Optimalisatie van mobiele snelheid in WordPress (gids 2020): hoe u de mobiele laadtijd en paginasnelheidscijfers van uw website kunt verbeteren

Op zoek om uw mobiele WordPress-site te versnellen?


Deze tutorial behandelt mobiele caching, mobiel-adaptieve afbeeldingen en AMP (versnelde mobiele pagina’s). De meeste optimalisaties die op uw desktopsite zijn gemaakt, worden overgedragen naar uw mobiele site. Daarom helpt het ook om dingen als het upgraden van PHP-versies en het verkorten van de reactietijden van servers te helpen.

Mobiele WordPress Speed ​​Optimization

Hoe u de mobiele snelheid van uw WordPress-site kunt testen
ik raad aan Mobiele test van GTmetrix aangezien het u volledig nieuwe PageSpeed-aanbevelingen geeft, specifiek voor de snelheid van mobiele sites, meet het laadtijden en kunt u elk item uitbreiden om precies te zien welke elementen moeten worden geoptimaliseerd op uw mobiele site.

1. GTmetrix mobiele test
Met een gratis GTmetrix-account, u kunt uw site testen op Android. Het tabblad PageSpeed ​​is uniek voor mobiel, terwijl YSlow hetzelfde is als desktop. Op het tabblad PageSpeed ​​worden geschaalde afbeeldingsfouten weergegeven als u geen adaptieve afbeeldingen gebruikt, evenals omleidingsfouten en de laadtijd van uw mobiel.

2. Google PageSpeed ​​Insights
Google PageSpeed ​​Insights heeft een tabblad ‘mobiel’ dat u mobiel-specifieke optimalisaties vertelt. Echter, u mag PageSpeed ​​Insights niet gebruiken hoe dan ook, omdat er nadruk ligt op scores (en niet op laadtijden) die het niet eens meet, dus gebruik in plaats daarvan GTmetrix of een andere tool.

3. Denk met Google
Denk met Google is ook niet geweldig. Net als PageSpeed ​​Insights zijn de aanbevelingen enigszins breed (met GTmetrix kunt u de aanbevelingen zelfs uitbreiden om te zien welke plug-ins, scripts en afbeeldingen uw site vertragen). Think With Google doet dat niet.

Denk met Google Mobile Speed

4. Google Analytics
U kunt de mobiele laadtijden van uw pagina hieronder bekijken Gedrag > Sitesnelheid voeg vervolgens een segment toe voor mobiel en tabletverkeer. De suggesties voor snelheid tabblad kan ook nuttig zijn, maar aan de andere kant verwijst het naar Google PageSpeed ​​Insights-aanbevelingen die helemaal niet erg nuttig zijn.

1. Schakel Mobile Caching in

De meeste cacheplug-ins zoals WP Rocket en WP snelste cache hebben een optie voor mobiele caching.

Mobiele cache

Als uw cacheplug-in niet wordt geleverd met mobiele caching, zoek dan uit of deze het op zijn minst ondersteunt. Zo niet, overweeg dan om een ​​cache-plug-in te gebruiken die dat wel doet. Sommige hebben ook een optie om te maken afzonderlijke cachebestanden voor mobiele apparaten die ervoor zorgt dat mobiel-specifieke elementen in het cachegeheugen worden bewaard (vooral handig als je een mobiele plug-in gebruikt zoals WP Touch, WP Mobile Detect of het mobiele thema van JetPack).

Mobiele cache vooraf laden in plaats van desktop
Cache-plug-ins hebben de keuze tussen vooraf geïnstalleerde desktop- of mobiele cache, maar niet beide. Als de meeste van uw bezoekers uw site vanaf mobiel bekijken en u hebt veel mobielspecifieke ontwerpelementen die u sneller wilt laden, kunt u ervoor kiezen om mobiele cache vooraf te laden in plaats van desktop. U kunt mobiel vooraf laden inschakelen met De helperplug-in van WP Rocket. Voor andere cacheplug-ins, Google om te zien of ze een optie zijn om mobiel vooraf laden in te schakelen in plaats van standaard vooraf laden.

WP Rocket zegt:

2. Gebruik adaptieve afbeeldingen

Als het weergeven van geschaalde afbeeldingen niet 100% is wanneer u uw site test op de mobiele test van GTmetrix, zou het gebruik van adaptieve afbeeldingen deze fouten moeten oplossen.

Adaptieve afbeeldingen detecteert de schermgrootte van uw bezoeker en maakt automatisch opnieuw aangepaste versies van de ingesloten HTML-afbeeldingen van uw webpagina aan, slaat deze op in de cache en levert deze aan het apparaat. “

Stap 1: Test uw site op GTmetrix (Android) om te zien hoe u afbeeldingsfouten op mobiele apparaten kunt weergeven.

GTmetrix mobiele test

Serveer geschaalde afbeeldingen op mobiel

Stap 2: Vind de aanbevolen afbeeldingsbreedte in GTmetrix.

Maximale achtergrondbreedte

Stap 3: Installeer een plug-in voor adaptieve afbeeldingen vanaf ShortPixel of Adaptieve afbeeldingen.

Adaptieve afbeeldingen van ShortPixel

Stap 3: Stel in uw plugin-instellingen de achtergrond maximale breedte met de afmetingen die door GTmetrix zijn opgegeven (in het gedeelte met geschaalde afbeeldingen weergeven). Wijzigingen opslaan. Er zijn een paar andere instellingen voor WebP-ondersteuning, lui laden van afbeeldingen, slim bijsnijden en het verwijderen van EXIF-gegevens.

Achtergrond maximale breedte

Stap 4: Test uw site opnieuw in GTmetrix (Android) en geef geschaalde afbeeldingen weer 100%.

GTmetrix mobiele test

3. Schakel Cloudflare Mirage in

Cloudflare zegt:

“Mirage is ontworpen om het laden van afbeeldingen op twee primaire manieren te versnellen: 1) kleinere afbeeldingen leveren voor apparaten met kleinere schermen; en 2) “lui laden” -afbeeldingen alleen wanneer ze in de viewport verschenen. Beide optimalisaties zijn in de eerste plaats ontworpen om de webprestaties op mobiele apparaten te versnellen. ”

Dit is een professionele functie van Cloudflare, maar je zou het niet nodig moeten hebben, aangezien er gratis luie laad- en adaptieve beeldplug-ins zijn die hetzelfde doen. Mirage is echter een alternatief.

Cloudflare Mirage

4. Gebruik responsieve thema’s en plug-ins

Responsieve thema’s en plug-ins passen zich natuurlijk aan mobiele apparaten aan.

Waarom is dit belangrijk? Omdat, net als bij adaptieve afbeeldingen, het formaat van andere elementen op uw website automatisch wordt aangepast aan mobiele schermen, waardoor ze sneller laden dan een desktopversie.

Ik gebruik persoonlijk StudioPress en hun Genesis Framework dat ook door Yoast wordt gebruikt.

Reagerend ontwerp

Apparaatgebaseerde caching is een functie bij sommige CDN’s. Hiermee kunt u specifieke elementen in de cache opslaan op basis van het apparaat van de gebruiker, maar het mag alleen worden gebruikt als uw WordPress-site niet mobiel reageert.

5. Fix Mobile Redirects

Als je “minimal redirect” -fouten ziet in GTmetrix, is dit waarschijnlijk een van de volgende:

 • U bent overgeschakeld naar HTTPS of WWW en koppelingen niet geüpdatet
 • U stelt Paginaregels in Cloudflare in met doorstuur-URL’s
 • Slecht gecodeerde of onjuist geconfigureerde plug-ins leiden websiteverkeer om
 • Cloudflare SSL-opties zijn niet compatibel met uw serverconfiguratie (zie tutorial)

Als u Cloudflare gebruikt, kunt u hun gebruiken mobiele omleidingsoptie die ze zeggen “leidt bezoekers van mobiele apparaten automatisch om naar een voor mobiel geoptimaliseerd subdomein. De omleiding wordt gedaan aan de rand van het Cloudflare-netwerk, waardoor de laadtijd wordt verbeterd door een retourvlucht naar de oorspronkelijke server te elimineren – dit is vooral waardevol op mobiele netwerken, die content langzamer weergeven dan wifi. “

Minimaliseer omleidingsfouten

Omleidingen instellen op serverniveau
Als je een mobiel subdomein hebt (of een andere omleiding), is het het beste om het op serverniveau in te stellen, zodat het nooit WordPress raakt. Omleidingen op serverniveau zijn sneller dan plug-ins.

6. Verkort de reactietijd van de server

Uw server (hosting) is de # 1 factor in de WordPress-optimalisatiegids.

Voer uw site uit via Google PageSpeed ​​Insights om uw te controleren server reactietijd wat zou moeten zijn <200ms zoals Google aanbeveelt. GoDaddy en EIG (Bluehost, HostGator, iPage, Site5) zijn berucht vanwege de trage servers. Dit is bekend op Twitter en in Facebook-groepen. Sluit je aan bij de WordPress Hosting Facebook-groep en kijk naar de peilingen die zijn gemaakt over hosting.

Reduceer de reactietijd van de server

SiteGround en Cloudways zijn meestal # 1 en # 2. Veel mensen migreerden al en plaatsten hun nieuwe laadtijden op Twitter – het verschil kan soms oplopen tot 8 seconden. Zowel SiteGround (gedeeld) als Cloudways (cloud) zijn goede opties, afhankelijk van uw budget en behoeften, maar beide zijn werelden beter dan GoDaddy en EIG. Beide migreren je ook gratis.

SiteGround en Cloudways zullen u beide gratis migreren.

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

7. Gebruik geen AMP

AMP (accelerated mobile pages) zijn een Google-project dat ervoor zorgt dat mobiele pagina’s sneller worden geladen, terwijl u een AMP-stempel krijgt in mobiele zoekresultaten.

Maar AMP verandert ook uw mobiele ontwerp volledig.

Kinsta’s conversies daalden 58% bij het toevoegen van AMP en ze zijn sindsdien teruggekeerd naar hun normale mobiele pagina’s. Ik heb ook voor AMP gekozen omdat het ontwerp er niet geweldig uitziet. Er zijn AMP-plug-ins om te helpen bij het ontwerp, maar het is nog steeds vrij beperkt en u zult misschien teleurgesteld zijn over het resultaat. En als u besluit AMP toe te voegen en het vervolgens te verwijderen, is het extra werk, aangezien u omleidingen moet instellen en andere maatregelen moet nemen om terug te keren naar normale mobiele pagina’s.

Je offert ontwerp en conversies op voor snelheid. Is AMP het waard? Ik gebruik het niet.

AMP op Google

Ik gebruikte AMP, maar heb het sindsdien verwijderd:

amp-pagina's

Als u besluit AMP te gebruiken, gebruikt u de AMP For WP-plug-in
Als je AMP gaat toevoegen, moet je waarschijnlijk de AMP voor WP-plug-in. Het heeft de meeste aanpassingsmogelijkheden van elke AMP-plug-in die ik heb gezien (zelfs de AMP-plug-in ondersteund door Google en Automattic). Er is ook Lijm voor Yoast & AMP die ook minimale opties heeft.

AMP Voor WP

Cloudflare AMP Real URL

Cloudflare zegt Echte AMP-URL’s “Betekent dat een pagina kan worden opgeslagen in een AMP-cache en er snel vanaf kan worden weergegeven terwijl de oorspronkelijke site-URL wordt weergegeven in de navigatiebalk van de browser.”

Je kunt dit vinden in de snelheidsinstellingen van Cloudflare:

Cloudflare AMP Real

8. Desktopoptimalisaties worden overgedragen naar mobiel

De meeste optimalisaties voor desktopsnelheid worden overgedragen naar uw mobiele website.

Ik heb het over:

 • Een CDN toevoegen
 • Afbeeldingen optimaliseren
 • Plug-ins optimaliseren
 • Uw database opschonen
 • PHP-versies upgraden
 • Uw server / hosting upgraden
 • Een goede cacheplug-in configureren
 • Optimaliseren van externe scripts (bijv. Google Fonts)

Als je mobiel en desktop werk nodig hebben in GTmetrix, zou ik me in eerste instantie niet zoveel zorgen maken over je mobiele site. Schakel mobiele caching in (in uw cacheplug-in) en richt u dan strikt op uw GTmetrix-aanbevelingen, evenals de belangrijkste factoren voor optimalisatie van WordPress-snelheid.

Als u zoekt naar “mobiele snelheid” in de WordPress-pluginbibliotheek, komt er bijna niets op om WordPress-sites specifiek voor mobiele apparaten te optimaliseren. Begin met desktopoptimalisaties!

9. Voer PHP 7.3 uit+

Dit is supergemakkelijk en kan uw site maken 2-3x sneller.

WordPress PHP Benchmarks

Log eerst in op uw hostingaccount en ga naar de PHP-versiebeheerder, en zorg er vervolgens voor dat u de nieuwste PHP-versie gebruikt die door uw host wordt ondersteund. Sommige hostingbedrijven brengen sneller nieuwere PHP-versies uit dan andere, maar u zou idealiter PHP 7.3 of hoger moeten gebruiken. U kunt ook de Plug-in voor PHP-versie weergeven kijk welke versie je momenteel gebruikt.

PHP-update

Soms kunnen incompatibele plug-ins fouten veroorzaken bij het upgraden van PHP-versies. Dit betekent dat ze niet goed worden onderhouden en u zou moeten overwegen om die plug-ins te verwijderen of te vervangen. Maak zoals altijd een back-up voordat u een upgrade uitvoert, maar u kunt altijd terugkeren naar een eerdere PHP-versie.

10. Stel een CDN in

Er is absoluut geen reden om het niet te gebruiken Cloudflare’s gratis CDN.

Ze hebben meer dan 200 datacenters over de hele wereld. Door deze datacenters te gebruiken om zware bestanden op uw website te hosten, vermindert u het geografische afstand tussen uw server en bezoekers (een aanbeveling in de WordPress-optimalisatiegids). U brengt ook het bandbreedteverbruik over naar Cloudflare, wat het CPU-verbruik en geld op uw hostingrekening kan besparen.

Om Cloudflare in te stellen, meldt u zich aan voor een gratis account, pakt u de 2 naamservers van Cloudflare en wijzigt u naamservers in uw domeinregistreerder. Dit duurt ongeveer 24 uur voor vermeerdering.

Meerdere CDN’s instellen
Meerdere CDN’s = meer datacenters = snellere levering van uw inhoud. Kleine websites zouden goed moeten zijn met Cloudflare, maar als je snelheid serieus neemt of een grote website hebt, kun je een extra CDN overwegen van iemand als StackPath of KeyCDN (ik gebruik Cloudflare + StackPath). Hoewel Cloudflare naamsveranderingen vereist, zijn andere CDN’s veel eenvoudiger. Ze zullen u een CDN-URL toewijzen waarvoor de meeste cacheplug-ins een veld hebben of kunnen gebruiken CDN inschakelenr.

Meerdere CDN's

11. Optimaliseer afbeeldingen

Afbeeldingen kunnen op 3 manieren worden geoptimaliseerd volgens GTmetrix:

 • Serveer geschaalde afbeeldingen: het formaat van grote afbeeldingen verkleinen
 • Afbeeldingen optimaliseren (compressie zonder verlies): probeer ShortPixel, Imagify of Smush
 • Geef afbeeldingsafmetingen op: een breedte + hoogte toevoegen in de HTML of CSS van de afbeelding

GTmetrix toont slechts fouten voor een enkele pagina. Daarom is het het beste om afbeeldingen die eerst op meerdere pagina’s verschijnen (logo-, zijbalk- en voettekstafbeeldingen) te optimaliseren en vervolgens door uw belangrijkste pagina’s te bladeren. Het is ook het beste om mee te beginnen afbeeldingen schalen aangezien dat het bijsnijden / vergroten of verkleinen van afbeeldingen vereist en ze opnieuw moet uploaden. GTmetrix vertelt u de juiste afmetingen voor niet-geschaalde afbeeldingen en voor afbeeldingen die dat wel hebben geen gespecificeerde breedte + hoogte in de HTML of CSS.

Maak een Cheatsheet voor afbeeldingsafmetingen
Ik raad aan om een ​​”afbeeldingsafdekvel” te maken voor de afmetingen van uw schuifregelaars, blogfoto’s op volledige breedte, aanbevolen afbeeldingen, enz. Op die manier kunt u ze bijsnijden + het formaat ervan wijzigen tot de juiste afmetingen voordat u ze uploadt, en u zou geen dien opnieuw geschaalde beeldfouten in.

12. Optimaliseer plug-ins

Te veel plug-ins of plug-ins met een hoge CPU (vooral die met externe scripts) kunnen uw site vertragen, zelfs op mobiele apparaten. Ik ben erg kieskeurig over welke plug-ins ik gebruik en test mijn GTmetrix-rapport na het installeren van een nieuwe plug-in. Gebruik altijd de snelste, meest lichtgewicht, betrouwbare plug-ins.

Activa opschonen is geweldig voor het versnellen van plug-ins. Hiermee kunt u zien welke plug-ins, scripts en stijlen op bepaalde pagina’s worden geladen en vervolgens selectief uitschakelen voor inhoud waar ze niet hoeven te worden geladen. Als je dit nog niet doet, raad ik 100% aan om Asset CleanUp te gebruiken.

 • Vermijd hoge CPU-plug-ins: vermijd deze lijst met langzame plug-ins. Veelvoorkomende langzame plug-ins zijn plug-ins voor sociaal delen, portfolio’s, schuifregelaar, statistieken, back-ups en andere.
 • Vervang plug-ins met een hoog CPU-gehalte door snellere plug-ins: enig onderzoek is vereist, maar vervang al uw plug-ins met een hoog CPU-gehalte door snellere, lichtere plug-ins.
 • Verwijder plug-ins die u niet nodig heeft: kunt u plug-ins vervangen door code (bijv. GA-trackingcode rechtstreeks invoegen, Facebook-widgets gebruiken in plaats van plug-ins of een inhoudsopgave maken in HTML + CSS? Alle plug-ins die u kunt vervangen door code, doe het.
 • Gebruik JetPack niet voor een paar modules: schakel eerst alle modules uit die u momenteel niet gebruikt in de instellingen voor foutopsporing. Heb je vervolgens JetPack echt nodig als je het maar voor een paar dingen gebruikt? Het is berucht vanwege het vertragen van sites. Je gokt erop een niet-opgeblazen plug-in te vinden die alleen dezelfde functionaliteit biedt.
 • Vind uw langzaamste plug-ins: gebruik het tabblad GTmetrix Waterfall of Query Monitor (het tabblad query’s op componenten) om uw langzaamste plug-ins te zien. Als een plug-in meerdere keren in uw PageSpeed ​​+ YSlow-rapport wordt weergegeven, kan dat ook een aanduiding zijn.

13. Optimaliseer externe scripts

Externe scripts zijn alles dat verzoeken van externe websites trekt.

De meest voorkomende externe scripts zijn Google Fonts, Google Analytics, Google Tag Manager, AdSense, Maps, plug-ins voor sociaal delen, ingesloten video’s, Gravatars en zelfs Facebook Pixel.

Externe scripts in GTmetrix

Sommige scripts van derden zijn eenvoudig te optimaliseren:

 • Google Fonts kan lokaal worden gecombineerd en gehost met WP Rocket, Autoptimize of zelfs Asset CleanUp. Wees minimaal met lettertypen + gewichten!
 • Google Analytics kan worden geoptimaliseerd met WP Rocket of CAOS Analytics.
 • Ingesloten video’s kan lui worden geladen en het iframe kan worden vervangen door een voorbeeldafbeelding met WP Rocket, WP YouTube Lyte of gebruik lichte YouTube-insluitingen.
 • Voeg browsercache toe aan Facebook Pixel kan worden gedaan met behulp van de add-on van WP Rocket.
 • Plug-ins voor sociaal delen moeten ‘like counts’ updaten (in ieder geval veel van hen). Dit vereist simpelweg het vinden van lichtgewicht plug-ins voor sociaal delen en testen.
 • Ongebruikte JetPack-modules moet worden uitgeschakeld (vind deze in instellingen voor foutopsporing).

Andere scripts van derden zijn niet zo eenvoudig:

 • Google AdSense kan asynchroon worden geladen, lui geladen, of je kunt Cloudflare’s proberen SG Railgun wat helpt bij het versnellen van dynamische inhoud. Deze kunnen echter moeilijk te implementeren zijn en AdSense kan GTmetrix-scores en laadtijden absoluut doden. Daarom raad ik in plaats daarvan affiliate marketing aan.
 • Google Tag Manager mag alleen worden gebruikt voor grote, niet-geoptimaliseerde sites. Anders doet het meestal meer kwaad dan goed als het gaat om laadtijden.

14. Preconnect en prefetch

Pre-connecting en prefetching maken het gemakkelijker voor browsers anticiperen op verzoeken van derden (Google Fonts, Analytics, AdSense, ingesloten video’s en andere externe websites).

Mozilla zegt:

“DNS-verzoeken zijn erg klein wat betreft bandbreedte, maar de latentie kan behoorlijk hoog zijn, vooral op mobiele netwerken. Door DNS-resultaten speculatief vooraf op te halen, kan de latentie op bepaalde tijden worden verminderd, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker op de link klikt. In sommige gevallen kan de latentie met 1 seconde worden verminderd. “

Hoe DNS-verzoeken vooraf op te halen
Pre * Party Resource Hints heeft de volgende kenmerken: DNS prefetch, prerender, preconnect, prefetch en preload (hier zijn hun definities). Deze zijn handig als u scripts van derden op uw site heeft (Google Fonts, Analytics, YouTube-video’s, Gravatars, enz.). Kopieer deze lijst van gemeenschappelijke externe domeinen (of voeg je eigen toe) en voeg ze toe aan Pre * Party of WP Rocket.

Prefetch-DNS-verzoeken

15. Gebruik een betere cacheplug-in

Niet alle cacheplug-ins zijn gelijk.

WP Rocket wordt meestal beoordeeld als # 1 in Facebook-peilingen en levert de beste desktop- en mobiele laadtijden op (en GTmetrix-scores). Dat komt omdat WP Rocket meer functies biedt dan andere cacheplug-ins. Als u een andere cacheplug-in zou gebruiken die deze functies niet had, zou u ongeveer 6-7 extra plug-ins moeten installeren, terwijl WP Rocket al deze functies heeft ingebouwd.

Het resultaat?

Minder plug-ins op uw site, maar meer functies voor snelheidsoptimalisatie en betere resultaten.

WP Rocket-functies die niet bij de meeste cacheplug-ins zijn inbegrepen:

 • Database opschonen: ingebouwd in WP Rocket, of gebruik WP-Optimize.
 • Trage voortgang: ingebouwd in WP Rocket of gebruik WP YouTube Lyte.
 • Heartbeat Control: ingebouwd in WP Rocket of gebruik Heartbeat Control.
 • Lokale Google Analytics: ingebouwd in WP Rocket of gebruik CAOS Analytics.
 • Lokale Google-lettertypen: ingebouwd in WP Rocket of gebruik OMGF of SHGF.
 • DNS-verzoeken vooraf ophalen: ingebouwd in WP Rocket of gebruik Pre * Party Resource Hints.
 • Facebook Pixel Browser Caching: ingebouwd in WP Rocket (geen andere plug-in doet dit).
 • CDN’s: ingebouwd in WP Rocket (zowel Cloudflare + meerdere CDN’s), of gebruik CDN Enabler.

2016 beste cacheplug-in-poll

Poll voor cacheplug-in 2019

Swift vs WP Rocket

Poll voor cacheplug-in 2016

Beste cacheplug-ins 2018 poll

wp rocket vs w3 totla cache

16. Maak uw database schoon

Door uw database regelmatig op te schonen, voorkomt u dat deze opgeblazen wordt.

Je kunt gebruiken WP-Optimize of WP Rocket om wekelijkse of tweewekelijkse database-opruimingen in te plannen (maar het maken van een back-up wordt aanbevolen). Normaal gesproken moet alles in de instellingen worden verwijderd, behalve niet-goedgekeurde opmerkingen. Databasetabellen worden vaak achtergelaten door plug-ins die u hebt verwijderd, elke keer dat u een bericht bewerkt, wordt er een postrevisie gemaakt, moet u uw prullenbak legen, enzovoort.

WP-Optimize Schone database

Ik raad ook Perfmatters of Clearfy aan om postrevisies te beperken tot 2-3, automatische concepten uit te schakelen en pingbacks + trackbacks uit te schakelen. Ik noem dit “diverse optimalisaties” en gebruik Perfmatters van Kinsta die de volgende functies heeft (het laat je ook selectief plug-ins + scripts uitschakelen):

perfmatters functies

Veel Gestelde Vragen

&# x1f680; Verbeteren desktop-optimalisaties ook de mobiele laadtijden?

Ja, bijna alle optimalisaties die op de desktop zijn gemaakt, zullen ook de mobiele laadtijden verbeteren. Daarom kunt u deze het beste eerst oplossen.

&# x1f680; Wat is de gemakkelijkste manier om de mobiele snelheid in WordPress te verbeteren?

Gebruik een plug-in voor adaptieve afbeeldingen (bijv. Van ShortPixel) om ervoor te zorgen dat het formaat van uw afbeeldingen correct wordt aangepast voor mobiele apparaten. Als u een apart subdomein gebruikt voor uw mobiele site, zorg er dan voor dat de omleidingen correct zijn ingesteld en dat u geen omleidingsfouten krijgt in GTmetrix.

&# x1f680; Welke desktopoptimalisaties worden overgedragen naar mobiel?

Hosting, upgraden van PHP-versies en het optimaliseren van afbeeldingen, lettertypen en plug-ins worden allemaal overgedragen naar mobiel en hebben een grote impact op zowel uw mobiele als desktop-snelheid. Erg belangrijk!

&# x1f680; Hoe zit het met mobiele aanbevelingen van Google PageSpeed ​​Insights?

Het is veel beter om aandacht te besteden aan het tabblad Waterval van GTmetrix dan Google PageSpeed ​​Insights, omdat dit je precies vertelt welke elementen het langst duren om te laden en de aanbevelingen specifieker zijn. Het grootste deel van de WordPress-community vertelt je om niet eens op Google PageSpeed ​​Insights te letten en in plaats daarvan op GTmetrix te focussen.

&# x1f680; Wat is de meest nauwkeurige manier om mobiele laadtijden te testen?

Ik geef de voorkeur aan de mobiele testtool van GTmetrix die u kunt gebruiken door u aan te melden voor een gratis GTmetrix-account en uw site vervolgens te testen op Android.

Hulp nodig bij uw WordPress mobiele snelheid?

Stuur me je GTmetrix-rapport in de reacties en ik zal graag wat tips geven. Of, als u mijn team en ik wilt inhuren om uw WordPress-site sneller te maken (zowel mobiel als desktop), bieden we ook een WordPress-service voor snelheidsoptimalisatie met voor en na GTmetrix-rapporten.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map