18 ВооЦоммерце СЕО додаци за рангирање веб страница е-трговине и брже учитавање (комплетна листа 2020.)

03.06.2020
ВооЦоммерце СЕО '18 ВооЦоммерце СЕО додаци за рангирање веб страница е-трговине и брже учитавање (комплетна листа 2020.)
0 12 мин.

Тражите солидну листу ВооЦоммерце СЕО додатака?


Не гледај даље, ова листа је креирана посебно имајући у виду ВооЦоммерце. Укључује богате исјечке додатака за схему производа, корисничке прегледе и брзине додатака како би се учитавање ВооЦоммерцеа бржим оптимизацијом ВооЦоммерце скрипти, стилова и фрагмената колица.

ВооЦоммерце СЕО додаци

Имам и уџбенике о оптимизацији брзине ВооЦоммерце и додатцима за ВордПресс брзину, који могу бити корисни. Ако вам је потребан рангирање веб локације ВооЦоммерце помоћу ових алата, можете ангажовати наш тим или слободно оставите коментар и ја ћу вам помоћи у сваком случају.

1. Ассет ЦлеанУп

Ассет ЦлеанУп омогућава вам да селективно онемогућите скрипте, стилове, фрагменте колица и додатке за ВооЦоммерце тамо где их није потребно учитавати. На пример, фрагменти колица не треба учитавати чланке на свом блогу. Ассет ЦлеанУп се такође може користити изван ВооЦоммерце-а за елиминацију непотребних захтева и брже учитавање целог сајта. Уосталом, брзина је фактор рангирања.

Учитавање фрагмената корпе може трајати више секунди:

Фрагменти ВооЦоммерце корпе

Корак 1: Инсталирајте чишћење средстава.

Корак 2: Уредите страницу или пост, а затим се померите доле до одељка Чишћење имовине. Онемогућите све неискориштене додатке, скрипте и стилове који се не користе на тој страници. Можете их онемогућити (истоварити) на једној страници, на целој веб локацији, према врсти поста или про верзија подржава регуларне изразе.

Ассет ЦлеанУп ВооЦоммерце

3. корак: Конфигуришите поставке Ассет ЦлеанУп која има и друге оптимизације брзине:

 • Конфигуришите ЦДН
 • Онемогућите КСМЛ-РПЦ
 • Оптимизирајте Гоогле фонтове
 • Опште скидање „масти“
 • Оптимизирајте ХТМЛ, ЦСС, ЈаваСцрипт

Ассет ЦлеанУп Сеттингс

Примери како селективно онемогућити додатке

 • Онемогућите ВооЦоммерце функције на страницама које нису е-трговине
 • Онемогућите клизни додатак на садржају без клизача
 • Онемогућите додатак богатих исјечака на садржају без богатих исјечака
 • Онемогућите додатак контактног обрасца на садржају без контактног обрасца
 • Онемогућите АдСенсе или придружене везе тамо где се не приказују
 • Онемогућите додатак за дељење друштвених мрежа на свим страницама (пошто је то обично за постове на блогу)
 • Онемогућите ВооЦоммерце скрипте, стилове, уломке колица на страницама које нису е-трговине

2. Перфматтерс

Перфматтерс је развио Кинста и сличан је Ассет ЦлеанУп само што вам омогућава да онемогућите ВооЦоммерце скрипте, стилове и фрагменте колица са 1 клик. Долази и са другим брзинске карактеристике попут ограничавања ревизија поста, аутоматског спремања, контроле откуцаја срца, лажљивог учитавања, онемогућавања КСМЛ-РПЦ, ЦДН интеграције и локалног хостинга Гоогле Аналитицс-а. Користим Перфматтерс на својој веб локацији и препоручујем га свима који траже додатак да обаве све остале оптимизације.

перфматтерс оптимизација вооцоммерце-а

3. Иоаст СЕО

Већина људи има Иоастин главни СЕО додатак, али мало их је подесио за правилно ВооЦоммерце.

Подешавања додатка за Иоаст ВордПресс СЕО

Врсте садржаја
Сви постови, странице и странице производа требају бити приказани у резултатима претраге с омогућеним Иоаст СЕО Мета Боком. Обично желите да прикажете датум само у прегледу исечака за постове јер они могу бити временски осетљиви. Приказивање датума може повећати ЦТР, нарочито ако се ажурирају.

Таксономије
Категорије производа треба индексирати док ознаке и часови отпреме треба бити без додавања. То је зато што су странице категорија производа корисне и често су неке од најмоћнијих страница на ВооЦоммерце веб локацијама, док ознаке и часови испоруке нису од помоћи и обично су препуни танког садржаја који може проузроковати дупликате са садржајем, а то можете потражити у Сителинер-у.

 • Категорије: индексирајте ако сте за кључну реч дизајнирали странице категорије блога и како бисте изгледали лепо, а испод сваке категорије постоји пристојна количина постова.
 • Ознаке: ноиндек ако немате толике блогова и помажу вам у навигацији по ставкама (категорије су обично у реду), у супротном ознаке могу изазвати дупликат садржаја.
 • Формати: ноиндек (формати су те ствари обично не треба индексирати).
 • Категорије производа: индекс (обично неке од ваших најмоћнијих страница).
 • Ознаке производа: ноиндек осим ако немате тону производа (баш као што бисте радили са ознакама за своје постове на блогу), у супротном обично узрокују дупликат садржаја.
 • Класе испоруке производа: ноиндек (обично не желите да индексујете странице повезане са сваком класом отпреме).

Бреадцрумбс
Овде имате две опције: прилагодите ВооЦоммерце дробтине, или ако користите ВооТхеме, такође можете замијените ВооТхеме дробтине с Иоаст хљебним мрвицама. Ако се пребаците на јоаст дробтине, следите Водич за Јоаст’с бреадцрумбс да их прилагодите.

За сва остала Иоаст подешавања и како извршити истраживање кључних речи + он-паге СЕО, погледајте мој потпуни водич.

4. Аутоматске атрибуте слике слике

Вероватно већ знате да додате алтернативни текст сликама.

Али пошто ВордПресс то не ради аутоматски (више), овај додатак ће то учинити за вас. Једноставно додаје алт текст на основу имена датотеке слике. Све док се сјетите да означите име датотеке прије пријеноса, не морате бринути да поново ручно попуните алт текст слике..

Додатак за атрибуте аутоматске слике

5. Сцхема Про

Шема је велики део ВооЦоммерце СЕО-а.

Можете означити странице производа које треба укључити шема производа, Најчешћа питања и корисничка мишљења. Такође можете да користите преглед шеме ако пишете рецензије на блогу То само зависи од садржаја који имате на својој веб локацији ВооЦоммерце, али ако можете да додате шему на то, вероватно би требало. Само за схему производа, у резултатима претраге можете директно приказати цене, доступност и друге информације о производима. То је сјајан начин приказивања брзих детаља о производу пре него што корисници чак и кликну на вашу везу.

Шема производа на Гоогле-у

Сцхема Про подржава ове богате исјечке:

Врсте шема Про

Користио сам много додатака с богатим исјечцима, укључујући Алл Ин Оне Сцхема Рицх Сниппетс, ВП Рицх Сниппетс (напуштено) и ВП Ревиев од МиТхемеСхоп. Схема Про је мало скупља, али је поуздана (коју је развио Браинфорце) и олакшава додавање богатих исјечака у ВордПресс. Тхе ВооЦоммерце преглед производа Про такође је сјајно ако само желите да додате шему производа.

6. Рецензије купаца за ВооЦоммерце

Додавање рецензије корисника на странице производа ВооЦоммерце врста је обавезна.

Амазон, Валмарт, Мацис и готово сваки сајт за е-трговину омогућавају прегледа корисника. Прво, то је у основи бесплатан садржај и помаже вам да задржите тих 1.500 више квота за бројање речи. Али они се појављују и у резултатима претраге који су вероватно највреднија врста богатих исечака за ВооЦоммерце.

Рецензије купаца за ВооЦоммерце

7. ВП Ракета

Зашто је ВП Роцкет обично додатак за кеш # 1 у већини Фацебоок анкета?

Ево зашто:

ВП Роцкет долази са многим функцијама које већина додатака за кеш меморију нема: чишћење базе података, лажно учитавање слика + видео записа, локални фонтови + аналитика, унапред дохваћање, ЦДН интеграција. Да бисте ове функције добили са осталим додацима за кеш меморију, требало би да инсталирате 6-7 додатних додатака када ВП Роцкет има све уграђене. То значи мање додатака и више оптимизација брзине. Због тога ВП Ракета скоро увек даје најбоље резултате + време учитавања у алатима за тестирање брзине као што је ГТметрик.

ВП-ракетне карактеристике

Анкете на Фејсбуку где је ВП Роцкет оцењена као # 1:

Анкета најбољег додатка за предмеморију у 2016

Испитивање додатка за предмеморију 2019

Свифт вс ВП Роцкет

Анкета 2016 за предмеморију предмеморије

Анкета о најбољим предмеморијама предмеморије 2018

вп ракета вс в3 тотла кеш меморија

ВП Роцкет долази са функцијама које већина осталих додатака кеша нема (већа брзина + мање додатака):

 • Чишћење базе података: уграђени у ВП ракету, или користите ВП-Оптимизе.
 • Лази Лоадинг: уграђени у ВП ракету или користите ВП ИоуТубе Лите.
 • Контрола рада срца: уграђени у ВП ракету, или користите Хеартбеат Цонтрол.
 • Локална Гоогле аналитика: уграђени у ВП ракету или користите ЦАОС аналитику.
 • Локални Гоогле фонтови: уграђени у ВП ракету, или користите ОМГФ или СХГФ.
 • Унапред одаберите ДНС захтеве: уграђени у ВП ракету или користите пре * Парти Ресоурце Хинтс.
 • Фацебоок Пикел Бровсер Цацхинг: уграђен у ВП Роцкет (ниједан други додатак то не ради).
 • ЦДН: уграђени у ВП ракету (оба Цлоудфларе + више ЦДН-ова) или користите ЦДН Енаблер.

Наравно, ВП Роцкет се такође одлично сналази са комбиновањем и комбиновањем датотека (ХТМЛ, ЦСС, ЈаваСцрипт), унапред учитавањем, одлагањем рашчлањивања ЈаваСцрипта, кеширањем и мобилним кеширањем. Постоји разлог зашто сви препоручују ВП Роцкет у Фацебоок Групама преко осталих додатака кеша.

8. Иоаст ВооЦоммерце СЕО

Да видимо шта заправо чини Иоастов ВооЦоммерце СЕО додатак:

 • Додаје шему производа
 • Прилагодите крушне мрвице
 • Додајте богате игле (што се може и учинити) овде)
 • Чистач ситемапа ноиндексингом страница филтера

Али да ли ће вам требати више типова шема него само исечци богатих производима (и за то ће вам требати други додатак)? Користите ли Пинтерест за маркетинг ВооЦоммерце производа? Да ли Гоогле Сеарцх Цонсоле приказује грешке у Ситемапу за ваше странице филтра? Нисам велики обожаватељ Иоаст’с Премиум СЕО додатка, али њихов ВооЦоммерце СЕО додатак за неке може бити користан.

Преглед поставки:

Подешавања Иоаст ВооЦоммерце-а

9. Ранк Матх

Ранк Матх је постала прилично популарна у Фацебоок групама.

У основи укључује све у Иоаст СЕО Премиум, али је бесплатно. Чак има и додатне функције као што су шема (богати исечци), праћење рангирања кључних речи, предлози за ЛСИ кључне речи и праћење 404. Чаробњак за подешавање омогућава вам да лако пренесете своје Иоаст СЕО податке у Ранк Матх.

Анкета за најбоље СЕО додатке за Фацебоок

Ранк Матх Увези СЕО поставке

10. Гоогле Сите Кит

Гоогле комплет за веб локације интегрише аналитику, конзолу за претрагу, управитеља ознака, АдСенсе и оптимизирање. Постоје лоше оцене о томе да се не поставља правилно и критичне грешке, тако да бих вероватно у потпуности избегао додатак и додао алатке које су вам потребне ручно (за то вам не треба додатак).

Комплет места за Гоогле додатак

11. Заиста једноставан ССЛ

Стварно једноставан ССЛ олакшава подешавање ССЛ-а на вашем ВооЦоммрце-у, али вјероватно је да га већина вас већ има. Само уверите се да сте променили све везе (нпр. Коришћењем Беттер Сеарцх Реплаце), подешавања преусмеравања и примењивање ХТТПС-а је Цлоудфларе подешавања ако користите њихов ЦДН.

Стварно једноставан ССЛ додатак

12. Елементор

Да, Елементор.

Како дизајнирате шаблоне страница један је од највећих фактора у ВооЦоммерце СЕО.

Погледајте неке од најпродаванијих производа на Амазону. Обично имају 2-3 различита описа производа, често постављана питања (ФАКс), вишеструке слике и видео записе, број произвођача, додатне информације о производу (састојци, упозорења, одрицања од одговорности, упутства, димензије) и још много тога. Концепт „дужина је снага“ и даље се примењује за ВооЦоммерце производе са 1.500+ речи јединственог садржаја. Предлошци ваших страница морају бити подешени за добар СЕО преглед и садржавати свеобухватан садржај.

Елементи дизајна које треба размотрити

 • Назив производа
 • Опис производа
 • Бреадцрумбс
 • Слике + видео снимци
 • ФАКс
 • Сродни производи
 • Упутства
 • Састојци
 • Упозорења + одрицања од одговорности
 • Димензије
 • Произвођач #
 • Достава информације
 • ИСБН
 • Шема (производи + рецензије)

13. СхортПикел

СхортПикел без губитака компримира слике производа (и све слике) на вашој ВооЦоммерце веб локацији.

Ово ће поправити ставке „оптимизирати слике“ у ГТметрик-у. Имагифи и Смусх су такође добри, али СхортПикел ми је најбоље успео. Имају испитивач који вам омогућава да видите разлику у квалитети између губитака и губитака, а такође можете уклонити ЕКСИФ податке између осталих функција.

Додатак за оптимизацију слике СхортПикел

14. Преусмеравање

Преусмеравање је бесплатан додатак за преусмеравање ако икада промените УРЛ адресе.

На пример, ако мењате структуру сталне везе из / категорије производа / у / продавницу /, морате да подесите 301 преусмеравања за све странице производа како би одражавали нову промену категорије.

Додатак за преусмеравање

15. Структурирани садржај

Јесте ли икада у Гоогле-у видели те исјечке богате ФАК-ом?

То је оно што додатак Структурираног садржаја. Омогућује вам додавање ФАК-а на странице (или постове) и аутоматски их означава тако да се појаве у вашем исјечку. Супер ствар је што, након што их додате у свој пост и пошаљете УРЛ у Гоогле-ову алатку за инспекцију УРЛ-ова, треба вам само неколико минута да Гоогле ажурира и прикаже своја најчешћа питања у резултатима претраге. То је прилично брзо.

Како то изгледа у Гоогле-у:

ФАК Рицх Сниппетс

Како то изгледа на вашој страници:

&# к1ф50ц; Како да конфигуришем Иоаст за ВооЦоммерце?

Конфигурација поставки, истраживање кључних речи и оптимизација садржаја су 3 главна корака до Иоаст-а. Увјерите се да све неважне странице нису додате у Иоастовим подешавањима (нпр. Класе испоруке) и омогућите објављивање модификованих датума за постове на блогу. Затим истражите кључне речи и оптимизујте странице на којима се заиста желите рангирати.

&# к1ф50ц; Који додаци помажу убрзати ВооЦоммерце?

ВП Роцкет, Перфматтерс, СхортПикел и ОМГФ (за оптимизацију фонтова) су 4 велике брзине додатака које се користе за ВооЦоммерце. ВП Роцкет би требало да се побрине за већину оптимизација, док Перфматтерс омогућава оптимизацију ВооЦоммерце скрипти, стилова и фрагмената колица.

&# к1ф50ц; Како могу да пронађем који су додаци најспорији?

Погледајте на картици водопад ГТметрик да бисте видели који додаци се најдуже учитавају или користите додатак за надгледање упита да бисте пронашли своје најспорије додатке.

&# к1ф50ц; Како да добијем та често постављана питања у резултатима претраге?

Користим додатак Структурирани садржај који је исти који користи Неил Пател. То је сјајно!

&# к1ф50ц; Који су фактори СЕО на страни осим Иоастсових зелених лампица?

Иоаст зелене лампице једва да су важне. Истраживање конкуренције кључне речи и добар СЕО страница најважнији су. Покушајте да додате богате исечке с ФАК-ом, израдите СЕО наслове + мета описе и додајте ХТМЛ садржај са дугим постовима на блоговима. Иначе, Иоаст је заиста добар само за откривање употребе кључних речи.

16. Објави старе поруке

Поновно објављивање старих постова јефтин је начин ажурирања свих датума објављивања вашег поста у резултатима претраге.

Датум објављивања

Аутоматски освежава све датуме објављивања до тренутног дана, што ће у теорији повећати број кликова јер сав ваш садржај изгледа свеже. Проблем је у томе што заправо не ажурирате садржај на својим постовима, па иако каже да је недавно ажуриран, заиста није. Прилично је варљиво и лично бих се опредијелио да заиста ажурирате своје постове.

Корак 1: Додајте „датум за преглед исечка“ за постове.

Дате-ин-Сниппет-Превиев-Иоаст

Корак 2: Додајте „пост модификовани датум“ на врх целог блога. Користим Генесис, па би то било у подешавањима додатака Генесис Симпле Едитс. У супротном, покушајте Пост Ажуриран датум додатка.

Ентри-Мета

Датум уноса Датум измене

3. корак: Немојте дозволити да датуми модификованих поста застаревају, иначе ће ваш садржај изгледати стар и резултати претраге и заправо могу наштетити кликовима. Или се вратите и ажурирајте пост (кликом на дугме за ажурирање освежава се датум) или користите додатак Републисх Олд Постс.

Објави старе поруке ‹Елеватинг ВП - ВордПресс

17. Једноставна садржина

Зашто се на овој листи додатака ВооЦоммерце СЕО додаје табела са садржајем?

Јер Гоогле каже:

Осигурајте да су дуге странице с више тема на вашој веб локацији добро структуриране и раздвојене у различите логичке одјељке. Друго, осигурајте да сваки одељак има повезано сидро са описним називом (тј., Не само „Одељак 2.1“), и да ваша страница садржи табелу садржаја која повезује на појединачна сидара.

То се обично односи на дуге постове на блогу.

Међутим, препоручујем да креирате свој ТОЦ у ХТМЛ + ЦСС уместо да користите додатак, јер то ствара ХТМЛ везе и омогућава корисницима да прескачу одређене одељке на посту, као и повезивање на њих..

Неки се узбуђују због Иоаст зелених лампица током СЕО презентације на страници, али ТОЦ је моје главно оружје с обзиром да организује пост, а подстиче вас да планирате унапред и креирате детаљне чланке.

Ако је дужина снаге у СЕО-у, зар то не би требало бити организовано??

Предложак ХТМЛ садржине:

18. Прекинута провера везе

То је још увек најбољи начин да поправите прекинуте везе на веб локацијама ВооЦоммерце.

Обавезно избришите додатак одмах када завршите јер су скенирања која су у току веома интензивна и стављају стрес на ваш сервер, успоравајући ваш ВооЦоммерце сајт.

Др. Линк Цхецк је добра алтернатива, али није стварни додатак и не дозвољава вам да поправите покварене везе директно на ВордПресс контролној табли. Лично инсталирам Брокен Линк Цхецкер једном у неколико месеци, одмах поправим све покидане везе, а затим избришем додатак након што завршим.

Прекинута провера везе

Да ли сам пропустила било који ВооЦоммерце СЕО додатке?

Оставите ми коментар и јавите ми да ли сам пропустио било који или имате било каквих питања. У супротном се надам да сте овај списак сматрали корисним и претплатите се на билтен за више корисних водича!

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector