17 maneres d’arreglar un tauler d’administració de WordPress lent (tauler) Evitant 65 complements lents, utilitzant PHP 7.4, CDNs i bloqueig de robots

Tauler de control lent de WordPress?


Un d’aquests paquets sol ser causat per un lent administrador de WordPress connectors d’alta CPU. També podeu utilitzar el botó Plugin de consulta de control i Cascada GTmetrix per veure els vostres complements de càrrega més lenta.

També podria ser el teu servidor – dirigiu el vostre lloc Inspeccions de pàgina a veure si reduir el temps de resposta del servidor es troba al vostre informe (Google recomana menors de 200 m). Si el vostre servidor és lent, mireu aquestes persones que us han canviat SiteGround o Núvols i com va afectar els seus temps de càrrega. Aquests van ser els 2 millors amfitrions de més de 20 enquestes de Facebook. Jo personalment estava utilitzant el pla GoGeek semi-dedicat de SiteGround, però finalment he actualitzat a Cloudways DigitalOcean i Aquí està el que va passar (TLDR; fossa el vostre allotjament compartit i aneu-hi amb hosting semi-dedicat o en núvol).

Aquest tutorial us mostra com accelerar el vostre lloc web i el tauler d’administració de WordPress. També hauria de millorar els temps i les qualificacions de càrrega a GTmetrix / Pingdom. El meu Guia de velocitat de WordPress té consells addicionals i 400 comentaris com “La meva puntuació de velocitat de pàgina a gtmetrix va passar de 69 a 93”.

Resum
Eviteu els plugins lents Monitor de consultes per trobar plugins lents, actualitzeu-lo a PHP 7.4 Inspeccions de pàgina per veure si cal reduir el temps de resposta del servidor, evitar GoDaddy + EIG ja que ho són infame per servidors lents, considerar SiteGround (allotjament compartit) o Núvols (allotjament en núvol més ràpid), utilitzeu Coet WP (El complement de memòria cau # 1 a 6 enquestes), desactiveu la “memòria cau d’objectes” si utilitzeu la memòria cau total W3, utilitzeu Asset CleanUp o Perfmatters per desactivar selectivament els plugins, netejar la base de dades amb WP Rocket o Optimització del WP, utilitzar Flama de núvols + CDN de StackPath (més centres de dades = lloc web més ràpid), configurar les regles de la pàgina de Cloudflare, la configuració de velocitat i l’ús Wordfence per trobar robots de correu brossa que afectin el vostre lloc.

1. Eviteu els connectors d’alta CPU

Gràcies Ivica WordPress Accelera el grup de Facebook per contribuir a això llista (i ps. que és un grup increïblement útil si necessiteu consells sobre la velocitat de WordPress). Els complements lents més comuns són la compartició social, la còpia de seguretat, l’estadística, el xat, els deslizadors, els creadors de pàgines i els plugins que s’executen processos d’exploració o processos en curs o que apareixen diverses vegades al informe GTmetrix.

 1. AddThis
 2. Feu clic a AdSense Monitorització de fraus
 3. Calendari d’esdeveniments tot en un
 4. Amic de còpia de seguretat
 5. Castor Constructor
 6. Millors llocs de lloc de Google XML de WordPress
 7. Controlador d’enllaços trencats (utilitzeu el Dr. Link Check Check)
 8. Contacte constant per a WordPress
 9. Formulari de contacte 7
 10. Entrades relacionades amb el context
 11. Enllaços automàtics Digi
 12. Sistema de comentaris de disqus
 13. Divi Builder
 14. Reixa essencial
 15. Mostra la llista completa de 65 complements lents

Utilitzeu Monitor de consultes per trobar els vostres complements més lents:

Connectors lents de control de consulta

O utilitzeu la cascada GTmetrix:

Plugin de WordPress lent

Complements lleugers alternatius

2. Desactiveu “Memòria cau d’objectes” a la memòria cau total W3

Si utilitzeu Memòria cau total W3 aneu a la configuració general i desactiveu la memòria cau d’objectes. Mireu la meva Configuració de la memòria cau total W3 per assegurar-se que tot està configurat correctament des de Flama de núvols i StackPath també pot ser culpable, a més que la majoria de la gent no tingui correctament la configuració de les “pestanyes de rendiment”. Aquest tutorial ha estat utilitzat per més de 150.000 persones amb … un milió de comentaris.

Tanmateix, W3 Total Cache té errors i el desenvolupador de complements no pot fer una gran feina actualitzant-lo, així que feu un favor i canvieu a WP Rocket si teniu 49 $ (gairebé sempre es classifica amb el complement de memòria cau número 1 a les enquestes de Facebook) o WP Fastest Cache, que és gratuït i que es classifica normalment amb el número 2.

Memòria cau total d'objectes W3

3. Actualització a PHP 7.4

L’actualització de versions de PHP pot fer que el lloc sigui 2-3x més ràpid.

Punts de referència de PHP de WordPress

Però la majoria dels usuaris de WordPress utilitzen versions obsoletes de PHP:

WordPress-PHP-Versió-Estadístiques

Tot i que la majoria dels amfitrions ho suporten:

Versions compatibles amb PHP

La vostra empresa d’allotjament no us actualitzarà automàticament a l’última versió de PHP, ja que és possible que el vostre tema / complements no sigui compatible (i no volen trencar el vostre lloc). Això significa que necessiteu actualitzar les vostres versions de PHP o demanar ajuda al vostre host. També vol dir que si heu estat al mateix host durant molts anys i no ho heu fet mai, probablement segureu a PHP 5.6.

Pas 1: Instal·leu el Visualització de la versió PHP plugin per comprovar la vostra versió actual.

Display-PHP

Pas 2: Executeu el directori Comprobador de compatibilitat de PHP per assegurar-vos que el vostre tema / complements són compatibles.

PHP-Compatibility Checker

Pas 3: Actualitzeu a PHP 7.4 cercant un “Gestor de versions PHP” al vostre compte d’allotjament.

PHP-Gestor de versions

Actualització PHP

* Comproveu que hi hagi errors al vostre lloc web (si els veieu, torneu a la versió PHP anterior o analitzeu els vostres complements per veure quins no són compatibles i provoquen errors)..

4. Comproveu els temps de resposta del servidor

Temps de resposta del servidor – dirigiu el vostre lloc web a través Google PageSpeed ​​Insights a veure si reduir el temps de resposta del servidor es troba al vostre informe. Google recomana un temps de resposta inferior a 200 ms.

Reduir el temps de resposta del servidor

TTFBel temps per passar per primer byte mesura la resposta del vostre servidor web (hosting). Executeu el vostre lloc bytecheck.com i idealment hauria de ser <500ms, però <200ms és encara millor.

Time-To-First-Byte

També podeu consultar TTFB a GTmetrix Pestanya Cronologies …

GTmetrix-TTFB

5. Eviteu EIG Hosting

La mateixa empresa (EIG) és propietari de Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer i més 60 empreses d’allotjament diferents. Són coneguts per reduir costos en empaquetar massa persones al mateix servidor (subratllant-ho) i tenir comentaris horribles per això. Molts llocs web allotjats per EIG tenen un temps de resposta elevat i evitaria utilitzar aquestes empreses a tota costa.

Llista de marques EIG

EIG-Facebook-Post

6. Canvia a SiteGround

L’allotjament és # 1 factor de la velocitat del lloc i afecta tant el vostre lloc web com el tauler d’administració.

SiteGround és utilitzat per Yoast, jo mateix i recomanat per WordPress. Són el número 1 de gairebé tots Enquesta de Facebook i donar a la majoria de la gent significativa millores del temps de càrrega sobretot si utilitzessin hosts mediocres: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Jo els faig servir Pla semi-dedicat de GoGeek que arriba amb 4x més recursos del servidor que d’allotjament compartit Feu clic a les meves pàgines per veure amb quina velocitat es carreguen, consulta el meu informe GTmetrix o vegeu persones que migrat i publicat nous temps de càrrega. També ho fan migracions gratuïtes.

DigitalOcean a Cloudways i Kinsta també són bons i comencen a 10 dòlars / mes i 30 dòlars al mes. Cloudways serveix per als desenvolupadors que no necessiten cPanel, allotjament de correu electrònic o el suport que obteniu amb SiteGround. Kinsta és bàsicament el que WP Engine solia ser (car, però impressionant). El meu bloc complet està dedicat bàsicament a ajudar la gent a que la seva pàgina web es carregui més ràpidament. Em nego a recomanar allotjament de 2 dòlars / mes, ja que és el que més penedeix a la majoria de la gent quan utilitza un lloc web.

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot tallar els temps de càrrega per la meitat:

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

Clients feliços:

Godaddy to SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migració

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la seva pàgina pàgina de funcions:

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround amb el meu enllaç d’afiliació Donaré una bona part sense cap despesa per a vostè. Cada any jo doneu 3 milions de dòlars a les campanyes de GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són un amfitrió estel·lar de WordPress i el vostre lloc funcionarà més ràpid / més fàcil … feu la vostra recerca a grups de Facebook + Twitter i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

7. Optimitzeu la configuració dels connectors de caché

Coet WP és de 49 dòlars, però es va classificar amb el complement de memòria cau número 1 en diverses enquestes de Facebook (utilitzant el meu enllaç af s’agraeix). Ofereix moltes funcions de velocitat que la majoria de plugins de memòria cau no tenen (vegeu més avall), cosa que fa que el vostre lloc es carregui encara més ràpid. Sempre s’actualitza amb novetats característiques i és un dels plugins de memòria cau més fàcils de configurar (vegeu el meu tutorial) amb extensió documentació. El suport és excel·lent, a diferència de la majoria de plugins de memòria cau i no té bugs, és a dir, el que és la majoria queixes sobre W3TC estan a punt. El caché és un factor clau en aquest camp Guia d’optimització de WordPress i val la pena tenir un plugin de memòria cau fàcil, ràpid i fiable que acceleri el vostre lloc web i el vostre plafó d’administració.

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

Amb la majoria dels altres plugins de memòria cau, haureu d’instal·lar uns 6 complements addicionals per obtenir aquestes funcions quan Coet WP els inclou tot, reduint el nombre de plugins al vostre lloc. Si sou com jo, només voleu utilitzar un complement, si no, heu d’investigar quines característiques tenen els vostres complements de caché i instal·lar aquests complements si no els admet.

WP-Coet-Característiques

WP-Rocket-Heartbeat-Control

WP-Rocket-Media-Settings

La majoria de la gent té instal·lat un complement de memòria cau, però la configuració no es configura òptimament. Reviseu els meus tutorials per assegurar-vos que en treureu el màxim partit.

8. Programar neteges de bases de dades

S’elimina la carpeta de correu brossa, carpeta d’escombraries, transitori, i potencialment milers de revisions de publicacions emmagatzemades a la base de dades. No els necessiteu, de manera que suprimiu-los i programeu una neteja per a executar-se cada setmana (o almenys cada mes), que es pot programar mitjançant un d’aquests complements.

Si feu servir WP Rocket, feu-ho a la configuració de la base de dades:

WP-Rocket-Database-Settings

Si no feu servir WP Rocket, feu servir el botó Complement d’optimització de WP:

WP-Optimitzar-Netejar bases de dades

9. Descarregueu recursos a Cloudflare

Flama de núvols i StackPath són CDNs que allotgen els vostres fitxers de llocs web en diversos centres de dades de tot el món (els faig servir ja que més centres de dades = lliurament de contingut més ràpid). Això proporciona contingut del centre de dades més proper al vostre visitant mentre descàrrega de recursos (reduint el consum d’amplada de banda). Això és una recomanació a la secció Guia d’optimització de WordPress.

Cloudflare ajuda a descarregar el consum d’amplada de banda:

Amplada de banda del núvol

Simplement registreu-vos per un compte gratuït, afegeix el teu lloc web, i canviar els servidors de noms:

Nombres de núvols

Tinc un tutorial complet sobre com configurar la configuració de Cloudflare, però inclouré parts d’aquest tutorial relacionades amb la reducció de l’amplada de banda i la càrrega més ràpida de l’administrador de WordPress..

10. Descarregueu recursos a StackPath

StackPath és un altre CDN que descarrega encara més ample de banda als seus 31 centres de dades. Es localitzen molt als Estats Units, és a partir d’on provenen la majoria dels meus visitants, per la qual cosa té sentit per a mi. Són 10 dòlars / mes amb una prova gratuïta de 30 dies si voleu provar-los.

StackPath-CDN-Analytics

Centres de dades StackPath

StackPath vs Cloudflare – Cloudflare és gratuït i té 200 + centres de dades. Hi ajuda tant velocitat / seguretat, però no proporcionen suport per al pla gratuït. StackPath té 31 centres de dades i té 10 dòlars per mes amb una prova gratuïta de 30 dies. Una de les coses més valuoses de StackPath és el seu equip d’assistència que va ajudar a configurar-lo … van aconseguir que el meu GTmetrix YSlow va assolir el 100%.

Pas 1: Registreu-vos a la prova gratuïta de 30 dies de StackPath.

Pas 2: Al tauler, feu clic a la pestanya CDN i, a continuació, crear un lloc CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

CDN-URL-StackPath

Pas 3: Copieu l’URL CDN de StackPath i enganxeu-lo al vostre complement de memòria cau (o utilitzeu-lo) Activador CDN):

WP-Rocket-CDN-Settings

Pas 4: A StackPath, aneu a CDN → Configuració de la memòria cau i, a continuació, feu clic a Purga tot

StackPath-Purge-Cache

Pas 5: Executeu el vostre lloc GTmetrix i la “xarxa de lliurament de contingut” hauria de ser verda a YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Afegiu les regles de la pàgina de Cloudflare

Flama de núvols diu

“Us recomanem que creeu una Regla de pàgina per excloure la secció d’administració del vostre lloc web de les funcions de rendiment de Cloudflare. Funcions com el carregador de coets i la minificació automàtica poden trencar involuntàriament les funcions de backend a la vostra secció d’administració. “

Dirigiu-vos al vostre configuració de regles de pàgina

CloudFlare-Page-Regles-Configuració

Regla de la pàgina 1: Optimització i protecció de l’administrador WP – normalment no voleu que la vostra secció d’administració no tingui la memòria cau, les funcions de rendiment s’han de desactivar (com recomana Cloudflare) i establiu el nivell de seguretat com a alt. L’asterisc fa que la regla s’apliqui a tots els URL que continguin wp-admin.

Regla WP-Admin-Page-Page

Regla de la pàgina 2: Eviteu que es produeixi el flotament del núvol amb freqüència de revisió de la memòria cau en pàgines obsoletes – atès que els elements del fitxer de càrregues de WordPress no canvien freqüentment, no cal que els emmagatzeneu en memòria cau, cosa que estalvia amplada de banda, ja que Cloudflare no haurà de tornar al vostre servidor per treure una còpia nova de la memòria cau. Obteniu més informació sobre quines seccions del vostre lloc web no s’actualitzen freqüentment i, a continuació, creeu regles de pàgina que n’augmentin TTL del cau del navegador i Edge Cache TTL.

Cloudflare-WP-Uploads-Page-Regle

Pàgina Regla 3: Tot de la memòria cau de forma agressiva – emmagatzema una memòria cau de manera agressiva al vostre lloc web.

Regla de la memòria cau-Tot-Cloudflare-Pàgina-

12. Configureu els paràmetres de velocitat de Cloudflare

Dirigiu-vos al vostre Configuració de la velocitat dels flocs de núvol. Minimització d’arxius, optimització d’imatges, brotli (similar a la compressió gzip), i SG Railgun + Carregador de coets haurien de fer que el vostre lloc web i el vostre plafó d’administració es carreguin més ràpid, ja que també posen menys estrès al vostre servidor. Si la compressió minify + gzip està habilitada al vostre complement de memòria cau, haureu de desactivar-les a Cloudflare (eviteu la funcionalitat duplicada).

Pestanya de velocitat de núvols

També heu d’activar protecció enllaç directe a Cloudflare Rastreja la configuració de l’escut que impedeix que les persones enganxin les vostres imatges al seu lloc web quan la imatge encara és allotjada per vosaltres, cosa que significa que, tot i que la imatge es troba al seu lloc, esteu consumint l’ample de banda..

13. Configureu WP desactivat

WP desactivat i Clar et permeten desactivar la configuració a WordPress que consumeix CPU i retardar el lloc. També té opcions per controlar els batecs del cor (si us en recordeu complement de control dels batecs del cor ara podeu suprimir-lo i fer servir només això) … així com algunes altres opcions que poden accelerar el vostre panell d’administració / lloc web. Visiteu la configuració i seleccioneu les que vulgueu.

Consells sobre desactivar el WP

 • Desactiveu TOT que no utilitzeu
 • És bona idea programar la supressió de correu brossa
 • Emojis, Google Maps i Gravatars triguem molt a carregar-se
 • Desactiveu tot a la pestanya “etiquetes”, ja que no són necessaris
 • Pingbacks i trackbacks No solen valer els recursos addicionals
 • Configureu les revisions de la publicació a 3-5 perquè tingueu còpies de seguretat, però no necessiteu centenars
 • Allotgeu localment el vostre codi de seguiment de Google Analytics al costat dret de la configuració

WP-Desable-Requests

Configuració WP-Desactivar-Etiquetes-Configuració

WP-Disable-Admin

WP-Desable-SEO.

WP-Desable-Altres

14. Bloquegeu els robots negatius (amb Wordfence)

A pocs minuts de la configuració de Wordfence bloqueig i limitació de tarifes, Vaig poder bloquejar més de 1.000 peticions de correu brossa en els primers 5 minuts de la configuració (i estic molt content). Us mostraré com comprovar quins robots estan colpejant al vostre lloc i com bloquejar-los.

Pas 1: Instal·leu Wordfence.

Pas 2: Visualitzeu el vostre informe de trànsit en directe (a la configuració de les eines de Wordfence) que us mostra tots els robots que colpegen el vostre lloc en temps real. Googlebot està bé, però quan vaig fer això, vaig veure compute.amazonaws.com fent una quantitat ridícula de sol·licituds cada dos segons. Vaig anar a Google i, prou segur, era un bot conegut per aspirar l’ample de banda. Consulteu el vostre informe durant un minut o dos i vegeu si els robots amb noms incomodats estan constantment al vostre lloc. Si teniu dubtes, Google els seus noms d’amfitrió i comproveu si altres persones tenen problemes amb aquest bot.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Pas 3: Aneu a la configuració de bloqueig de Wordfence i afegiu els robots de correu brossa que voleu bloquejar. Asteriscs serveix com a comodins, de manera que si bloquego * amazonaws.com * significa que qualsevol nom de host que conté amazonaws.com (ja sigui amb caràcters abans o després) quedaria bloquejat. He estalviat milers de peticions / amplada de banda només bloquejant aquests dos noms d’amfitrió spammy:

 • * amazonaws.com
 • * linode.com

Regla de bloqueig de paraules

Pas 4: Aneu al vostre registre de bloqueig i gaudiu veient com es bloquejaven els robots de correu brossa.

Wordfence-Firewall-Blocking

Pas 5: Configureu les paraules de Wordfence limitació de qualificació. Això limita / evita que els rastrejadors (i els humans) facin peticions excessives, bloquegin els rastrejadors de Google falsos i milloren la seguretat en 404 pàgines. La configuració següent és la mateixa que recomana Wordfence a la pàgina de limitació de tarifes.

Limitació de velocitat de paraules

Ajustar la configuració de Wordfence per limitar l’amplada de banda que consumeix aquest complement:

 • No “activeu les exploracions programades automàtiques”
 • No “activeu el resum de correu electrònic”
 • Habiliteu “utilitzeu l’exploració de recursos baixos”
 • No emmagatzemi moltes dades de trànsit en directe durant llargs períodes de temps
 • Reduïu “Limiteu el nombre de problemes enviats al correu electrònic dels resultats de l’escaneig” a 500
 • No activeu les “actualitzacions necessàries (complement, tema o nucli)”
 • Augmenteu “l’interval d’actualització en segons (2 per defecte)” a 10-15 segons
 • Reduïu la quantitat de memòria que hauria de sol·licitar Wordfence en explorar-la a 100 MB
 • Activa “suprimeix les taules i dades de Wordfence en desactivació”
 • Consulteu la secció Pàgina d’opcions Wordfence per obtenir més recomanacions

El Complement de bloqueig de consultes incorrectes també protegeix el vostre lloc contra els robots coneguts. És un complement de “un sol clic i fet” amb una revisió perfecta de 5 estrelles: una manera senzilla de reduir la CPU dels robots de correu brossa.

Bloqueig de consultes incorrectes

15. Desactiveu la configuració dels connectors no utilitzats

Visiteu cadascun dels vostres plugins i decidiu quina configuració podeu desactivar (això reduirà la CPU). Per exemple, a Yoast a Configuració > General > Funcions he desactivat les següents …

Configuració de funcions de Yoast

Desactiva la configuració del complement que:

 • Proporcionar estadístiques
 • Executeu exploracions en curs
 • Envieu notificacions d’administració o correu electrònic

Exemples:

 • Exploracions en curs de la verificació d’enllaços trencats
 • La configuració de Yoast a Tauler de control > Característiques
 • Plugins de xat i calendari que s’executen constantment
 • Connectors estadístics que recopilen constantment dades
 • Enllaços relacionats amb publicacions i missatges populars que emmagatzemen tones de dades

16. Eliminar els complements / temes no utilitzats

Els temes no utilitzats emmagatzemen configuracions preconfigurades a la base de dades de WordPress (semblant a plugins). Primer, aneu al menú del vostre complement i desactiveu / elimineu TOTS els connectors que actualment no utilitzeu …

Eliminar-WordPress-Plugins

Ara aneu a Aparició > Temes i suprimiu tots els temes que no utilitzeu …

Elimina-No utilitza-WordPress-Temes

17. Identifiqueu la font (mitjançant AWstats)

AWStats està integrat a la majoria de cPanels (SiteGround, Bluehost, Godaddy) a la secció “estadístiques”. També podeu utilitzar el botó Plugin WP Server Stats però AWStats és detallat i definitivament es prefereix.

AWStats us ajuda a trobar:

 • Exploradors de gran amplada de banda
 • Adreces IP d’ample de banda elevades
 • Arxius de baixada d’ample de banda elevats
 • Fitxers d’ample de banda elevats (per exemple, imatges)
 • Ús total de l’amplada de banda (per supervisió)

Amplada de banda mensual

Bots de correu brossa …

Robots-Aranyes-Ample de banda

Les imatges solen consumir molta amplada de banda …

Amplada de banda del tipus de fitxer

Hi ha més de 20 maneres d’optimitzar les imatges (que a part dels plugins, són un dels elements més pesats de molts llocs web). Aquest tutorial us mostra com arreglar tots els elements de GTmetrix a continuació.

Optimitzacions d’imatge-In-GTmetrix

18. Preguntes freqüents

&# x1f680; Quins són els remeis més habituals per a un administrador lent de WordPress?

Els remeis més habituals per a un administrador lent de WordPress són utilitzar un complement de memòria cau millor, configurar-lo amb una configuració òptima, actualitzar-se a un allotjament més ràpid i evitar alts plugins de CPU. Si feu servir la memòria cau total W3, intenteu desactivar l’opció de memòria cau d’objectes.

&# x1f680; Si es canviaran els amfitrions, s’arreglarà un plafó d’administració lent?

Si el temps de resposta del vostre servidor és alt a Google PageSpeed ​​Insights, això pot posar estrès al vostre servidor i retardar el tauler d’administració. El canvi d’amfitrions pot arreglar una administració lenta sobretot si feu servir un amfitrió de baixa qualitat com GoDaddy, Bluehost o una marca EIG.

&# x1f680; Un CDN accelerà el tauler d’administració?

L’ús d’un CDN descarrega recursos i fa menys estrès al vostre servidor, de manera que accelereu tant el vostre lloc web com el tauler d’administració. Cloudflare és un gran CDN gratuït i utilitzar més CDN pot ajudar-vos encara més, ja que més centres de dades significa més descàrrega.

&# x1f680; Feu que els robots de correu brossa frenin l’administrador?

Sí, els robots de correu brossa que afecten constantment el vostre lloc són una pèrdua de recursos del servidor. Podeu utilitzar Wordfence per trobar tots els robots que colpegen el vostre lloc en temps real, i després fer servir Wordfence, Bloquejar les consultes incorrectes, Blackhole per a Bots bots o les normes de tallafoc de Cloudflare per bloquejar els robots de correu brossa..

&# x1f680; Quins connectors alenteixen el tauler d’administració?

La majoria de complements lents de WordPress inclouen compartició social, estadístiques (analítiques), control lliscant, carteres, creadors de pàgines, calendaris, xat, formularis de contacte, publicació relacionada, mapa del lloc, Wordfence, WPML, WooCommerce, i qualsevol plugin que tingui processos o exploracions en curs. Assegureu-vos sempre que utilitzeu plugins lleugers mantinguts i codificats.

&# x1f680; Els plugins de memòria cau afecten la velocitat del tauler d’administració?

Sí. Quin complement de memòria cau utilitzeu i si està configurat de manera òptima té un impacte enorme en el rendiment global del vostre lloc web. Assegureu-vos que utilitzeu un complement de memòria cau més valorat i que aprofiteu totes les funcions.

Mira el meu vídeo – és un vídeo de 42 minuts, però cobreixo pràcticament tot (indicacions de temps a la descripció del vídeo) i hauríeu d’aprendre un munt d’informació excel·lent sobre la velocitat del lloc de WordPress:

Va funcionar? Aviseu-me als comentaris.

Encara és lent? Envieu-me el vostre informe GTmetrix – encantat de fer una ullada :-)

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map