17 manieren om een ​​traag WordPress-beheerderspaneel (dashboard) te repareren door 65 langzame plug-ins te vermijden, PHP 7.4, CDN’s te gebruiken en bots te blokkeren

Traag WordPress-dashboard?


Een langzaam WordPress-beheerderspaneel wordt meestal veroorzaakt door een van deze hoge CPU-plug-ins. U kunt ook de Query Monitor-plug-in en GTmetrix-waterval om je langzaamst ladende plug-ins te zien.

Het kan ook jouw zijn server – voer uw site door PageSpeed ​​Insights om te kijken of de reactietijd van de server verminderen staat in uw rapport (Google beveelt aan onder 200ms). Als uw server traag is, kijk dan naar deze mensen die zijn verhuisd SiteGround of Cloudways en hoe dit hun laadtijden beïnvloedde. Dit waren de top 2 gewaardeerde hosts in meer dan 20 Facebook-peilingen. Ik gebruikte persoonlijk het semi-toegewijde GoGeek-plan van SiteGround, maar uiteindelijk geüpgraded naar Cloudways DigitalOcean en hier is wat er is gebeurd (TLDR; gooi uw gedeelde hosting weg en ga met semi-dedicated of cloud hosting).

Deze tutorial laat je zien hoe je zowel je website als WordPress admin paneel kunt versnellen. Het zou ook de laadtijden / cijfers in GTmetrix / Pingdom moeten verbeteren. Mijn WordPress snelheidsgids heeft aanvullende tips en 400 opmerkingen zoals “Mijn paginasnelheidsscore op gtmetrix ging van 69 naar 93.”

Overzicht
Vermijd trage plug-ins, gebruik Query Monitor om trage plug-ins te vinden, upgrade naar PHP 7.4, gebruik PageSpeed ​​Insights om te zien of dat nodig is de reactietijd van de server verminderen, vermijd GoDaddy + EIG aangezien ze zijn berucht voor trage servers, overwegen SiteGround (gedeelde hosting) of Cloudways (snellere cloudhosting), gebruik WP Rocket (# 1 cache-plug-in in 6 peilingen), schakel “objectcache” uit als u W3 Total Cache gebruikt, gebruik Asset CleanUp of Perfmatters om selectief plug-ins uit te schakelen, database op te schonen met WP Rocket of WP-Optimize, gebruik Cloudflare + CDN van StackPath (meer datacenters = snellere website), stel Cloudflare-paginaregels in, + snelheidsinstellingen en gebruik Wordfence om spam-bots te vinden die uw site raken.

1. Vermijd hoge CPU-plug-ins

Bedankt Ivica van de WordPress versnelt Facebook-groep om hieraan bij te dragen lijst (en ps. dat is een ongelooflijk behulpzame groep als je tips nodig hebt over WordPress-snelheid). De meest voorkomende langzame plug-ins zijn sociaal delen, back-up, statistiek, chat, sliders, paginabuilders en plug-ins die doorlopende scans / processen uitvoeren – of meerdere keren in uw GTmetrix-rapport verschijnen.

 1. Voeg dit toe
 2. AdSense Click Fraud Monitoring
 3. Alles-in-één evenementenkalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Betere WordPress Google XML Sitemaps
 7. Broken Link checker (gebruik Dr. Link Check)
 8. Constant contact voor WordPress
 9. Contactformulier 7
 10. Contextueel gerelateerde berichten
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus Comment System
 13. Divi Builder
 14. Essentieel raster
 15. Bekijk de volledige lijst van 65 langzame plug-ins

Gebruik Query Monitor om uw langzaamste plug-ins te vinden:

Query Monitor Slow Plugins

Of gebruik GTmetrix Waterfall:

Langzame WordPress-plug-in

Alternatieve lichtgewicht plug-ins

2. Schakel “Objectcache” uit in W3 Total Cache

Als je gebruikt W3 Totale cache ga naar de Algemene instellingen en schakel de objectcache uit. Zie mijn W3 Total Cache-instellingen om ervoor te zorgen dat alles sindsdien correct is geconfigureerd Cloudflare en StackPath kan ook de boosdoener zijn – en de meeste mensen hebben de ‘prestatietabbladen’ niet correct ingesteld. Die tutorial is gebruikt door meer dan 150.000 mensen met zo’n … een miljoen reacties.

W3 Total Cache heeft echter bugs en de plug-inontwikkelaar doet het niet geweldig om het bij te werken – dus doe jezelf een plezier en schakel over naar WP Rocket als je $ 49 hebt (ze beoordelen bijna altijd de # 1 cache-plug-in in Facebook-peilingen) of WP Fastest Cache die gratis is en meestal # 2 scoort.

W3 Total Cache Object Cache

3. Upgrade naar PHP 7.4

Het upgraden van PHP-versies kan uw site gemakkelijk 2-3x sneller maken.

WordPress PHP Benchmarks

Maar de meeste WordPress-gebruikers gebruiken verouderde PHP-versies:

WordPress-PHP-versie-statistieken

Ook al ondersteunen de meeste hosts het:

Ondersteunde PHP-versies

Uw hostingbedrijf zal u niet automatisch upgraden naar de nieuwste versie van PHP omdat uw thema / plug-ins mogelijk niet compatibel zijn (en ze willen uw site niet breken). Dit betekent dat u zelf PHP-versies moet upgraden of uw host om hulp moet vragen. Het betekent ook dat als je al vele jaren op dezelfde host zit en het nog nooit hebt gedaan, je waarschijnlijk nog steeds op PHP 5.6 zit.

Stap 1: Installeer de PHP-versie weergeven plug-in om uw huidige versie te controleren.

Display-PHP

Stap 2: Voer de … uit PHP-compatibiliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw thema / plug-ins compatibel zijn.

PHP-compatibiliteitscontrole

Stap 3: Upgrade naar PHP 7.4 door te zoeken naar een “PHP Version Manager” in uw hostingaccount.

PHP-versie-manager

PHP-upgrade

* Controleer uw website op fouten (als u ze ziet, keert u terug naar een eerdere PHP-versie of analyseert u uw plug-ins om te zien welke niet compatibel zijn en de fouten veroorzaken).

4. Controleer de reactietijden van de server

Serverreactietijd – voer uw website door Google PageSpeed ​​Insights om te kijken of de reactietijd van de server verminderen staat in uw rapport. Google beveelt aan een reactietijd van minder dan 200 ms.

Reduceer de reactietijd van de server

TTFBtijd tot eerste byte meet de responsiviteit van uw webserver (hosting). Voer uw site door bytecheck.com en het zou idealiter zo moeten zijn <500ms echter <200 ms is nog beter.

Tijd tot eerste byte

U kunt TTFB ook controleren in de GTmetrix Tabblad Timings …

GTmetrix-TTFB

5. Vermijd EIG-hosting

Hetzelfde bedrijf (EIG) is eigenaar van Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer en meer 60 verschillende hostingbedrijven. Ze staan ​​erom bekend kosten te besparen door te veel mensen op dezelfde server te plaatsen (benadruk het) en heb daardoor vreselijke beoordelingen. Veel websites die door EIG worden gehost, hebben hoge reactietijden en ik zou deze bedrijven ten koste van alles vermijden.

Lijst met EIG-merken

EIG-Facebook-bericht

6. Schakel over naar SiteGround

Hosting is de # 1 factor van sitesnelheid en beïnvloedt zowel uw website als uw admin-paneel.

SiteGround is gebruikt door Yoast, mezelf, en aanbevolen door WordPress. Ze zijn bijna elke nummer 1 Facebook-peiling en geven de meeste mensen significant laadtijd verbeteringen vooral als ze middelmatige hosts gebruikten: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We zijn net overgestapt naar Siteground

Ik gebruik hun semi-specifiek GoGeek-plan die komt met 4x meer serverbronnen dan gedeelde hosting. Klik door mijn pagina’s om te zien hoe snel ze laden, bekijk mijn GTmetrix-rapport of zie mensen die dat doen gemigreerd en geplaatst nieuwe laadtijden. Ze doen het ook gratis migraties.

DigitalOcean op Cloudways en Kinsta zijn ook goed en beginnen bij $ 10 / maand en $ 30 / maand. Cloudways is meer voor ontwikkelaars die geen cPanel, e-mailhosting of de ondersteuning nodig hebben die u krijgt met SiteGround. Kinsta is eigenlijk wat WP Engine was (prijzig, maar geweldig). Mijn hele blog is in feite bedoeld om mensen te helpen hun website sneller te laden. Ik weiger $ 2 / maand hosting aan te bevelen, aangezien dit voor de meeste mensen de grootste spijt is bij het runnen van een website.

Mensen migreren meestal omdat hun snelheidstechnologie kan de laadtijden halveren:

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-poll-februari-2019

Hosting-aanbevelingen-poll

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll

Tevreden klanten:

Godaddy To SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-migratie

SiteGround heeft 3 plannen:

SiteGround WordPress Hosting

Hogere plannen omvatten meer serverbronnen (# 1 factor in de WordPress-optimalisatiegids). Hier is de volledige vergelijkingstabel, maar GrowBig geeft je ongeveer 2x meer serverbronnen dan StartUp, en GoGeek is dat semi-dedicated hosting wat je nog meer geeft. GrowBig en hoger wordt geleverd met een gratis migratie, enscenering, geavanceerde caching en de mogelijkheid om meerdere websites te hosten. GoGeek wordt geleverd met prioriteitsondersteuning. Hun cloudhosting is een behoorlijke prijsstijging van $ 80 / maand.

Je kunt dit zien op hun functies pagina:

SiteGround-Server-Resources-vergelijking

Ik gebruik SiteGround omdat:

 1. Mijn GTmetrix + Pingdom rapporten spreken voor zich
 2. Mijn pagina’s worden direct geladen (klik er doorheen als je wilt)
 3. Snel snelheidstechnologie (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Met Cloudflare
 4. Aanbevolen door Yoast, WordPress, Ivica van WordPress versnelt
 5. Vrij Laten we SSL coderen, makkelijk te gebruiken cPanel, en functies voor e-commerce
 6. WordPress-ondersteuning is onverslaanbaar zelfs zonder de prioriteitsondersteuning van GoGeek
 7. GrowBig wordt geleverd met staging, meer opslagruimte en meer serverbronnen (scrol omlaag naar “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt” en zweef over de server tabblad)
 8. GoGeek wordt geleverd met nog meer serverbronnen, opslag, prioriteitsondersteuning
 9. Gratis migraties, migrator-plug-in, en een 30-dagen geld terug garantie
 10. Veel lof over Reddit, Facebook-gesprekken, Twitter, TrustPilot
 11. Veel lof op Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veel mensen migreerden al en plaatsten resultaten op Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate Disclaimer – als u zich aanmeldt voor SiteGround met mijn affiliate link Ik zal kosteloos een flink stuk aan u doneren. Elk jaar ik doneer $ 3k aan GoFundMe-campagnes (2018 was om de hongerigen te voeden in Denver, 2017 was voor het Rode Kruis bij de orkaan Harvey). Uw steun helpt en ik waardeer het oprecht. Ik probeer mijn beoordelingen onbevooroordeeld en ondersteund te maken bewijs in de vorm van Facebook-peilingen, tweets, en echte gesprekken. Als je het niet wilt gebruiken, hier is een niet-gelieerde link naar SiteGround. Hoe dan ook, ik geloof echt dat ze een geweldige WordPress-host zijn en dat je site sneller / soepeler zal werken … doe je onderzoek op Facebook-groepen + Twitter en je zult de meeste mensen vinden Hetzelfde zeggen.

7. Optimaliseer de instellingen van de cacheplug-in

WP Rocket is $ 49, maar werd beoordeeld als de # 1 cache-plug-in in meerdere Facebook-peilingen (met behulp van mijn aff link Wordt gewaardeerd). Het wordt geleverd met veel snelheidsfuncties die de meeste cacheplug-ins niet hebben (zie hieronder), waardoor uw site nog sneller wordt geladen. Het wordt altijd bijgewerkt met nieuw Kenmerken en is een van de gemakkelijkste cacheplug-ins om te configureren (zie mijn tutorial) met uitgebreide documentatie. Ondersteuning is geweldig, in tegenstelling tot de meeste cacheplug-ins, en het heeft geen bugs, wat het meest is klachten over W3TC gaan over. Caching is een sleutelfactor in de Optimalisatiegids voor WordPress en het is de moeite waard om een ​​snelle, betrouwbare, gemakkelijke cacheplug-in te hebben die zowel je website als je beheerderspaneel zal versnellen.

2016 beste cacheplug-in-poll

Poll voor cacheplug-in 2019

Swift vs WP Rocket

Poll voor cacheplug-in 2016

Beste cacheplug-ins 2018 poll

wp rocket vs w3 totla cache

Bij de meeste andere cacheplug-ins zou je ongeveer 6 extra plug-ins moeten installeren om deze functies te krijgen, wanneer WP Rocket heeft ze allemaal ingebouwd, waardoor het aantal plug-ins op uw site afneemt. Als je op mij lijkt, wil je maar 1 plug-in gebruiken, anders moet je onderzoeken met welke functies je cacheplug-ins worden geleverd en installeer deze plug-ins als deze niet worden ondersteund.

 • Database opschonen (ingebouwd in WP Rocket, of gebruik WP-Optimize)
 • Heartbeat control (ingebouwd in WP Rocket, of gebruik Heartbeat Control)
 • Lui laad afbeeldingen / video’s (ingebouwd in WP Rocket, of gebruik WP YouTube Lyte)
 • Host Google Analytics lokaal (ingebouwd in WP Rocket of gebruik het CAOS voor analyse)
 • Host Google Fonts lokaal (ingebouwd in WP Rocket of gebruik het CAOS voor lettertypen, of SHGF)
 • Integratie met Cloudflare + andere CDN’s (ingebouwd in WP Rocket of gebruik CDN Enabler)

WP-Rocket-functies

WP-Rocket-Heartbeat-Control

WP-Rocket-Media-instellingen

De meeste mensen hebben een cacheplug-in geïnstalleerd, maar de instellingen zijn niet optimaal geconfigureerd. Bekijk mijn tutorials om er zeker van te zijn dat je er het maximale uit haalt.

8. Plan het opschonen van databases

Dit verwijdert uw spam-map, prullenbak, transiënten, en de mogelijk duizenden postrevisies die in uw database zijn opgeslagen. Je hebt deze niet nodig, dus verwijder ze en plan een schoonmaakbeurt die elke week (of in ieder geval elke maand) moet worden uitgevoerd en die kan worden gepland met een van deze plug-ins.

Als je WP Rocket gebruikt, doe dit dan in de database-instellingen:

WP-Rocket-Database-instellingen

Als u geen WP Rocket gebruikt, gebruik dan de WP-Optimize plug-in:

WP-Optimize-Database-Cleanup

9. Offload resources naar Cloudflare

Cloudflare en StackPath zijn CDN’s die uw websitebestanden hosten op meerdere datacenters over de hele wereld (ik gebruik beide omdat meer datacenters = snellere levering van inhoud). Dit levert inhoud van het dichtstbijzijnde datacenter aan uw bezoeker terwijl het ontladen van middelen (vermindering van het bandbreedteverbruik). Dit is een aanbeveling in de Optimalisatiegids voor WordPress.

Cloudflare helpt het bandbreedteverbruik te ontlasten:

Cloudflare-bandbreedte

Meld u eenvoudig aan voor een gratis account, voeg uw website toe, en naamservers wijzigen:

Cloudflare-naamservers

Ik heb een volledige tutorial over hoe je de instellingen van Cloudflare configureert, maar ik zal delen in deze tutorial opnemen die betrekking hebben op het verminderen van bandbreedte en het sneller laden van je WordPress-admin.

10. Offload bronnen naar StackPath

StackPath is een andere CDN die nog meer bandbreedte naar hun 31 datacenters overbrengt. Ze bevinden zich zwaar in de Verenigde Staten, waar de meeste van mijn bezoekers vandaan komen, dus het is logisch voor mij. Ze kosten $ 10 / maand met een gratis proefperiode van 30 dagen als je ze wilt uitproberen.

StackPath-CDN-Analytics

StackPath-datacenters

StackPath versus Cloudflare – Cloudflare is gratis en heeft 200+ datacenters. Het helpt bij zowel snelheid als beveiliging, maar ze bieden geen ondersteuning voor het gratis abonnement. StackPath heeft 31 datacenters en kost $ 10 per maand met een gratis proefperiode van 30 dagen. Een van de meest waardevolle dingen van StackPath is hun ondersteuningsteam dat het heeft helpen configureren … ze hebben mijn GTmetrix YSlow-score op 100% gebracht.

Stap 1: Meld u aan voor de gratis proefperiode van 30 dagen van StackPath.

Stap 2: Klik in het dashboard op het tabblad CDN en vervolgens op maak een StackPath CDN-site:

StackPath-CDN-Tab

CDN-URL-StackPath

Stap 3: Kopieer de CDN-URL van StackPath en plak deze in uw cacheplug-in (of gebruik CDN Enabler):

WP-Rocket-CDN-instellingen

Stap 4: Ga in StackPath naar CDN → Cache-instellingen en klik vervolgens op Alles verwijderen

StackPath-Purge-Cache

Stap 5: Voer uw site uit GTmetrix en “content delivery network” moet groen zijn in YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Voeg Cloudflare-paginaregels toe

Cloudflare zegt

‘We raden u aan een paginaregel te maken om het beheerdersgedeelte van uw website uit te sluiten van de prestatiefuncties van Cloudflare. Functies zoals Rocket Loader en Auto Minification kunnen onbedoeld backend-functies in uw admin-sectie breken. “

Ga naar je instellingen voor paginaregels

CloudFlare-Page-Rules-Settings

Paginaregel 1: WP Admin optimaliseren en beschermen – je wilt meestal niet dat je cache je admin-sectie is, prestatiefuncties moeten worden uitgeschakeld (zoals Cloudflare aanbeveelt) en het beveiligingsniveau hoog instellen. De asterisk zorgt ervoor dat de regel van toepassing is op alle URL’s die wp-admin bevatten.

WP-Admin-Page-regel

Paginaregel 2: Voorkom dat Cloudflare de cache op verouderde pagina’s regelmatig vernieuwt – aangezien items in je WordPress uploads-bestand niet vaak veranderen, hoef je ze minder vaak te cachen, wat bandbreedte bespaart omdat Cloudflare niet terug hoeft te gaan naar je server om een ​​nieuwe kopie van de cache te halen. Ontdek welke secties van uw website niet vaak worden bijgewerkt en maak vervolgens paginaregels die het aantal verhogen Browser Cache TTL en Edge Cache TTL.

Cloudflare-WP-Uploads-Page-Regel

Paginaregel 3: Alles agressief in cache opslaan – plaatst uw website agressief in de cache.

Cache-Everything-Cloudflare-Page-regel

12. Configureer de snelheidsinstellingen van Cloudflare

Ga naar je Cloudflare-snelheidsinstellingen. Bestanden verkleinen, afbeeldingen optimaliseren, brotli (vergelijkbaar met gzip-compressie), en SG Railgun + Raketlader moet ervoor zorgen dat uw website en admin-paneel sneller laden, omdat ze ook minder druk op uw server leggen. Als minify + gzip-compressie is ingeschakeld in uw cacheplug-in, moet u ze uitschakelen in Cloudflare (vermijd dubbele functionaliteit).

Cloudflare-Speed-Tab

Je moet ook inschakelen hotlink-bescherming in Cloudflare’s instellingen voor schraapschild wat voorkomt dat mensen UW afbeeldingen op HUN website plakken wanneer de afbeelding nog steeds door u wordt gehost, wat betekent dat hoewel de afbeelding op hun site staat, u de bandbreedte verbruikt.

13. Configureer WP Disable

WP uitschakelen en Clearfy laat je instellingen in WordPress uitschakelen die CPU verbruiken en je site vertragen. Het heeft ook opties voor hartslagcontrole (als je het je herinnert plug-in voor hartslagcontrole je kunt het nu verwijderen en dit gewoon gebruiken) … evenals een paar andere opties die je admin panel / website kunnen versnellen. Ga door de instellingen en selecteer degene die je wilt.

Tips over WP uitschakelen

 • Schakel ALLES uit dat u niet gebruikt
 • Spamverwijdering plannen is een goed idee
 • Emoji’s, Google Maps en Gravatars het laden duurt lang
 • Schakel alles op het tabblad ‘tags’ uit, omdat ze allemaal niet nodig zijn
 • Pingbacks en trackbacks zijn de extra middelen meestal niet waard
 • Stel postrevisies in op 3-5 zodat je back-ups hebt, maar je hebt er geen honderden nodig
 • Host uw Google Analytics-trackingcode lokaal aan de rechterkant van de instellingen

WP-Disable-requests

WP-Disable-Tags-Settings

WP-Disable-Admin

WP-Disable-SEO.

WP-Disable-Anderen

14. Blokkeer slechte bots (met Wordfence)

Binnen enkele minuten na het configureren van Wordfence’s blokkeren en snelheidsbeperking, Ik kon meer dan 1.000 spammy bot-verzoeken blokkeren binnen de eerste 5 minuten na het configureren ervan (en ik ben er super blij mee). Ik zal je laten zien hoe je kunt controleren welke bots je site bezoeken en hoe je ze kunt blokkeren.

Stap 1: Installeer Wordfence.

Stap 2: Bekijk uw live verkeersrapport (onder de instellingen van Tools van Wordfence), waarin u alle bots in realtime op uw site ziet. Googlebot is duidelijk in orde, maar toen ik dit deed, zag ik dat compute.amazonaws.com elke paar seconden een belachelijk aantal verzoeken deed. Ik heb het gegoogeld en ja hoor, dit was een bot die bekend stond om het opzuigen van bandbreedte. Bekijk uw rapport een minuut of twee en kijk of bots met schetsmatige namen constant uw site raken. Als je twijfelt, Google hun hostnamen en kijk of andere mensen problemen hebben met die bot.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Stap 3: Ga naar de blokkeringsinstellingen van Wordfence en voeg de spam-bots toe die u wilt blokkeren. Sterretjes dienen als jokertekens, dus als ik * amazonaws.com * blokkeer, betekent dit dat alle hostnamen die amazonaws.com bevatten (of er nu tekens voor of erna staan) worden geblokkeerd. Ik heb duizenden verzoeken / bandbreedte bespaard door deze twee spamachtige hostnamen te blokkeren:

 • * amazonaws.com
 • * linode.com

Wordfence-Blocking-regel

Stap 4: Ga naar uw blokkeringslogboek en geniet ervan te zien hoe die spam-bots worden geblokkeerd.

Wordfence-firewall-blokkering

Stap 5: Configureer Wordfence’s rating beperken. Dit beperkt / blokkeert crawlers (en mensen) om buitensporige verzoeken te doen, blokkeert nep-Google-crawlers en verbetert de beveiliging op 404 pagina’s. De onderstaande instellingen zijn dezelfde die worden aanbevolen door Wordfence op hun snelheidsbeperkende pagina.

Wordfence-snelheidsbeperking

Pas de instellingen van Wordfence aan om de bandbreedte die door deze plug-in wordt verbruikt, te beperken:

 • Schakel “automatische geplande scans niet in”
 • E-mailoverzicht niet inschakelen
 • Schakel ‘Gebruik weinig bronnen scannen’ in
 • Sla niet veel live verkeersgegevens op gedurende lange tijd
 • Verlaag “beperk het aantal problemen dat in de e-mail met scanresultaten wordt verzonden” tot 500
 • Schakel “benodigde updates (plug-in, thema of kern)” niet in
 • Verhoog het “update-interval in seconden (2 is standaard)” tot 10-15 seconden
 • Verlaag “hoeveel geheugen moet Wordfence opvragen bij het scannen” tot 100 MB
 • Schakel “verwijder Wordfence-tabellen en gegevens bij deactivering” in
 • Bekijk de Pagina met opties voor Wordfence voor meer aanbevelingen

De Blokkeer de plug-in Bad Queries beschermt uw site ook tegen bekende slechte bots. Het is een plug-in met één klik en klaar met een perfecte 5-sterrenreview – een gemakkelijke manier om de CPU van spam-bots te verminderen.

Block-Bad-Queries

15. Schakel instellingen voor ongebruikte plug-ins uit

Doorloop al uw plug-ins en bepaal welke instellingen u kunt uitschakelen (dit zal de CPU verlagen). Bijvoorbeeld in Yoast onder Instellingen > Algemeen > Functies Ik heb het volgende uitgeschakeld …

Yoast-Feature-instellingen

Schakel plug-ininstellingen uit die:

 • Geef statistieken
 • Voer doorlopende scans uit
 • Stuur beheerders- of e-mailmeldingen

Voorbeelden:

 • De lopende scans van Broken Link Checker
 • Yoast’s instellingen onder Dashboard > Kenmerken
 • Chat- en kalenderplug-ins die constant actief zijn
 • Statistische plug-ins die constant gegevens verzamelen
 • Gerelateerde post- en populaire post-plug-ins die tonnen gegevens opslaan

16. Verwijder ongebruikte plug-ins / thema’s

Ongebruikte thema’s slaan vooraf geconfigureerde instellingen op in uw WordPress-database (vergelijkbaar met plug-ins). Ga eerst naar het menu met plug-ins en deactiveer / verwijder ALLE plug-ins die u momenteel niet gebruikt …

Verwijder-WordPress-plug-ins

Ga nu naar Uiterlijk > Thema’s en verwijder alle thema’s die u niet gebruikt …

Verwijder-ongebruikte-WordPress-thema's

17. Identificeer de bron (met behulp van AWstats)

AWStats is ingebouwd in de meeste cPanels (SiteGround, Bluehost, Godaddy) in de sectie “statistieken”. U kunt ook de WP Server Stats-plug-in maar AWStats is gedetailleerd en heeft absoluut de voorkeur.

AWStats helpt u bij het vinden van:

 • Crawlers met hoge bandbreedte
 • IP-adressen met hoge bandbreedte
 • Downloadbestanden met hoge bandbreedte
 • Bestanden met hoge bandbreedte (bijv. Afbeeldingen)
 • Totaal bandbreedtegebruik (voor monitoring)

Maandelijkse Bandbreedte

Spammy bots …

Robots-spiders-bandbreedte

Afbeeldingen verbruiken meestal veel bandbreedte …

Bestandstype-bandbreedte

Er zijn meer dan 20 manieren om afbeeldingen te optimaliseren (die naast plug-ins een van de zwaarste elementen op veel websites zijn). Die tutorial laat zien hoe je alle onderstaande GTmetrix-items kunt repareren.

Beeldoptimalisaties-in-GTmetrix

18. Veelgestelde vragen

&# x1f680; Wat zijn de meest voorkomende oplossingen voor een trage WordPress-beheerder?

De meest gebruikelijke oplossingen voor een trage WordPress-beheerder zijn het gebruik van een betere cacheplug-in, deze te configureren met optimale instellingen, een upgrade naar snellere hosting en het vermijden van hoge CPU-plug-ins. Als u W3 Total Cache gebruikt, probeer dan de objectcache-optie uit te schakelen.

&# x1f680; Zullen veranderende hosts een traag beheerderspaneel repareren?

Als de reactietijd van uw server hoog is in Google PageSpeed ​​Insights, kan dit uw server belasten en het beheerderspaneel vertragen. Het wijzigen van hosts kan een trage admin repareren, vooral als u een host van lage kwaliteit gebruikt, zoals GoDaddy, Bluehost of een EIG-merk.

&# x1f680; Zal een CDN het admin-paneel versnellen?

Het gebruik van een CDN ontlast bronnen en legt minder druk op uw server, waardoor zowel uw website als het admin-paneel worden versneld. Cloudflare is een geweldige gratis CDN en het gebruik van meerdere CDN’s kan nog meer helpen, omdat meer datacenters meer offloading betekenen.

&# x1f680; Vertragen spammy bots de admin?

Ja, spamachtige bots die constant uw site raken, zijn verspilling van serverbronnen. U kunt Wordfence gebruiken om alle bots in realtime op uw site te vinden, en vervolgens gebruik maken van Wordfence, Bad Queries blokkeren, Blackhole for Bad Bots of Cloudflare-firewallregels om spam-bots te blokkeren.

&# x1f680; Welke plug-ins vertragen het admin-paneel?

De meeste langzame WordPress-plug-ins zijn onder meer sociaal delen, statistiek (analyse), schuifregelaars, portfolio’s, paginabouwers, kalenders, chat, contactformulieren, gerelateerde berichten, sitemap, Wordfence, WPML, WooCommerce en elke plug-in die doorlopende scans of processen uitvoert. Zorg er altijd voor dat u lichtgewicht plug-ins gebruikt die goed worden onderhouden en gecodeerd.

&# x1f680; Hebben cacheplug-ins invloed op de snelheid van het admin-paneel?

Ja. Welke cacheplug-in u gebruikt en of deze optimaal is geconfigureerd, heeft een enorme impact op de algehele prestaties van uw website. Zorg ervoor dat u een best beoordeelde cacheplug-in gebruikt en dat u profiteert van alle functies.

Bekijk mijn video – het is een video van 42 minuten, maar ik behandel vrijwel alles (tijdstempels in videobeschrijving) en je zou een heleboel geweldige informatie moeten leren over de snelheid van WordPress-sites:

Werkte het? Laat het me weten in de comments.

Nog steeds traag? Stuur me je GTmetrix-rapport – graag een kijkje :-)

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map