20 λόγοι για τον ιστότοπό σας στο WordPress δεν έχει υψηλή κατάταξη στο Google

Είναι η # 1 ερώτηση που έχω…


Γιατί δεν είναι η κατάταξη του ιστότοπού μου στο WordPress υψηλότερη στο Google?

Είτε δεν βρίσκεστε πουθενά στο χάρτη, έχετε ποινή Google ή αναρωτιέστε γιατί οι ανταγωνιστές σας ξεπερνούν, αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι συμβαίνει. Αυτοί είναι οι 20 πιο συνηθισμένοι λόγοι με βάση τα τελευταία 5 χρόνια που έκανα συμβουλευτικές υπηρεσίες SEO και γράφοντας αυτά τα σεμινάρια.

Μεταβείτε στη λίστα και φροντίστε να αφήσετε ένα σχόλιο εάν εντοπίσατε το πρόβλημα ή χρειάζεστε βοήθεια. Είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω όποιον αφιερώνει χρόνο για να διαβάσει τα μαθήματά μου. Εδώ είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους ο ιστότοπός σας στο WordPress δεν έχει υψηλή κατάταξη στο Google και ακριβώς τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε.

Contents

1. Έλλειψη περιεκτικού περιεχομένου

Η αύξηση των άρθρων σε 3.000+ λέξεις είναι ο # 1 λόγος για τον οποίο το ιστολόγιό μου αυξήθηκε σε 3.000 επισκέπτες / ημέρα. Κάντε Google τη λέξη-κλειδί σας, αναλύστε τα κορυφαία αποτελέσματα και συμπεριλάβετε κάθε σημαντικό θέμα που μπορείτε να βρείτε. Χρήση Απάντηση στο κοινό για να βρείτε “λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων” και να απαντήσετε όσο μπορείτε. Backlinko προτείνει 3.000 λέξεις σε πολλά από τα άρθρα του, ειδικά αν είναι περιεχόμενο ακρογωνιαίων λίθων. Αυξήθηκε το φροντιστήριο Yoast από 500 έως 4.000 λέξεις και πήγε από 10 σε 100 επισκέπτες / ημέρα σε 1 εβδομάδα.

Δεν γράφω 3 μέτρια μαθήματα την εβδομάδα. Γράφω ένα σεμινάριο δολοφόνων κάθε 2 εβδομάδες.

Στόχος για 3.000+ λέξεις, ειδικά αν είναι ανταγωνιστική λέξη-κλειδί:

Καταμέτρηση λέξεων WordPress

Μπορείς να πάρεις τιμωρείται για περιεχόμενο με χαμηλό αριθμό λέξεων (ρηχές σελίδες), περιεχόμενο που δεν είναι χρήσιμο με κακά ποσοστά εγκατάλειψης, περιεχόμενο συνεργατών που δεν προσφέρει καμία αξία και διπλό περιεχόμενο. Αλλά ακόμη και αν δεν έχετε ποινή για λεπτό περιεχόμενο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιο από το περιεχόμενό σας δεν έχει χαμηλό αριθμό λέξεων και σας εμποδίζει να κατατάξετε υψηλή.

Βήμα 1: Προσδιορίστε περιεχόμενο χαμηλής απόδοσης
Στο Google Analytics, κατευθυνθείτε στην Απόκτηση > Search Console > Ιστοσελίδες προορισμού. Αναζητήστε σελίδες με χαμηλό μέσο χρόνο στη σελίδα + υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης. Ο χαμηλός μέσος χρόνος στη σελίδα πιθανώς σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν βρίσκουν το περιεχόμενο χρήσιμο. Τα υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης είναι λίγο πιο περίπλοκα και μπορεί να είναι από κακή σχεδίαση, χρόνους φόρτωσης, πλοήγηση, αναδυόμενα παράθυρα / διαφημίσεις και κακή (ή όχι) εσωτερική σύνδεση.

Σελίδες προορισμού - Google Analytics

Βήμα 2: Προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων
ΕΝΑ πίνακας περιεχομένων βοηθά τους χρήστες να περιηγούνται σε μεγάλες αναρτήσεις, αλλά επίσης σας ενθαρρύνουν να γράφετε μεγάλο περιεχόμενο (και σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να απονεμηθείτε μετάβαση σε συνδέσμους χρησιμοποιώντας ονομάζονται άγκυρες).

Πίνακας περιεχομένων Το HTML μοιάζει με αυτό…

Το HTML κάθε διάκρισης μοιάζει με αυτό…

Στοιχείο ένα

Θέμα 2

Θέμα Τρίτο

Βήμα 3: Περιεχόμενο Beef Up
Τώρα που έχετε προσθέσει ένα TOC με πολλά θέματα, γράψτε τις παραγράφους σας. Η δουλειά σας δεν είναι απλά να το κάνετε περισσότερο, αλλά να κάνετε το περιεχόμενό σας περισσότερο πολύτιμος. Αυτό συνήθως σημαίνει την προσθήκη πιο χρήσιμων γραφικών, βίντεο ή γραφημάτων. Όχι απλώς σπέρνοντας κείμενο για να γεμίσει τη σελίδα.

Βήμα 4: Απάντηση ερωτήσεων λέξεων-κλειδιών
Απάντηση στο κοινό σας επιτρέπει να αναζητήσετε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί και να δημιουργήσετε έναν οπτικό χάρτη (και λίστα) των πιο δημοφιλών ερωτήσεων που αναζητούν οι άνθρωποι σχετικά με αυτήν τη λέξη-κλειδί. Αφαιρεί λέξεις-κλειδιά από την Αυτόματη συμπλήρωση Google και όσο πιο πράσινοι είναι οι κύκλοι, τόσο περισσότερες αναζητήσεις έχουν οι λέξεις-κλειδιά.

Yoast Λέξεις-κλειδιά - AnswerThePublic

2. Οι λέξεις-κλειδιά είναι πολύ ανταγωνιστικές

Ιστοσελίδες με χαμηλό αρχή τομέα δεν πρέπει να ανταγωνίζονται για ευρείες, ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά. Καθώς δημιουργείτε αρχή τομέα (δημιουργώντας εξαιρετικό περιεχόμενο που λαμβάνει συνδέσμους), μπορείτε να ξεκινήσετε τη στόχευση λέξεων-κλειδιών με περισσότερες αναζητήσεις. Αλλά αν δυσκολεύεστε να φτάσετε στη σελίδα 1, σκεφτείτε να πάτε πιο μακριά.

Λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς

Βήμα 1: Ελέγξτε την αρχή του τομέα σας στο Moz Link Explorer (ή άλλο εργαλείο).

Τομέας-Αρχή

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε αυτό το γράφημα από Orbit Media. Στοχεύω ως επί το πλείστον φράσεις 3 λέξεων, αλλά αφιερώνω πολύ χρόνο στο περιεχόμενο. Πιο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά = περισσότερο χρόνο πρέπει να επενδύσετε στο περιεχόμενό σας. Το γράφημα είναι κάτι περισσότερο από έναν κανόνα και δεν χρειάζεται να ληφθεί κυριολεκτικά, αλλά είναι μια υπενθύμιση ότι οι ιστότοποι με αρχή υψηλού τομέα μπορούν (γενικά) να στοχεύουν πιο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά.

Συντόμευση έρευνας λέξεων-κλειδιών

Βήμα 3: Κατεβάστε MozBar και Λέξεις-κλειδιά παντού. Αυτά σας επιτρέπουν στο Google οποιαδήποτε λέξη-κλειδί και βλέπετε τον ανταγωνισμό μιας λέξης-κλειδιού: μηνιαίες αναζητήσεις, DA κάθε αποτελέσματος αναζήτησης (αρχή τομέα) και PA (αρχή σελίδας) κ.λπ. Φυσικά, το πιο σημαντικό βήμα είναι να κάνετε κλικ στα κορυφαία αποτελέσματα και να ελέγξετε πόσο «καλό» το περιεχόμενο είναι και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να γράψετε καλύτερο περιεχόμενο από το δικό τους.

Λέξη-Διαγωνισμός

Μια λέξη-κλειδί είναι πιο ανταγωνιστική εάν:

 • Είναι ευρύ
 • Έχει υψηλό DA + PA στο MozBar
 • Η λέξη-κλειδί είναι προφανώς κερδοφόρα
 • Το ισχυρό περιεχόμενο κατατάσσεται στα κορυφαία αποτελέσματα
 • Οι ιστότοποι αρχών κατατάσσονται στα κορυφαία αποτελέσματα
 • Η λέξη-κλειδί έχει μεγάλο αριθμό μηνιαίων αναζητήσεων

Οι λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά κατατάσσονται πιο εύκολα

 • Αντί για Σύμβουλο SEO, στοχεύστε σε Σύμβουλο SEO SEO
 • Αντί του Chicago Web Designer, στοχεύστε το Chicago WordPress Designer
 • Αντί να βγείτε από το χρέος, στοχεύστε να βγείτε από το χρέος χωρίς πτώχευση
 • Αντί για Κριτικές SiteGround, στοχεύστε στο SiteGround WordPress Hosting Review

3. Πολύ μεγάλη εστίαση σε 1 μεμονωμένη λέξη-κλειδί

Πολλές επιχειρήσεις έχουν εμμονή με την κατάταξη για 1 λέξη-κλειδί, όταν αυτή είναι πραγματικά μια φρικτή στρατηγική. Βαθμολογώ για χιλιάδες λέξεις-κλειδιά και παρόλο που κατατάσσω # 1 για λέξεις-κλειδιά όπως “WordPress SEO Consultant”, λαμβάνω πολύ περισσότερες έρευνες μέσω του ιστολογίου μου από τις σελίδες υπηρεσιών μου.

Εάν είστε φωτογράφος στο Σικάγο, ακολουθούν μερικές ιδέες:

Google-Αυτόματη συμπλήρωση-Συμπληρώστε-το-κενό-1

4. Πολύ μεγάλη εστίαση στα πράσινα φώτα Yoast

Η εμμονή πάνω στα πράσινα φώτα του Yoast μπορεί να οδηγήσει σε γέμιση λέξεων-κλειδιών και να κάνουν τις σελίδες να φαίνονται ανεπιθύμητες. Σταματήστε να σκέφτεστε ότι το SEO έχει να κάνει με τη “χρήση λέξεων-κλειδιών” και αρχίστε να σκέφτεστε να διατηρήσετε τους ανθρώπους αφοσιωμένους στον ιστότοπό σας μέσω βίντεο, σεμιναρίων και πραγμάτων που πραγματικά θα ήθελαν να μάθουν / μοιραστούν / συνδέσουν οι χρήστες. Η μόνη φορά που σκέφτομαι τις λέξεις-κλειδιά είναι όταν κάνω έρευνα λέξεων-κλειδιών, γράφω μια επικεφαλίδα πλούσια σε λέξεις-κλειδιά (αλλά ωραία ακούγεται) και δημιουργώ μια ελκυστική μετα-περιγραφή, ώστε οι χρήστες να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό μου. Βασίζομαι στο περιεχόμενό μου για να κάνω τα υπόλοιπα.

Τι πρέπει να πει η Ανάλυση SEO του Yoast:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: η εισαγωγή λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο / αποσπάσματα σας τις κάνει να φαίνεται ανεπιθύμητες. Έχετε σκεφτεί να γράψετε έναν τίτλο SEO + μια μετα-περιγραφή για να αυξήσετε το CTR; Κάθε αποτέλεσμα στο Google θα χρησιμοποιεί τη λέξη-κλειδί – γιατί κάποιος θα κάνει κλικ στον σύνδεσμό σας? Ναι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί σας στον τίτλο της σελίδας, στη διεύθυνση URL, στον τίτλο SEO και στη μετα-περιγραφή (τα πιο σημαντικά μέρη)… αλλά μην κάνετε ένεση λέξεων-κλειδιών μόνο για να λάβετε πράσινα φώτα. Ξεχάστε την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών και τις λέξεις-κλειδιά στις επικεφαλίδες… προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων για να οργανώσετε μεγαλύτερες αναρτήσεις, να χρησιμοποιήσετε βίντεο, γραφήματα, πλούσια αποσπάσματα, εικόνες κοινής χρήσης και βελτιώστε το λεπτό περιεχόμενο για να το κάνουμε καλύτερο (πιο λεπτομερές) από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης.

5. Χρησιμοποιείτε το Google Keyword Planner

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών έχει σχεδιαστεί για το AdWords και όχι για SEO! Ο διαγωνισμός είναι για το AdWords και προσωπικά έχω βρει ότι οι λέξεις-κλειδιά δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που πραγματικά αναζητούν οι χρήστες. Η Αυτόματη συμπλήρωση Google ή οποιοδήποτε εργαλείο λέξεων-κλειδιών αντλεί από την Αυτόματη συμπλήρωση Google, είναι πιο ακριβές.

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google

6. Χρόνοι αργής φόρτωσης

Μου Οδηγός ταχύτητας WordPress σας δείχνει πώς πήρα <Χρόνοι φόρτωσης 1s με βαθμολογίες 100% στο GTmetrix, αλλά παραθέτω τους πιο σημαντικούς παράγοντες παρακάτω. Μάλλον ξέρετε Η Google επιβραβεύει γρήγορους ιστότοπους.

 • Επιλέξτε Καλύτερη φιλοξενίαSiteGround βαθμολογήθηκε # 1 σε 26 διαφορετικές δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι αυτός που χρησιμοποιώ (είναι επίσης # 1 στις περισσότερες Συνομιλίες στο Facebook). Μπορείτε να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας Insights PageSpeed για να δείτε αν σας ο διακομιστής είναι αργός. Το SiteGround θα το κάνει μετεγκαταστήστε τον ιστότοπό σας δωρεάν, και τα άτομα που μεταναστεύουν συνήθως βλέπουν βελτιώσεις στιγμιαίου φορτίου. Είναι προτείνω από το WordPress και από Ίβιτσα από το Ομάδα επιτάχυνσης WordPress με 10.000 μέλη. Τα χρησιμοποιώ και μπορείτε να δείτε το GTmetrix /Pingdom Αναφορές. Δικα τους τεχνολογία ταχύτητας χρησιμοποιεί NGINX, PHP 7+, 1-κλικ στο Cloudflare ενεργοποίηση, και Πρόσθετο SG Optimizer.
 • Αναβάθμιση σε μια καλύτερη προσθήκη προσωρινής μνήμης – Το WP Rocket βαθμολογήθηκε με το # 1 cache plugin σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook και τα χρησιμοποιώ επίσης. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτουν λειτουργίες ταχύτητας που τα περισσότερα πρόσθετα προσωρινής μνήμης δεν σας προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα (εκκαθάριση βάσης δεδομένων, τεμπέλης φόρτωση φωτογραφιών / βίντεο / iframe, φιλοξενία του Google Analytics τοπικά, έλεγχος καρδιακών παλμών, ενσωμάτωση με Cloudflare + άλλα CDN). Έρχεται επίσης με τεκμηρίωση, συχνές ενημερώσεις και υποστήριξη. Δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγκατάστασης.
 • Βελτιστοποίηση εικόνων – υπάρχουν περισσότεροι από 20 τρόποι βελτιστοποίησης εικόνων, μερικοί από τους οποίους εμφανίζονται στο GTmetrix (συμπίεση χωρίς απώλειες, προβολή κλιμακωτών εικόνων, καθορισμός διαστάσεων εικόνας). Αν θέλετε να δείτε και τα 20, διαβάστε το σεμινάριο βελτιστοποίησης εικόνας.
 • Αναβάθμιση σε PHP 7+ – οι περισσότεροι χρήστες του WordPress εκτελέστε ξεπερασμένες εκδόσεις PHP (αφού ο κεντρικός υπολογιστής σας δεν σας αναβαθμίζει αυτόματα). Πρέπει να εγκαταστήσετε το Εμφάνιση προσθήκης έκδοσης PHP για να δείτε ποια έκδοση χρησιμοποιείτε, εκτελέστε το Πρόσθετο PHP Compatibility Checker για να βεβαιωθείτε ότι οι προσθήκες σας είναι συμβατές και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε αναβάθμιση σε PHP 7+ στον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Αυτό κάνει ένα τεράστια διαφορά.
 • Ρύθμιση Cloudflare – δείτε τον οδηγό μου στο Cloudflare που σας δείχνει πώς να διαμορφώσετε κάθε καρτέλα Cloudflare για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο και πιο ασφαλές.
 • Αποφύγετε τις αργές προσθήκες – εδώ είναι μια λίστα με 35 αργές προσθήκες, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Παρακολούθηση ερωτημάτωνΚαταρράκτης GTmetrix) για να δείτε τις πιο αργές προσθήκες φόρτωσης.
 • Αποφύγετε εξωτερικούς πόρους – Το Google AdSense, οι Χάρτες Google, τα Gravatars ή οτιδήποτε τραβάει εξωτερικούς πόρους θα επιβραδύνουν σημαντικά τον ιστότοπό σας.
 • Φόρτωση τοπικών γραμματοσειρών Google – εάν δείτε σφάλματα στην αναφορά GTmetrix που σχετίζονται με το Google Fonts ή το Font Awesome, διαβάστε το σεμινάριό μου για τη φιλοξενία τους τοπικά.

Αυτό το βίντεο θα βοηθήσει (οι χρονικές σημάνσεις περιλαμβάνονται στην περιγραφή του βίντεο):

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Δημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress Σεπτεμβρίου 2018.png

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

Η αναφορά GTmetrix μου…

2019-GTmetrix-Αναφορά

Μου Αναφορά Pingdom

2019-Αναφορά Pingdom

7. Χαμηλές αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων

Όλοι γνωρίζουν ότι οι αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων είναι σημαντικές (και χρησιμοποιούνται ως παράγοντας κατάταξης), αλλά πώς κάνετε τους χρήστες να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας; Ακολουθούν 4 εύκολοι τρόποι για να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Τιμές κλικ-εμφανίσεων

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε το Yoast’s Mass Editor για να ξαναγράψετε τους τίτλους SEO + τις μετα-περιγραφές
Ο μαζικός επεξεργαστής του Yoast σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε μαζικά τους τίτλους SEO σας + μετα-περιγραφή, ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε από κάθε μεμονωμένη σελίδα / ανάρτηση. Η επανεγγραφή αυτών για να ακούγεται καλύτερα (και φυσικά, συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί σας) είναι ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε το CTR. Απλώς θυμηθείτε ότι ο μαζικός επεξεργαστής δεν εντοπίζει λέξεις-κλειδιά ή μήκος χαρακτήρων, οπότε βεβαιωθείτε ότι το έχετε υπόψη (το μήκος είναι περίπου 55 χαρακτήρες για τίτλους SEO, 155 χαρακτήρες για μετα-περιγραφές). Ο καθένας πρόκειται να συμπεριλάβει τη λέξη-κλειδί στο απόσπασμά τους – γιατί κάποιος θα έκανε κλικ στον σύνδεσμό σας; Το σεμινάριό σας είναι ενημερωμένο, έχετε ένα βίντεο φροντιστήριο, infographic; Πες τους γιατί! Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αριθμούς και έξυπνα επίθετα.

Yoast-Mass-Editor

Βήμα 2: Προσθήκη εμπλουτισμένων αποσπασμάτων
Χρησιμοποιώ το Πρόσθετο WP Review Pro από το MyThemeShop (βλέπε a διαδήλωση ή σε μια σελίδα στην οποία χρησιμοποιώ). Το χρησιμοποιούσα Πλούσια αποσπάσματα WP αλλά ο προγραμματιστής εγκατέλειψε την προσθήκη του και Όλα σε ένα σχήμα φαίνεται πολύ απλό χωρίς ουσιαστικά επιλογές προσαρμογής. Είμαι ευχαριστημένος με το WP Review Pro.

Αστέρια αναθεώρησης δομημένων δεδομένων

Βήμα 3: Προσθήκη ημερομηνίας τροποποιημένης ημερομηνίας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Κάντε το ευαίσθητο στο χρόνο περιεχόμενο να φαίνεται φρέσκο. Αρχικά, ενεργοποιήστε την “ημερομηνία στην προεπισκόπηση αποσπάσματος” στις ρυθμίσεις του Yoast. Στη συνέχεια, προσθέστε την “ημερομηνία τροποποίησης της δημοσίευσης” στην κορυφή των αναρτήσεων ιστολογίου (αυτό βρίσκεται σε διαφορετική τοποθεσία για όλους, αλλά για μένα βρίσκεται στο Πρόσθετο Genesis Simple Edits). Τώρα, κάθε φορά που ενημερώνετε μια ανάρτηση, η ημερομηνία θα ανανεώνεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αναδημοσίευση της προσθήκης Old Posts για να ανανεώσετε όλες τις αναρτήσεις στην τρέχουσα ημέρα, αλλά είναι λίγο φθηνό, επειδή στην πραγματικότητα δεν ενημερώσατε τις αναρτήσεις.

Ημερομηνία δημοσίευσης

Είσοδος-Μέτα

Βήμα 4: Αποκτήστε τα επιλεγμένα αποσπάσματα της Google

 • Δημιουργήστε έναν πίνακα περιεχομένων HTML (εάν στοχεύετε λίστες)
 • Κάντε κάθε στοιχείο στο TOC συνοπτικό και δικάσιμος στην επίλυση του προβλήματος
 • Στοχεύστε μια λέξη-κλειδί όπου οι άνθρωποι θέλουν συνοπτικός απάντηση
 • Χρήση Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz για τον προσδιορισμό λέξεων-κλειδιών ερωτήσεων
 • Χρησιμοποιήστε την απάντηση στο κοινό για να βρείτε ακόμη περισσότερες λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων
 • Επιλέξτε αν η απάντηση θα πρέπει να είναι μια παράγραφος, μια λίστα ή έναν πίνακα
 • Σχεδιάστε ένα ωραίο γραφικό (ή τραβήξτε μια φωτογραφία) που περιγράφει τη λέξη-κλειδί
 • Χρησιμοποιήστε το βέλτιστο μήκος χαρακτήρων (δείτε την παρακάτω φωτογραφία Μόζ)
 • Δημιουργία περιεχομένου βάσει γεγονότων με ποιοτικές αναφορές (συνδέσεις, γραφικά κ.λπ.)
 • Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά που έχουν ήδη ένα απόσπασμα που έχουν επιλεγεί αλλά δεν έχουν καλή δουλειά
 • Εάν στοχεύετε στο πλαίσιο απαντήσεων, στοχεύστε τη λέξη-κλειδί σας χρησιμοποιώντας μια ακριβή αντιστοίχιση
 • Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην 1η σελίδα για τη λέξη-κλειδί, αν όχι, βελτιώστε το περιεχόμενο

Επιλεγμένα αποσπάσματα

Optimial-Featured-Snippets-Length

8. Μη βελτιστοποίηση για κοινωνική κοινή χρήση

Προσαρμόστε την εμφάνιση του περιεχομένου σας όταν κοινοποιείται στο Facebook / Twitter…

Κοινή χρήση στο Facebook

Στο Yoast, μεταβείτε στο SEO → Κοινωνικά και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε μεταδεδομένα στην καρτέλα Facebook / Twitter. Ενώ βρίσκεστε εδώ, μην ξεχάσετε επαληθεύστε τον ιστότοπό σας με το Pinterest και προσθέστε τη σελίδα σας Google+ στο Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Τώρα επεξεργαστείτε μια σελίδα / ανάρτηση, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Yoast, κάντε κλικ στον σύνδεσμο κοινής χρήσης (φαίνεται παρακάτω) και θα μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες στο Facebook (1200 x 630 εικονοστοιχεία) και στο Twitter (1024 x 512 εικονοστοιχεία). Ναι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε 2 γραφικά για κάθε κομμάτι περιεχομένου εάν θέλετε να φαίνεται ωραίο.

yoast-social-media-optimization

9. Δεν υπάρχουν εσωτερικοί / εξωτερικοί σύνδεσμοι

Δεν υπάρχει τέλειος αριθμός, αλλά συνήθως έχω 50+ συνδέσμους στα 3.000 λέξεις μου.

Εσωτερικοί σύνδεσμοι – ένας φυσικός τρόπος για να δημιουργήσετε συνδέσμους προς τον δικό σας ιστότοπο, να διατηρήσετε τα άτομα στον ιστότοπό σας περισσότερο και να μειώσετε τα ποσοστά εγκατάλειψης κάνοντας τους χρήστες να κάνουν κλικ σε άλλα πράγματα που έχετε γράψει.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι – είναι σαν να αναφέρετε πηγές στο Google. Η σύνδεση με αξιόπιστο, χρήσιμο περιεχόμενο που οι αναγνώστες σας θα βρίσκουν χρήσιμο (όχι μόνο στη Βικιπαίδεια) αναπτύσσει εμπιστοσύνη με την Google.

10. Έλλειψη περιεχομένου ακρογωνιαίων λίθων

Ακολουθεί μια συμβουλή… αντί να γράφετε blog για να γράφετε «τον απόλυτο οδηγό» σε ένα βασικό θέμα που θέλει να μάθει το κοινό σας? Ναι και Πύραυλος WP είναι 2 δικά μου… οι άνθρωποι δεν πρόκειται να συνδεθούν με το δικό μου Συμβουλευτική SEO WordPress σελίδα, αλλά προσελκύοντας συνδέσμους μέσω των μαθημάτων μου… ο «χυμός συνδέσμου» θα ωφελήσει ολόκληρο τον ιστότοπό μου αυξάνοντας την εξουσία τομέα μου. Αν λοιπόν εκτελέσετε τον ιστότοπό σας Σύνδεσμος εξερευνητής και δεν έχετε πολλούς συνδέσμους, γράψτε μερικούς απόλυτους οδηγούς.

Σειρά WordPress-SEO

11. Μη χρήση SSL

Πρόσθεσα το SSL το 2018 και εκπληκτικά, η κατάταξή μου αυξήθηκε (και οι πωλήσεις θυγατρικών μου). Το Google είναι περαιτέρω τιμωρία ιστότοπων που δεν χρησιμοποιούν SSL (και ότι το ασφαλές λουκέτο δεν φαίνεται καλό), οπότε μην φοβάστε – απλά κάντε το. Εδώ είναι ένας οδηγός για προσθήκη SSL στο WordPress.

Πραγματικά-απλό-SSL

12. Κακό ποσοστό εγκατάλειψης + χρόνος στον ιστότοπο

Ποσοστά εγκατάλειψης (το ποσοστό των ατόμων που εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας χωρίς να κάνουν κλικ οπουδήποτε) και ο μέσος χρόνος στον ιστότοπο είναι μετρήσεις που χρησιμοποιούνται από την Google για τον προσδιορισμό της αξίας κάθε σελίδας και των βαθμολογιών της (μπορείτε να τις βρείτε στο Google Analytics). Επομένως, εάν ο σχεδιασμός ιστού, η σχεδίαση για κινητά, η έλλειψη εσωτερικών συνδέσμων, η παρότρυνση για δράση… και άλλα μέρη του ιστότοπού σας δεν ενθαρρύνουν τους χρήστες να κάνουν κλικ… αυτό θα βλάψει την κατάταξή σας. Το να κάνετε τον ιστότοπό σας «κολλώδες» είναι το θέμα του SEO.

Ποσοστό αναπήδησης

13. Αλλάξατε τους μόνιμους συνδέσμους (ή κακή δομή)

Κάθε φορά που αλλάζετε έναν μόνιμο σύνδεσμο (ακόμη και αν ρυθμίσετε μια ανακατεύθυνση 301), θα χάσετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τις βαθμολογίες σας προσωρινά, και μόνο μερικές από τις βαθμολογίες σας μακροπρόθεσμα. Ήταν είπε περίπου 1-10% του χυμού συνδέσμου χάνεται όταν ρυθμίζετε μια ανακατεύθυνση 301. Κατώτατη γραμμή… Θα αποφύγω να τα αλλάξω όλα αυτά εκτός αν οι μόνιμοι σύνδεσμοι σας χρησιμοποιούν την άσχημη μορφή? P = 123. Αυτό περιλαμβάνει κατά τη διάρκεια ενός επανασχεδιασμού.

14. Τρομερή σελίδα «Σχετικά με εμένα»

Ποτέ δεν ήξερα πόσο σημαντικό ήταν αυτό μέχρι που έγραψα μια φοβερή σελίδα.

Είχα αμέσως ανθρώπους να μου στείλουν email … σχετικά με την ιστορία μου και να μοιραστούν τη δική τους ιστορία. Ήταν πραγματικά δροσερό, ανοίγοντας τον εαυτό μου και βλέποντας ότι μεγαλώνουν σε σχέσεις / ευκαιρίες. Από τη σκοπιά του SEO, είναι μια από τις σελίδες με τις περισσότερες προβολές και κρατά τους χρήστες στον ιστότοπό μου περισσότερο.

Σχετικά με εμένα

15. Σφάλματα παραπομπών (Τοπικό SEO)

Εάν στοχεύετε τοπικές λέξεις-κλειδιά (ειδικά όπου εμφανίζονται οι Χάρτες Google), χρειάζεστε αναφορές. Πρόκειται για 10% του τοπικού SEO. Η διαδικασία 3 βημάτων του Google My Business > Moz Local > Το Whitespark έχει καταπληκτικά αποτελέσματα και είναι η ίδια διαδικασία που χρησιμοποιούσα για την κατάταξη πολλών πελατών # 1 στους Χάρτες Google. Όλα είναι δωρεάν Υπηρεσία δημιουργίας παραπομπών του Whitespark (4-5 $ / παραπομπή). Όσο πιο ανταγωνιστικές είναι οι λέξεις-κλειδιά σας, τόσο περισσότερες παραθέσεις πρέπει να παραγγείλετε.

Τοπική βαθμολογία παραπομπής Moz

Πώς να δημιουργήσετε αναφορές

Πώς να ελέγξετε για διπλές αναφορές

 • Εκτελέστε τον ιστότοπό σας Moz Local και διορθώστε τα στοιχεία στην καρτέλα διπλότυπων
 • Αναζητήστε “Το όνομα της επιχείρησής σας Google+” και αναζητήστε διπλές σελίδες GMB

16. Σφάλματα Google Search Console

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν Κονσόλα αναζήτησης Google όσο θα έπρεπε. Το χρησιμοποιώ 10 φορές περισσότερο από το Google Analytics για εύρεση σφαλμάτων ανίχνευσης, σφαλμάτων κινητής τηλεφωνίας, σφαλμάτων AMP, σφαλμάτων χάρτη ιστότοπου, ζητημάτων ασφαλείας, μη αυτόματων ενεργειών, βελτιώσεων HTML και πολλών άλλων. Σας προτείνω να κάνετε το ίδιο.

Σφάλματα ευχρηστίας για κινητά Google Search Console

Χρησιμοποιώ επίσης το Έκθεση απόδοσης θρησκευτικά για τη μέτρηση των λέξεων-κλειδιών, των CTR, των κατατάξεων και των πιο δημοφιλών σελίδων. Για μένα, αυτό είναι πολύ καλύτερο στη μέτρηση του SEO από το Google Analytics.

Ερωτήματα κονσόλας αναζήτησης Google

Προβολή του οδηγού μου στο Google Search Console

17. Διπλότυπο περιεχόμενο + Αναζήτηση / αντικατάσταση σελίδων

Χρήση Ιστότοπος για έλεγχο διπλού περιεχομένου…

Διπλότυπο περιεχόμενο ιστότοπου

Η αναζήτηση και η αντικατάσταση σελίδων είναι πιθανώς η πιο κοινή μορφή διπλού περιεχομένου (όπου αντιγράφετε την ίδια σελίδα ξανά και ξανά, αλλά ανταλλάσσετε μόνο λίγες λέξεις σε κάθε σελίδα). Αυτό το βλέπετε πολύ στο τοπικό SEO όταν οι επιχειρήσεις δημιουργούν γεωγραφικά στοχευμένες σελίδες προορισμού για πολλές τοποθεσίες… αλλά αυτό δεν λειτουργεί. Κάθε σελίδα θα πρέπει ιδανικά να έχει μοναδικό περιεχόμενο για κάθε τοποθεσία, όπως φωτογραφίες, κριτικές, μέλη της ομάδας κ.λπ. Ο Rand Fishkin έκανε ένα ωραίο βίντεο σχετικά με αυτό:

18. Αποθαρρύνοντας τις μηχανές αναζήτησης από τον ιστότοπο ευρετηρίου

Βεβαιωθείτε ότι “Αποθαρρύνετε τις μηχανές αναζήτησης από την ευρετηρίαση αυτού του ιστότοπου” ΔΕΝ έχει επιλεγεί στον πίνακα ελέγχου σας στις Ρυθμίσεις > ΑΝΑΓΝΩΣΗ. Αυτό κάνει τον ιστότοπό σας να εξαφανιστεί εντελώς στο Google.

Αποθαρρύνετε τη μηχανή αναζήτησης από την ευρετηρίαση αυτού του ιστότοπου

19. Λάθη ιστότοπου συνεργατών

Οι ιστότοποι θυγατρικών είναι επιρρεπείς στις κυρώσεις της Google. Αυτό μπορεί να είναι είτε ποινή στο δικό σας χειροκίνητες ενέργειες αναφορά στο Google Search Console, ή μπορεί να είναι αλγοριθμική ποινή (σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να συγκρίνετε το χρόνο πτώσης της επισκεψιμότητας και να κοιτάξετε Ο αλγόριθμος της Google αλλάζει).

Πιστέψτε με, δεν θέλετε μια ποινή συνεργάτη…

Σύνδεσμος συνεργατών Ποινή Google

Συμβουλές για ιστότοπους συνεργατών:

 • Μην γεμίζετε αναρτήσεις με συνδέσμους συνεργατών
 • Προσθέστε αξία! Ξοδεύω έναν χρόνο για να βεβαιωθώ ότι τα σεμινάριά μου είναι χρήσιμα
 • Μην αναγράφετε πάντα πρώτα προϊόντα συνεργατών (η Google γνωρίζει τι κάνετε)
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να γράψετε σελίδες κριτικής για προϊόντα θυγατρικών και να συνδεθείτε με αυτές
 • Πάντα nofollow συνδέσμους θυγατρικών

20. Έχετε μια ποινή Google

Πηγαίνετε στο δικό σας μη αυτόματη αναφορά ενεργειών στο Search Console για έλεγχο ποινών. Υπάρχουν πολλοί τύποι (λεπτό περιεχόμενο, γέμιση λέξεων-κλειδιών, περιεχόμενο ανεπιθύμητου περιεχομένου), αλλά οι μη φυσικοί σύνδεσμοι είναι οι πιο συνηθισμένοι.

Μη φυσικοί σύνδεσμοι στον ιστότοπό σας – νωρίς, προσέλαβα ένα πρόγραμμα δημιουργίας συνδέσμων και πήρα ποινή Google για αφύσικους συνδέσμους που χρειάστηκαν 1 ολόκληρο έτος για να ανακάμψουν. Η κατάταξή μου έπεσε κατακόρυφα και το ίδιο έκαναν οι έρευνες και τα έσοδα του πελάτη μου. Ήταν σκοτεινές στιγμές για μένα. Σκεφτείτε δύο φορές προτού προσλάβετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας συνδέσμων σε Fiver, Upwork ή σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ελεύθερους επαγγελματίες ιστότοπους… εκτός αν γνωρίζετε πραγματικά τι κάνετε.

Πώς να καθαρίσετε τους κακούς συνδέσμους

 • Ελέγξτε αν έχετε ένα στο χειροκίνητη καρτέλα ενεργειών
 • μεταβείτε στο συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας ενότητα του Search Console
 • Γράψτε όλους τους ανεπιθύμητους, άσχετους και ύποπτους συνδέσμους
 • Προσεγγίστε αυτούς τους ιστότοπους και ζητήστε τους να τον καταργήσουν
 • Να είστε επίμονοι… Η Google θέλει να δει ότι έχετε κάνει μια προσπάθεια
 • Για τυχόν συνδέσμους που δεν μπορείτε να καταργήσετε, χρησιμοποιήστε το εργαλείο απόρριψης
 • Υποβολή αιτήματος επανεξέτασης με όλες τις κατάλληλες πληροφορίες
 • Απολύστε το εργαλείο δημιουργίας συνδέσμων και μην προσλάβετε ποτέ ξανά ένα σχηματικό σύνδεσμο

Μη φυσικοί σύνδεσμοι στον ιστότοπό σας - Google Search Console

Ακόμα δεν είναι βέβαιο εάν αυτοί είναι ο λόγος?

Το Kiss Metrics έχει ένα καταπληκτικό άρθρο 50 λόγοι που ο ιστότοπός σας αξίζει να τιμωρηθεί από την Google, αλλά νομίζω ότι κάλυψα τους βασικούς λόγους εδώ. Εάν έχετε απορίες, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και θα χαρώ να απαντήσω στην ερώτησή σας. Διαφορετικά, καλή τύχη με το SEO σας!

Συχνές Ερωτήσεις

&# x2705; Ποιοι είναι οι 3 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι ιστότοποι WordPress δεν κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα?

Η στόχευση ανταγωνιστικών λέξεων-κλειδιών, η μη χρήση των σωστών εργαλείων έρευνας λέξεων-κλειδιών και η έλλειψη καλής SEO στη σελίδα (εκτός των πράσινων φώτων της Yoast) είναι συνήθως οι 3 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι ιστότοποι WordPress δεν κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα. Δεν είναι αρκετοί οι ποιοτικοί σύνδεσμοι είναι ένας άλλος λόγος.

&# x2705; Οι λέξεις-κλειδιά μου είναι πολύ ανταγωνιστικές?

Οι νέοι ιστότοποι ή εκείνοι με χαμηλή εξουσία (backlinks) πρέπει πάντα να στοχεύουν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το Google κάθε λέξη-κλειδί και αναλύστε τα αποτελέσματα αναζήτησης για να βεβαιωθείτε ότι δεν ανταγωνίζεστε ισχυρούς ιστότοπους περιεχομένου και αρχών.

&# x2705; Πώς μπορώ να ελέγξω για σφάλματα SEO στον ιστότοπό μου?

Το Google Search Console σάς ενημερώνει εάν έχετε σφάλματα κινητής τηλεφωνίας, ασφάλειας και ευρετηρίου. Σας λέει επίσης σφάλματα δομημένου περιεχομένου σε συχνές ερωτήσεις και κριτικές. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε έναν έλεγχο SEO εάν θέλετε να μάθετε ακριβώς τι συμβαίνει με το SEO σας.

&# x2705; Θα πάρει πράσινα φώτα στην κατάταξη βοήθειας Yoast?

Οχι ακριβώς. Το Yoast κάνει καλή δουλειά μόνο στον εντοπισμό της χρήσης λέξεων-κλειδιών και υπάρχουν πολλά περισσότερα στο SEO στη σελίδα από αυτό. Δοκιμάστε να προσθέσετε αποσπάσματα εμπλουτισμένων ερωτήσεων, προσθέτοντας έναν πίνακα περιεχομένων HTML σε μεγάλες αναρτήσεις και δημιουργήστε σε βάθος περιεχόμενο με βίντεο. Βελτιστοποιήστε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων!

&# x2705; Έχει ρυθμιστεί σωστά η προσθήκη Yoast?

Ελέγξτε το σεμινάριο διαμόρφωσης Yoast για να βεβαιωθείτε ότι το Yoast έχει ρυθμιστεί σωστά, ειδικά την καρτέλα Αναζήτηση εμφάνισης. Μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε το Google Search Console.

Ή: μου Οδηγός SEO WordPress είναι ακόμη πιο χρήσιμο από αυτό και περιλαμβάνει 101 συμβουλές με δυνατότητα δράσης.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map