Optimització de la velocitat per a mòbils a WordPress (Guia 2020): Com millorar el temps de càrrega mòbil i els graus de velocitat de pàgina del vostre lloc web

Busqueu accelerar el vostre lloc de WordPress mòbil?


Aquest tutorial inclou imatges de memòria cau mòbil, adaptables als mòbils i AMP (pàgines mòbils accelerades). La majoria d’optimitzacions realitzades al lloc d’escriptori es transmeten al vostre lloc mòbil. És per això que també pot ser útil fer actuacions com actualitzar les versions PHP i reduir els temps de resposta del servidor.

Optimització de velocitat per a mòbils de WordPress

Com provar la velocitat mòbil del vostre lloc WordPress
Recomano Prova mòbil de GTmetrix ja que us ofereix recomanacions PageSpeed ​​completament noves específicament per a la velocitat del lloc per a mòbils, mesura els temps de càrrega i podeu ampliar cada element per veure exactament quins elements cal optimitzar al vostre lloc mòbil..

1. Prova mòbil de GTmetrix
Amb una compte GTmetrix gratuït, podeu provar el vostre lloc a Android. La pestanya PageSpeed ​​és única per a mòbils, mentre que YSlow és el mateix que a l’escriptori. La pestanya PageSpeed ​​mostra mostres d’errors d’imatge escalats si no feu servir imatges adaptatives, així com errors de redirecció i temps de càrrega del mòbil.

2. Google PageSpeed ​​Insights
Google PageSpeed ​​Insights té una pestanya “mòbil” que us ofereix optimitzacions específiques per a mòbils. malgrat això, no haureu d’utilitzar PageSpeed ​​Insights de totes maneres, ja que es fa èmfasi en les puntuacions (i no en els temps de càrrega) que ni tan sols mesura, per la qual cosa utilitzeu GTmetrix o una altra eina.

3. Penseu amb Google
Penseu amb Google tampoc és fantàstic. Igual que PageSpeed ​​Insights, les recomanacions són una mica àmplies (amb GTmetrix realment podeu ampliar les recomanacions per veure quins plugins, scripts i imatges alenteixen el vostre lloc). Pensa que amb Google no ho fa.

Penseu amb Google Mobile Speed

4. Google Analytics
Podeu veure els temps de càrrega mòbils de cadascuna de les vostres pàgines a Comportament > Velocitat del lloc i després afegiu un segment de trànsit per a mòbils i tauletes. El suggeriments de velocitat la pestanya també pot ser útil, però, de nou, es refereix a les recomanacions de Google PageSpeed ​​Insights que no són gaire útils.

1. Habilita la memòria cau mòbil

La majoria de plugins de memòria cau com WP Rocket i WP Cache Fastest tenir una opció per a caché mòbil.

Memòria cau mòbil

Si el vostre complement de memòria cau no inclou cap memòria cau mòbil, esbrineu si el suport és almenys. Si no, penseu fer servir un complement de memòria cau que ho faci. Alguns també tenen l’opció de crear fitxers de memòria cau separats per a dispositius mòbils cosa que assegura que els elements específics per a mòbils queden en memòria cau (sobretot útil si utilitzeu un complement mòbil com WP Touch, WP Mobile Detect o el tema mòbil de JetPack).

Carrega prèvia la memòria cau mòbil en lloc de l’escriptori
Els plugins de memòria cau poden triar la càrrega prèvia de l’escriptori o la memòria cau mòbil, però no tots dos. Si la majoria dels visitants veuen el vostre lloc des del mòbil i teniu molts elements de disseny específics per a mòbils que voleu carregar més ràpidament, podeu triar la càrrega de memòria cau mòbil en lloc de l’escriptori. Podeu activar la pre-càrrega mòbil amb Complement d’ajuda de WP Rocket. Per a altres plugins de memòria cau, Google mira si té una opció per habilitar la precàrrega mòbil en lloc de la precàrrega estàndard.

WP Rocket diu:

2. Utilitzeu imatges adaptatives

Si les imatges amb escala escalada de difusió no són del 100% quan testeu el vostre lloc a la prova mòbil de GTmetrix, si feu servir imatges adaptatives hauríeu de solucionar aquests errors.

Imatges adaptatives detecta la mida de la pantalla del vostre visitant i crea, emmagatzema i emmagatzema automàticament les versions HTML adequades del dispositiu de les imatges HTML incrustades de la vostra pàgina web. “

Pas 1: Poseu a prova el vostre lloc a GTmetrix (Android) per veure que es produeixen errors d’imatge a escala escalats al mòbil.

Prova mòbil GTmetrix

Servir imatges a escala mòbil

Pas 2: Cerqueu l’amplada de la imatge recomanada a GTmetrix.

Amplada màxima de fons

Pas 3: Instal·leu un complement d’imatges adaptatives ShortPixel o Imatges adaptatives.

Imatges adaptatives de ShortPixel

Pas 3: A la configuració del vostre complement, configureu la opció amplada màxima de fons a les dimensions proporcionades per GTmetrix (a la secció d’imatges en escala de servei). Guardar canvis. Hi ha uns quants altres paràmetres de suport WebP, de càrrega d’imatges peregrines, de retallat intel·ligent i d’eliminació de dades EXIF.

Amplada màxima de fons

Pas 4: Torneu a provar el lloc a GTmetrix (Android) i serveixi les imatges a escala que haurien de ser 100%.

Prova mòbil GTmetrix

3. Habilita Mirage Cloudflare

Flama de núvols diu:

“Mirage va ser dissenyat per fer més ràpida la càrrega d’imatges de dues maneres principals: 1) lliurar imatges més petites per a dispositius amb pantalles més petites; i 2) les imatges de “càrrega mandrosa” només quan apareixen a la finestra. Ambdues optimitzacions es van dissenyar principalment per accelerar el rendiment web en dispositius mòbils. “

Aquesta és una característica excel·lent de Cloudflare, però no ho hauríeu de necessitar, ja que hi ha plugins de càrrega gratuïts i imatges adaptables que fan el mateix. Tanmateix, el miratge és una alternativa.

Mirage Cloudflare

4. Utilitzeu temes i complements responsius

Els temes i plugins responsius s’adapten naturalment als dispositius mòbils.

Per què és important això? Com que de la mateixa manera que les imatges adaptatives, altres elements del lloc web es redimensionaran automàticament per adaptar-se a les pantalles mòbils, de manera que es carreguen més ràpidament que una versió d’escriptori.

Jo personalment utilitzo StudioPress i el seu Genesis Framework, que també utilitza Yoast.

Disseny responsiu

Memòria cau basada en dispositius és una característica amb alguns CDNs. Permet introduir en memòria cau elements específics basats en el dispositiu de l’usuari, però només s’ha d’utilitzar si el vostre lloc de WordPress no respon al mòbil.

5. Corregiu les redireccions mòbils

Si veieu “minimitzar els errors de redirecció” a GTmetrix, probablement és un d’aquests:

 • Heu canviat a HTTPS o WWW i no heu actualitzat els enllaços
 • Configureu les regles de la pàgina a Cloudflare amb URL de desviament
 • Els connectors mal codificats o incorrectament configurats redirigeixen el trànsit d’un lloc web
 • Les opcions SSL de Cloudflare no són compatibles amb la configuració del servidor (vegeu tutorial)

Si feu servir Cloudflare, podeu utilitzar-ne Opció de redirecció mòbil que diuen que “redirigeix ​​automàticament els visitants del dispositiu mòbil a un subdomini optimitzat per a mòbils. La redirecció es realitza a la vora de la xarxa de Cloudflare, millorant el temps de càrrega mitjançant l’eliminació d’anada i tornada al servidor d’origen – això és especialment valuós a les xarxes mòbils, que serveix contingut més lent que wifi. “

Minimitzar els errors de redirecció

Configuració de les redireccions a nivell de servidor
Si teniu un subdomini mòbil (o alguna redirecció per aquest tema), el millor és configurar-lo a nivell de servidor perquè no arribi a WordPress. Les redireccions a nivell de servidor són més ràpides que els plugins.

6. Reduïu el temps de resposta del servidor

El vostre servidor (hosting) és Factor número 1 a la guia d’optimització de WordPress.

Executeu el vostre lloc mitjançant Google PageSpeed ​​Insights per comprovar-ne temps de resposta del servidor que hauria de ser <200ms com recomana Google. GoDaddy i EIG (Bluehost, HostGator, iPage, Site5) són infames per als servidors lents. Això és conegut a Twitter i a grups de Facebook. Uniu-vos a Grup de Facebook de hosting de WordPress i mireu les enquestes que es van fer a l’allotjament.

Reduir el temps de resposta del servidor

SiteGround i Núvols solen ser els números 1 i # 2. Moltes persones ja van emigrar i van publicar els seus nous temps de càrrega a Twitter; a vegades, la diferència pot ser de fins a 8 segons. Tant SiteGround (compartit) com Cloudways (núvol) són bones opcions en funció del vostre pressupost i necessitats, però tots dos són mons millors que GoDaddy i EIG. Tots dos també us migraran de forma gratuïta.

SiteGround i Cloudways us migraran de forma gratuïta.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

7. No utilitzeu AMP

AMP (pàgines mòbils accelerades) són un projecte de Google que fa que les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament mentre us ofereix un segell AMP als resultats de la cerca per a mòbils.

Però, AMP també canvia completament el disseny del mòbil.

Els de Kinsta les conversions van baixar un 58% en afegir AMP, ja han tornat a les seves pàgines mòbils normals. També he decidit contra AMP, ja que el disseny no sembla fantàstic. Hi ha plugins AMP per ajudar-vos en el disseny, però és bastant limitat i potser us decebeu amb el resultat. I si decidiu afegir AMP, elimineu-la, serà un treball addicional ja que haureu de configurar redireccions i prendre altres mesures per tornar a les pàgines mòbils normals..

Estàs sacrificant el disseny i les conversions per a la velocitat. Val la pena l’AMP? No l’utilitzo.

AMP a Google

Feia servir AMP, però des de llavors ho he tret:

Amp-pàgines

Si decidiu utilitzar AMP, utilitzeu el complement AMP per a WP
Si afegiu AMP, probablement l’haureu d’utilitzar Plugin AMP per a WP. Té la majoria de les opcions de personalització de qualsevol complement AMP que he vist (fins i tot la Complement AMP suportat per Google i Automattic). També n’hi ha Cola per a Yoast & AMP que també té opcions mínimes.

AMP Per WP

URL real AMP de Cloudflare

Cloudflare diu URL reals de AMP “Significa que una pàgina es pot emmagatzemar en una memòria cau AMP i es pot servir ràpidament mentre es mostra l’URL del lloc original a la barra de navegació del navegador.”

Podeu trobar-ho a la configuració de velocitat de Cloudflare:

Cloudflare AMP Real

8. Optimitzacions d’escriptori que es transmeten al mòbil

La majoria d’optimitzacions de velocitat d’escriptori es transmetran al lloc web mòbil.

Parlo de:

 • Afegir un CDN
 • Optimització d’imatges
 • Optimització de plugins
 • Neteja de la base de dades
 • Actualització de versions de PHP
 • Actualització del servidor / allotjament
 • Configuració d’un bon complement de memòria cau
 • Optimització de scripts externs (per exemple, fonts de Google)

Si el vostre mòbil i ordinador necessiten funcionar a GTmetrix, no em preocuparia tant pel vostre lloc mòbil al principi. Habiliteu la memòria cau mòbil (al vostre complement de memòria cau), i centreu-vos estrictament en les vostres recomanacions de GTmetrix, així com els principals factors d’optimització de la velocitat de WordPress..

Si cerqueu “velocitat per a mòbils” a la biblioteca de complements de WordPress, gairebé res arriba a optimitzar els llocs de WordPress específicament per a dispositius mòbils. Comenceu amb les optimitzacions d’escriptori!

9. Executeu PHP 7.3+

Això és molt fàcil i pot fer que el vostre lloc 2-3x més ràpid.

Punts de referència de PHP de WordPress

Primer, inicieu la sessió al vostre compte d’allotjament i aneu al gestor de la versió PHP i, a continuació, assegureu-vos que esteu executant la versió més recent de PHP suportada per l’amfitrió. Algunes companyies d’allotjament són més ràpides a llançar versions més noves de PHP que d’altres, però és ideal que utilitzeu PHP 7.3 o superior. També podeu utilitzar el botó Mostra el connector Versió PHP mira en quina versió estàs actualment.

Actualització PHP

De vegades, els complements incompatibles poden causar errors en actualitzar les versions de PHP. Això significa que no es mantenen bé i heu de considerar suprimir o substituir aquests complements. Com sempre, feu una còpia de seguretat abans d’actualitzar, però sempre podeu tornar a una versió PHP anterior.

10. Configuració d’un CDN

No hi ha cap raó per no fer-ho servir El CDN gratuït de Cloudflare.

Tenen més de 200 centres de dades a tot el món. Si utilitzeu aquests centres de dades per allotjar fitxers pesats al vostre lloc web, en reduïu distància geogràfica entre el servidor i els visitants (una recomanació a la guia d’optimització de WordPress). També descarregueu el consum d’amplada de banda a Cloudflare, que us pot estalviar el consum de la CPU i els diners a la factura de hosting.

Per configurar Cloudflare, registreu-vos en un compte gratuït, agafeu els 2 nameservers de Cloudflare i, a continuació, canvieu els nameservers al registre del vostre domini. Es necessitarà una propagació aproximada de 24 hores.

Configuració de diversos CDN
CDN múltiples = més centres de dades = lliurament més ràpid del contingut. Els llocs web petits haurien d’estar bé amb Cloudflare, però si teniu serietat sobre la velocitat o teniu un lloc web gran, podeu considerar un CDN addicional d’algú com StackPath o KeyCDN (faig servir Cloudflare + StackPath). Si bé Cloudflare requereix canviar de nominació, altres CDN són molt més fàcils. T’assignaran un URL CDN per al qual la majoria dels plugins de memòria cau tenen un camp o que l’utilitzen Habilitat CDNr.

CDN múltiples

11. Optimitzar les imatges

Les imatges es poden optimitzar de tres maneres segons GTmetrix:

 • Serviu imatges a escala: redimensionant imatges grans perquè siguin més petites
 • Optimitza les imatges (compressió sense pèrdues): proveu ShortPixel, Imagify o Smush
 • Especifiqueu les dimensions de la imatge: afegint una amplada + alçada en HTML o CSS de la imatge

GTmetrix només mostra errors d’una sola pàgina. És per això que el millor és optimitzar les imatges que apareixen en diverses pàgines (logotip, barra lateral i imatges de peu de pàgina) i, a continuació, treballar-les a través de les pàgines més importants. També és millor començar escalar imatges ja que això requereix retallar / canviar la mida de les imatges i tornar a carregar-les. GTmetrix us indicarà les dimensions correctes per a les imatges sense escala i per a les que disposin No s’especifica l’amplada + l’alçada al codi HTML o CSS.

Creeu un full de trampes de les dimensions de la imatge
Us recomano que creeu un “full de trampes de dimensió d’imatge” per a les dimensions dels vostres control lliscants, imatges de bloc d’amplada completa, imatges destacades, etc. D’aquesta manera, podeu retallar-les + redimensionar-les a les dimensions correctes abans de penjar-les. torni a publicar els errors d’imatge a escala.

12. Optimitzar els complements

Massa plugins o altres plugins de CPU elevats (especialment els que utilitzin scripts externs) poden alentir el vostre lloc, fins i tot des del mòbil. Sóc molt atractiu sobre quins plugins utilitzo i comprovo el meu informe GTmetrix després d’instal·lar un nou complement. Utilitzeu sempre els complements més ràpids, lleugers i fiables.

CleanUp d’actius és ideal per agilitar els complements. Us permet veure quins plugins, scripts i estils es carreguen en determinades pàgines i desactivar-les de manera selectiva en el contingut on no cal carregar-los. Si ja no ho feu, us recomanaria 100% utilitzar Asset CleanUp.

 • Eviteu plugins d’alta CPU: eviteu aquesta llista de complements lents. Els complements lents comuns inclouen plugins de compartició social, carteres, control lliscant, estadístiques, còpies de seguretat i altres.
 • Substituïu els plugins d’alta CPU per connectors més ràpids: es necessitarà alguna investigació, però substituïu qualsevol dels vostres connectors d’alta CPU per plugins més ràpids i més lleugers.
 • Suprimeix els complements que no necessiteu: podeu substituir els plugins per codi (per exemple, inseriu directament codi de seguiment de GA, utilitzeu widgets Facebook en lloc de plugins o creeu una taula de contingut en HTML + CSS? Qualsevol complement que pugueu substituir per codi, feu-ho?.
 • No utilitzeu JetPack per a un parell de mòduls: primer, desactiveu tots els mòduls que actualment no utilitzeu a la configuració de depuració. A continuació, realment necessiteu JetPack si només l’utilitzeu per a un parell de coses? És famós per frenar els llocs. Esteu apostant per trobar un complement no inflat que només faci la mateixa funcionalitat.
 • Cerqueu els vostres complements més lents: utilitzeu la pestanya GTmetrix Cascada o Monitor de consultes (pestanya de consultes per components) per veure els vostres complements més lents. Si un connector mostra diverses vegades al vostre informe PageSpeed ​​+ YSlow, això també pot ser un indicador.

13. Optimitzar scripts externs

Scripts externs hi ha qualsevol cosa que tregui peticions des de llocs web externs.

Els scripts externs més comuns són Google Fonts, Google Analytics, Google Tag Manager, AdSense, Maps, connectors de compartició social, vídeos incrustats, Gravatars i fins i tot Facebook Pixel.

Scripts externs a GTmetrix

Alguns scripts de tercers són fàcils d’optimitzar:

 • Fonts de Google es pot combinar i allotjar localment mitjançant WP Rocket, Autoptimize o fins i tot Cleaner Asset. Sigui mínim amb tipus de lletra + pes!
 • anàlisis de Google es pot optimitzar mitjançant WP Rocket o CAOS Analytics.
 • Vídeos incrustats es pot carregar mandrosos i es pot substituir el iframe per una imatge de previsualització amb WP Rocket, WP YouTube Lyte o llum incrustacions de YouTube.
 • Afegiu la memòria cau del navegador a Facebook Pixel es pot fer mitjançant el complement de WP Rocket.
 • Complements de compartició social Cal actualitzar “com els comptes” (almenys molts). Això només requereix trobar plugins de compartició social lleugers i fer proves.
 • Mòduls JetPack no utilitzats hauria d’estar desactivat (trobeu-los a la configuració de depuració).

Els scripts de tercers no són tan fàcils:

 • Google AdSense es pot carregar de manera asíncrona, carregat de mandrós, o podeu provar el de Cloudflare SG Railgun que ajuda a accelerar el contingut dinàmic. Tanmateix, aquests poden ser difícils d’implementar i AdSense pot matar absolutament puntuacions i càrregues de GTmetrix. Per això, recomano el seu màrqueting per afiliació.
 • Gestor d’etiquetes de Google només s’ha d’utilitzar per a llocs grans i no optimitzats. En cas contrari, sol fer més mal que bé quan es tracta de carregar temps.

14. Preconnexió i preparació prèvia

La preconnexió i la preparació prèvia faciliten els navegadors preveure peticions de tercers (Tipus de Google, Analytics, AdSense, vídeos incrustats i altres llocs web externs).

Mozilla diu:

“Les sol·licituds DNS són molt petites quant a l’amplada de banda, però la latència pot ser bastant alta, sobretot a les xarxes mòbils. Si s’estableix una preparació especulativa dels resultats DNS, es pot reduir la latència en determinats moments, com per exemple quan un usuari fa clic a l’enllaç. En alguns casos, la latència pot reduir-se 1 ”.

Com preparar prèviament les sol·licituds DNS
Suggeriments de recursos pre * de festa té les següents característiques: recepció prèvia DNS, pre-entrega, preconnexió, presa prèvia i precàrrega (aquí es mostren les seves definicions). Aquests són útils si teniu scripts de tercers al vostre lloc (fonts de Google, Analytics, vídeos de YouTube, gravats, etc.). Copieu aquesta llista de dominis externs comuns (o afegeix-hi el teu) i afegeix-los a Rocket Pre * Party o WP.

Prefetch-DNS-Requests

15. Utilitzeu un complement de memòria cau millor

No tots els plugins de memòria cau són iguals.

WP Rocket sol ser classificat amb el número 1 a les enquestes de Facebook i produeix els millors temps de càrrega d’escriptori i mòbil (i puntuacions de GTmetrix). El fet que WP Rocket inclou més funcions que altres plugins de memòria cau. Si utilitzeu un altre complement de caché que no tingués aquestes funcions, haureu d’instal·lar uns 6-7 plugins addicionals, mentre que WP Rocket té totes aquestes funcions integrades.

El resultat?

Menys plugins al lloc, funcions d’optimització de velocitat i millors resultats.

Funcions del coet WP no incloses amb la majoria de complements de memòria cau:

 • Neteja de bases de dades: integrat a WP Rocket o utilitzeu WP-Optimize.
 • Càrrega pereçosa: integrat a WP Rocket o utilitzeu WP YouTube Lyte.
 • Control del batec cardíac: integrat a WP Rocket o utilitzeu Control de batecs cardíacs.
 • Google Analytics local: integrat a WP Rocket o utilitzeu CAOS Analytics.
 • Tipus de Google locals: integrat a WP Rocket o utilitzeu OMGF o SHGF.
 • Previsualitza les sol·licituds DNS: integrat a WP Rocket o utilitzeu els recursos de recursos pre * Party.
 • Memòria cau del navegador de píxels de Facebook: integrat a WP Rocket (no hi ha cap altre complement).
 • CDNs: integrat a WP Rocket (ambdós Cloudflare + múltiples CDNs) o utilitzeu CDN Enabler.

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

16. Netegeu la base de dades

Netejar amb freqüència la base de dades evita que s’influi.

Pots fer servir Optimització del WP o WP Rocket per programar neteges de bases de dades setmanals o quinzenals (però es recomana fer una còpia de seguretat). Normalment, tot el que es configura en la configuració s’ha de suprimir, tret dels comentaris no aprovats. Les taules de la base de dades solen deixar-se els complements que heu suprimit; es crea una revisió de la publicació cada vegada que editeu una publicació, heu de buidar la vostra carpeta de paperera, etc..

Base de dades neta amb optimització del WP

També recomano Perfmatters o Clearfy limitar les revisions de la publicació a 2-3, desactivar els esborranys automàtics i desactivar pingbacks + trackbacks. Anomeno aquestes “optimitzacions diverses” i l’utilitzo Perfmatters de Kinsta que té les següents funcions (també us permet desactivar selectivament plugins + scripts):

funcions de perfmatters

Preguntes freqüents

&# x1f680; Les optimitzacions d’escriptori també milloren els temps de càrrega mòbils?

Sí, gairebé totes les optimitzacions realitzades a l’escriptori també milloraran els temps de càrrega mòbils. Per això, convé arreglar-los primer.

&# x1f680; Quina és la manera més fàcil de millorar la velocitat del mòbil a WordPress?

Utilitzeu un complement d’imatges adaptatives (per exemple, de ShortPixel) per assegurar-vos que les imatges es redimensionen correctament per a dispositius mòbils. Si utilitzeu un subdomini separat per al vostre lloc mòbil, assegureu-vos que les redireccions estiguin configurades correctament i que no tingueu errors de redirecció a GTmetrix.

&# x1f680; Quines optimitzacions d’escriptori es transmeten al mòbil?

L’allotjament, l’actualització de versions PHP i l’optimització d’imatges, tipus de lletra i complements es transmeten al mòbil i tenen un gran impacte tant en la velocitat del mòbil com en l’escriptori. Molt important!

&# x1f680; Què passa amb les recomanacions per a mòbils de Google PageSpeed ​​Insights?

Molt millor prestar atenció a la pestanya Cascada de GTmetrix que Google PageSpeed ​​Insights, ja que això indica exactament quins elements triguen més a carregar i les recomanacions són més específiques. La majoria de la comunitat de WordPress us diu que ni tan sols heu de prestar atenció a Google PageSpeed ​​Insights i a centrar-vos en GTmetrix.

&# x1f680; Quina és la manera més exacta de provar els temps de càrrega mòbils?

Prefereixo l’eina de prova mòbil de GTmetrix que podeu utilitzar donant-vos d’alta per un compte GTmetrix gratuït i, a continuació, proveu el vostre lloc a Android.

Necessiteu ajuda amb la vostra velocitat per a mòbils de WordPress?

Envieu-me el vostre informe GTmetrix als comentaris i estaré encantat de donar alguns apunts. O bé, si voleu contractar el meu equip i jo per fer més ràpid el vostre lloc de WordPress (tant mòbil com a escriptori), també oferim un servei d’optimització de velocitat de WordPress amb abans i després dels informes de GTmetrix.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map