Slik konfigurerer du WP-rakettinnstillingene
 • Slik konfigurerer du W3 Total Cache-plugin
 • Slik konfigurerer du WP-innstillingene for raskeste hurtigbuffer
 • Hvordan gjøre WordPress-nettstedet ditt raskere

Hvis du vil forbedre søkeordforskningsferdighetene dine, slik at du kan identifisere SiteGround med lang hale, ikke for konkurransedyktig, og hosting, kan du se min Yoast fokus nøkkelord guide.

10. Årlige tilknyttede undersøkelser

SiteGround tar årlige undersøkelser av tilknyttet program for å sikre at tilknyttede selskaper er fornøyde.

Siteground-2016-Affiliate-undersøkelse

Dette er de viktigste grunnene til at folk ble med i SiteGrounds tilknytningsprogram …

grunner-til-bli-Siteground-affiliate-program

Og slik har SiteGround forbedret programmet (i 2015) basert på tilbakemeldinger fra andre SiteGround-tilknyttede selskaper. Noen ting de gjorde var å legge til en tilknyttet tilpasning for tilknyttede lenker, sporing av kampanjer, detaljerte kommisjonsrapporter, kampanjeguide og andre forbedringer. SiteGround er et folkselskap og bryr seg faktisk om kundene, tilknyttede selskapene og de ansatte. Du kan stole på at de kontinuerlig forbedrer deres hostingtjeneste og markedsføringsprogram for tilknyttet selskap.

2015-Siteground-agent-vurdering

11. Vanlige spørsmål om tilknyttede selskaper

Har du fortsatt spørsmål? Sjekk SiteGround’s ofte stilte spørsmål om tilknyttet selskap

Siteground-agent-faq

12. Registrer deg for SiteGrounds tilknyttede program

Her er hvor du kan bli et SiteGround-tilknyttet selskap

Siteground-agent-registrering

ofte stilte spørsmål

&# X2705; Hvordan øker du salget som et SiteGround-tilknyttet selskap?

Den viktigste måten å øke salget på er å vise fakta (Facebook-avstemninger, migrasjonsresultater, GTmetrix-rapporter). Det er for mange partiske meninger der ute, og folk vet dette. Å drive SEO-trafikk og øke konverteringer er begge viktige for salget ditt.

&# X2705; Hvor mye penger får du per salg?

SiteGround er et tilknyttet program som tilbyr alt fra $ 50 – $ 150 + per salg, avhengig av salgsvolum. Jo mer salg du får, jo mer vil de tilby.

&# X2705; Hvilke andre gode hostingprogrammer er det?

Cloudways er bra, spesielt siden de vokser betydelig og er veldig populære i Facebook-grupper. Mange mennesker flytter fra SiteGround til Cloudways.

&# X2705; Hvordan sporer jeg tilknyttet statistikk?

SiteGrounds tilknytningsoversikt viser salg, konverteringer og annen statistikk for tilknyttede lenker. Thirsty Affiliates-plugin hjelper deg også med å kappe og spore tilknyttede lenker.

&# X2705; Hvilke nøkkelord gir mest salg?

Jeg kan fortelle deg at SiteGround Review og andre lignende nøkkelord er for konkurransedyktige og ikke vil gi deg salg fordi du ikke vil rangere etter dem. Mitt beste råd er å fokusere på nøkkelord der du kan gi mennesker en løsning via hosting.

Spørsmål om SiteGrounds tilknyttede program?

Legg igjen en kommentar, så svarer jeg gjerne den. Alt jeg kan si er at jeg er SUPER glad for at jeg bestemte meg for å markedsføre dem i stedet for WP Engine, selv om kommisjonene i utgangspunktet er lavere, men på sikt ser det ut som det begynner å lønne seg. Jeg kommer helt ærlig til å stole på at SiteGround-tilknytningsprogrammet skal tjene mest mulig ut av livet og fortsatt se et stort potensial i å tjene mer penger.

Se også: 35+ WordPress-markedsføringsprogrammer (omfattende liste over tilknyttede programmer for hosting, tema, SEO, hastighetsoptimalisering og mer).

Se også: SiteGround WordPress Hosting Review (en full gjennomgang av SiteGround WordPress-hosting som kan gi deg enda flere ideer om å markedsføre dem).

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map