BlueHost hosting hosting (2017): značajke, vrijeme rada, brzina, cijene i još mnogo toga

04.06.2020
USLUGE POSLUŽITELJA 'BlueHost hosting hosting (2017): značajke, vrijeme rada, brzina, cijene i još mnogo toga
0 6 мин.

Bluehost osnovali su Matt Heaton i Danny Ashworth 2003. godine. Sada Bluehost napaja više od 2 milijuna web stranica širom svijeta i jedno je od najpopularnijih,jeftina, zajednička hosting tvrtka. U ovom članku rado dijelim Pregled hostinga BlueHost (2017), I je značajke, produženje rada, ubrzati, podrška i cijena.


Kako tvrdi Bluehost br.1 hosting tvrtka. Stoga smo njihovu uslugu koristili 1 godinu i davali Bluehost hosting pregled u skladu s njihovom kvalitetom, podrškom i drugim korisnim značajkama. Suočio sam se s nekim manjim problemima, ali nadam se da će to uskoro riješiti. (Održavanje više od 2 milijuna web stranica nije jednostavno). Evo ih Pregled hostinga Bluehost:

slika bluehost

Ako ste novi na hostingu ili ne znate koji je domaćin bolji za moju web stranicu, onda im to predstavlja veliki problem. Budući da brzina učitavanja stranica ima ogroman utjecaj na red za tražilice. Ako imate dobro optimizirano web mjesto, dobro ćete se rangirati, a hosting je glavna stvar koju nikako ne možete zanijekati. Stoga morate odabrati najbolji hosting za svoju WordPress stranicu. Također možete provjeriti Najbolji 5 WordPress hosting„, koji su posebno optimiziran za WordPress.

Pregled hostinga BlueHost

Pregled planova hostinga Bluehost:

Bluehost trenutno pruža 6 vrsta hostinga: Shared, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS i Dedicated. 

Dijeljeni hosting:

Oni nude 3 opcije zajedničkog hostinga za odabir. Imajte na umu da su oglašene cijene u nastavku niska uvodna stopa za razdoblje od 3 godine. Ako odaberete 1 godinu, cijena će se povećati.

 • Osnovni plan: Za $ 2,95 mjesečno možete ugostiti maksimalno 1 web stranicu, 50 GB pohrana, nesmjerena propusnost, 5 park-domena, 25 poddomena, 5 računa e-pošte (100 MB po računu).
 • Plus plan: Za $ 4,45 mjesečno možete ugostiti neograničeno web mjesta i pohranu, propusnost, domene parka, račun e-pošte bez ikakvog računa. Uz ovaj paket dobivate na vrijednosti $ od 200 marketinške ponude za AdWords & Bing Oglasi.
 • Glavni plan: Za $ 6,95 mjesečno možete ugostiti neograničene web stranice i iste značajke kao Plus plan. Ali Prime Plan vam daje više snage i neke dodatne značajke kao što su: automatsko sigurnosno kopiranje, stručnjaci za neželjenu poštu, privatnost domena itd.

Bluehost je podijelio cijene hostinga

PROS (+) upotrebe BlueHost-a

Svi pregledi web hostinga temelje se na istraživanju. Tako i mi. Pronašli smo nekoliko sjajnih stvari Bluehosta i istakli se u PROS kategoriji. 

Evo detalja:

# 1 Snažan Uptime 99,94% (iznad prosjeka 99,90%)

Kada je riječ o produženju stranica, tada je Bluehost zauzeo 1. mjesto. Najnovije vijesti Bluehosta dolaze u prosjeku (99,94%) tijekom prethodnih dvanaest mjeseci.

No vlasnici web mjesta ponekad su se suočili s problemom prekida rada web stranice, Bluehost je tvrdio da su imali različite DDos napade prema svojim poslužiteljima. Iako je dobro i oni imaju prosjek koji je negdje 99,90%.

Pogledajte prosječne rezultate rada za 2017. godinu:

 • Siječanj produženje: 99,99% 
 • Veljača: 99,68%
 • Ožujsko produženje: 99,91%
 • Travanj: 99,95%
 • Može produžiti: 99,96%
 • U lipnju produženje: 100%
 • Nastavak srpnja: 99,95%
 • Nastavak kolovoza: 99,95%

# 2 Dobre opcije sigurnosti

Bluehost pruža dobre sigurnosne mogućnosti. Osim toga, po potrebi možete nadograditi razinu zaštite.

Na primjer, sprječavanje neželjene pošte možete koristiti pomoću alata kao što su SpamAssassin, stručnjaci za neželjenu poštu i čekić za neželjenu poštu. Podržavaju CloudFlare, koji pomaže u sprečavanju mučnih DDoS napada koji mogu spustiti web mjesto s ogromnom količinom prometa iz različitih izvora. Pogledajte kako dodati CloudFlare na svoju web lokaciju.

Možete dodati i više sigurnosnih opcija za svoje web mjesto kao što su: zaštita vrućim vezama, blokada web stranica itd.

# 3 Službeni WordPress.org preporučuje

Ako odete na službenu stranicu WordPress.org, a pod kategorijom hostinga možete vidjeti Bluehost koji je naveden na prvoj poziciji. Na toj su stranici naveli 3 pružatelja usluga hostinga, uključujući SiteGround, Dreamhost, FlyWheel i Bluehost.

wordpress preporučuje hosting

# 4 Mnoge značajke i aplikacije

Bluehost dolazi s mnoštvom funkcija i aplikacija. Možete se integrirati u Google Apps, SEO Gears, Bing oglase itd. Također možete dodati CloudFlare CDN kako biste spriječili DDoS napad i povećali brzinu stranice.

Pogledajte, najboljih 5 pružatelja CDN-a kako bi vaša web stranica bila brža.

CONS (-) upotrebe BlueHost-a

Brza brzina učitavanja stranice

Najveći problem Bluehosta je taj što njihova brzina učitavanja stranice usporava. Njihovi su grozni 1,275ms vremena učitavanja ušla su ispod prosjeka 850ms. 

Znači li brzina sporog učitavanja stranice?

Da, važno je. Jer svaka se sekunda broji na mreži. Google je doživio pad prometa od 20% prije godina i to s samo pola sekunde kašnjenja. I 74% – ili gotovo 3/4 vašeg prometa – odskočit će ako se stranice ne učitaju u roku od 5 sekundi.

2017. prosječna vremena učitavanja:

 • Siječanjska brzina: 1,039ms
 • Veljača brzina: 1,306ms
 • Ožujska brzina: 1,170ms
 • Travanjska brzina: 1,357ms
 • Svibanj brzina: 1,235ms
 • Junska brzina: 1,155ms
 • Srpnja brzina: 1,140ms
 • Kolovozna brzina: 1,863ms

# 2 Migracija web mjesta je skupa

Većina ponuda pružatelja usluga hostinga besplatno migracija na mjestu gdje Bluehost naplaćuje 149,99 USD. I oni neće prenijeti više od 5 web lokacija i 20 računa e-pošte.

migracija web mjesta bluehost

# 3 Korisnička podrška nije brza kao što se očekivalo 

Korisnička podrška Bluehosta dobra je, ali ne tako brzo kako se očekuje. Uzima se 50 minuta da biste dobili odgovor od ulaznice za podršku, a internetskom chatu potrebno je 2-5 minuta da biste dobili agenta. Iako je to razumljivo jer održavaju preko 2 milijuna web stranica. 

# 4 QuickStart trening nije besplatan

Većina web hosting tvrtka pruža besplatno Brzi početak Vodič jer oni mogu biti njihov dugogodišnji kupac. Ali Bluehost uzima $ 79,99 za 45 minutni trening.

# 5 Nije baš jeftino

Pa, cijena je još jedno veliko lice mnogih kupaca. Kako je početna cijena zajedničkog hostinga $ 2,95 samo, ako kupite ukupno trogodišnju pretplatu. Ako kupujete samo 1 godinu, cijena će se povećati na $ 5,95. Dakle, bolje je ako kupite ukupno trogodišnji plan i jeftinije.

Druga je stvar što ne možete kupiti samo hosting 1 ili 3 mjesec.

bluehost dijeli plan hostinga

Sažetak

Dakle, pitanje je “Da li BlueHost uslugu vrijedi kupiti”?

Odg: Sve ovisi o tebi. Kao što sam ovdje pregledao “BlueHost hosting pregled”, pa se svi podaci prikupljaju mnogim testovima i dobivaju se mnoge recenzije. Neki kažu da je “BlueHost usluga vrlo loša”, a neki kažu “Zadovoljna sam njihovom uslugom”. Dakle, ako želite dobiti bluehost usluge, morate potrošiti više novca ili koristiti SiteGroundOva hosting tvrtka dolazi s nekim dobrim izvještajima i nekim lošim. 

Preporučujem li ga?

Odg: NE. Moraju ih popraviti poput brzine učitavanja i drugih manjih problema. Dakle, ako ste strogo proračuna, poslužite se jednim od mojih najdražih domaćina- SiteGround. Vi 100% volite njihovu uslugu, podršku i cijene također jeftino. ��

[wp-review id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector