Ihanteelliset WP-nopeimmat välimuistiasetukset Cloudflare + StackPath CDN -asennusohjeiden kanssa (päivitetty 2020 viimeisimmällä versiolla 1.5.6)

WP-nopein välimuisti on yleensä luokiteltu # 1 ilmaiseksi välimuistin laajennukseksi Facebook-kyselyt.


Pystyin saamaan 0,5 sekunnin latausajat Pingdomiin määrittäessään WP-nopeimman välimuistin asetukset. Niiden asennus on helppoa ja heillä on vaihtoehtoja sekä Cloudflare- että StackPath-CDN: lle, mikä voi edelleen parantaa arvosanoja / latausaikoja (käytän molempia, koska enemmän datakeskuksia = nopeampi verkkosivusto). Suosittelen ylläpitämistä varten SiteGround kuka on käyttänyt Yoast ja mitoitettu # 1 in Yli 20 Facebook-kyselyä. Mutta jos etsit jotain nopeampaa kuin jaettu hosting, Cloudways DO on missä se on.

Näytän sinulle kuinka määrittää WP-nopeimman välimuistin asetukset, StackPathin CDN ja mitä päivitys WP-nopeimpaan välimuistiin teki minulle. Minulla on myös ohjeet CloudFlare.

Jätä kommentti, jos sinulla on kysymyksiä tai nähdä heidän tukifooruminsa. Mutta WP: n nopeimman välimuistin tuesta on paljon valituksia vain siitä, että saat sinulle pään. Muista testata sivustosi uudelleen Pingdomissa tai GTmetrixissä, kun olet valmis – ja kommentoida uutta latausaikaasi!

1. Välimuistin laajennuksen vertailu

WP-nopein välimuisti on yleensä # 2 tai 3 välimuistin laajennus Facebook-kyselyissä, jäljessä WP-raketin takana, joka on melkein aina # 1.

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

Välimuistin laajennustesti – Vedin samaa sivua Pingdomin kautta, jonka sisältö oli minimaalista, jotta tulokset olisivat tarkkoja. Asennan jokaisella parhaat asetukset ja Cloudflare / StackPath.

WP-raketti (.406)
Pingdom-sivun nopeustesti

WP-nopein välimuisti (.527)
WP: n nopein välimuistin latausaika

W3-välimuisti (.619)
W3 välimuistin latausajat yhteensä

WP-raketti vs. WP-nopein välimuisti – WP Rocketilla on melko vähän lisäominaisuuksia, joita ei sisälly WP: n nopeimpaan välimuistiin (tietokannan puhdistus, laiska lataus, sykeohjaus, Google Fonts + Analyticsin ylläpito paikallisesti, DNS-pyyntöjen ennakkohaku). Vaikka WP Rocketilla on nämä kaikki sisäänrakennetut, joudut asentamaan noin 6-7 ylimääräistä laajennusta saadaksesi nämä nopeusoptimoinnit WP: n nopeimmalla välimuistilla. WP Rocketilla saat enemmän nopeusoptimointeja, mutta vähemmän sivustollasi toimivia laajennuksia. Kirjoitin WP Rocket -asetusoppaan, joka näyttää myös kuinka saada 10% alennuksesta hinnasta.

StackPath vs. Cloudflare – StackPath on 10 dollaria kuukaudessa CloudFlare on ilmainen. Molemmat ovat CDN-levyjä, jotka peilaavat sivustosi useissa tietokeskuksissa ympäri maailmaa (vähentävät etäisyyttä palvelimen ja vierailijan välillä) ja ovat suositeltava WordPress-optimointioppaassa. Pilvipalossa on Yli 200 datakeskusta, StackPathilla on 31 tietokeskusta, jotka ovat keskittyneet voimakkaasti Yhdysvaltoihin (enemmän tietokeskuksia = nopeampi verkkosivusto, siksi suosittelen molempien käyttöä). StackPathissa on tukitiimi, joka paransi GTmetrix YSlow -pistemääräni 8% – heidän tuki on suuri.

StackPath-Data-keskusten

Cloudflare-tietokeskukset

Miksi käyttää StackPathia??

 • StackPathin 31 tietokeskusta käyttävät nopeampia SSD-palvelimia + 10 Gt-yhteyksiä
 • StackPath ei veloita HTTPS-liikennettä, Cloudflare veloittaa käyttökohtaisen maksun
 • StackPathin tiimi auttoi minua määrittämään CDN-tunnukseni ja paransi GTmetrix YSlow -pistemääräni 8%, laittamalla kirsikan kakun päälle, jotta GTmetrix-raporttini olisi lähes täydellinen
 • StackPathissa on kojetauluja, jotka tarjoavat paljon tietoa välimuistissa olevista tiedostoista
 • StackPath antaa sinun suojata tiliäsi kaksivaiheisella todennusprosessilla. sinä pystyt sallitaan IP-osoitteiden luettelo ihmisistä, joilla on lupa käyttää tiliäsi

2. WP-nopeimman välimuistin asetukset

Jos aiot käyttää StackPathia, Katso minun StackPath-osio jolla on omat WP-nopeimman välimuistin asetukset (poistaisit kirjautuneiden käyttäjien, mobiililaitteiden ja selainten välimuistiasetukset käytöstä), jotka näkyvät StackPathin WP-nopeimman välimuistin opetusohjelma.

Jos suunnittelet Cloudflaren käyttöä, Käytä alla olevia asetuksia, mutta poista Auto Minify ja Rakettikuormaaja Cloudflare-asetusten “nopeus” -välilehdessä (railgun pitäisi olla käytössä). Tätä WP: n nopeimman välimuistin laajennuskehittäjä suosittelee Pilvipallo-opas. Minun Pilvipallo-osa näyttää kuinka rekisteröidä Cloudflare-palveluun, muuttaa nimipalvelimia hosting-cPanelissa, asettaa sivusääntöjä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi ja puhdistaa välimuisti, kun olet valmis.

Jos aiot käyttää kumpaakaan, käytä alla olevia asetuksia. Ainoa muutettava asia on Esikatsele välilehti (sivua minuutissa). Jos olet jaettu hosting käyttää 4-6, VPS pitäisi käyttää 10-12.

WP-Nopein-Cache-asetukset

WP-nopeimman välimuistin asetusten erittely:

 • Välimuistijärjestelmä – ota käyttöön
 • Widget-välimuistijärjestelmä – välimuistiin widgetit (premium-ominaisuus)
 • preload – luo koko sivuston välimuisti automaattisesti (jaetun isäntän tulisi käyttää 4-6, VPS On 10-12. Luo välimuistiviiveen ensimmäiselle sivua katselevalle käyttäjälle. Lue lisää)
 • Sisäänkirjautuneet käyttäjät – älä näytä välimuistiin tallennettua versiota kirjautuneille käyttäjille (jos kyse on vain verkkosivustosi käyttämisestä, jätä tämä valittuna. Mutta jos useita käyttäjiä voidaan kirjautua sisään, jokaisella käyttäjällä tulisi olla oma välimuistiversio, joten sitä ei olisi valittu)
 • mobile – älä näytä työpöydän välimuistiversiota mobiililaitteille
 • Mobiili teema Välimuistit mobiili teema (premium-ominaisuus)
 • Uusi viesti – tyhjennä välimuistitiedostot, kun viesti tai sivu julkaistaan
 • Päivitä viesti – tyhjennä välimuistitiedostot, kun viesti tai sivu päivitetään (Lue lisää)
 • Pienennä HTML – pienennä sivun kokoa (ensisijaisen tärkeä Pingdom-kohde. Lue lisää)
 • Pienennä HTML Plus – tehokkaampi pienennä html (premium-ominaisuus)
 • Pienennä CSS – pienennä css-tiedostojen kokoa (ensisijaisen tärkeä Pingdom-kohde. Lue lisää)
 • Pienennä CSS Plus – tehokkaampi minify CSS (premium-ominaisuus)
 • Yhdistä CSS – vähentää HTTP-pyyntöjä yhdistetyillä css-tiedostoilla (yhdistää JavaScript- ja CSS-tiedostot välillä. Tämä vähentää JavaScriptin ja CSS-tiedostojen määrää sivulla, mikä vähentää HTTP-pyyntöjen määrää, jotka tarvitaan sivun esittämiseen. Myös prioriteettikohta Pingdomissa. Lue lisää)
 • Pienennä JS Pienennä JS-tiedostojen kokoa (premium-ominaisuus)
 • Yhdistä JS – vähentää HTTP-pyyntöjä yhdistämällä JS-tiedostoja
 • Yhdistä JS Plus – pienennä yhdistettyjä JS-tiedostoja (premium-ominaisuus)
 • gzip – Pienennä palvelimelta lähetettyjen tiedostojen kokoa (vähentää siirtoaikaa palvelimen ja selaimen välillä ja on ensisijaisen tärkeä Pingdom-kohde. Lue lisää)
 • Selaimen välimuisti – vähentää toistuvien kävijöiden latausaikaa (Lue lisää)
 • Renderin estäminen JS – poista renderointia estävä JavaScript (premium-ominaisuus)
 • Google-fontit – lataa Google Fonts asynkronisesti (premium-ominaisuus) mutta tämä voidaan tehdä myös ilmaiseksi WP Poista plugin käytöstä jota suosittelen
 • Laiska kuorma – premium-ominaisuus, johon voit käyttää A3 Lazy Load -sovellusta Lue lisää)

Lähes jokainen WP: n nopeimman välimuistin esine löytyy GTmetrix / Pingdomista:

GTmetrix-With-WP-Nopein-Cache-CloudFlare-StackPath

Poista välimuisti – tyhjennä välimuisti WP-nopeimman välimuistin asetusten määrittämisen jälkeen:

Delete-Cache-WP-Nopein-välimuisti

Välimuistin aikakatkaisu – Jos sitä ei ole määritetty oletusasetukseksi, lisää uusi sääntö välimuistilla etusivullesi kerran päivässä.

WP-Nopein-Cache-Cache-aikakatkaisu-asetukset

Kuvan optimointi – Ensiluokkainen ominaisuus, joka kompressoi kuvia häviöttömästi (esine GTmetrixissä). Tämä voidaan tehdä myös Imagify tai Kraken kytkeä. En käyttäisi muita liitännäisiä, koska ne saattavat rikkoa sivustosi tai sisältää virheitä – olen tehnyt tonnia tutkimuksia tästä.

WP-Nopein-Cache-kuva-optimointi

Kuvien häviämättä pakkaaminen korjaa ”optimoi kuvat” -kohdan GTmetrixissä:

optimoida-kuvia-gtmetrix

palkkio – katso ero, jonka alla näkyy 2 GTmetrix-raporttia (se on sen arvoista). Jos päätät päivittää 49,99 dollarilla, he lähettävät sinulle latauslinkin sähköpostitse, jonka lähetät lataa manuaalisesti plugins-valikossa. Pidä sekä ilmainen että premium-versio aktivoituna.

WP-nopein välimuistipalkki

palkkio
WP-nopein välimuistipalkkiEi Premium

sulkea – sulje sivut välimuistilta (esim. E-kaupan kassasivut).

WP-Nopein-Cache-lueta-asetukset

CDN – CDN (sisällönjakeluverkko) nopeuttaa sivustosi nopeutta isännöimällä sitä useille palvelimille ympäri maata ja maailmaa, kuten 1 alkuperäpalvelimeen verrattuna (se vähentää maantieteellistä etäisyyttä, joka tarvitaan sisällön saavuttamiseen kävijöihin). Katso StackPath-osio.

Tietokanta (DB) – Tietokannan puhdistaminen poistaa turhaa roskaa ja nopeuttaa sen lataamista. Voit käyttää ilmaiseksi WP-Optimoi laajennus Tätä varten tämän ominaisuuden päivitys ei ole tarpeen.

WP-Optimoi puhdas tietokanta

WP-optimointi-tietokanta-uudelleenjärjestäminen

3. StackPath CDN (10 dollaria / kuukausi ilmaisella 30 päivän kokeiluversiolla)

StackPath heijastaa sivustosi 31 tietokeskuksessa vähentäen palvelimen ja vierailijoiden välistä maantieteellistä etäisyyttä. Tämä voi vähentää latausaikoja monilla sekunnilla etenkin kävijöille, jotka ovat olleet kaukana 1 lähtöpalvelimesta. StackPath auttoi minua myös määrittämään CDN-levyni ja pystyi parantamaan GTmetrix YSlow -pistemääräni 8% (katso raportti). Heillä on 30 päivän kokeilu ja oma opetusohjelma StackPathin CDN: n määrittäminen WP-nopeimmalla välimuistilla.

Tämä on suositellaan WordPress-optimointioppaassa:

CDN-WordPress-suositus

Vaihe 1: Tilaa StackPath.

Vaihe 2: Määritä WP-nopein välimuisti näillä asetuksilla StackPathia käytettäessä:

WP-nopeimman välimuistin MaxCDN-asetukset

Vaihe 3: Napsauta StackPath-hallintapaneelissa CDN-välilehteä ja sitten luo StackPath CDN -sivusto:

StackPath-CDN-välilehti

StackPath-CDN-Domain

StackPath-palvelimen IP-osoite

StackPath-CDN-url-WP-Nopein-välimuisti

Vaihe 4: Napsauta “StackPath” WP: n nopeimman välimuistin CDN-alueella.

WP-Nopein-Cache-StackPath-CDN

Vaihe 5: Liitä CDN-URL-osoite WP-nopeimpaan välimuistiin ja käytä verkkosivustoasi lähtö-URL-osoitteena:

WP-Nopein-Cache-CDN-asetukset

Vaihe 6: Napsauta Seuraava, jätä kaikki tiedostotyypit valituksi ja napsauta sitten Seuraava, kunnes se on valmis:

WP-nopeimman välimuistin MaxCDN-tiedostotyypit

Seuraava…

WP-nopeimman välimuistin MaxCDN-määrityslähteet

Viedä loppuun…

WP-nopeimman välimuistin MaxCDN-vahvistus

Tehty.

WP-Nopein-Cache-StackPath-CDN-vahvistus

Vaihe 7: Siirry StackPathissa CDN → Välimuistin asetukset ja napsauta sitten ”Poista kaikki”

StackPath-Purge-välimuisti

Vaihe 8: Suorita sivustosi läpi GTmetrix ja katso YSlow-välilehteä varmistaaksesi, että se toimii …

CDN GTmetrix YSlow

Ok, nyt olet valmis.

4. Pilvipallo

SiteGround ja useimmilla muilla isännillä on mahdollisuus aktivoi Cloudflare cPanelissa. Jos isäntälläsi ei ole näitä vaihtoehtoja, voit määrittää Cloudflare-asetukset WP-nopeimmalla välimuistilla (katso alla).

CloudFlare-aktivointi

Vaihe 1: Ilmottautua CloudFlare ja sinua kehotetaan lisäämään verkkosivustosi ja aloittamaan tarkistus.

CloudFlare-alkavat-skannaus

CloudFlare-DNS-Records

CloudFlare-CDN-suunnitelmat

Tulet lopulta tälle kojelaudalle, jossa Cloudflare antaa sinulle 2 nimipalvelimet ja anna linkki Globaali API-avain.

CloudFlare-Dashboard-WP-Nopein-välimuisti

Vaihe 2: Suorita Google-haku haulle ”kuinka muuttaa nimipalvelimia SiteGround-sivustossa” (etsi vain isäntä) ja noudata sitten heidän ohjeita. Kopioit Cloudflaren tarjoamat 2 nimipalvelinta ja liittät ne mukautettuihin nimipalvelimiin -vaihtoehdossa hosting-palvelimesi cPanelissa.

SiteGround-DNS-Records

Vaihe 3. Tartu globaaliin API-avaimeesi Cloudflaren linkistä tai omassa Pilvipallo-profiili.

loudflare-Global-API-avain

Palaa takaisin WP Nopein välimuisti ja napsauta Cloudflare-välilehteä. Kirjoita sama sähköpostiosoite, jota käytetään Cloudflare-tililläsi, samoin kuin Global API-avain.

WP-Nopein-Cache-CloudFlare-välilehti

WP-Nopein-Cache-CloudFlare-API-avain

Jatka napsauttamalla seuraavaa WP-nopeimmassa välimuistissa. Ne sammuttavat automaattisesti pienennysasetukset WP: n nopeimmassa välimuistissa (koska Cloudflare tekee tämän nyt). Ne myös sammuvat Rakettikuormaaja parempaa yhteensopivuutta (verkkosivustosi ei hajoa) ja aseta selaimen välimuistin vanheneminen 24 vuorokauteen.

WP-Nopein-Cache-CloudFlare-Poista-Auto-Pienennä

WP-Nopein-Cache-Poista-Rocket-Loader

WP-Nopein-Cache-CloudFlare-selain-välimuisti-vanheneminen

WP-Nopein-Cache-CloudFlare-Message

WP-Nopein-Cache-CloudFlare-integrointi

Näyttää hyvältä!

WP-Nopein-Cache-CloudFlare-vahvistus

Vaihe 4: Mene Cloudflaren nopeusasetukset ja varmista, että Auto Minify ja Rakettikuormaaja on kytketty pois päältä, mutta SG Railgun on päällä. Tätä WP: n nopeimman välimuistin kehittäjä on suosittelee.

CloudFlare-Speed-välilehti

Vaihe 5: Pilvipallo sanoo ”Suosittelemme luomaan Sivusääntö sulkea pois verkkosivustosi järjestelmänvalvojan osa Cloudflaren suorituskykyominaisuuksista. Ominaisuudet, kuten Rocket Loader ja Auto Minification, voivat vahingossa rikkoa järjestelmänvalvojan osion taustatoimintoja. “

Lisää nämä 2 sivusääntöä omaan sivusääntöasetukset.

WP-Admin-sivu-sääntö

Cache-Everything-CloudFlare-sivu-sääntö

Vaihe 6. Lopuksi, mene omaan Cloudflare-välimuistin asetukset ja puhdista yksittäiset tiedostot.

Puhdista yksittäiset tiedostot pilvipallo

Valmista!

WP-Nopein-Cache-CloudFlare-vahvistus

5. Poista välimuisti ja tee testi uudelleen Pingdomissa

Siirry WP-nopeimman välimuistin asetuksissa ”Poista välimuisti” -välilehdelle ja ”Poista välimuisti ja Minifed CSS / JS”. Suorita nyt verkkosivustosi Pingdomin kautta nähdäksesi päivitetyt tulokset ja latausajan.

WP: n nopein välimuistin pingotustesti

Ihannetapauksessa seuraavat Page Speed ​​-kohteet ovat vihreitä:

 • Pienennä CSS
 • Pienennä HTML
 • Pienennä JavaScriptiä
 • Vipuvaikutteinen selaimen välimuisti
 • Määritä välimuistin vahvistin
 • Ota gzip-pakkaus käyttöön
 • Lykätä JavaScriptin jäsentämistä

Ihannetapauksessa seuraavat YSlow-tuotteet ovat myös vihreitä:

 • Pienennä evästeen kokoa
 • Lisää vanhentavat otsikot
 • Vähennä DNS-hakuja
 • Käytä evästeettömiä verkkotunnuksia
 • Tee vähemmän HTTP-pyyntöjä
 • Pienennä JavaScript ja CSS
 • Määritä kokonaisuustunnisteet (ETags)
 • Pakkaa komponentit gzipillä
 • Poista päällekkäiset JavaScript ja CSS
 • Käytä sisällönjakeluverkkoa (CDN)

Muista, että Cloudflaren leviäminen voi kestää jopa 24 tuntia, joten tarkista sitten sitten.

6. WP-nopeimman välimuistin UKK

Tässä on UKK-sivu jos sinulla on vielä kysymyksiä.

WP-Nopein-Cache-FAQ

SiteGround (# 1 isäntä Facebook-kyselyissä)

SiteGround On käyttänyt Yoast, minä ja suositteli WordPress. He ovat ykkönen melkein jokaisessa Facebook-kysely ja antaa useimmille ihmisille merkittäviä latausajan parannukset varsinkin jos he käyttivät keskinkertaisia ​​isäntiä: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast vs. Twitter-Me-vain-virta-to-Siteground

Käytän heidän puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma joka tulee 4x enemmän palvelinresurssit kuin jaettua majoitusta. Napsauttamalla sivujani nähdäksesi kuinka nopeasti ne latautuvat, tarkista GTmetrix-raporttini tai nähdä ihmisiä, jotka Siirretyt ja lähetetty uudet latausajat. He myös tekevät vapaa siirtolaisuus.

DigitalOcean pilviteillä ja Kinsta ovat myös hyviä ja alkavat 10 dollaria kuukaudessa ja 30 dollaria kuukaudessa. Cloudways on tarkoitettu enemmän kehittäjille, jotka eivät tarvitse cPanelia, sähköpostimajoitusta tai SiteGround-palvelun tarjoamaa tukea. Kinsta on pohjimmiltaan mitä WP-moottori oli tapana olla (tyyris, mutta mahtava). Koko blogini on periaatteessa omistettu auttamaan ihmisiä saamaan verkkosivustonsa latautumaan nopeammin. En kieltäydy suosittelemasta 2 dollaria / kk isännöintiä, koska se on useimpien ihmisten suurin pahoitteli verkkosivustoa ylläpitäessään.

Kuinka tarkistaa, onko isännöinti hidas
Suorita sivustosi läpi Google PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi. Google suosittelee sen pitäisi olla <200ms. Yli 1 sekunnin mittainen ei ole hyvä. Voit myös tarkistaa TTFB (aika ensimmäiseen tavuun) GTmetrixin Ajoitukset-välilehdessä tai bytecheck.com.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi leikata latausajat puoliksi:

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround WordPress-hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up sisältää ilmaisen siirron, vaiheittaisen asentamisen, edistyneen välimuistin ja mahdollisuuden isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek tarjoaa ensisijaisen tuen. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän heidän ominaisuussivu:

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Käytän SiteGroundia, koska:

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin minun tytäryhtiö linkki Lahjoita sinulle hyvän kustannuksen ilman mitään kustannuksia. Joka vuosi minä lahjoittaa 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin uskon, että he ovat tähtitietoisia WordPress-isäntä ja sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimusta Facebook-ryhmissä + Viserrys ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

36+ WordPress Speed ​​Optimization -vinkkejä

Katso videoani – Se on 42 minuutin video, mutta peitän melkein kaiken (videoleikkeen aikaleimat) ja sinun pitäisi oppia paljon hienoja tietoja WordPress-sivuston nopeudesta:

Seuraa minun WordPressin nopeuden optimointiopas joka näyttää sinulle kuinka:

 • Diagnoosi hitaat laajennukset GTmetrix-sovelluksella
 • Lisää AMP (nopeutetut mobiilisivut) käyttämällä AMP-laajennus
 • Käyttää AWStats löytää korkean suorittimen syitä (indeksoijat, kuvat jne.)
 • Suosituksia kevyille liukusäätimille / gallerialle / sosiaalisen jakamisen laajennuksille
 • Käyttää Täydellinen Analytics Optimization Suite (CAOS) isännöidä Google Analyticsia paikallisesti
 • Kuvan optimointi (näytä skaalatut kuvat, määritä mitat, häviötön pakkaus)
 • Käyttää WP Poista käytöstä tarpeettomien asetusten poistaminen käytöstä WordPress-ytimessä, kun sykeohjaus kytketään päälle, Google-kirjasinten lataaminen asynkronisesti, muut nopeusoptimoinnit

Ja paljon muita. Lue kommentit ja näet esimerkiksi “Sivun nopeuspiste gtmetrixissä nousi 69: stä 93: een” ja “tämä saattaa olla yksi hyödyllisimmistä viesteistä, joita olen koskaan lukenut.”

Hanki ohjeita WordPress Speed ​​Optimizerista

Tarvitsetko edelleen apua GTmetrix / Pingdom -raportissasi? Olen työskennellyt Pronayan kanssa 7 vuotta (hän ​​auttoi minua saamaan <1s latausaika Pingdomissa). Voit palkata hänet luomalla profiilin freelancer.com ja käyttäjänimen etsiminen bdkamol. Tässä on hänen täynnä WordPress-nopeussalkku. Hänen hinta on 40 dollaria / tunti Bangladeshista (joten aika muuttuu) ja voit lähettää hänelle sähköpostia osoitteessa [email protected]. Hänellä on myös täydellinen 5 tähden arvostelu profiilissaan. Vain vakavat tiedustelut, ja älä odota 100%: n pisteet, jos käytät hidasta isännöintiä, paisutettua teemaa ja tonnia raskaita laajennuksia. Seuraa ensin koko WordPress-pikaoppaani.

Pronaya-Kumar-S-arvioita

Arvostelut hänen profiilissa:

BDkamol-WordPress-Speed-arvioita

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X1f680; Onko WP Nopein välimuisti Premium-arvoinen?

Jos aiot käyttää rahaa premium-välimuistin laajennukseen, useimmat ihmiset käyttävät WP Rockettia, koska siinä on enemmän ominaisuuksia kuin WP Fastest Cache Premium ja se tuottaa yleensä parempia tuloksia.

&# X1f680; Mitä CDN: tä minun tulisi käyttää WP-nopeimman välimuistin kanssa?

Cloudflaren ilmainen CDN riittää useimpiin sivustoihin, mutta enemmän CDN: iä = enemmän datakeskuksia ja sisällön nopeampi toimittaminen. Voit myös harkita StackPath tai KeyCDN.

&# X1f680; Kuinka tyhjennän välimuistin, kun olen määrittänyt asetukset?

Siirry yläosassa olevaan WordPress-valikkoon kohtaan WPFC ja Poista välimuisti ja vähäinen CSS.

&# X1f680; Mitä muita nopeuslaajennuksia tarvitsen WP: n nopeimman välimuistin lisäksi?

WP: n nopeimmassa välimuistissa ei ole kuvan optimoinnin, tietokannan puhdistamisen, laiskojen lataamisen, sykeohjauksen, ennakkohaun + ennakkoyhteyden ja Google Fonts + Analyticsin optimointia. Suosittelen Perfmatters, OMGF ja Advanced DB Cleaner.

&# X1f680; Pitäisikö minun lisätä AMP?

En käytä nopeutettuja mobiilisivuja (AMP) tällä WordPress-sivustolla. Lue Kinsan artikkeli siitä, kuinka heidän tuloksensa laskivat 50% AMP: n vuoksi, etkä ehkä halua kumpaakaan.

Jos verkkosivustosi latautuu nopeammin, jätä uuden sivun latausaika kommentteihin! Tai jos sinulla on kysyttävää, autan mielelläni myös tässä. Kuten voitte nähdä, olen WordPressin nopeuden suhteen melko iso nörtti, joten jos noudatat näitä suosituksia, ei ole mitään syytä, että verkkosivustosi ei saisi latautua alle 3-sekunnissa. Ja jos pidit tästä opetusohjelmasta hyödyllistä, jaa :)

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map