23 complements d’optimització de velocitat de WordPress per accelerar el vostre lloc web el 2020 (els mateixos que he utilitzat per obtenir resultats 100% GTmetrix)

Plugins d’optimització de velocitat de WordPress


Necessiteu una llista sòlida de complements d’optimització de velocitat de WordPress?

Noi tinc la llista per tu. Complements de memòria cau, optimització d’imatges, càrrega mandra, AMP, caché Gravatar, supervisió del temps de càrrega i connectors que solucionen els errors de Google Font + Analytics a GTmetrix i Pingdom. Utilitzo molts d’aquests plugins de velocitat al meu propi lloc i tinc puntuacions 100% GTmetrix. Jo també ho faig Optimització de velocitat de WordPress per viure, així que sóc bastant un empenta al respecte.

Us recomano que utilitzeu el vostre lloc de WordPress a través GTmetrix (consulteu les pestanyes Velocitat de la pàgina i YSlow) o una altra eina de prova de velocitat per utilitzar-la com a referència. Un cop hàgiu instal·lat cada plugin, torna a provar les puntuacions de GTmetrix per veure com afecta el temps de càrrega i les puntuacions de la pàgina. La majoria dels connectors tenen, com a mínim, una qualificació de 4.5 estrelles i estic segur, he fet la meva recerca i proves.

ps. Si us uniu a la WordPress Accelera el grup de Facebook tenen una llista de 60+ recomanades eines d’acceleració de WordPress i enllaços útils. Però he intentat incloure els importants aquí :)

pàg. L’allotjament és el factor número 1 a Guia d’optimització de WordPress. Google recomana a temps de resposta del servidor de <200ms que podeu consultar Inspeccions de pàgina. jo utilitzo SiteGround qui també ho és utilitzat per Yoast, recomanat per WordPress, i classificat amb el número 1 de 20 enquestes a Facebook.

Informe 2019-GTmetrix

1. Coet WP

WP Rocket es va classificar amb el complement de memòria cau número 1 a diverses enquestes de Facebook i és el que faig servir. És un complement premium de 49 dòlars, però val molt la pena, ja que el vostre allotjament i cache, i en general els dos primers factors de velocitat. També és el complement de memòria cau més fàcil de configurar i s’actualitza freqüentment amb noves funcions. Només hauríeu d’utilitzar 1 complement de memòria cau, però el millor és provar almenys 2-3 (els que vaig enumerar) per veure quin us proporciona els millors resultats / puntuacions a Pingdom / GTmetrix.

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

Amb la majoria dels altres plugins de memòria cau, haureu d’instal·lar uns 7 complements addicionals per obtenir aquestes funcions quan Coet WP els inclou tot, reduint el nombre de plugins al vostre lloc. Si sou com jo, només voleu utilitzar un complement, si no, heu d’investigar quines són les característiques dels vostres complements de caché i instal·lar aquests complements si no els admet.

WP-Coet-Característiques

Si decidiu comprar WP Rocket, li agrairia que utilitzés el meu enllaç d’afiliació. Dono una bona part dels diners a les campanyes de GoFundeMe; el 2018, 3.000 dòlars van anar a donar menjar a persones sense llar a Denver. I el 2017, 3.000 dòlars van anar a la Creu Roja Americana a l’huracà Harvey. El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Gràcies :)

El meu tutorial WP Rocket us mostra com configurar la configuració amb Cloudflare + StackPath. El mantinc actualitzat amb les darreres versions i les referències del WP Rocket documentació. Això pot arreglar una tona d’elements a GTmetrix i probablement és el segon factor de velocitat més gran fora de l’allotjament.

Complements similars

Consulteu la meva guia de configuració de coets de WP

2. WP Cache Fastest

És el connector de caché GRATU ratedT amb la millor valoració i és molt fàcil de configurar. El meu tutorial WP Fastest Cache us mostra com configurar les pestanyes i integrar-lo amb Cloudflare + StackPath, però aquí hi ha la primera pestanya (a continuació). A diferència del WP Rocket, aquest complement no té cap opció per carregar imatges / vídeos pereços, neteja de bases de dades i altres opcions. Així que haureu d’utilitzar Optimització del WP i la Càrrega desperta de vídeos si voleu que també tingueu aquestes funcions (recomanat).

Configuració de la memòria cau WP-més ràpida

Consulteu la meva guia de configuració de la memòria cau més ràpida del meu WP

3. Optimització del WP

Elimina les escombraries, el correu brossa i les revisions de la publicació, transitori, i altres fitxers brossa emmagatzemats a la base de dades que després d’acumular-se poden alentir tant el vostre lloc de WordPress com el vostre pla d’administració. Ho executaria cada dues setmanes (tant WP-Optimize com WP Rocket tenen una opció de programar neteges de bases de dades). Si utilitzeu WP Rocket, NO necessitareu aquest complement ja que WP Rocket té aquesta opció en la configuració de la base de dades. Si utilitzeu un altre complement de memòria cau, utilitzeu WP-Optimize.

Base de dades neta amb optimització del WP

Instruccions

 • Còpia de seguretat de la base de dades!
 • Instal·leu el connector
 • Vés a la pestanya Optimitzar el WP
 • Executeu el complement com a configuració predeterminada, però desmarqueu “comentaris no aprovats”

Si utilitzeu WP Rocket, no necessiteu optimitzar el WP (WP Rocket ho té a la pestanya “base de dades”):

WP-Rocket-Database-Settings

Complements similars:

4. Shortpixel

Comprimeix sense parar imatges que solucionen optimitzacions d’elements d’imatges a GTmetrix. Tinc una guia completa d’optimització d’imatges (en realitat hi ha 20 maneres), però les principals compressió sense pèrdues, serveix imatges a escala (canviant-les a les dimensions correctes) i especifiqueu les dimensions de la imatge (definint una amplada / alçada en HTML o CSS de les imatges) ShortPixel, imagina, Smush, Cracòvia, i EWWW tots bàsicament fan el mateix. Només heu d’utilitzar un connector d’optimització d’imatges.

Característiques

 • Compressió d’imatges sense pèrdues
 • Redimensiona les imatges en gran mida
 • Elimina les dades EXIF

Compressió d'imatges sense pèrdues

Instruccions

 1. Inscriu-te Shortpixel
 2. Instal·leu el Plugin de ShortPixel
 3. Se us demanarà les instruccions següents:
 4. Introduïu la vostra clau d’API des del vostre compte ShortPixel
 5. Definiu el nivell de compressió
 6. Optimitzar a granel totes les imatges del vostre lloc (és un model freemium)

Configuració de ShortPixel

5. Clar

Aquest és un complement de velocitat obligatori que desactiva funcions innecessàries al nucli de WordPress que pot consumir CPU. També ajuda elimina les cadenes de consulta (tot i que la millor solució és utilitzar plugins lleugers), carrega fonts de manera asincrònica, allotja el codi de seguiment de Google Analytics localment, limita el nombre de publicacions revisades, inhabilita les memòries automàtiques i altres funcions de velocitat..

Configuració de rendiment Clearfy

Permet desactivar:

 • Revisions
 • Autosaves
 • Emojis
 • Gravatars
 • Google Maps
 • Etiqueta RSD (Really Simple Discovery)
 • Etiqueta d’enllaç curt
 • API de WordPress des de la capçalera
 • Etiqueta de Windows Live Writer
 • Etiqueta generador de WordPress
 • Pingbacks + trackbacks
 • RSS
 • XML-RPC
 • Scripts de WooCommerce
 • Ressenyes de WooCommerce
 • Fragments de cistell de Woocommerce

També pot paginar comentaris després de 20 comentaris o desactivar-los al cap de 28 dies.

6. Neteja d’actius

Desactiveu de manera selectiva els complements per carregar-se en determinades pàgines / publicacions. Això pot reduir el nombre de sol·licituds i millorar els temps de càrrega. L’exemple més comú només és carregar el vostre complement de formulari de contacte en pàgines que en realitat tenen un formulari de contacte. Però podeu fer-ho amb diversos connectors.

Exemples:

 • Desactiva el vostre complement lliscant a les pàgines que no utilitzen lliscadors
 • Desactiva el vostre complement de fragments rics a les pàgines que no utilitzin fragments rics
 • Desactiva el complement del formulari de contacte a les pàgines que no tenen un formulari de contacte
 • Desactiva el vostre complement de gestió d’enllaços afiliats a les pàgines que no utilitzin enllaços d’afiliació
 • Desactivació del vostre complement de compartició social a totes les pàgines (ja que sol ser per a publicacions del bloc)

Complements similars

7. WP YouTube Lyte

Lazy carrega els vídeos mitjançant la inserció de “Lite YouTube Inseds” responsiva que només crida el reproductor de YouTube “gros” quan es fa clic al botó de reproducció. Els vídeos triguen el temps més llarg a carregar-se per FAR. Només per fer-vos una idea, el meu tutorial de W3 Total Cache només té 2 vídeos, però quan em deixo carregar, el temps de càrrega de la publicació va anar de 5 a 1,5. Té la mateixa funció que incrustacions de vídeo lleuger.

Complements similars

Si utilitzeu WP Rocket, tenen aquesta característica a la configuració “multimèdia”:

WP-Coet-Lazy-Load

8. Control del batec cardíac

L’API de batejos de cor de WordPress consumeix recursos enviant-vos notificacions de complements en temps real, quan altres usuaris editen una publicació, etc. El 99% de la gent l’hauria de desactivar.

Control de batecs cardíacs

9. Suggeriments de recursos pre * de festa

Això permet la realització prèvia, pre-entrega, preconnexió, precàrrega i precàrrega del DNS. Si utilitzeu recursos externs al vostre lloc web, això ajuda als navegadors a anticipar-los i a carregar-los més ràpidament..

WP Rocket té una opció per a la preparació prèvia de DNS, però no en té cap per a la preconnexió, mentre que aquest complement ho fa. La diferència entre la configuració prèvia i la preconnexió DNS és la preconfiguració només permet la cerca DNS, mentre que la preconnexió fa la cerca DNS, la negociació TLS, així com un cop de mà TCP..

10. OMGF | Amfitrió fonts de Google localment

OMGF pot solucionar els errors de Google Font a GTmetrix, Pingdom i PageSpeed ​​Insights. Es descarregarà tots els tipus de lletra de Google al vostre lloc (mitjançant l’API de Google Fonts Helper) i es generarà un full d’estil. Després, haureu d’eliminar qualsevol sol·licitud a fonts de fonts externes.

Google-Fonts-GTmetrix

Com es veu:

CAOS-per-Webfonts

Consell: si utilitzeu tipus de lletra externs, sigueu mínims amb el nombre de tipus de lletra (i el pes del tipus de lletra) que trieu. Si per algun motiu aquest complement no soluciona els errors, tinc una guia per allotjar fonts de Google localment.

Complements similars

11. CAOS | Amfitrió Google Analytics localment

Aprofiteu la memòria cau de Google Analytics

CAOS soluciona el palanquejar la memòria cau del navegador element de GTMetrix allotjant localment Google Analytics. Només cal instal·lar el connector, introduïu el Tracking-ID i CAOS afegirà el codi de seguiment a la capçalera (o peu de pàgina). CAOS també és compatible amb Monster Insights i té altres opcions.

WP Rocket, Swift Performance i WP Disable també poden fer això (només heu d’utilitzar-ne un).

12. Activador CDN

CDN Enabler us ajuda a configurar un CDN (xarxa d’entrega de contingut). Això no funciona amb Cloudflare (que requereix canviar servidors de noms) mentre que el facilitador CDN és específicament per a StackPath, KeyCDN i altres CDNs que proporcionen un URL CDN. Primer, registra’t un CDN (jo faig servir StackPath) i introduïu el vostre nom URL del CDN al connector CDN Enabler. Vegeu instruccions a continuació:

Pas 1: Registreu-vos a un CDN (faig servir StackPath que tingui 34 centres de dades) i crear un lloc CDN.

Pas 2: Agafeu l’URL del vostre CDN:

StackPath-CDN-URL

Pas 3: Introduïu l’URL de CDN a CDN Enabler i, a continuació, configureu la configuració:

Configuració de plugins de CDN-Enabler-Plugin

13. Perfmatters

Perfmatters va ser desenvolupat per Kinsta i és similar a Clearfy i Asset Cleanup. Permet desactivar funcions innecessàries, incloent fragments, scripts i estils de carret de WooCommerce. També podeu desactivar selectivament els complements. El preu comença a 24,95 dòlars / any per a un lloc únic, però vaig picar la vinyeta i estic contenta de fer-ho, ja que el segueixo fent servir al meu propi lloc web. Aquí ho teniu tot característiques.

funcions de perfmatters

14. El caché de Gravatar de Harry

Si teniu molts comentaris sobre publicacions, els Gravatars poden destruir els vostres temps de càrrega i els informes de GTmetrix. Podeu utilitzar aquest complement per a imatges de caché Gravatar. Una altra opció és desactivar Gravatars completament (encara que això eviti que es mostrin fotos) i fer que els vostres apartats de comentaris semblin avorrits. Però es tracta d’una diferència entre els Gravatars o els temps de càrrega.

Memòria cau-Gravatar-Imatges

Complements similars

15. Especifiqueu les mides

Especificació-Dimensions d'imatge

Especifiqueu les dimensions de la imatge ítem a GTmetrix i altres eines de velocitat que significa que cal afegir una amplada / alçada al codi HTML o CSS de la imatge. Aquest complement afegeix automàticament una amplada / alçada a les imatges que actualment no tenen un conjunt. Segons el meu coneixement, no especifica les dimensions per a les imatges ubicades en creadors de pàgines, ginys o cap àrea fora de l’editor visual.

16. Autoptimitza

Autoptimitza

Optimitza HTML, CSS, i JavaScript. No necessiteu Autoptimize a menys que estigueu allotjats a GoDaddy, WP Engine o a qualsevol amfitrió que Llistes de llista llistes negres, ja que WP Rocket i la majoria de plugins de memòria cau optimitzen el codi per vosaltres. Però si la memòria cau integrada de GoDaddy i WP Engine pot estar bé, no optimitza HTML / CSS / JS. És aquí on entra en joc l’autoptimize.

Configuració principal automàtica

17. AMP Per WP

Pàgines mòbils accelerades és un projecte de Google que fa que les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament. També afegeix un segell “AMP” al costat dels fragments mòbils. Aquest complement canviarà el disseny / disseny de les vostres pàgines mòbils, així que assegureu-vos de personalitzar completament la configuració. Si per algun motiu no us agrada, elimineu-lo i tornareu al vostre disseny antic. També podeu utilitzar el botó Cola per a Yoast & Complement AMP per personalitzar el color del text, el color dels enllaços, el cursor i altres elements de les vostres pàgines mòbils.

Avís: de vegades, l’AMP pot disminuir les conversions per a mòbils. Llegiu Estudi de Kinsta sobre la manera com les seves conversions van baixar un 59% en utilitzar AMP. Al final vaig decidir-ho.

Pàgines AMP

Aquest complement té tones de configuracions per personalitzar les vostres pàgines AMP:

Accelerat-Mobile-Pages-Plugin-Settings

Instruccions

 • Instal·leu el connector
 • Personalitzeu el contingut de les vostres pàgines AMP desitjades (pàgines, publicacions, etc.)
 • Instal·leu el Extensió de cola per a Yoast SEO AMP si feu servir Yoast (personalitza el disseny)
 • Afegiu / amp / a qualsevol pàgina del vostre lloc web per veure com es veu i assegurar-vos que funciona
 • Vés a la configuració → AMP de Yoast per canviar el disseny i habilitar els tipus de publicació personalitzats
 • Espereu que Google torni a rastrejar el vostre lloc i afegiu l’inici de sessió AMP als resultats de la cerca per a mòbils
 • Visiteu la pàgina secció de pàgines mòbils accelerades de Google Search Console per veure errors

18. Monitor de consultes

Cerqueu els vostres complements de càrrega més lents, consultes, scripts i altres elements que triguen més a carregar-se.

Connectors lents de control de consulta

Perfil de P3 solia ser excel·lent per trobar plugins lents, però fa anys que no s’actualitza. El monitor de consultes és una alternativa. Una altra alternativa és fer servir el vostre lloc GTmetrix i utilitzeu la pestanya Cascada. També podeu consultar aquesta llista de plugins d’alta CPU.

Plugin de WordPress lent

19. GTMetrix Per a WordPress

El complement de WordPress GTmetrix us monitoritza les càrregues de temps i les puntuacions de Speed ​​Speed ​​+ YSlow i, després, us envia un informe directament al tauler de WordPress o mitjançant informes de correu electrònic programats..

GTmetrix-WordPress-Dashboard-Widget

GTmetrix-Scheduled-WordPress-Reports

Informes GTmetrix-Scheduled-Reports

20. Visualització de la versió PHP

La versió de visualització PHP només us mostra quins Versió PHP estàs corrent.

Display-PHP

Les versions superiors fan que el vostre lloc funcioni molt més ràpid …

Velocitat PHP de WordPress

Podeu actualitzar a versions noves del vostre cPanel de hosting …

SiteGround PHP 7.3

21. Comprobador de compatibilitat de PHP

El controlador de compatibilitat PHP analitza els vostres complements per assegurar-vos que siguin compatibles amb les noves versions de PHP. Alguns complements de WordPress no s’actualitzen freqüentment ni es codifiquen bé, si s’utilitza prèviament pot evitar errors (com ara que es trenqui el vostre lloc web) a causa de complements incompatibles.

Comprobador de compatibilitat de PHP

22. Comprovació del rendiment d’allotjament WP

Mostra el rendiment global de l’allotjament i si la vostra tecnologia (versions PHP, MySQL, WordPress) funciona lentament, en aquest cas s’hauria d’actualitzar. També mostra les vostres pàgines més lentes.

Hosting-PHP-Server-Response

Velocitat de càrrega del navegador

Temps de resposta del servidor web

Nivell tecnològic

Bytecheck.com i GTmetrix també mostren el vostre TTFB (el temps per passar per primer byte) a la pestanya Cascada …

Comprovació del TTFB

GTmetrix TTFB

Truc fresc: una de les úniques coses Inspeccions de pàgina és bo per comprovar temps de resposta del servidor. Google diu que hauria de tenir menys de 200 metres. Si no, el vostre servidor (hosting) és lent.

Reduïu el temps de resposta del servidor en menys de 200 ms

23. Millor substituir la cerca

Si veus minimitzar les redireccions al informe GTmetrix, això pot significar que heu canviat la versió www o https del vostre lloc, però no vau canviar els enllaços per correspondre amb la nova versió …

Minimitzar-redirigir

En lloc de corregir tots els enllaços manualment, utilitzeu el connector Millor cerca i substitució per actualitzar-los de manera massiva. També pot ser útil per arreglar enllaços trencats o, fins i tot, actualitzar massivament enllaços / imatges que apareixen a diverses pàgines / publicacions. Millor reemplaçar la cerca pot ser un estalvi enorme de temps.

Millor substitució de la cerca: versions WWW

Altres eines / recursos notables

SiteGround és utilitzat per Yoast, jo mateix i recomanat per WordPress. Són el número 1 de gairebé tots Enquesta de Facebook i donar a la majoria de la gent significativa millores del temps de càrrega sobretot si utilitzessin hosts mediocres: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Jo els faig servir Pla semi-dedicat de GoGeek que arriba amb 4x més recursos del servidor que d’allotjament compartit Feu clic a les meves pàgines per veure amb quina velocitat es carreguen, consulta el meu informe GTmetrix o vegeu persones que migrat i publicat nous temps de càrrega. També ho fan migracions gratuïtes.

DigitalOcean a Cloudways i Kinsta també són bons i comencen a 10 dòlars / mes i 30 dòlars al mes. Cloudways serveix per als desenvolupadors que no necessiten cPanel, allotjament de correu electrònic o el suport que obteniu amb SiteGround. Kinsta és bàsicament el que WP Engine solia ser (car, però impressionant). El meu bloc complet està dedicat bàsicament a ajudar la gent a que la seva pàgina web es carregui més ràpidament. Em nego a recomanar allotjament de 2 dòlars / mes, ja que és el que més penedeix a la majoria de la gent quan utilitza un lloc web.

Com comprovar si el vostre allotjament és lent
Executeu el vostre lloc Google PageSpeed ​​Insights a veure si reduir el temps de resposta del servidor es troba al vostre informe. Google recomana hauria de ser <200ms. Qualsevol cosa superior a 1 segon no és bona. També podeu consultar el vostre TTFB (el temps per passar per primer byte) a la pestanya Cronologies o a GTmetrix bytecheck.com.

Reduir el temps de resposta del servidor

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

SiteGround és recomanable per WordPress:

SiteGround-Recomanat-WordPress-Host

I a prop Ivica qui dirigeix ​​el WordPress Accelera el grup de Facebook amb més de 16.000 membres.

Eines recomanades per a accelerar WordPress

Alguns fils:

Godaddy to SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migració

SiteGround té 3 plans:

SiteGround-Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la seva pàgina pàgina de funcions:

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround amb el meu enllaç d’afiliació Donaré una bona part sense cap despesa per a vostè. Cada any jo doneu 3 milions de dòlars a les campanyes de GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són un amfitrió estel·lar de WordPress i el vostre lloc funcionarà més ràpid / més fàcil … feu la vostra recerca a grups de Facebook + Twitter i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot tallar els temps de càrrega per la meitat:

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Obteniu allotjament de SiteGround

Flama de núvols – CDN gratuït i servei de seguretat / velocitat que reflecteix el vostre lloc (i descarrega recursos) una altra vegada 200 + centres de dades. S’integra amb la majoria de plugins de memòria cau amb l’opció d’utilitzar minificació agressiva, Ferrocarril, i connexió directa. Tots els meus tutorials de complements de caché inclouen instruccions de configuració de Cloudflare i no oblidem la configuració regles de pàgina per a l’administrador de WordPress.

StackPath – CDN pagat que afegeix 30+ centres de dades addicionals arreu del món (més centres de dades = lliurament de contingut més ràpid), reduint la distància entre el vostre lloc web / visitants: a recomanació a la guia d’optimització de WordPress. 10 dòlars al mes amb prova gratuïta de 30 dies.

Pingdom – l’eina més precisa per mesurar els temps de càrrega segons WP Rocket, tot i que GTmetrix té millors recomanacions per optimitzar realment el vostre lloc, segons la meva humil opinió.

GTmetrix – És bo per identificar imatges que cal optimitzar mitjançant els tres mètodes: servir imatges a escala (redimensionar-les), especificar les dimensions de les imatges en HTML / CSS i optimitzar imatges (compressió sense pèrdues). GTmetrix s’ha canviat recentment a una mètrica de temps completament carregada que mostra un temps de càrrega més llarg que anteriorment. La fitxa de cascada mesura elements de càrrega lenta individual i, si és el cas temps per a desviar-se primer byte és llarg que indica que el vostre allotjament és lent.

Google PageSpeed ​​Insights – la majoria de recomanacions es pot ignorar però és bo per mesurar temps de resposta del servidor quin Google recomana <200ms o el vostre allotjament és lent.

Llista de Bots .htaccess – una llista extensa de robots spammy que, quan es bloqueja en carregar a .htaccess, poden reduir significativament l’ús de la CPU. Podeu esbrinar si els robots spammy rastregen el vostre lloc amb el vostre ús AWStats (enumerada a la secció Secció d’eines d’Analytics). Configuració Regles de limitació d’exploració de Wordfence també ajudarà a bloquejar els rastrejadors de Google falsos, els robots de correu brossa, el rastreig excessiu, etc..

Pronaya (El meu Optimitzador de velocitat de WordPress) – podeu contractar el meu optimitzador de velocitat de WordPress a freelancer.com amb qui treballo des de fa 5 anys i optimitzem diversos llocs per carregar el 500% més ràpidament. El seu nom és Pronaya, té 40 dòlars per hora i té una revisió perfecta de 5/5 estrelles amb 19 ressenyes (només cal registrar-se a un compte Freelancer i buscar usuaris) BDKAMOL). Si creieu que estic bé en l’optimització de la velocitat, Pronaya és molt millor. També he estat treballant amb Usama (el seu nom d’usuari és I333), que és bastant més barat, però també és sorprenent, amb 4,9 / 5 estrelles i 375 comentaris.

Preguntes freqüents

&# x1f680; Quins són els cinc complements de velocitat més importants?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters i Autoptimize són els nostres principals plugins d’optimització de 5 velocitats

&# x1f680; Quin és el millor complement de memòria cau?

WP Rocket es va classificar com a número 1 en nombroses enquestes de Facebook perquè té més funcions de velocitat que altres complements de memòria cau, inclosa la neteja de bases de dades, control de batecs cardíacs, càrrega mandrosa i optimització de Google Analytics.

&# x1f680; Quin és el millor plugin d’optimització d’imatges?

Utilitzem ShortPixel perquè pràcticament no hi ha pèrdues en la qualitat i encara arregla els elements d’imatge optimitzats a GTmetrix.

&# x1f680; Quin complement és millor per optimitzar els tipus de lletra?

OMGF i Autoptimize i són fantàstics per optimitzar els tipus de lletra. Els perfeccionadors també us permeten cercar prèviament i preconfilar els tipus de lletra.

&# x1f680; Hauria d’afegir AMP?

Vam triar no afegir pàgines mòbils accelerades (AMP) després de llegir l’article de Kinsta sobre com les seves conversions van caure aproximadament un 50% a causa de l’AMP.

El meu tutorial d’optimització de velocitat de WordPress – té més de 400 comentaris amb persones que diuen coses com “La meva puntuació de velocitat de pàgina a gtmetrix va ser de 69 a 93” i “pot ser que sigui una de les publicacions més útils que he llegit mai”. Moltes persones l’han utilitzat per millorar els punts de Pingdom / GTmetrix.

Espero que us resultin útils aquests complements d’optimització de velocitat de WordPress. Si teniu dubtes, deixeu-me un comentari. O si simplement necessiteu arreglar el vostre lloc lent de WordPress, consulteu el meu tutorial anterior. Té més de 400 comentaris i ha ajudat moltes persones a reduir el seu temps de càrrega a <1s.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map