Како поправити споро хостовање ВордПресс-а на СитеГроунд-у и избјећи лимите ЦПУ-а (користите ПХП 7.4, Цлоудфларе, Сетуп ВП Роцкет или СГ Оптимизер)

Укључите спори ВордПресс сајт СитеГроунд?


И ја сам имао овај проблем; моји резултати ГТметрик-а били су близу 100% за сваки пост на блогу који сам написао (јер сам опседнут брзином), али време учитавања може да достигне 10+ секунди. Имам пуно слика и коментара на већину својих постова, али у ГТметрик-у није било ништа друго. Коначно сам закључио да полу посвећени план СитеГроунд-а за ГоГеек, па чак и њихово гостовање у облаку, није био довољно брз (споилер: прешао сам из СитеГроунд-а у Цлоудваис-у).

Овај туториал покрива све што требате знати да бисте постигли боље резултате + време учитавања у ГТметрик-у. СитеГроунд је одличан за дељени хостинг, али ако имате ВооЦоммерце, АдСенсе, високе ЦПУ додатке или спољне скрипте, прескочио бих дељено хостинг свих заједно. Њихови дељени сервери често не могу да поднесу ресурсе које им је потребно, изазивајући спору ВордПресс локацију.

Има бољих опција од разматрања хостинга у облаку СитеГроунд-а Цлоудваис ДО нуди иста 2 ЦПУ + 4ГБ РАМ-а за 42 УСД месечно (уместо 80 УСД месечно са СитеГроунд). Мој предлог је да оптимизирате своју веб локацију што најбоље можете, али пазите на време одзива сервера које можете да измерите у Гоогле ПагеСпеед Инсигхтс. Ако су спори, знате проблем.

Contents

1. Надоградите на ПХП 7.4

СитеГроунд је објавио ПХП 7.4 на који можете надоградити на контролној табли.

То је знатно брже, посебно ако тренутно користите старију верзију ПХП-а, и то је један од најједноставнијих начина да убрзате веб локацију. Добро је узети резервну копију и осигурати да су ваши додаци и теме компатибилни, мада је ПХП компатибилност Цхецкер некако бескористан..

СитеГроунд ПХП 7.4 Најава

Како надоградити на ПХП 7.4 на локацији СитеГроунд

 • Пријавите се на свој рачун
 • Кликните Девс са левог менија
 • Кликните на ПХП Манагер
 • Кликните на икону за уређивање
 • Промените верзију ПХП-а и кликните на ЦОНФИРМ (слика испод)

СитеГроунд Ажурирање ПХП верзије

2. Користите ВП ракету уместо СГ Оптимизер-а

Да ли треба да користите СГ Оптимизер или ВП Роцкет? Избацимо ово са пута.

ВП Роцкет и даље има више оптимизација брзине од СГ Оптимизер (чак и са великим ажурирањем СГ Оптимизер-а) што значи да ћете скоро сигурно видети боље резултате са ВП Роцкетом. Омогућава вам да радите ствари СГ Оптимизер не ради: локално аналитику, лажни учитавање видео записа + ифрамес, замените ифраме претпрегледом слике, чишћење базе података, интеграцију више ЦДН-ова и још много тога.

Главна предност СГ Оптимизер-а је да је кеширање (претпоставимо да буде) брже од било којег другог предмеморије кеша јер корисник користи кеширање на страни сервера, а не кеширање на бази датотека. Међутим, тестирао сам и СГ Оптимизер вс. ВП Роцкет и увек сам се нашао на ВП Роцкету са СГ Оптимизер деинсталираним.. Свака локација је другачија, па препоручујем да урадите сопствене тестове.

Друга опција је да се користи ВП ракета за све, али НЕМО кеширање. Да бисте то учинили, конфигурирали бисте поставке ВП Роцкет-а да обрађују све (осим кеширања). Затим онемогућите кеширање страница ВП Роцкет-а користећи њихову помоћни додатак. Коначно, инсталирајте СГ Оптимизер и користите га само за кеширање (али онемогућите све остало да се избегне преклапање функционалности којима рукује ВП Роцкет).

Постоји разлог зашто је ВП Роцкет обично додатак за кеш # 1 у анкетама на Фацебооку:

Анкета најбољег додатка за предмеморију у 2016

Испитивање додатка за предмеморију 2019

Свифт вс ВП Роцкет

Анкета 2016 за предмеморију предмеморије

Анкета о најбољим предмеморијама предмеморије 2018

вп ракета вс в3 тотла кеш меморија

Ево шта каже СитеГроунд, међутим слажем се са тим. Опет, урадите сопствене тестове!

СГ-Оптимизер-вс-Цацхе-додаци

3. Исправно конфигуришите додатак за предмеморију

Који год додатак за кеш меморију користите, важно је да је оптимално конфигурисан 110%. Ако користите само СГ Оптимизер, можда бисте требали испробати ВП Роцкет, ВП Најбржи Кеш или Свифт да бисте се побринули за „остале“ оптимизације. Не заборавите да избегавате дупликат функционалности између додатака.

4. Активирајте Цлоудфларе-ов ЦДН у СитеГроунд

ЦДН Цлоудфлареа је сада био 200+ центара података (вхоа). И још увек је бесплатна!

Зашто нико не би користио то је мимо мене, али можете активирајте на надзорној табли СитеГроунд-а.

ЦПанел Цлоудфларе СитеГроунд

И даље бисте требали да конфигуришете поставке у вашем Цлоудфларе командна табла. Ево неколико савета:

 • Брзина: омогућите Бротли и ракетни утоваривач
 • Сцрапе Схиелд: омогућити заштиту вруће везе
 • Ватрени зид: блокирање лоших ботова из извештаја о промету уживо Вордфенцеа
 • Правила странице: Цлоудфларе има пуно правила странице за брзину, сигурност, компатибилност

5. Избегавајте да погађате ограничења ЦПУ-а СитеГроунд

Ваш План за веб локације мора да има довољно ресурси сервера да бисте прилагодили потрошњу ресурса ваше веб странице. Ако се то не догоди, добићете обавештења ЦПУ-а од СитеГроунд-а који прете да ће угасити вашу веб локацију, али то је и добар разлог да ће ваша ВордПресс-ова страница бити спор на СитеГроунд-у. То је зато што је ваш сервер вероватно преоптерећен и „под стресом“.

Иди на Страница са карактеристикама СитеГроунд-а и помичите се према доле до одјељка “додијелимо вам ресурсе”. Задржите показивач изнад Сервер ред и погледајте колико ресурса долази уз ваш план:

Поређење ресурса СитеГроунд сервера

Затим упоредите ово са потрошњом ЦПУ-а (ово је снимак њиховог хостинга у облаку):

Смањивање ЦПУ-употребе-ВордПресс-а

Ако премашите ограничење ЦПУ-а, добићете овај емаил:

Лимити за ЦПУ СитеГроунд

Да ли сте близу преласка ограничења ЦПУ-а?

Ако је то случај, потребан вам је хостинг план који долази са више ресурса сервера (Ограничења процесора означене су као највећи пад СитеГроунд-а). Можете надоградити помоћу СитеГроунд-а, али ако сте већ на ГоГеек-овом плану или цлоуд хостингу, дефинитивно бих не надоградити на нешто више. Као што сам рекао, СитеГроунд је до одређеног тренутка сјајан, али једном када прерастете ГоГеек или трошите 35 УСД месечно због обнављања цена, учините себи услугу и пређите на Цлоудваис.

6. Селективно онемогући додатке на одређеним страницама

Хајде да разговарамо о Ассет ЦлеанУп и Перфматтерс.

Обоје су вас пустили селективно онемогућивање додатака, скрипте и стилове који се учитавају на одређеним страницама. То резултира са мање ХТТП захтева и бржим временима учитавања, јер су неки додаци срамотно спори.

Примери:

 • Онемогућите ВооЦоммерце функције на страницама које нису е-трговине
 • Онемогућите клизни додатак на садржају без клизача
 • Онемогућите додатак богатих исјечака на садржају без богатих исјечака
 • Онемогућите додатак контактног обрасца на садржају без контактног обрасца
 • Онемогућите АдСенсе или придружене везе тамо где се не приказују
 • Онемогућите додатак за дељење друштвених мрежа на свим страницама (пошто је то обично за постове на блогу)
 • Онемогућите ВооЦоммерце скрипте, стилове, уломке колица на страницама које нису е-трговине

Корак 1: Инсталирајте додатак Ассет ЦлеанУп или Перфматтерс.

Ассет ЦлеанУп додатак

Корак 2: Уредите страницу или пост и селективно онемогућите учитавање неискориштених елемената на страници:

Онемогући ВордПресс екстерне скрипте

7. Оптимизирајте слике

Велике, неоптимизиране слике такође могу проузроковати споро веб мјесто на СитеГроунд-у.

Ако у ГТметрик-у видите грешке у приказу умањених слика, то значи да преносите слике које су превелике и треба их обрезати и / или смањити у одговарајуће димензије (што вам пружа ГТметрик). Такође можете видети спецификације грешака у димензији слике, што значи да треба да додате ширину + висину у ХТМЛ слике. И на крају, ако видите грешку слике на оптимизацији, требате их без губитака компресовати, а једини додатак који сам пронашао који се добија 100% сваки пут је СхортПикел.

Оптимизација слике у ГТметрик-у

8. Оптимизирајте Гоогле фонтове

Ако користите Гоогле фонтове, проверите у ГТметрик извештају да ли постоје проблеми са оптимизацијом:

Гоогле Фонтови ГТметрик

Постоји одређени број додатака који вам могу помоћи у оптимизацији фонтова: ОМГФ, ВП Роцкет, Гоогле-фонтови са властитим домаћинима, Аутоптимизе, чак Ассет ЦлеанУп. Али идеалан метод је угостити фонтове локално.

Да бисте то учинили, преузмите фонтове директно са веб локације Гоогле Фонтови, а притом сте минимални са бројем фонтова и тежином слова (пошто више фонтова може значити и више захтева).

Затим претворите датотеке у датотеке са фонтом помоћу алата као што је Трансфонтер. Када их претворите, пренесите их у своју вп-цонтент / уплоад фолдер и додајте фонтове у свој ЦСС. Тестирајте фонт, поставите подразумевани фонт са повратним копијама и биће вам златно. Погледајте мој локални водич за фонтове (горе) за више информација.

9. Оптимизирајте захтеве трећих страна

Захтеви трећих страна су било шта што привлачи захтеве са спољних веб локација.

То могу бити Гоогле фонтови, аналитика, АдСенсе, менаџер ознака, мапе, уграђени ИоуТубе видео снимци, граватари, бројање друштвених удела, Фацебоок Пикел или чак додаци који стварају спољне захтеве.

Неке захтеве трећих страна је лако оптимизовати:

Подешавања додатака ВП Роцкет-а вам омогућавају локално угостити Гоогле Аналитицс и омогућити кеширање претраживача за Фацебоок Пикел. Њихова подешавања медија омогућују вам да лењо учитавате ИоуТубе видео снимке и замените ифраме с претпрегледном сликом. Дискус има додатак за условно учитавање за то, а Гоогле Мапс + уграђени друштвени постови могу се узети као снимак екрана и користити као слика уместо уграђивања.

Неки захтев треће стране није тако једноставан:

Гоогле АдСенсе, Гоогле управитељ ознака и Граватарс је мало теже оптимизирати. Можете да учитате АдСенсе асинкроно и покушавате га лагано учитати, али то је ствар. Гоогле менаџер ознака требало би да се користи само за велике, неоптимизиране веб локације. И нисам нашао добро решење за Граватаре (испробао сам скоро сваки додатак за предмеморију Граватара) и онемогућио их..

Спољни скрипти

10. Избегавајте додатке који гласе на ресурсе

Ако користите неславно споре додатке, дељење хостинга СитеГроунд-а можда неће бити довољно.

Ти додаци су обично портфолије, клизачи, ливе цхат, резервне копије, статистика, повезани постови, дељење друштвених мрежа, календар или чак ВооЦоммерце и ВПМЛ. Наравно, овиси о томе које додатке користите и колико су добро развијени, имајући у виду брзину. Ево уобичајених криваца:

 1. Додај ово
 2. АдСенсе клик за праћење превара
 3. Календар догађаја “Све у једном”
 4. Резервни пријатељ
 5. Беавер Буилдер
 6. Боље ВордПресс Гоогле КСМЛ Ситемапове
 7. Провјера прекинуте везе (користите Др. Линк Цхецк)
 8. Стални контакт за ВордПресс
 9. Контакт образац 7
 10. Контекстуални сродни постови
 11. Диги Ауто линкови
 12. Дискус систем за коментаре
 13. Диви Буилдер
 14. Есенцијална мрежа
 15. Погледајте потпуну листу од 65 спорих додатака

11. Завршите задњих 10% перфматтерима

Постоји пуно „разне оптимизације “ који заиста не спадају у главне категорије оптимизације брзине. Говорим о онемогућавању аутоматског спремања, пингбацк-ова, повратних веза, ограничавању ревизија поста, предизбору ДНС-а и поновном повезивању, а у суштини уклањању блоат са ваше веб локације.

Тхе Перфматтерс плугин (аутор Кинста) води рачуна о последњих 10% оптимизације брзине:

перфматтерс карактеристике

12. Нађите боце у ГТметрик-у

ГТметрик се може користити за више од мерења резултата и времена учитавања. Такође се може користити за откривање зашто је ваша веб локација спора на СитеГроунд, споро додацима, ттфб, итд. Ево примера:

Време до првог бајта

Време до првог бајта

Слов Плугинс

Спор ВордПресс додатак

13. Измерите времена одзива сервера

Време је да једном заувек откријете да ли је хостинг сајта СитеГроунд ваш проблем.

Покрените веб локацију путем увида у Гоогле ПагеСпеед и проверите време одзива вашег сервера која би требала бити мања од 200 мс као што препоручује Гоогле. Ако није, потребан вам је моћнији сервер.

Смањите време одзива сервера

14. Набавите Цлоуд хостинг (не са СитеГроунд-а)

Ево шта се догодило када сам прешао са СитеГроунд на Цлоудваис ДигиталОцеан:

СитеГроунд-вс-Цлоудваис-Цлоуд-хостинг

Чак се и постови са тоном захтева учитавају <2с. Покрените ову страницу кроз ГТметрик ако желите.

ГТметрик-репорт-фор-лонг-пост

Шта сам плаћао са СитеГроунд-ом:

СитеГроунд-Цлоуд-хостинг-продаја-примање

Шта сада плаћам Цлоудваис-ом:

Цлоудваис-фактура

Мислим да не морам много више да кажем. То што је СитеГроунд добар за дељени хостинг не значи и да су бољи или бржи од осталих хостинг хостинг провајдера. Држите своје опције отвореним и придружите се ВордПресс Хостинг Фацебоок група да виде шта прави људи говоре.

Цлоудваис Респонсе Тимес

ВП Енгине то Цлоудваис

ДигиталОцеан Пингдом Репорт

Време одзива Цлоудваис сервера

Побољшање времена за учитавање у облацима

Цлоудваис вс ВП Енгине

Без наслова

Цлоудваис Пингдом Лоад Тимес

Цлоудваис Пингдом Репорт

Намецхеап то Цлоудваис Мигратион

Цлоудваис ВооЦоммерце Мигратион

Цлоудваис АВС Мигратион

Шта други људи кажу:

Цлоудваис Фацебоок рецензија

Цлоудваис вс СитеГроунд

Суштина: дељено хостирање је у реду ако не користите ВооЦоммцерце, АдСенсе, високе ЦПУ додатке или имате пристојан промет. Али након што их имате, погледајте облачење у облаку. Да, придружена сам фирми Цлоудваис, али има и доста других људи који су мигрирали и објавили своје резултате. Код ОММ25 ће вам дати 25% попуста за прва два месеца гостовања у Цлоудваис-у.

Често постављана питања

&# к2705; Како могу убрзати веб локацију СитеГроунд?

Надоградите на најновију верзију ПХП-а, подесите и конфигуришите додатак СГ Оптимизер и активирајте Цлоудфлареов бесплатни ЦДН на вашем СитеГроунд налогу. Затим погледајте ГТметриков извештај да видите шта га успорава и направите оптимизације из овог водича.

&# к2705; Да ли треба да користим СГ Оптимизер или ВП Роцкет?

Ако имате буџет, тестирајте и СГ Оптимизер и ВП Роцкет (појединачно) да бисте видели која најбоља времена учитавања + резултати у ГТметрик-у. ВП Роцкет има више функција од СГ Оптимизер-а, али СГ Оптимизер користи кеширање на страни сервера, што би требало бити брже од кеширања заснованог на фајловима ВП Роцкет-а. Избегавајте функционалност преклапања између два додатка!

&# к2705; Како да поправим ограничења ЦПУ-а СитеГроунд?

Ако добијате поруке о ограничењу ЦПУ-а од СитеГроунд-а, морате да смањите ресурсе које троши ваша веб локација. Најчешћи начини су онемогућивање ВордПресс Хеартбеат АПИ-ја (нпр. Помоћу додатка ХеартБеат Цонтрол), елиминирање додатних додатака на вашој веб локацији, подешавање ЦДН-а за учитавање ресурса и правилно конфигурисање додатка за кеш меморију..

&# к2705; Да ли ће планови надоградње поправити мој спори СитеГроунд сајт?

Теоретски, да. Виши планови СитеГроунд укључују више ресурса сервера који вашу веб локацију чине бржом. Али најбоље је да будете сигурни да је ваша веб локација оптимизована што је могуће боље пре надоградње. Можда ћете желети да истражите облак хостинг који је знатно бржи од дељеног.

&# к2705; Које друге оптимизације брзине могу да урадим изван СитеГроунд-а?

Очистите базу података помоћу додатка као што је ВП Роцкет или ВП-Оптимизе, послужите умањене слике (не користите огромне слике), користите Ассет ЦлеанУп или Перфматтерс да селективно онемогућите скрипте и додатке за учитавање на одређеним страницама и избегнете (или оптимизујете) екстерне скрипте као што су Гоогле фонтови, аналитика, мапе, АдСенсе, уграђени видео снимци и додаци за дељење друштвених мрежа.

Да ли је ваша веб локација још увек спора на локацији СитеГроунд?

С обзиром на то да сам покривао скоро сваки главни фактор из Водич за оптимизацију ВордПресс-а, требало би да имате много бржи сајт. А ако не, шансе су да надмашите план покретања сајта СитеГроунд или ГровБиг или да додатак за кеш меморију није правилно конфигурисан. Али ако и даље имате питања, оставите ми коментар са УРЛ-ом вашег ГТметрик извештаја и радо ћу вас погледати.

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map