23 WordPress-plug-ins voor snelheidsoptimalisatie voor het versnellen van uw website in 2020 (dezelfde die ik gebruikte om 100% GTmetrix-scores te krijgen)

Plug-ins voor WordPress Speed ​​Optimization


Een solide lijst met plug-ins voor het optimaliseren van WordPress-snelheden nodig?

Tjonge, ik heb de lijst voor je. Cacheplug-ins, beeldoptimalisatie, lazy load, AMP, Gravatar-cache, laadtijdbewaking en plug-ins die Google Font + Analytics-fouten in GTmetrix en Pingdom herstellen. Ik gebruik veel van deze snelheidsplug-ins op mijn eigen site en heb 100% GTmetrix-scores. ik doe ook Optimalisatie van WordPress-snelheid voor de kost, dus ik ben er eigenlijk een nerd over.

Ik raad aan om je WordPress-site door te nemen GTmetrix (controleer de tabbladen Paginasnelheid en YSlow) of een andere tool voor het testen van snelheid om als benchmark te gebruiken. Nadat u elke plug-in hebt geïnstalleerd, test u uw GTmetrix-scores opnieuw om te zien hoe dit de laadtijd en scores van uw pagina beïnvloedt. De meeste plug-ins hebben ten minste 4,5 sterren en wees gerust, ik heb mijn onderzoek en testen gedaan.

ps. Als je lid wordt van de WordPress versnelt Facebook-groep ze hebben een lijst van 60+ aanbevolen WordPress Speed ​​Up Tools en handige links. Maar ik heb geprobeerd de belangrijke hier op te nemen :)

pps. Hosting is de # 1 factor in de Optimalisatiegids voor WordPress. Google raadt een aan server reactietijd van <200ms die u kunt inchecken PageSpeed ​​Insights. ik gebruik SiteGround wie is ook gebruikt door Yoast, aanbevolen door WordPress, en beoordeeld # 1 in 20+ Facebook-peilingen.

2019-GTmetrix-rapport

1. WP Rocket

WP Rocket werd beoordeeld als de # 1 cache-plug-in in meerdere Facebook-peilingen en is wat ik gebruik. Het is een premium plug-in van $ 49, maar zeker de moeite waard, aangezien uw hosting- en cacheplug-in en over het algemeen de top 2 snelheidsfactoren. Het is ook de gemakkelijkste cacheplug-in om te configureren en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies. Je zou maar 1 cache-plug-in moeten gebruiken, maar het is het beste om ten minste 2-3 (degene die ik heb genoemd) te proberen om te zien welke je de beste resultaten / scores geeft in Pingdom / GTmetrix.

2016 beste cacheplug-in-poll

Poll voor cacheplug-in 2019

Swift vs WP Rocket

Poll voor cacheplug-in 2016

Beste cacheplug-ins 2018 poll

wp rocket vs w3 totla cache

Bij de meeste andere cacheplug-ins zou je ongeveer 7 extra plug-ins moeten installeren om deze functies te krijgen, wanneer WP Rocket heeft ze allemaal ingebouwd, waardoor het aantal plug-ins op uw site afneemt. Als je op mij lijkt, wil je maar 1 plug-in gebruiken, anders moet je onderzoeken met welke functies je cacheplug-ins worden geleverd en installeer deze plug-ins als deze niet worden ondersteund.

WP-Rocket-functies

Als u besluit WP Rocket te kopen, zou ik het op prijs stellen als u mijn gebruikt affiliate link. Ik doneer een groot deel van het geld aan GoFundeMe-campagnes – in 2018 ging $ 3.000 naar daklozen in Denver. En in 2017 ging $ 3.000 naar het Amerikaanse Rode Kruis bij de orkaan Harvey. Uw steun helpt en ik waardeer het oprecht. Dank u :)

Mijn WP Rocket-zelfstudie laat zien hoe je de instellingen configureert met Cloudflare + StackPath. Ik houd het bijgewerkt met de nieuwste versies en verwijs naar WP Rocket’s documentatie. Dit kan een TON van items in GTmetrix repareren en is waarschijnlijk de 2e grootste snelheidsfactor buiten hosting.

Vergelijkbare plug-ins

Bekijk My WP Rocket Configuration Guide

2. WP snelste cache

Het is de hoogst gewaardeerde GRATIS cacheplug-in en is super eenvoudig te configureren. Mijn WP Fastest Cache-zelfstudie laat u zien hoe u de tabbladen configureert en deze integreert met Cloudflare + StackPath, maar hier is het eerste tabblad (hieronder). In tegenstelling tot WP Rocket heeft deze plug-in geen optie voor het lui laden van afbeeldingen / video’s, het opschonen van databases en andere opties. U moet dus gebruiken WP-Optimize en de Luie lading voor video’s plug-ins als u die functies ook wilt (aanbevolen).

WP-Fastest-Cache-instellingen

Bekijk My WP Fastest Cache Configuration Guide

3. WP-Optimize

Verwijdert afval, spam, post herzieningen, transiënten, en andere ongewenste bestanden die in uw database zijn opgeslagen en die na accumulatie zowel uw WordPress-site als uw admin-paneel kunnen vertragen. Ik zou dit om de paar weken uitvoeren (zowel WP-Optimize als WP Rocket hebben een optie om database-opruimingen te plannen). Als je WP Rocket gebruikt, heb je deze plug-in NIET nodig aangezien WP Rocket hiervoor een optie heeft in de database-instellingen. Gebruik WP-Optimize als u een andere cacheplug-in gebruikt.

WP-Optimize Schone database

Instructies

 • Maak een back-up van uw database!
 • Installeer de plug-in
 • Ga naar het tabblad WP-Optimize
 • Voer de plug-in uit als de standaardinstellingen, maar schakel “niet-goedgekeurde opmerkingen” uit

Als je WP Rocket gebruikt, heb je WP-Optimize niet nodig (WP Rocket heeft dit in het tabblad “database”):

WP-Rocket-Database-instellingen

Vergelijkbare plug-ins:

4. Shortpixel

Lossless compressie van afbeeldingen die fixes optimaliseert afbeeldingen items in GTmetrix. Ik heb een volledige gids voor beeldoptimalisatie (er zijn eigenlijk 20 manieren) maar de belangrijkste zijn verliesloze compressie, dienen geschaalde afbeeldingen (het formaat wijzigen naar de juiste afmetingen) en beeldafmetingen opgeven (een breedte / hoogte instellen in de HTML of CSS van de afbeeldingen). ShortPixel, Imagify, Smush, Kraken, en EWWW doen allemaal hetzelfde. U hoeft slechts één plug-in voor beeldoptimalisatie te gebruiken.

Kenmerken

 • Lossless beeldcompressie
 • Formaat van extra grote afbeeldingen wijzigen
 • EXIF-gegevens verwijderen

Lossless Image Compression

Instructies

 1. Meld je aan voor Shortpixel
 2. Installeer de ShortPixel-plug-in
 3. U wordt gevraagd naar de onderstaande instructies:
 4. Voer uw API-sleutel in vanuit uw ShortPixel-account
 5. Stel uw compressieniveau in
 6. Optimaliseer alle afbeeldingen op uw site in bulk (het is een freemium-model)

ShortPixel-instellingen

5. Clearfy

Dit is een onmisbare snelheidsplug-in die onnodige functies in de WordPress-kern die CPU kunnen verbruiken, uitschakelt. Het helpt ook queryreeksen verwijderen (hoewel de beste oplossing daarvoor is om lichtgewicht plug-ins te gebruiken), laadt lettertypen asynchroon, host uw Google Analytics-trackingcode lokaal, beperkt het aantal post-revisies, schakelt autosaves uit en andere snelheidsfuncties.

Clearfy Performance-instellingen

Hiermee kunt u uitschakelen:

 • Herzieningen
 • Autosaves
 • Emoji’s
 • Gravatars
 • Google Maps
 • RSD-tag (Really Simple Discovery)
 • Shortlink-tag
 • WordPress API van header
 • Windows Live Writer-tag
 • WordPress Generator-tag
 • Pingbacks + trackbacks
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce-scripts
 • WooCommerce beoordelingen
 • Woocommerce winkelwagen fragmenten

Het kan ook opmerkingen na 20 opmerkingen pagineren of na 28 dagen uitschakelen.

6. Activa opschonen

Schakel selectief uit dat plug-ins op bepaalde pagina’s / berichten worden geladen. Dit kan het aantal verzoeken verminderen en de laadtijden verbeteren. Het meest voorkomende voorbeeld is het laden van uw contactformulier-plug-in op pagina’s die daadwerkelijk een contactformulier hebben. Maar je kunt dit doen met een aantal plug-ins.

Voorbeelden:

 • Uw slider-plug-in uitschakelen op pagina’s die geen sliders gebruiken
 • Uw rich snippets-plug-in uitschakelen op pagina’s die geen rich snippets gebruiken
 • De plug-in voor uw contactformulier uitschakelen op pagina’s die geen contactformulier hebben
 • Uw plug-in voor het beheer van partnerlinks uitschakelen op pagina’s die geen aff-links gebruiken
 • Uw plug-in voor sociaal delen uitschakelen op alle pagina’s (aangezien dit meestal voor blogposts is)

Vergelijkbare plug-ins

7. WP YouTube Lyte

Lazy laadt video’s door responsieve ‘Lite YouTube Embeds’ in te voegen, die alleen de ‘dikke’ YouTube-speler noemt wanneer op de afspeelknop wordt geklikt. Het laden van video’s duurt het langst per FAR. Om je een idee te geven, mijn W3 Total Cache-zelfstudie heeft slechts 2 video’s, maar toen ik lui laadde, ging de laadtijd van de post van 5 seconden naar 1,5 seconde. Het heeft dezelfde functie als lichte video insluiten.

Vergelijkbare plug-ins

Als je WP Rocket gebruikt, hebben ze deze functie in de ‘media’-instellingen:

WP-Rocket-Lazy-Load

8. Heartbeat Control

De WordPress heartbeat API verbruikt bronnen door u realtime plugin-meldingen te sturen, wanneer andere gebruikers een bericht bewerken, enzovoort. 99% van de mensen zou het moeten uitschakelen.

Heartbeat-Control-Plugin

9. Pre * Party Resource Hints

Dit maakt DNS prefetch, prerender, preconnect, prefetch en preload mogelijk. Als u externe bronnen op uw website gebruikt, helpt dit browsers hierop te anticiperen en sneller te laden.

WP Rocket heeft een optie voor DNS-prefetching, maar deze heeft er geen voor preconnect, terwijl deze plug-in dat wel heeft. Het verschil tussen DNS prefetch en preconnect is dat prefetch alleen DNS-lookup toestaat, terwijl preconnect DNS lookup, TLS-onderhandeling en een TCP-handshake doet.

10. OMGF | Host Google Fonts lokaal

OMGF kan Google Font-fouten in GTmetrix, Pingdom en PageSpeed ​​Insights oplossen. Het downloadt alle Google-lettertypen op uw site (met behulp van de Google Fonts Helper-API) en genereert er een stylesheet voor. Daarna moet u eventuele verzoeken om externe lettertypebronnen verwijderen.

Google-lettertypen-GTmetrix

Hoe het eruit ziet:

CAOS-voor-Webfonts

Tip: als u externe fonts gebruikt, wees dan minimaal met het aantal fonts (en fontgewichten) dat u kiest. Als deze plug-in om de een of andere reden geen fouten oplost, heb ik een handleiding voor het lokaal hosten van Google Fonts.

Vergelijkbare plug-ins

11. CAOS | Host Google Analytics lokaal

Maak gebruik van Brower Caching Google Analytics

CAOS lost de gebruik maken van browsercaching item in GTMetrix door Google Analytics lokaal te hosten. Installeer gewoon de plug-in, voer uw tracking-ID in en CAOS voegt de trackingcode toe aan de koptekst (of voettekst). CAOS is ook compatibel met Monster Insights en heeft andere opties.

WP Rocket, Swift Performance en WP Disable kunnen dit ook doen (u hoeft er maar één te gebruiken).

12. CDN Enabler

CDN Enabler helpt u bij het opzetten van een CDN (Content Delivery Network). Dit werkt niet met Cloudflare (dat vereist het veranderen van naamservers) terwijl CDN-enabler specifiek is bedoeld voor StackPath, KeyCDN en andere CDN’s die een CDN-URL bieden. Meld u eerst aan voor een CDN (ik gebruik StackPath) Voer vervolgens uw CDN-URL in de CDN Enabler-plug-in. Zie onderstaande instructies:

Stap 1: Meld u aan voor een CDN (ik gebruik StackPath die heeft 34 datacenters) en maak een CDN-site.

Stap 2: Pak uw CDN-URL:

StackPath-CDN-URL

Stap 3: Voer uw CDN-URL in CDN Enabler in en configureer vervolgens de instellingen:

CDN-Enabler-Plugin-instellingen

13. Perfmatters

Perfmatters is ontwikkeld door Kinsta en is vergelijkbaar met Clearfy en Asset Cleanup. Hiermee kunt u onnodige functies uitschakelen, waaronder WooCommerce-karfragmenten, scripts en stijlen. U kunt plug-ins ook selectief uitschakelen. Prijzen beginnen bij $ 24,95 / jaar voor 1 enkele site, maar ik beet de kogel en ben blij dat ik dat gedaan heb, omdat ik het op mijn eigen website blijf gebruiken. Hier is alles wat het is Kenmerken.

perfmatters functies

14. Harry’s Gravatar Cache

Als u veel opmerkingen over berichten heeft, kan Gravatars uw laadtijden en GTmetrix-rapporten absoluut vernietigen. U kunt deze plug-in gebruiken voor cache Gravatar-afbeeldingen. Een andere optie is om Gravatars volledig uit te schakelen (hoewel dit voorkomt dat foto’s worden weergegeven) en uw opmerkingengedeelte er saai uitziet. Maar het is een afweging tussen Gravatars of uw laadtijden.

Cache-Gravatar-afbeeldingen

Vergelijkbare plug-ins

15. Geef afbeeldingsafmetingen op

Specificeren van beeldafmetingen

Specify Image Dimensions is an item in GTmetrix en andere snelheidstools, wat betekent dat u een breedte / hoogte moet toevoegen aan de HTML of CSS van de afbeelding. Deze plug-in voegt automatisch een breedte / hoogte toe aan afbeeldingen die momenteel niet één set hebben. Voor zover ik weet, specificeert het geen afmetingen voor afbeeldingen in paginabuilders, widgets of andere gebieden buiten de visuele editor.

16. Autoptimiseren

Autoptimiseren

Optimaliseert HTML, CSS, en JavaScript. U heeft Autoptimize niet nodig, tenzij u wordt gehost op GoDaddy, WP Engine of een andere host zet cacheplug-ins op de zwarte lijst, aangezien WP Rocket en de meeste cacheplug-ins de code voor u optimaliseren. Maar hoewel de ingebouwde caching van GoDaddy en WP Engine prima is, optimaliseert het HTML / CSS / JS niet. Dat is waar Autoptimize in het spel komt.

Autoptimize-Main-instellingen

17. AMP Voor WP

Versnelde mobiele pagina’s is een Google-project waarmee mobiele pagina’s sneller worden geladen. Het voegt ook een “AMP” -stempel toe naast uw mobiele fragmenten. Deze plug-in verandert de lay-out / het ontwerp van uw mobiele pagina’s, dus zorg ervoor dat u de instellingen volledig aanpast. Als je het om de een of andere reden niet leuk vindt, verwijder het dan en het keert terug naar je oude ontwerp. U kunt ook de Lijm voor Yoast & AMP-plug-in om tekstkleur, linkkleur, zweefkleur en andere elementen van uw mobiele pagina’s aan te passen.

Waarschuwing: AMP kan mobiele conversies soms verminderen. Lezen Kinsta’s studie over hoe hun conversies met 59% zijn gedaald bij gebruik van AMP. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen.

AMP-pagina's

Deze plug-in heeft talloze instellingen voor het aanpassen van uw AMP-pagina’s:

Accelerated-Mobile-Pages-Plugin-instellingen

Instructies

 • Installeer de plug-in
 • Pas aan welke inhoud je wilt AMP-pagina’s (pagina’s, berichten, enz.)
 • Installeer de Lijm voor Yoast SEO AMP-plug-in bij gebruik van Yoast (past het ontwerp aan)
 • Voeg / amp / toe aan elke pagina op uw website om te zien hoe het eruit ziet en zorg ervoor dat het werkt
 • Ga naar Yoast’s Instellingen → AMP om je ontwerp te wijzigen en aangepaste berichttypen in te schakelen
 • Wacht tot Google uw site opnieuw crawlt en voeg het AMP-teken toe aan mobiele zoekresultaten
 • Bezoek de gedeelte met versnelde mobiele pagina’s in Google Search Console om fouten te zien

18. Query Monitor

Vind uw langzaamst ladende plug-ins, query’s, scripts en andere elementen die het langst duren om te laden.

Query Monitor Slow Plugins

P3 Profiler was vroeger geweldig in het vinden van trage plug-ins, maar is al jaren niet bijgewerkt. Query-monitor is een alternatief. Een ander alternatief is om uw site door te nemen GTmetrix en gebruik het tabblad Waterval. U kunt ook deze lijst met plug-ins met hoge CPU’s bekijken.

Langzame WordPress-plug-in

19. GTMetrix voor WordPress

De GTmetrix WordPress-plug-in controleert uw laadtijden en Page Speed ​​+ YSlow-scores en stuurt u vervolgens een rapport rechtstreeks in uw WordPress-dashboard of via geplande e-mailrapporten.

GTmetrix-WordPress-Dashboard-Widget

GTmetrix-Geplande-WordPress-rapporten

GTmetrix-geplande rapporten

20. PHP-versie weergeven

Display PHP-versie laat u eenvoudig zien welke PHP-versie je rent.

Display-PHP

Hogere versies zorgen ervoor dat uw site veel sneller werkt …

WordPress PHP snelheid

U kunt upgraden naar nieuwe versies in uw hosting cPanel …

SiteGround PHP 7.3

21. PHP-compatibiliteitscontrole

PHP Compatibility Checker scant uw plug-ins om er zeker van te zijn dat ze compatibel zijn met nieuwe PHP-versies. Sommige WordPress-plug-ins worden niet vaak bijgewerkt of zijn niet goed gecodeerd – als u dit van tevoren uitvoert, kunnen fouten (zoals het breken van uw website) als gevolg van incompatibele plug-ins worden voorkomen.

PHP-compatibiliteitscontrole

22. Prestatiecontrole van WP Hosting

Toont de algehele prestaties van hosting en of uw technologie (PHP, MySQL, WordPress-versies) traag werkt, in welk geval deze moet worden bijgewerkt. Het toont ook uw langzaamste pagina’s.

Hosting-PHP-server-respons

Browser-laadsnelheid

Web-server-responstijd

Technologie-niveau

Bytecheck.com en GTmetrix tonen ook je TTFB (tijd tot eerste byte) op het tabblad Waterval …

TTFB-controle

GTmetrix TTFB

Coole truck: een van de weinige dingen PageSpeed ​​Insights is goed voor het controleren op server reactietijden. Google zegt dat het minder dan 200 ms moet zijn. Zo niet, dan is uw server (hosting) traag.

Serverreactietijd verminderen tot 200 ms

23. Beter zoeken vervangen

Als je het ziet omleidingen minimaliseren in uw GTmetrix-rapport kan dit betekenen dat u de www- of https-versie van uw site heeft gewijzigd, maar uw links niet hebt gewijzigd om overeen te komen met de nieuwe versie …

Minimaliseer-omleidingen

In plaats van al uw links handmatig te herstellen, gebruikt u de plug-in Beter zoeken en vervangen om ze in bulk bij te werken. Het kan ook nuttig zijn voor het herstellen van verbroken links, of zelfs voor het in bulk bijwerken van links / afbeeldingen die op meerdere pagina’s / berichten verschijnen. Beter zoeken Vervangen kan een enorme tijdsbesparing opleveren.

Beter zoeken vervangen - WWW-versies

Andere opmerkelijke tools / bronnen

SiteGround is gebruikt door Yoast, mezelf, en aanbevolen door WordPress. Ze zijn bijna elke nummer 1 Facebook-peiling en geven de meeste mensen significant laadtijd verbeteringen vooral als ze middelmatige hosts gebruikten: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We zijn net overgestapt naar Siteground

Ik gebruik hun semi-specifiek GoGeek-plan die komt met 4x meer serverbronnen dan gedeelde hosting. Klik door mijn pagina’s om te zien hoe snel ze laden, bekijk mijn GTmetrix-rapport of zie mensen die dat doen gemigreerd en geplaatst nieuwe laadtijden. Ze doen het ook gratis migraties.

DigitalOcean op Cloudways en Kinsta zijn ook goed en beginnen bij $ 10 / maand en $ 30 / maand. Cloudways is meer voor ontwikkelaars die geen cPanel, e-mailhosting of de ondersteuning nodig hebben die u krijgt met SiteGround. Kinsta is eigenlijk wat WP Engine was (prijzig, maar geweldig). Mijn hele blog is in feite bedoeld om mensen te helpen hun website sneller te laden. Ik weiger $ 2 / maand hosting aan te bevelen, aangezien dit voor de meeste mensen de grootste spijt is wanneer ze een website runnen.

Hoe u kunt controleren of uw hosting traag is
Voer uw site door Google PageSpeed ​​Insights om te kijken of de reactietijd van de server verminderen staat in uw rapport. Google beveelt aan het zou moeten zijn <200ms. Alles boven 1 seconde is niet goed. U kunt ook uw TTFB controleren (tijd tot eerste byte) op het tabblad Timings van GTmetrix of bytecheck.com.

Verkort de reactietijd van de server

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-poll-februari-2019

Hosting-aanbevelingen-poll

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll

SiteGround wordt aanbevolen door WordPress:

SiteGround-aanbevolen-WordPress-host

En bij Ivica wie beheert de WordPress versnelt Facebook-groep met 16.000+ leden.

Aanbevolen tools voor WordPress-snelheid

Een paar threads:

Godaddy To SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-migratie

SiteGround heeft 3 plannen:

SiteGround-hosting

Hogere plannen omvatten meer serverbronnen (# 1 factor in de WordPress-optimalisatiegids). Hier is de volledige vergelijkingstabel, maar GrowBig geeft je ongeveer 2x meer serverbronnen dan StartUp, en GoGeek is dat semi-dedicated hosting wat je nog meer geeft. GrowBig en hoger wordt geleverd met een gratis migratie, enscenering, geavanceerde caching en de mogelijkheid om meerdere websites te hosten. GoGeek wordt geleverd met prioriteitsondersteuning. Hun cloudhosting is een behoorlijke prijsstijging van $ 80 / maand.

Je kunt dit zien op hun functies pagina:

SiteGround-Server-Resources-vergelijking

Ik gebruik SiteGround omdat:

 1. Mijn GTmetrix + Pingdom rapporten spreken voor zich
 2. Mijn pagina’s worden direct geladen (klik er doorheen als je wilt)
 3. Snel snelheidstechnologie (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Met Cloudflare
 4. Aanbevolen door Yoast, WordPress, Ivica van WordPress versnelt
 5. Vrij Laten we SSL coderen, makkelijk te gebruiken cPanel, en functies voor e-commerce
 6. WordPress-ondersteuning is onverslaanbaar zelfs zonder de prioriteitsondersteuning van GoGeek
 7. GrowBig wordt geleverd met staging, meer opslagruimte en meer serverbronnen (scrol omlaag naar “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt” en zweef over de server tabblad)
 8. GoGeek wordt geleverd met nog meer serverbronnen, opslag, prioriteitsondersteuning
 9. Gratis migraties, migrator-plug-in, en een 30-dagen geld terug garantie
 10. Veel lof over Reddit, Facebook-gesprekken, Twitter, TrustPilot
 11. Veel lof op Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veel mensen migreerden al en plaatsten resultaten op Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate Disclaimer – als u zich aanmeldt voor SiteGround met mijn affiliate link Ik zal kosteloos een flink stuk aan u doneren. Elk jaar ik doneer $ 3k aan GoFundMe-campagnes (2018 was om de hongerigen te voeden in Denver, 2017 was voor het Rode Kruis bij de orkaan Harvey). Uw steun helpt en ik waardeer het oprecht. Ik probeer mijn beoordelingen onbevooroordeeld en ondersteund te maken bewijs in de vorm van Facebook-peilingen, tweets, en echte gesprekken. Als je het niet wilt gebruiken, hier is een niet-gelieerde link naar SiteGround. Hoe dan ook, ik geloof echt dat ze een geweldige WordPress-host zijn en dat je site sneller / soepeler zal werken … doe je onderzoek op Facebook-groepen + Twitter en je zult de meeste mensen vinden Hetzelfde zeggen.

Mensen migreren meestal omdat hun snelheidstechnologie kan de laadtijden halveren:

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Ontvang hosting van SiteGround

Cloudflare – gratis CDN en snelheid / beveiligingsservice die uw site weerspiegelt (en bronnen ontlaadt) 200+ datacenters. Integreert met de meeste cacheplug-ins met optie om agressieve minificatie te gebruiken, Railgun, en hotlinking. Al mijn tutorials over cacheplug-ins bevatten installatie-instructies voor Cloudflare en vergeet niet te configureren pagina regels voor uw WordPress-beheerder.

StackPath – betaalde CDN die toevoegt 30+ extra datacenters over de hele wereld (meer datacenters = snellere levering van inhoud), waardoor de afstand tussen uw website / bezoekers wordt verkleind – een aanbeveling in de WordPress-optimalisatiegids. $ 10 / maand met een gratis proefperiode van 30 dagen.

Pingdom – meest nauwkeurige tool voor het meten van laadtijden volgens WP Rocket, hoewel GTmetrix betere aanbevelingen heeft voor het daadwerkelijk optimaliseren van uw site, naar mijn bescheiden mening.

GTmetrix – goed voor het identificeren van afbeeldingen die moeten worden geoptimaliseerd met behulp van de 3 methoden: het weergeven van geschaalde afbeeldingen (het formaat ervan wijzigen), het specificeren van afbeeldingsafmetingen in de HTML / CSS en het optimaliseren van afbeeldingen (compressie zonder verlies). GTmetrix onlangs overgeschakeld naar een volledig geladen tijdstatistiek wat een langere laadtijd laat zien dan voorheen. Hun waterval tabblad meet individuele langzaam ladende elementen, en als je tijd tot eerste byte is lang, wat aangeeft dat uw hosting traag is.

Google PageSpeed ​​Insights – de meeste aanbevelingen kan worden genegeerd maar het is goed om te meten server reactietijd welke Google raadt aan <200ms of uw hosting is traag.

Bad Bots .htaccess-lijst – uitgebreide lijst van spam-bots die, wanneer geblokkeerd door te uploaden naar .htaccess, het CPU-gebruik aanzienlijk kan verminderen. U kunt erachter komen of spammy bots uw site doorzoeken met AWStats (vermeld in de Sectie Analytics-tools). Configureren De crawlbeperkende regels van Wordfence zal ook helpen nep Google-crawlers, spam-bots, overmatig crawlen, enz. te blokkeren.

Pronaya (Mijn WordPress Speed ​​Optimizer) – u kunt mijn WordPress-snelheidsoptimalisator huren op freelancer.com waar ik al 5 jaar mee werk en we hebben meerdere sites geoptimaliseerd om 500% sneller te laden. Zijn naam is Pronaya, hij is $ 40 / uur en heeft een perfecte 5/5 sterrenreview met 19 recensies (meld je gewoon aan voor een Freelancer-account en zoek naar gebruiker BDKAMOL). Als je denkt dat ik goed ben in snelheidsoptimalisatie, is Pronaya veel beter. Ik heb ook met Usama gewerkt (zijn gebruikersnaam is I333) die behoorlijk goedkoper is, maar ook geweldig is met 4,9 / 5 sterren en 375+ beoordelingen.

Veel Gestelde Vragen

&# x1f680; Wat zijn de 5 belangrijkste snelheidsplug-ins?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters en Autoptimize zijn onze top 5 plug-ins voor snelheidsoptimalisatie

&# x1f680; Wat is de beste cacheplug-in?

WP Rocket werd beoordeeld als # 1 in tal van Facebook-peilingen omdat het meer snelheidsfuncties heeft dan andere cacheplug-ins, waaronder het opschonen van databases, hartslagcontrole, luie belasting en het optimaliseren van Google Analytics.

&# x1f680; Wat is de beste plug-in voor beeldoptimalisatie?

We gebruiken ShortPixel omdat er vrijwel geen kwaliteitsverlies is en het nog steeds de optimalisatie van afbeeldingsitems in GTmetrix repareert.

&# x1f680; Welke plug-in is het beste voor het optimaliseren van lettertypen?

OMGF en Autoptimize en beide geweldig in het optimaliseren van lettertypen. Perfmatters laat je ook fonts vooraf ophalen en vooraf verbinden.

&# x1f680; Moet ik AMP toevoegen?

We kozen ervoor om geen versnelde mobiele pagina’s (AMP) toe te voegen na het lezen van Kinsta’s artikel over hoe hun conversies met ongeveer 50% daalden als gevolg van AMP.

Mijn zelfstudie voor het optimaliseren van de snelheid van WordPress – heeft meer dan 400 reacties met mensen die dingen zeggen als “Mijn paginasnelheidsscore op gtmetrix ging van 69 naar 93” en “dit is misschien wel een van de nuttigste berichten die ik ooit heb gelezen.” Talloze mensen hebben het gebruikt om de Pingdom / GTmetrix-scores te verbeteren.

Ik hoop dat je deze plug-ins voor het optimaliseren van WordPress-snelheid nuttig vindt! Als je vragen hebt, laat me een reactie achter. Of als je gewoon je langzame WordPress-site moet repareren, bekijk dan mijn tutorial hierboven. Het heeft meer dan 400 opmerkingen en heeft veel mensen geholpen om hun laadtijd te verkorten <1s.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map