Slik skapte jeg en passiv inntekt på 12 000 dollar / måned med tilknyttet markedsføring (i et av de mest konkurransedyktige områdene – hosting!)

03.06.2020
Tilknyttet markedsføring 'Slik skapte jeg en passiv inntekt på 12 000 dollar / måned med tilknyttet markedsføring (i et av de mest konkurransedyktige områdene – hosting!)
0 14 мин.

Passiv inntekt for tilknyttet markedsføring


Ønsker å tjene passive inntekter med tilknyttet markedsføring?

Denne veiledningen viser nøyaktig hvordan jeg lager grovt $ 12 000 / måned i tilknyttet inntekt.

Dette gjorde jeg ved å skrive guider om optimalisering av nettstedets hastighet, mens jeg anbefalte produkter og tjenester som gjør at folkes nettsted lastes raskere: SiteGround-hosting, StackPath, og WP-rakett.

Jeg bruker Facebook-avstemninger for å selge for meg. For eksempel er hosting nummer 1 faktor for hastighet på nettstedet og SiteGround ble vurdert som nummer 1-verten i 26 meningsmålinger (det er i utgangspunktet hele salget mitt).

Jeg er ingen millionær, men jeg får 3000 besøkende / dag gjennom SEO og tjener $ 400 per dag i passive tilknyttede inntekter. Dette lar meg jobbe når jeg vil, hvor jeg vil, og reise med kjæresten min.

Salg av tilknyttet markedsføring i 2018Se min full PayPal-aktivitet, eller inntektsrapporter for alle mine tilknyttede selskaper

1. Finn tilknyttede programmer

Gjør et Google-søk etter “tilknyttede programmer for” og se etter lister for bransjen din.

Affiliate-programmer fra Google

Tilknyttede markedsplasser – et sted å delta / administrere flere tilknyttede programmer, få koblinger og spore kommisjoner. ShareASale og CJ-tilknyttet er de to mest populære. Det kule med dette er at du kan se statistikk for hvert tilknyttet selskap som deres EPC (inntjening per klikk), som er en god indikator på hvor mye du kan tjene på dem. Jo høyere antall, jo bedre. For eksempel har WP Engine, StudioPress og WP Rocket alle en høy EPC siden de fleste vet om dem, de tilbyr gode produkter, og de har et solid rykte. Dette betyr mer potensielt salg.

shareasale

Individuelle tilknyttede programmer – Noen selskaper er ikke en del av tilknyttede markedsplasser, men kjører sitt eget program som du kan finne på nettstedet deres (eller Google det). Du vil ikke se statistikk om programmet (som EPC), men det betyr ikke at du bør avbryte dem. SiteGround-hosting kjører sitt eget tilknytningsprogram, og jeg har tjent mest penger med dem langt.

Individuelt tilknyttet program

Amazon

 • Det mest populære tilknytningsprogrammet
 • Høye konverteringer fordi det er Amazon
 • Provisjoner avhenger av produktkategori (se nedenfor)
 • Millioner av produkter å velge mellom (du kan opprette tilpassede lenker til dem)
 • Hvis noen klikker på lenken din og bestiller (nesten) noe fra Amazon, får du en provisjon (se deres politikk)

Amazon-Affiliate-Provisjoner

WordPress – Hvis du er i WordPress-bransjen som meg, opprettet jeg en omfattende liste over tilknyttede programmer for WordPress inkludert WordPress-hosting, temaer, plugins, SEO og mye mer.

Typer tilknyttede programmer

 • Lag – du tjener mer penger når du får mer salg.
 • Flat provisjoner – du får en flat provisjon per salg.
 • To Tierkommisjoner – du får en provisjon når du henviser et annet tilknyttet selskap, og de selger (slags markedsføring på flere nivåer, men jeg vil ikke helt stole på dette).
 • Gjentakende kommisjoner – vanligvis tilbys med abonnementstjenester.
 • Kupongkoder – utrolig fordel hvis du gjør videoer. Denne videoen på hvordan lage et WordPress-nettsted har 3M + visninger, og det første trinnet er å registrere deg for domene / hosting. Tyler (fyren som har laget videoen) gir seerne sin tilpassede kupongkode for HostGator. Så i stedet for å slippe en tilknyttet kobling i videobeskrivelsen og håpe at folk klikker på den, får seerne rabatt på HostGator mens de bruker Tylers kupongkode (gir ham fortsatt kreditt for salget). Selv om HostGator ikke er en stor vert, er jeg sikker på at han bare valgte dem fordi kupongkodene passer inn på YouTube-strategien hans. Han har tjent en formue.

Ting å vurdere

 • Kommisjon
 • Omdømme av ditt datterselskap
 • EPC (inntjening per klikk)
 • Ikke vær redd for å klatre på nivåer – det kan være en langsiktig investering
 • Tilknyttede lenker er bedre (og mer tilpasningsdyktige) enn bannere / reklame
 • Hva slags reklamemateriell de tilbyr (tilpassede lenker, kupongkoder, osv.)

Ikke velg tilknyttede selskaper utelukkende basert på deres provisjonssats. Før jeg bestemte meg for hvilket hostingfirma som skulle markedsføres, gravde jeg gjennom Facebook Groups og undersøkte hvilken som er best. I prosessen tok jeg skjermbilder av meningsmålingene der SiteGround var nr. 1 og viste disse i tutorialsene mine. Når jeg viste folk avstemningene, tredoblet salget / konverteringene mine omtrent.

2. Sett opp en blogg eller YouTube-kanal

De fleste tilknyttede markedsførere har en eller begge deler. Jeg foretrekker å blogge siden bransjen min stadig endres og artikler er enkle å oppdatere (mindre vedlikehold). Men liker du å skrive eller lage videoer? Jeg er veldig introvert og gjemmer meg bak den bærbare datamaskinen min, men det er fordeler / ulemper for begge deler.

Blogg (Pros & Ulemper)

 • Kostnad (domene / hosting er rundt $ 50 / år).
 • Å få trafikk tar tid (du må lære SEO, øke bloggens autoritet med Google, og lære å lage fantastisk, optimalisert innhold som folk ønsker å koble til).
 • Det er noe du eier og potensielt kan selge i fremtiden.
 • Enklere å vedlikeholde (det er enklere å oppdatere blogginnlegg enn å gjøre om videoer).
 • Bra hvis du er introvert eller bare liker å skrive mer enn å lage videoer.
 • jeg anbefaler WordPress.org, SiteGround er vert, StudioPress-temaer, StudioPress-plugins, disse WordPress SEO plugins, og disse WordPress speed plugins. Du kan ansette utviklere på freelancer.com hvis du trenger hjelp (jeg jobber med bdkamol og I333).

Videoer (Pros & Ulemper)

 • Gratis.
 • Enklere å konfigurere.
 • Tar mindre tid å få trekkraft (en god første video kan få tusenvis av visninger).
 • Å legge til tilknyttede koblinger til videobeskrivelser er en av de eneste måtene å tjene penger på videoer (du pleide å kunne legge tilknyttede lenker til kommentarer, men de avbrutt disse).
 • Videoer er bra for SEO: de kan rangere i både YouTube + Google og du kan legge dem inn i bloggen din, noe som forsterker synspunkter mens du forbedrer bloggens innhold.
 • Bra for utgående personligheter, men ikke bli motløs hvis du er introvert som meg – mine første videoer sugde, men de ble mye bedre og noen har nå 50 000+ visninger.

Andre muligheter

 • Bok
 • streaming
 • Nettkurs

Det er enkelt å registrere seg for programmer og legge tilknyttede lenker til innhold. Den vanskelige delen er å velge riktig nisje / tilknyttede selskaper, finne emner (nøkkelord) der folk ville være interessert i å gjøre et kjøp, og drive jevn SEO-trafikk ved å lage innhold med høy verdi som rangeres i Google / YouTube. Å utjevne innholdskompetansen din (den viktigste delen av SEO) er et must.

3. Registrer deg og ta tak i tilknyttede koblinger

Registrer deg for programmene dine og logg deg på ditt tilknyttede dashbord. Du bør kunne ta tak i tilknyttede koblinger, opprette tilpassede lenker til bestemte sider og spore statistikk over koblingene dine.

4. Slipp tilknyttede lenker i innholdet ditt

Du kan legge dem til:

 • Tekst
 • Bilder
 • YouTube-videobeskrivelser

Ikke fyll tilknytningskoblinger i innholdet – For mange tilknyttede lenker kan gi deg en Google-straff og få innhold til å se spammy ut. Opplæringen min er vanligvis 3000 ord med 5-10 tilknyttede lenker.

Ikke oppgi tilknyttede produkter først i “Lister innlegg” – Google vet om du alltid oppfører tilknyttede produkter først, og hvis du gjør dette i alle innleggene dine, kan de straffe deg for det.

Amazon-tilknyttede lenker

5. Bruk et tilknyttet programtillegg for ledelsesadministrasjon

Hvis du bruker WordPress, anbefaler jeg gratis Thirsty Affiliates-plugin. Dette lar deg legge til, kappe og administrere tilknyttede lenker. De pro versjon inkluderer statistikk, ellers kan du prøve short. Begge har alternativer for å la deg nofollow tilknyttede lenker, som du alltid bør gjøre.

Thirsty-Affiliates-innstillinger

Tørst-Affiliates-Link-Management

6. Samle partiske anmeldelser

Disse 26 Facebook-meningsmålingene hvor Siteground ble vurdert til at verten nr. 1 har gjort meg til en formue. Du kan gjøre dette med Amazon-anmeldelser, Facebook-avstemninger, tweets fra kunder og objektive anmeldelser (ikke anmeldelser på din egen webside som er moderert). Disse Facebook-avstemningene økte salget mitt med omtrent 2 ganger og er ærlig talt den beste ideen jeg har hatt innen tilknyttet markedsføring.

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

Jeg bruker dem, og her er min GTmetrix-rapport:

2019-GTmetrix-Rapport

7. Legg til riktige tekstutdrag i blogginnlegg

Hvis du skriver anmeldelser, må du legge til rikt utdrag i bloggen din.

De gir deg gjennomgang stjerner (og andre datatyper) i Google som ser bra ut og kan også øke klikkfrekvensene. Jeg har brukt flere rich plugni-plugins og slo meg til ro WP Review Pro av MyThemeShop (de har også en gratis versjon). Andre alternativer er Alt i ett skjema (gratis, men for minimal med begrensede tilpasninger) og WP Rich Snippets (som ble forlatt av utvikleren og ikke oppdatert på 2 år). WP Review holdes oppdatert av pålitelige utviklere og pro-versjonen kommer med forhåndsstilte maler som ser bra ut.

Rike-Snippets

8. Nivå opp innholdet ditt SEO-spill

Min innholdsoptimalisering og Yoast-opplæringen er gode steder å starte hvis jeg bruker WordPress. Søkeordforskning og innholdsoptimalisering er de desidert viktigste delene av SEO.

Content SEO i et nøtteskall:

 • Finn langhale (spesifikke) nøkkelord i Google Autocomplete
 • Bruk andre søkeordforskningsverktøy for å finne enda flere emneideer
 • Google søkeordet ditt og analyser innholdet i toppresultatene
 • Unngå å konkurrere med autoritetsinnhold og autoritetsnettsteder
 • Legg til videoer, infografikk eller nyttig grafikk / tabeller (ikke bare tekst)
 • Sikt på 3000+ ord (det er en uttrykk “lengde er styrke” i SEO)
 • Fagoverskrifter, SEO-titler og metabeskrivelser folk vil klikke på
 • Optimaliser bilder for hastighet og SEO (her er en omfattende tutorial jeg skrev)
 • Tilpass utdrag for å øke CTR ved å legge til rikt utdrag, publisere datoer osv
 • Forsikre deg om at innholdet ditt gjør en bedre jobb (enn toppresultatene) med å dekke emnet

Hvis det bare er en video du bør se, er det denne:

9. Mål ikke bare “gjennomgang” nøkkelord

Internett er overbefolket av tilknyttede anmeldelser.

Brede nøkkelord som “SiteGround Review” er super konkurransedyktige og nesten umulige å rangere etter. Jeg kunne ikke en gang rangere på første side for et nøkkelord med lang hale som “SiteGround WordPress Hosting Review.” Hvis det ikke er noen gode anmeldelser der ute og du lager en fantastisk anmeldelse i form av et blogginnlegg (eller video, eller begge deler), kan du selvfølgelig ha en sjanse. Noen ganger er gjennomgangsøkkelord bare for konkurransedyktige, da det er det første alle tenker på.

Eksempler på søkeord som ikke går gjennom:

 • hvordan du klemmer hundespikre (se dem til en negleklipper)
 • hvordan du kobler en bærbar datamaskin til en tv (se dem til en HDMI-ledning)
 • hvordan du padler brettet (se dem til padlebrettet du bruker)
 • hvordan du kan øke hastigheten på wordpress nettstedet ditt (se dem til rask hosting)

10. Unngå tilknytningsstraff

Google sier:

“Våre retningslinjer for nettredaktører anbefaler deg å lage nettsteder med originalt innhold som tilfører verdi for brukerne. Dette er spesielt viktig for nettsteder som deltar i tilknyttede programmer. “

Du synes kanskje at “for mange tilknyttede lenker” er farligst, men det er faktisk tynt innhold.

Thin-Content-Med-Lite-Or-No-merverdi

Hvorfor?

Fordi for mange tilknyttede selskaper er så fokuserte på å selge ting, glemmer de å lage innhold som faktisk hjelper folk.

Selvfølgelig betyr nyttig innhold også at flere vil lenke til deg, dele innholdet ditt, kjøpe ting du anbefaler, og alle de positive tingene en vellykket tilknyttet nettside vanligvis vil ha. Faktisk bør du ikke en gang betrakte det som et tilknyttet nettsted. Mine er en SEO-blogg. Hva er ditt?

11. Unngå Google AdSense

Kort sagt, det fungerer ikke bra.

Det er ikke personlig, ingen klikker på dem, og du vil ikke tjene mye penger. Tilknyttet lenker hele dagen.

12. Skriv en ansvarsfraskrivelse

Her er min:

Tilknyttet ansvarsfraskrivelse – hvis du registrerer deg på SiteGround med min tilknyttet lenke Jeg vil donere en god del uten kostnad for deg. Hvert år jeg donere $ 3 000 000 til GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mate de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors på orkanen Harvey). Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Jeg prøver å gjøre vurderingene mine objektive og støttes av bevis i form av Facebook-avstemninger, tweets, og ekte samtaler. Hvis du ikke vil bruke det, her er en ikke-tilknyttet lenke til SiteGround. Uansett tror jeg virkelig at de er en fantastisk WordPress-vert og at nettstedet ditt vil løpe raskere / glattere … gjør din undersøkelse på Facebook-grupper + Twitter og du finner de fleste si det samme.

Mange mennesker har også brukt Cloudways, Kinsta, og WP Engine. Disse 3 (og SiteGround) er de overveldende favorittene i WordPress-relaterte Facebook-grupper. Cloudways er utmerket for ren hastighet, starter på $ 10 / måned, men chatstøtte er ikke bra. Kinsta og WP Engine er bra på alt, men starter på $ 30 / month og $ 35 / month.

Hvorfor du bør ha en:

 • Folk liker transparens
 • Folk vil belønne gjennomsiktighet ved å bruke din tilknyttede lenke (par den som doneres til veldedighet, og de vil gjerne bruke den – jeg får mange kommentarer / e-poster og bekrefter dette)
 • Hvis du har en ansvarsfraskrivelse med en aff-lenke, trenger du ikke å fylle den i innholdet

Affiliate-kommentar

13. Mine inntektsrapporter

Her er hvor mye jeg tjener på mine tilknyttede selskaper. Det suger at jeg må vise dette for at folk skal tro meg, men jeg vet at det er mange svindel og forfalskninger der ute.

PayPal-aktivitet (her er min full aktivitetsrapport for 2018) …

PayPal-aktivitet

Min siste aktivitet med hosting av SiteGround:

Siteground-PayPal-penger

Min beste måned med SiteGround:

Siteground-Affiliate-salg

Kommisjonens e-postadresse …

Januar-Siteground-agent-salg

Fikk månedens tilknyttet i juli 2017 🙂

Siteground-Affiliate-Of-The-Month

MaxCDN (kjøpt av StackPath som forsinket lanseringen av et tilknyttet program), men da de gjorde det begynte jeg å tjene enda mer. De er en del av innvirkning, en tilknyttet markedsplass.

Impact-Radius-agent-salg

ShareASale (selger WordPress-temaer og WP Rockets cache-plugin for WordPress) …

Shareasale-Affiliate-betaling

Elegante temaer …

Elegant-Temaer-Affiliate-betaling

Freelancer.com (henviser folk til utvikleren min som utfører prosjekter på nettstedets hastighet) …

Freelancer-Affiliate-Inntekter

Jeg har noen andre tilknyttede selskaper, men dette er de viktigste.

Endelig tanke: Det er en langsiktig investering

Ærlig talt vil det sannsynligvis ta et par år å bygge en bærekraftig, passiv inntekt som du faktisk kan leve av. Men det er helt verdt det. Jeg jobber når jeg vil, hvor jeg vil, og har tid til å gjøre hva faen jeg vil. Friheten er reell, og jeg oppfordrer deg til å ta spranget.

My-MercedesDet er ingen lambo, men jeg kjøpte en c300 Mercedes med tilknyttede inntekterMe-Og-The-CatsJeg og kattene (Valencio til venstre, Sonic på høyre side)Ride-ElephantAffiliate markedsføring gir meg tid / penger til å reise verden rundt

Hvis du har spørsmål overhodet, gleder jeg meg over å hjelpe folk i gang. Bare legg igjen en kommentar eller bruk kontaktskjemaet mitt. Jeg er ikke her for å selge deg noe, bare vise deg hva som fungerte for meg og prøve å få flere mennesker til tilknyttet markedsføring, da det forandret livet mitt.

ofte stilte spørsmål

&# X1f4b0; Hvordan tjente jeg $ 12 000 per måned med tilknyttet markedsføring?

Jeg blogger om optimalisering av nettstedets hastighet og anbefaler hosting i prosessen. Leserne mine får nettstedet deres til å laste raskere, og jeg tjener penger på salget. Det er en vinn-vinn.

&# X1f4b0; Hvordan tjener de fleste suksessfulle tilknyttede selskaper penger?

De fleste tilknyttede selskaper tjener pengene sine gjennom hosting og Amazons tilknytningsprogram. Imidlertid kuttet Amazon sine provisjoner, og disse menneskene har det vanskelig nå.

&# X1f4b0; Er Amazons tilknyttede program noe bra?

Jeg vil ikke anbefale det. Amazon har en lang historie med å endre provisjonsrater og skrive innhold som konkurrerer med sine egne tilknyttede selskaper (ofte overgår dem). De er allerede et enormt selskap, og jeg anbefaler å markedsføre selskaper som har større potensiale for å vokse.

&# X1f4b0; Hvilke tilknyttede programmer er best?

SiteGround, Cloudways og SEMrush er noen av de mest populære og høyest betalte tilknyttede programmer. Bluehost er populær også, men jeg tror ikke de er en god vert.

&# X1f4b0; Hva er den vanskeligste delen av tilknyttet markedsføring?

Å få SEO-trafikk er den vanskeligste delen. Det er enkelt å legge tilknyttede lenker på bloggen din; trafikk er det ikke! Du må bli en mester i søkeordforskning og SEO på siden. Å lære å velge riktige nøkkelord og lage fantastisk innhold er grunnlaget for mer trafikk.

Lykke til 🙂
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector