Com reduir l’ús de la CPU a WordPress (i evitar que es faci un límit d’amplada de banda + Errors de CPU allà on s’apaga el vostre lloc)

He tingut problemes greus amb els consumidors de CPU al meu lloc de WordPress.


Tot això significa que cal reduir la quantitat de recursos consumit per plugins d’alta CPU, imatges, wp-cron, bases de dades, sol·licituds externes (generalment generades per plugins), comentari de correu brossa i impedeixen que els robots no desitjats de spam puguin rastrejar el vostre lloc web mitjançant el Complement Blackhole For Bad Bots.

També utilitzarem el CDN de Cloudflare, eliminarem el problema de l’administrador de WordPress amb Clar i Amagueu SEO Bloat, a continuació, prova la configuració comuna als plugins de memòria cau que solen consumir CPU elevada.

Quan hagueu acabat, esperem que el vostre gràfic de CPU sembli així:

Reduir CPU-Ús-WordPress

Si reduïu l’ús de la CPU, fareu menys estrès al vostre servidor, fent que el vostre lloc sigui més ràpid. Les empreses d’allotjament desitgen que actualitzeu el vostre pla, que funciona, ja que n’obtindreu més recursos del servidor, però haureu de provar aquestes alternatives abans d’arribar a la butxaca.

Si utilitzeu allotjament lent com EIG o GoDaddy, reconsideraria seriosament. jo utilitzo SiteGround qui també ho és utilitzat per Yoast, recomanat per WordPress, i va ser el número 1 de més de 20 enquestes de Facebook. Estic a la seva Pla semi-dedicat de GoGeek i no només els temps de resposta del servidor són bons menors de 200 m, però el meu informe GTmetrix és pràcticament immillorable. També ho faran migrar-te gratuïtament.

Contents

1. Comproveu l’ús de la CPU en AWStats

AWStats
AWStats està integrat a la majoria de cPanels (SiteGround, Bluehost, GoDaddy) a la seva secció “estadístiques” i pot ajudar a identificar la font d’alta CPU. Us indica quants elements específics d’amplada de banda es consumeixen, incloent bots desconeguts, imatges, pàgines, fitxers, fitxers descarregats, etc..

AWStats us ajuda a trobar:

 • Ús total de l’ample de banda
 • Exploradors de gran amplada de banda
 • Adreces IP d’ample de banda elevades
 • Arxius de baixada d’ample de banda elevats
 • Fitxers d’ample de banda elevats (per exemple, imatges)

Amplada de banda mensual

Si els robots desconeguts consumeixen CPU, proveu de bloquejar els robots de correu brossa Blackhole per als mals robots.

Robots-Aranyes-Ample de banda

Si les imatges consumeixen CPU elevada, utilitzeu-la GTmetrix per trobar quines imatges s’han d’optimitzar. Serviu imatges a escala, comprimiu-los amb ShortPixel, i utilitzar La protecció de connexió directa de Cloudflare.

Amplada de banda del tipus de fitxer

Temps de resposta del servidor
La CPU alta també pot comportar temps de resposta lents, on podeu provar-ho Bitcatcha o Inspeccions de pàgina. Google diu hauria de tenir menys de 200 metres. Per descomptat, això es controla principalment allotjament.

Informe de velocitat del servidor Bitcatcha

2. Eliminar els connectors d’alta CPU

Aquests plugins amb recursos de recursos són els assassins de CPU.

Els plugins d’alta CPU normalment inclouen compartició social, estadístiques, xat, calendari, creadors de pàgines, còpia de seguretat i plugins que s’executen processos d’anàlisi o processos en curs o que es mostren diverses vegades al informe GTmetrix.

 1. AddThis
 2. Feu clic a AdSense Monitorització de fraus
 3. Calendari d’esdeveniments tot en un
 4. Amic de còpia de seguretat
 5. Castor Constructor
 6. Millors llocs de lloc de Google XML de WordPress
 7. Comprobador d’enllaços trencats (utilitzeu el Dr. Link Check Check)
 8. Contacte constant per a WordPress
 9. Formulari de contacte 7
 10. Entrades relacionades amb el context
 11. Enllaços automàtics Digi
 12. Sistema de comentaris de disqus
 13. Divi Builder
 14. Reixa essencial
 15. Mostra la llista completa de 65 complements lents

Cerqueu complements de càrrega lenta
Si el mateix complement apareix diverses vegades a la vostra GTmetrix Un informe sobre cascada, potser voldreu trobar un complement alternatiu més lleuger. Les sol·licituds externes també poden destruir el vostre informe (per exemple, de Google Fonts, Gravatars, AdSense i els complements d’alta CPU que he esmentat).

Plugin de WordPress lent

Monitor de consultes
Monitor de consultes mostra els vostres plugins, scripts, estils, consultes, enllaços, errors de PHP i la informació més lenta per identificar problemes de velocitat. Això pot requerir uns coneixements tècnics, però val la pena contractació d’un desenvolupador qui pot fer les optimitzacions amb l’ajut de Query Monitor.

Component de consultes per component

No oblideu minimitzar els complements, suprimir els que no utilitzeu (no només desactivar-los) i utilitzar plugins lleugers que consumeixin recursos mínims. Per recomanar els complements lliscants Meta lliscant o Soliloqui, per galeries que us recomano Galeria Envira o FooGallery, i d’ús compartit social Compartir social de Sassy o Compartició social (de Danny).

3. Elimineu Bloat amb Clearfy

Per “bloat” em refereixo a la secció API de batecs cardíacs, autoses, revisions posteriors, pingbacks i totes les coses “diverses” que consumeixen recursos i haurien d’estar inhabilitades per a la majoria de llocs. Els tres principals plugins per inhabilitar-los són Clar (recomanat), perfmatters de Kinsta, i WP desactivat.

Opció 1: Clar

Configuració de rendiment Clearfy

Configuració de defensa nítida

Configuració avançada del Clearfy

Opció 2: Perfmatters De Kinsta (25 $ / any)

configuració dels perfòmetres

Opció 3: WP desactivat

WP-Desable-Requests

Configuració WP-Desactivar-Etiquetes-Configuració

WP-Disable-Admin

WP-Desable-Altres

4. Desactiveu WP-Cron

El wp-cron es carrega a cada càrrega de pàgina i programa tasques automatitzades, com publicar publicacions programades, comprovar si hi ha actualitzacions de temes i complements i enviar notificacions per correu electrònic. En lloc d’executar-lo a cada càrrega de pàgina, podeu programar-lo perquè funcioni cada 90 minuts més o menys.

Pas 1: desactiva els treballs de Wron Cron

Afegiu el codi a wp-config.php, abans que digui “Tot això, editem els passos! Blogging feliç. “

define (“DISABLE_WP_CRON”, cert);

Pas 2: Substituïu-lo per una tasca Cron real
Encara necessiteu wp-cron (per exemple, comproveu les actualitzacions de temes / complements), només no a cada càrrega de pàgina. Aquí hi ha cada host amb les seves instruccions Tutorial de SiteGround. Podeu configurar el treball cron per funcionar cada 90 minuts, o augmentar-lo encara més si no teniu moltes tasques programades.

5. Netegeu la base de dades

Elimina les revisions de la publicació, el correu brossa i la paperera, transitori, i les taules de bases de dades que s’acumulen hores extres sovint es queden al desinstal·lar plugins… fent que el vostre lloc sigui més lent amb CPU superior.

Heu de netejar-les com a mínim un cop al mes amb un ús mensual Coet WP o Optimització del WP. Tenen paràmetres similars amb una opció de neteja automàtica (recomano activar-ho), però m’agrada el Wet Rocket ja que es va classificar el complement de memòria cau # 1 en aquest Enquesta de Facebook i té opcions per a la neteja de bases de dades + càrregues mandrosos d’imatges / vídeos / iframes. La majoria dels altres plugins de memòria cau no tenen aquestes opcions addicionals, cosa que significa que també cal instal·lar WP-Optimize i un complement de càrrega mandrosa.

WP-Rocket-Database-Settings

6. Actualitzeu a PHP 7+

Sobre El 50% dels usuaris de WordPress utilitzen PHP 5.6 o inferior:

WordPress-PHP-Versió-Estadístiques

En actualitzar a PHP 7+, podeu processar les sol·licituds gairebé 3 vegades més ràpidament:

Punts de referència de PHP de WordPress

SiteGround (i la majoria dels host) tenen l’opció d’actualitzar en el seu cPanel:

PHP-Gestor de versions

Us recomano PHP 7.2:

Actualització PHP

L’últim pas és comprovar errors al vostre lloc web. Si veieu algun, executeu el botó Comprobador de compatibilitat de PHP per assegurar-vos que els vostres complements són compatibles. Pot ser que no hi hagi plugins ben conservats.

7. Descarregueu recursos als CDNs

CDNs reduïu la càrrega al vostre servidor descàrrega de recursos als seus centres de dades. Cada CDN té el seu propi conjunt de centres de dades, i més centres de dades = més descàrrega (i lliurament més ràpid del contingut). Jo faig servir tots dos Flama de núvols (gratuït) i StackPath (10 $ / mes amb prova gratuïta de 30 dies).

Flama de núvols descarrega recursos als seus 200 + centres de dades:

Centres de dades Cloudflare

Amplada de banda del núvol

Registreu-vos a Cloudflare, afegiu el vostre lloc i executeu l’exploració. Arribareu a una pàgina on Cloudflare us assigna 2 servidors de noms. A continuació, al vostre compte d’allotjament, canviar els servidors de noms a Cloudflare.

Nombres de núvols

StackPath descarrega recursos a 31 centres addicionals de dades:

StackPath-Data-Centers

Pas 1: Inscriu-te StackPath (tenen una prova de 30 dies).

Pas 2: Al tauler, feu clic a la pestanya CDN i, a continuació, crear un lloc CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

CDN-URL-StackPath

Pas 3: Copieu l’URL de CDN i enganxeu-lo al connector de la memòria cau (també podeu utilitzar-lo Activador CDN).

WP-Rocket-CDN-Settings

Pas 4: A StackPath, aneu a CDN → Configuració de la memòria cau i, a continuació, feu clic a Purga tot

StackPath-Purge-Cache

Pas 5: Executeu el vostre lloc GTmetrix i la “xarxa de lliurament de contingut” hauria de ser verda a YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

8. Habilita la protecció d’enllaç directe

Protecció d’enllaç directe es pot activar a Cloudflare (o de vegades al compte d’allotjament). D’aquesta manera, s’evita que les persones puguin copiar / enganxar les imatges al propi lloc web, cosa que n’amplia l’ample de banda. Això sol passar si teniu imatges d’alta qualitat al vostre lloc (per exemple, fotografia).

Protecció d’enllaç directe de núvols incloents

9. Bloqueu els robots no desitjats

En AWStats, és possible que vegeu bots + aranyes que consumeixen molt ample de banda. Evidentment, no volem bloquejar Googlebot i altres rastrejadors legítims, però sí que volem bloquejar-ne els spammy.

Robots-Aranyes-Ample de banda

Pas 1: instal·leu Wordfence.

Pas 2: visualitzeu el vostre Informe de trànsit en directe (a la configuració de les eines de Wordfence) que us mostra tots els robots que colpegen el vostre lloc en temps real. Googlebot està bé, però quan vaig observar la meva, vaig veure que calcule.amazonaws.com feia una quantitat ridícula de sol·licituds cada dos segons. Vaig anar a Google i, prou segur, era un bot conegut per aspirar l’ample de banda. Consulteu el vostre informe durant un minut o dos i vegeu si els robots amb noms incomodats estan constantment al vostre lloc. Si teniu dubtes, Google els seus noms d’amfitrió i comproveu si altres persones tenen problemes amb aquest bot.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Pas 3: bloquegeu els robots negatius (3 opcions): Wordfence, Blackhole per als mals robots, o Regles del tallafoc de Cloudflare. Wordfence en si pot provocar una elevada CPU (us recomano una de les altres opcions).

Wordfence – Aneu a la configuració de bloqueig i afegiu els robots de correu brossa que voleu bloquejar. Asteriscs serveix com a comodins, de manera que si bloquego * amazonaws.com * significa qualsevol nom d’amfitrió que conté amazonaws.com (ja sigui amb caràcters abans o després), aquest bot es bloquejarà. He estalviat milers de peticions / amplada de banda només bloquejant aquests dos noms d’amfitrió spammy:

 • * amazonaws.com
 • * linode.com

Regla de bloqueig de paraules

Blackhole per als mals robots – Afegeix un enllaç ocult a les vostres pàgines que prohibeix que tots els robots no segueixin l’enllaç. Si un bot ho desobeeix, queda bloquejat. Googlebot i altres bots bons tenen llista blanca.

Blackhole per a Bad Bots

Regles del tallafoc de Cloudflare – Cloudflare us permet crear fins a cinc regles de tallafoc de forma gratuïta. Copieu els noms dels hostes dels robots dolents més comuns (que es troben al vostre informe de trànsit en directe) i afegiu-los aquí.

Regla del tallafoc del flasqueu de núvol per bloquejar els robots errats

Pas 4: Aneu al vostre registre de bloqueig i gaudiu veient com es bloquejaven els robots de correu brossa.

Wordfence-Firewall-Blocking

Pas 5: Si decidiu utilitzar Wordfence, configureu-lo configuració de limitació de qualificació. Això limita / evita que els rastrejadors (i els humans) facin peticions excessives, bloquegin els rastrejadors de Google falsos i milloren la seguretat en 404 pàgines. Aquests són els mateixos paràmetres que recomana Wordfence:

Limitació de velocitat de paraules

Assegureu-vos de modificar la pestanya “opcions” de Wordfence per limitar l’amplada de banda consumida per aquest complement:

 • No “activeu les exploracions programades automàtiques”
 • No “activeu el resum de correu electrònic”
 • Habiliteu “utilitzeu l’exploració de recursos baixos”
 • Reduïu “Limiteu el nombre de problemes enviats al correu electrònic dels resultats de l’exploració” a 500
 • No activeu les “actualitzacions necessàries (complement, tema o nucli)”
 • Augmenteu “l’interval d’actualització en segons (2 per defecte)” a 10-15 segons
 • Reduïu la quantitat de memòria que hauria de sol·licitar Wordfence en explorar-la a 100 MB
 • Activa “suprimeix les taules i dades de Wordfence en desactivació”
 • Veure Pàgina d’opcions de Wordfence per obtenir més recomanacions

10. Optimitzar les imatges

Les imatges poden consumir molta amplada de banda, tal com es mostra a AWStats:

Amplada de banda del tipus de fitxer

Hi ha 3 maneres d’optimitzar les imatges GTmetrix.

Optimització d’imatges

 • Serviu imatges a escala – Redimensiona les imatges per ampliar-les perquè siguin més petites
 • Especifiqueu les dimensions de la imatge – especifiqueu una amplada / alçada en HTML o CSScaptura de pantalla)
 • Optimitzar les imatges – comprimiu imatges sense pèrdues (us recomano ShortPixel o Imaginar)

Comença per optimitzar les imatges que apareixen a diverses pàgines (logotip, barra lateral, imatges de peu de pàgina). A continuació, executeu les vostres pàgines més importants a través de GTmetrix i optimitzeu les imatges individuals. El primer element on heu de treballar és “servir imatges a escala”, ja que això requereix escalar (redimensionar) una imatge a les dimensions de correcció, penjar la nova versió a WP i substituir-la..

11. Correccions comunes en coet wp

Coet WP diu:

De vegades, es poden trobar algunes de les opcions de la pestanya Optimització de fitxers, com ara Elimina les cadenes de consulta, o Minimitzar / Combinar pot provocar un alt ús de CPU en els casos en què el vostre lloc web tingui molts fitxers CSS o JS. Proveu de desactivar aquestes opcions i, a continuació, vigileu l’ús de la vostra CPU.

També hi ha hagut informes que ruta crítica CSS i la càrrega prèvia pot augmentar la CPU. Tu pots utilitzeu un complement per augmentar l’interval de rastreig de precàrrega de 500ms (el valor predeterminat) a 1,5 o superior.

12. Correccions comunes a la memòria cau total W3

Solucions comunes de CPU per a la memòria cau total W3:

 • Prova la memòria cau d’objectes
 • Suprimeix i reinstal·la el connector

13. Configura la configuració dels connectors de caché òptima

Aquests 3 són molt importants:

 • Si feu servir un complement de memòria cau
 • Quin plugin de memòria cau que utilitzeu (us recomano Coet WP)
 • Ja sigui la configuració es configura òptimament (alguns poden causar CPU elevada)

Per què WP Rocket?
Té més funcions que la majoria de plugins de memòria cau, cosa que significa que no cal instal·lar plugins addicionals per proporcionar-los millors resultats. En cas contrari, haureu de buscar quines són les característiques dels vostres complements de caché i instal·lar-los si no els admet:

WP-Coet-Característiques

Si podeu baixar 49 dòlars endavant Coet WP, compreu-la i vegeu la meva Tutorial Wet Rocket. És fàcil d’instal·lar, actualitzat sovint amb nous característiques, inclou documentació, i suport. Si no, tinc tutorials per a Swift, WP Fastest Cache, W3 Cache Total, WP Super Cache i Autoptimize. Per als complements gratuïts, recomano la memòria cau més ràpida de Swift o WP (Swift és complicat de configurar, però té excel·lents crítiques a la WordPress Accelera el grup de Facebook i inclou la majoria de funcions com WP Rocket, mentre que WP Fastest Cache és fàcil de configurar, però no té funcions incloses amb WP Rocket).

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

Alguns host com GoDaddy i Motor WP Connectors de memòria cau de la llista negra perquè tenen el seu propi sistema de caché integrat. En aquest cas, utilitzeu Autoptimitza per optimitzar HTML, CSS i JavaScript. També té una opció CDN. Consulteu el meu tutorial d’autoptimització, si no, si el vostre host no conté plugins de memòria cau de la llista negra, us recomano WP Rocket o Swift.

També podeu provar de desactivar el connector de caché i comprovar l’ús de la CPU. Si el vostre connector de caché provoca problemes, poseu-vos en contacte amb el desenvolupador del connector (o canvieu els connectors).

14. Elimineu els complements + Temes no utilitzats

Els temes no utilitzats emmagatzemen configuracions preconfigurades a la base de dades de WordPress (semblant a plugins). Vés a l’aparença > A continuació, els temes eliminen tots els temes de WordPress que no utilitzeu actualment.

Elimina-No utilitza-WordPress-Temes

15. Desactiveu la configuració no utilitzada als connectors

De la mateixa manera que vam ajustar la configuració de Wordfence per reduir l’ús de la CPU creada pel complement, visiteu cadascuna de les configuracions del vostre plugin i decidiu si necessiteu funcions individuals. Per exemple, a Yoast a Configuració > General > Funcions he desactivat totes les següents …

Configuració de funcions de Yoast

Desactiva la configuració del complement que:

 • Proporcionar estadístiques
 • Executeu exploracions en curs
 • Envieu notificacions d’administració o correu electrònic
 • Obteniu recursos de llocs web externs

Exemples:

 • Bot de precàrrega de WP Rocket
 • Els informes de trànsit en directe de Wordfence
 • Exploracions en curs de la verificació d’enllaços trencats
 • La configuració de Yoast a Tauler de control > Característiques
 • Plugins de xat i calendari que s’executen constantment
 • Connectors estadístics que recopilen constantment dades
 • Enllaços relacionats amb publicacions i missatges populars que emmagatzemen tones de dades

16. Bloquejar correu brossa de comentaris

L’acumulació de comentaris de correu brossa no és adequada per a l’ús de la vostra CPU. El Plugin anti-Spam sempre m’ha funcionat bé (he provat moltes altres) i no fa servir CAPTCHA.

17. Protegiu el vostre administrador wp

Els atacs es dirigeixen generalment a l’administrador de WordPress, que no només és una amenaça per a la seguretat, sinó que consumirà quantitats elevades de CPU, sobretot perquè aquestes pàgines no solen ser emmagatzemades en memòria cau.

Regla de WordPress-Admin-Page

18. Minimitzar les sol·licituds externes

Les sol·licituds externes són dures al servidor.

 • Gravatars
 • Fonts de Google
 • Google Maps
 • Google AdSense
 • Alguns complements de compartició social
 • Molts altres de la meva llista de plugins d’alta CPU

Sovint, aquestes visites seran molt notables al vostre informe GTmetrix:

GTmetrix-Publicitats

Memòria cau-Gravatar-Imatges

Pas 1: Eliminar-los si és possible

Pas 2: Optimitzar-los

Pas 3: preparació prèvia de sol·licituds DNS
Alguns plugins de memòria cau com WP Rocket us permeten sol·licitar prèviament les sol·licituds de DNS (així com els perfeccionadors i la desactivació WP). Això ajuda als navegadors a anticipar recursos externs perquè puguin carregar-los més ràpidament. Luke va crear una bona llista de dominis comuns a preparar prèviament que després podeu afegir a WP Rocket:

Prefetch-DNS-Requests-WP-Rocket

Prefetch-DNS-Requests

19. Limita la taxa d’exploració per Google + Bing

Google sol ser el bot de rastreig amb més fam del recurs (amb molt) i podeu limitar la seva taxa de rastreig a la secció “Configuració del lloc” de Google Search Console. Això redueix les sol·licituds de Googlebot i NO afecta els vostres rànquings ni us penalitza de cap manera. A menys que publiqueu un lloc web de notícies o publiqueu contingut sensible al temps (i tingueu un pla d’allotjament amb recursos suficients), no cal que Google rastregi el vostre lloc ràpidament i consumeixi tones de recursos. Els llocs web que pateixen l’ús de la CPU haurien de reduir-ho, tingueu en compte que es restableix cada mes.

Consola de Google-Search-Rate-Rrawl

Google diu això sobre ells pàgina de la taxa de rastreig

“Si Google fa massa sol·licituds per segon al vostre lloc i redueix el vostre servidor, podeu limitar la taxa de rastreig … us recomanem que no limitin la taxa de rastreig a no ser que veieu problemes de càrrega del servidor que definitivament són provocats perquè Googlebot també afecti el vostre servidor. dur … no podeu canviar la taxa de rastreig per a llocs que no estan al nivell arrel. “

Podeu fer el mateix amb Eines per a administradors web de Bing a la configuració del control de rastreig

Bing-Crawl-Control

20. Eviteu temes amb fam de recursos

Els temes inflat, mal codificats i no mantinguts són una recepta per al desastre.

En lloc d’utilitzar un tema amb tones de funcions integrades, utilitzeu un tema lleuger (mínim) i confieu en plugins per afegir només la funcionalitat que necessiteu. Sempre recomano StudioPress juntament amb la seva Complements del Genesis que és el que faig servir al meu propi lloc. Yoast també utilitza Genesis.

temes d’estudiopressió

21. Desactiveu les funcions WooCommerce Hungry de recursos

Els llocs de WooCommerce requereixen naturalment més CPU. Això és obligatori tenir en compte a l’hora d’escollir el vostre pla d’allotjament i, idealment, no hauríeu d’utilitzar allotjament compartit.

Optimització de Woocommerce

 • Desactiva els fragments del carretó de WooCommerce
 • Desactiveu els scripts i estils de WooCommerce
 • Desactiva els widgets de WooCommerce
 • Desactiva l’estat metabòlic de WooCommerce
 • Desactiva els complements automàtics d’alimentació de productes

La majoria es poden fer mitjançant el complement de perfmatters.

optimització de negocis supermercats

22. Amfitrió de descàrrega de fitxers en llocs web externs

Amb prou feines tinc fitxers per descarregar al meu lloc web, de manera que l’amplada de banda és prou baixa on no em preocupe per això. Però si teniu tones d’arxius grans que xuclen l’ample de banda quan la gent els descarrega, penseu-ho a penjar-los Dropbox o un altre lloc web que comparteixi fitxers i que apunti gent allà. D’aquesta manera, dropbox.com gestionarà l’ample de banda i no vosaltres.

Amplada de banda de baixada

23. Desactiveu les estadístiques AWStats + cPanel

AWStats, Webalitzador, i altres programes estadístics del cPanel són bons per identificar la font d’ús de CPU elevat, però aquests realment augmenten la CPU igual que qualsevol complement de WordPress que recopila estadístiques. Tot el que dic és que quan les hagueu fet servir, les haureu de suprimir.

24. Desactiveu l’escaner de llocs de SiteGround

Si rebeu begudes de CPU a SiteGround i pagueu per les seves SG Site Scanner, proveu de contactar amb el seu equip d’assistència per desactivar-ho. Les exploracions en curs poden causar CPU elevada.

SiteGround-SG-Site-Scanner

Per molt bons que siguin aquests missatges de correu electrònic, heu d’intentar desactivar-ho …

SiteGround-SG-Site-Scanner-Emails

25. Utilitzeu un pla d’allotjament amb recursos de servidor suficients

En general, més alt és el pla recursos del servidor obtindreu (i sí, l’actualització hauria de guarir les limitacions de l’aigua de CPU / l’ample de banda). Per exemple a Pàgina de funcions de SiteGround podeu veure quants recursos del servidor disposen del pla StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek. Només cal desplaçar-se cap a “Assignem els recursos que necessiteu” i mirar a la pestanya del servidor …

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

26. Actualitza la CPU / RAM

Assegureu-vos que tingueu prou memòria RAM per no estar sempre a la vora del límit. Si gairebé sempre es maximitza, això fa que estigui més estressat en la vostra CPU. Voleu tenir recursos suficients perquè el vostre servidor estigui relaxat. En aquest cas, els 2 GB de memòria RAM gairebé sempre es calculaven, per la qual cosa l’actualització a 4 GB era una jugada intel·ligent. La majoria dels plans compartits no us permeten afegir memòria RAM (haureu d’actualitzar a un pla que inclogui més recursos), però normalment els podeu afegir a la majoria de plans d’allotjament en núvol.

Memòria al núvol -Augment de memòria

SiteGround (amfitrió # 1 a les enquestes de Facebook)

SiteGround és utilitzat per Yoast, jo mateix i recomanat per WordPress. Són el número 1 de gairebé tots Enquesta de Facebook i donar a la majoria de la gent significativa millores del temps de càrrega sobretot si utilitzessin hosts mediocres: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Jo els faig servir Pla semi-dedicat de GoGeek que arriba amb 4x més recursos del servidor que d’allotjament compartit Feu clic a les meves pàgines per veure amb quina velocitat es carreguen, consulta el meu informe GTmetrix o vegeu persones que migrat i publicat nous temps de càrrega. També ho fan migracions gratuïtes.

DigitalOcean a Cloudways i Kinsta també són bons i comencen a 10 dòlars / mes i 30 dòlars al mes. Cloudways serveix per als desenvolupadors que no necessiten cPanel, allotjament de correu electrònic o el suport que obteniu amb SiteGround. Kinsta és bàsicament el que WP Engine solia ser (car, però impressionant). El meu bloc complet està dedicat bàsicament a ajudar la gent a que la seva pàgina web es carregui més ràpidament. Em nego a recomanar allotjament de 2 dòlars / mes, ja que és el que més penedeix a la majoria de la gent quan utilitza un lloc web.

Com comprovar si el vostre allotjament és lent
Executeu el vostre lloc Google PageSpeed ​​Insights a veure si reduir el temps de resposta del servidor es troba al vostre informe. Google recomana hauria de ser <200ms. Qualsevol cosa superior a 1 segon no és bona. També podeu consultar el vostre TTFB (el temps per passar per primer byte) a la pestanya Cronologies o a GTmetrix bytecheck.com.

Reduir el temps de resposta del servidor

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Enllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

SiteGround és recomanable per WordPress:

SiteGround-Recomanat-WordPress-Host

I a prop Ivica qui dirigeix ​​el WordPress Accelera el grup de Facebook amb més de 16.000 membres.

Eines recomanades per a accelerar WordPress

Alguns fils:

Godaddy to SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migració

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la seva pàgina pàgina de funcions:

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround amb el meu enllaç d’afiliació Donaré una bona part sense cap despesa per a vostè. Cada any jo doneu 3 milions de dòlars a les campanyes de GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són un amfitrió estel·lar de WordPress i el vostre lloc funcionarà més ràpid / més fàcil … feu la vostra recerca a grups de Facebook + Twitter i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

OMM-On-SiteGround

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot tallar els temps de càrrega per la meitat:

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Contracteu al meu desenvolupador per reduir l’ús de la vostra CPU

Treballo amb el mateix tipus des del 2011, és increïble en l’optimització de la velocitat i m’ha ajudat a optimitzar el meu lloc per carregar-lo <1 segon amb gran GTmetrix i Pingdom informes.

El seu nom és Pronaya i hauria de ser capaç de resoldre els seus processos de CPU (si encara necessiteu ajuda) i us ajudarà a millorar els temps de càrrega / puntuació a GTmetrix i Pingdom. Podeu contractar-lo creant un perfil a freelancer.com i cercant nom d’usuari bdkamol. Aquí el seu ple Cartera de velocitat de WordPress. Es troba a 40 dòlars per hora des de Bangla Desh (per tant, hi ha un canvi horari) i podeu enviar-lo per correu electrònic a [email protected]. També té una revisió perfecta de 5 estrelles al seu perfil.

Opinions sobre Pronaya-Kumar-S

També podeu considerar la publicació del problema a la web WordPress Accelera el grup de Facebook si voleu comentaris de persones que ja han passat pel problema de la CPU alta, però he cobert les solucions més habituals al llarg d’aquest tutorial.

Preguntes freqüents

&# x2705; Quina és la manera més fàcil de reduir la CPU a WordPress?

Cerqueu i elimineu els complements d’alta CPU, actualitzeu-lo a PHP 7.4, configureu un bon complement de memòria cau amb configuracions òptimes, utilitzant un CDN i desactiveu les funcions de WordPress no necessàries com l’API Heartbeat. L’actualització a un allotjament més ràpid ajudarà òbviament.

&# x2705; Quins plugins consumeixen més CPU?

Compartició social, complements estadístics (analítics), control lliscant, carteres, creadors de pàgines, calendaris, xerrades, formularis de contacte, publicació relacionada, mapa del lloc, Wordfence, WPML i qualsevol complement que executi exploracions o processos en curs. Es poden trobar mitjançant Query Monitor o GTmetrix Waterfall.

&# x2705; Tots els allotjaments compartits tenen límits de CPU?

Sí. Tot i que algunes companyies d’allotjament compartit afirmen tenir un ample de banda il·limitat, encara apliquen els límits de la CPU. Això es sol trobar en els seus termes són condicions.

&# x2705; WooCommerce causa una elevada CPU?

Els llocs de WooCommerce requereixen generalment més plugins i, sovint, més CPU. Si no es seleccionen acuradament, els recursos addicionals que consumeixen aquests complements poden posar estrès al vostre servidor. Els llocs WooCommerce també carreguen scripts, estils i fragments de carretons que tampoc ajuden. Els llocs WooCommerce són millors en allotjament en núvol.

&# x2705; Com puc comprovar el consum de CPU del meu lloc web?

El vostre compte d’allotjament us ha de dir la quantitat de CPU que consumiu. Alguns host tenen eines com AWStats que mostren imatges, bots i altres recursos específics que consumeixen molts recursos.

Avisa’m si aquest tutorial va funcionar als comentaris!

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map