СитеГроунд ВордПресс хостинг хостинг: # 1 Домаћин у 34+ Фацебоок анкета (врло брзо за заједничко хостинг), али цене обнављања су високе

Као супер сарадник СитеГроунд, Упутио сам их хиљадама људи.


Али такође је моја одговорност да упозорим људе на недостатке (цене обнављања и додавања ЦПУ-а) и покушавам да моје критике буду непристрасне. Зато ћете видети такве ствари Анкете на Фацебооку, Твеетс, и Реддит одговара у ВордПресс прегледу хостинга ове веб локације СитеГроунд.

СитеГроунд је био онолико близу колико је могао да будете савршени домаћини – брзина, време одржавања, подршка, функције и цене били су феноменални. До данас јесам <200мс пута одзива сервера и невероватне ГТметрик и Извештај о Пингдому. Моја страница за ВордПресс учитава се лудо брзо (кликните иако моје странице ако желите) и смањила се само једном у 2 године – око 3 минута.

Али онда … повисили су цене обнове.

Људи, ово је било неизбежно! Добро, брзо, јефтино – одаберите 2. СитеГроунд није желео да претрпи своје сервере попут ЕИГ + ГоДадди, а они и даље имају најбољу подршку у индустрији. Њихов тим непрестано ради на објављивању нових функција због којих су веб локације купаца брже и сигурније, што можете видети и на њиховим Фацебоок страница. Мало домаћина то ради као СитеГроунд.

Ово је створило алтернативе попут Цлоудваис ДигиталОцеан привлачнији којим се управља цлоуд хостингом (бржим од дељеног) и почиње од 10 УСД месечно. Већина људи који напусте СитеГроунд одлазе на Цлоудваис. Дакле, да ли сте спремни да платите за врхунског домаћина са високим ценама обнове, али великом брзином / подршком / продужењима? Или желите чисту брзину (али осредњу подршку) на управљаној платформи у облаку за јединствену накнаду на Цлоудваис-у? Ово су најбоље 2 опције у овом ценовном рангу.

Шта год да урадите, избегавајте ЕИГ, ГоДадди и друге јефтине хостове – чак је и А2 хостинг велики корак испод СитеГроунд-а. Као што је један говорник програма ВордЦамп једном рекао, требало би да платите исто колико и за вечеру са шкампима. Вечера од шкампа у износу од четири долара развеселиће вас. Вечера од 20 долара биће добра.

ТЛДР; СитеГроунд је одличан за прве 1-3 године промотивне цене, али постаје скупљи и неки људи се селе ДигиталОцеан он Цлоудваис који се управља хостингом у облаку, па чак и брже од СитеГроунд-а. Кинста је још једна одлична опција. А2 хостинг је најјефтинији, пристојни хостинг хостинг, али нигде није тако добар као СитеГроунд, Цлоудваис или Кинста, који су обично оцењени као прва 3 домаћина на недавним анкетама на Фацебооку. Истражите и придружите се ВордПресс Хостинг Фацебоок група избећи замке са партнерима и добити непристрасна мишљења.

Contents

1. Да, користим СитеГроунд

Преиспитујем само оно што у ствари користим.

ОММ на локацији

2. Оцијењени домаћин у 34 Фацебоок анкете

Многи од њих су одведени у затворене групе. Ако желите да видите јавне, ево: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14. Да бисте видели приватне анкете, кликните сваку слику и придружите се групи. Много њих су одвели ВордПресс Хостинг Фацебоок група која има преко 12.000 чланова и забрањује партнерске везе и самопромоцију. Можете погледати и друге разговоре везане за хостинг са друштвеним мрежама у Одељак + повратне информације.

Јули 2019. Препорука за хостинг

Препоруке Елементор хостинга

2017-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Анкета о препоруци хостинга

ВордПресс-домаћин-анкета-август-2018

Схаред-хостинг-анкета-2017

2019-хостинг-анкета

Го-то-хостинг-цомпани

ВордПресс-хостинг-анкета-2017

Анкетирани хостинг-анкета

ВооЦоммерце-хостинг-ФБ-анкета

2016-Веб-хостинг-анкета

Најбоље ВордПресс-хостинг-провајдер-анкете

Анкета о најбољем веб-хостингу-2019

Анкета СитеГроунд вс Блуехост на Фацебооку

ВП Фриендли Хостинг Полл

2018. Препоруке за хостинг

Омиљени хостинг за Елементор

2016-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Анкета за хостинг хостинга за ВордПресс

Манагед-ВордПресс-хостинг-анкета-2017

2019-домаћини-анкета-1

Хостинг-анкета-за-брзину

ВордПресс-хостинг-анкета-јун-1

СитеГроунд-Препорука

Анкета 2014-Манагед-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Бест-Веб Хостинг-Провидер-Полл

Хостинг-анкета-феб-2019

Хостинг-препоруке-анкета

Анкета СитеГроунд-вс-Блуехост-Твиттер-Анкета

Блуехост вс СитеГроунд

Анкета за веб локацију ВордПресс

3. Одобрено од Иоаст, ВордПресс, Ивица

Иоаст користи СитеГроунд:

Иоаст-он-Твиттер-Ми смо тек пребачени на Сите Сите

Препоручује ВордПресс:

ситегроунд-препоручено хост-вордпресс-хост

И Ивице који управља ВордПресс убрзава Фацебоок групу са 15.000+ чланова.

ВордПресс-Спеед-Уп Препоручене алатке

Ивичин предлог је много већ прихватио.

Годадди на СитеГроунд миграције

4. Људи који су мигрирали и објавили своје резултате

Када тражите хостинг, брзина је мој приоритет # 1. Желим да знам да ако пребацим хостове, време учитавања би требало да се побољша. Искрено, не желим да видим резултате од придружене компаније која је очигледно пристрана, већ редовних купаца који су их јавно поставили. Ево људи који су прешли на СитеГроунд и објавили резултате. Можете да кликнете на сваку слику да бисте директно видели на Твиттеру.

Прелазак на СитеГроунд

Миграција времена учитавања СитеГроунд

Блуехост до СитеГроунд ГТметрик

ХостГатор То СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик

Увид у Гоогле ПагеСпеед Гоогле СитеСпеед

СитеГроунд ГоГеек време учитавања

100 Перфецт Сцоре он СитеГроунд

Брзина коју пружа СитеГроунд

СитеГроунд Генесис

СитеГроунд ГТметрик Репорт

Скраћено време учитавања помоћу СитеГроунд-а

Ново време реакције на локацији СитеГроунд

ХостГатор на СитеГроунд миграцију

СитеГроунд Респонсе Тимес он Јоомла

Пребацује се на СитеГроунд хостинг

СитеГроунд Роцкет Имагифи Цомбо

Јоомла ГТметрик Он СитеГроунд

Увид у СитеГроунд ПагеСпеед Спеед

СитеГроунд Блоггинг Мигратион

СитеГроунд Он Јоомла

СитеГроунд Спееди хостинг

Скраћено време учитавања СитеГроунд

Нови резултати Пингдом-а на СитеГроунд-у

Ново време одговора странице

Побољшање времена одзива на локацији СитеГроунд

5. 80мс Време одговора сервера

Једина ствар Увид у Гоогле ПагеСпеед Спеед је добро за мерење времена одговора сервера (КПИ брзине хостинга). Гоогле препоручује времена одзива <200м, па ћу заузети 80 сати цео дан.

Време одзива сервера

ТТФБ (време до првог бајта) је још један показатељ „одзивности веб сервера“. Провери своје битецхецк.цом или картицу ГТметрик Тимингс. Треба да буде <500мс (<200мс је боље).

Време до првог бајта

ГТметрик Време до првог бајта

Виши планови СитеГроунд долазе са више ресурси сервера (ово је приказано на њима страница са карактеристикама) и шта ће побољшати времена одзива. Другим речима, добијате начин на који плаћате. Њихова полу-наменски план ГоГеек-а долази са око 4 пута више ресурса сервера од уобичајеног дељеног хостинга и пружиће вам најбоља времена одзива у оквиру њихових заједничких планова. Веб локацију можете да оптимизујете све што желите, али време одзива сервера је под надзором вашег хостинга.

Упоређивање СитеГроунд-Сервер-Ресурса

6. <Време учитавања 1с + 100% ГТметрик резултата

Има више од 100% ГТметрик резултата него хостинг, али то дефинитивно помаже. Моји извјештаји о ГТметрик и Пингдом су прилично смијешни. Ово је живи доказ да са добро оптимизованим веб локацијама можете добити сјајна времена учитавања и ГТметрик / Пингдом резултате на СитеГроунд-овом ВордПресс хостингу.

Мој ГТметрик извештај:

2019-ГТметрик-Репорт

Моја Извештај о Пингдому:

2019-Пингдом-Репорт

7. ПХП 7.3, Цлоудфларе, СГ Оптимизер Фор Тхе Вин

СитеГроунд’с брзинска технологија је један од највећих разлога зашто их људи бирају. Користе моћну комбинацију НГИНКС, ХТТП / 2 сервера, ССД-ова, ПХП 7.3, активацију Цлоудфларе од 1 клика и свој додатак СГ Оптимизер који управља кеширањем, минимизацијом и још много тога..

СитеГроунд-Спеед-технологија

ПХП 7.3 – СитеГроунд је увек један од први домаћини објавити нове верзије ПХП-а због којих ће се веб локација много брже учитавати. Многи домаћини нису објавили ПХП 7 до 2018. године, а ГоДадди је заправо наплатио купце да надограде. Не морате се бринути ни о чему од тога са СитеГроунд-ом.

Цлоудфларе – активирајте бесплатан ЦДН са Цлоудфларе-ом 1 клик на цПанел СитеГроунд-а, најлакши начин да их искористе 200+ дата центара и смањити географску удаљеност између вашег сервера и посетилаца. Због тога одлука “који податковни центар одабрати” није толико битна.

СГ Оптимизер – направили су огромна ажурирања за свој додатак СГ Оптимизер који има сјајне критике на ВордПресс.орг. Не само да користи кеширање на страни сервера (брже од кеширања на бази датотека које користи већина предмеморија предмеморије), већ сада нуди и минификацију, гзип компресију, уклањање низова упита, лажно учитавање, оптимизацију слике и још много тога. Сада је упоредив са ВП Роцкетом.

8. Слободна миграција помоћу ГровБиг-а+

СитеГроунд ће мигрирајте своју прву веб локацију бесплатно са њиховим ГровБиг планом или више. Искористио сам то на неколико веб локација и миграција је увек протекла без проблема, без застоја или грешака, јер њихови техничари то беспрекорно подносе. Они такође имају алат за миграције.

Бесплатни пренос веб локације СитеГроунд

9. Подршка је феноменална

Подршка СитеГроунд одувек је била врхунска и за њу се непрестано хвале на Фацебооку и Твиттеру. Већина домаћина који нуде јефтини хостинг немају брзу, персонализовану, 24/7 подршку коју добијате са СитеГроунд-ом. Контактирао сам их телефоном, четом уживо и улазницама за подршку. Сваки пут су моја питања решавана са детаљним одговорима и без додатака. Њихов ГоГеек план долази са приоритетном подршком (бржом), али искрено вам ни не треба. Можете ући у цхат уживо у року од 30 секунди, на карту се јавити за 10 минута, а на телефон са неким подједнако брзо. СитеГроунд је одувек био познат по великој подршци.

СитеГроунд Препорука

Повратне информације о подршци СитеГроунд

СитеГроунд Твиттер препорука

10. У току су ажурирања о безбедности

СитеГроунд користи Линук контејнери и изолација налога да спречите да друге веб локације на вашем серверу утичу на ваше, плус сталне закрпе и надзор сигурности. Наравно да треба да промените своје генеричко Админ корисничко име и инсталирате додатак попут Вордфенце, али СитеГроунд ће учинити свој дио. Њихов тим за развој стално се уверава да на вашу веб локацију нису угрожене претње које (ако је ваша веб локација икада хакована) знате колико је важна.

Ажурирања сигурности СитеГроунд-а

Ево како СитеГроунд штити вашу веб локацију (наведено на страница са карактеристикама):

СитеГроунд-ВордПресс-Сигурност

11. Цон: ЦПУ додаци

СитеГроунд се строго примењује Ограничења процесора. То значи да ако ваша веб локација / додаци премашују месечна ограничења ресурса, СитеГроунд ће вам послати упозорења, а затим ће искључити веб локацију. Најбољи начин да се то спречи је да се оптимизирају унапред (помоћу доњих савета) и обратите се подршци која ће вам радо помоћи. Ово је највеће ограничење СитеГроунд-а. Имао сам ЦПУ додатака на својој веб локацији и успео сам да их поправим помоћу следећих савета.

ситегроунд-цпу-додаци

Како избећи додавање ЦПУ СитеГроунд-а:

 • Користите њихове Додатак СГ Оптимизер (није В3 тотал цацхе)
 • Користити Контрола рада срца и ВП-Оптимизе повезати
 • Блокирајте лоше Ботове користећи Блацкхоле за Бад Ботс додатак
 • Редовно ажурирајте своју ПХП верзију (препоручујем ПХП 7.2)
 • Елиминишите / замените високе ЦПУ додатке лаганим додацима
 • Активирајте Цлоудфларе-ов ЦДН у свом цПанелу да бисте исцрпили ресурсе
 • Избришите неискориштене додатке, теме и очистите ВП Админ плочу
 • Оптимизујте слике (промените величину великих слика у ГТметрик-у) и користите СхортПикел

12. Цон: Цене обнове су стрме

Можете да добијете 1-3 године промотивне цене СитеГроунд-а. Једном када дође време за обнову, плаћаћете уобичајену цену која је око 3к промотивна цена. Зато бисте у идеалном случају купили 3 године њиховог хостинга унапред. Да, то је обавеза, али нећете наћи бољу вредност од промотивних цена СитеГроунд-а. Они су у свету бољи од ГоДадди, ЕИГ-а и других домаћина по овој цени. Такође су то пуне 3 године солидног хостинга који ће вам дати времена да одмерите своје могућности.

Цене обнове страница СитеГроунд

Прелазак са СитеГроунд-а

Цене обнове СитеГроунд су превисоке? Већина људи се сели у Цлоудваис.
Већина људи који напусте СитеГроунд сели се Цлоудваис ДигиталОцеан која почиње од 10 УСД месечно. Њихова подршка није добра као СитеГроунд, али јесте управљање облачним хостингом што је чак брже од дељеног хостинга на СитеГроунд-у. Погледајте њихове критике на Фацебооку, Твиттеру, Куори, Реддиту и разговоре из ВордПресс Хостинг Фацебоок Групе – ово је место на коме ће 2019. изабрати план за путовање. 5 избора сервера: ДигиталОцеан, Линоде, Вултр, АВС и Гоогле Цлоуд. ДигиталОцеан је генерално најпопуларнији, најбржи и најисплативији избор. Њихова брзинска технологија користи намјенске ресурсе (за разлику од ограничења процесора на заједничком хостингу), као и Мемцацхед, Редис, Варнисх, МаинДБ, ПХП 7.3, ССД, НГИНКС и ПХП-ФПМ. Цлоудваис такође ради слободне миграције.

Цлоудваис ДигиталОцеан

Многе подружнице и даље препоручују СитеГроунд (заправо сам био супер сарадник за њих), али морам бити искрен према својим читаоцима. Цлоудваис је само бржи и повољнији. Урадите своје истраживање.

13. Преглед функција

Све ово можете видети на СитеГроунд-у страница са карактеристикама. Лично користим њихову инсценацију (која долази са ГровБиг +), шифрирајмо ССЛ и Цлоудфларе. Али имају много више ако је потребно.

 • Дневне резервне копије
 • 4 дата центра
 • Функције е-трговине
 • СГ-Гит (уз ГоГеек +)
 • Постављање (уз ГровБиг +)
 • Цлоудфларе, СГ Оптимизер, ПХП 7+
 • Резервне копије по захтеву (са ГровБиг +)
 • Аутоматска ажурирања за ВордПресс (опционо)

СитеГроунд-Функције-Страница

14. СтартУп вс. ГровБиг вс. ГоГеек

Покренути – добро за хостовање 1 веб локација са малим прометом који не користи ВооЦоммерце или не захтева пуно серверских ресурса или складишта. Међутим, овај план је лако прерасти и можда ћете завршити са ЦПУ преоптерећењем кад започнете с пристојним прометом или покретањем додатака који гласе ресурсе. Ја лично никада не бих користио овај план, јер ГровБиг има само 2 УСД месечно и долази са више функција и ресурса сервера. СтартУп би требао бити за хоби веб странице који тек почињу.

ГровБиг – угостити више веб локација са око 2к више ресурса сервера од СтартУпа (што резултира бржим временима учитавања). Такође укључује сва 3 нивоа кеширања (статички, динамички, мембранирани) што такође резултира бржим временима учитавања. Удубите простор за складиштење, резервне копије на захтев и инсценација. Дефинитивно вреди додатних трошкова, а верујем да је њихов најпопуларнији план.

ГоГеекполу-посвећено гостовање и отприлике је 4к бржи од уобичајених планова заједничког хостинга. Погодно за људе који желе супер брзу веб страницу, али не желе да плаћају 80 УСД месечно за своје гостовање у облаку. Приоритетна подршка брже одговара на ваша питања, а такође укључује и сервере који су компатибилни са ПЦИ ако покрећете еЦоммерце као и СГ-Гит. Добра равнотежа између дељеног и наменског хостинга, али цена обнове је прилично висока и слична Кинста.

Виши планови = Више ресурса сервера = Бржи веб сајт – ГровБиг и ГоГеек план СитеГроунд укључује више ресурси сервера који убрзавају учитавање ваше веб локације (кључни фактор у водичу за оптимизацију ВордПрес-а). ГоГеек је полу-посвећено гостовање и отприлике је 4к бржи од СтартУпа за 11,95 УСД / месечно у поређењу са наменски сервер који ради 229 УСД месечно или њихово хостинг хостинга у облаку за 80 УСД месечно. Ако вам је брзина важна, идите са ГровБиг или ГоГеек.

Можете да видите разлику у ресурси сервера на СитеГроунд-у страница са карактеристикама:

СитеГроунд-Ресоурцес-Графикон

15. Цлоуд хостинг

СитеГроунд’с хостинг хостинга у облаку почиње од 80 УСД месечно, али по тој цени је боље да користите Цлоудваис ДигиталОцеан. За поређење, за 80 УСД / месец које потрошите на СитеГроунд-у, добијате 2 ЦПУ + 4ГБ РАМ-а, а на Цлоудваис-у добијате 4 ЦПУ + 8ГБ РАМ-а за исту цену. Ако плаћате 40 УСД + месечно и гледате хостинг у облаку, биће вам боље у Цлоудваис-у.

СитеГроунд-Цлоуд-хостинг-планови

Цлоудваис Цлоуд хостинг

16. Наменски сервери

Никада нисам користио СитеГроунд-ове наменски сервери али их има за 229 УСД месечно. Ово је за веб локације са много промета којима је потребно много ресурса и сигуран сам да то чини вашу веб локацију смешно брзом. Искрено, немам искуства с тим (тако да нећу давати мишљење), али ако је то као било који други СитеГроунд план, сигуран сам да је то законито. Можда кад дођем до 10.000 посетилаца / дану даћу му вртлог.

сервер-сите-наменски сервери

17. цПанел Демо

Ако тренутно нисте хостирани на СитеГроунд и желите да видите цПанел демо, ово ће вам помоћи да истражите различите опције након куповине плана СитеГроунд. Пронаћи ћете многе функције које сам прешао, укључујући Цлоудфларе ЦДН, аутоупдатес, аутоинсталере, постављање, резервне копије, е-пошту, ВордПресс алате попут њиховог СГ Оптимизер додатка и мноштво других функција.

СитеГроунд цПанел

18. Уптиме је заправо 99,99%

Заправо, моја је била око 100% с обзиром да сам у последње 2 године, моја веб локација пала само једном у око 3 минута. СитеГроунд је изванредан уптиме технологија. Ако сте икада имали интерних грешака на серверу, лоших пролаза, кварова у вези и других порука када веб локација пропадне, не би требало да их добијате помоћу СитеГроунд-а. Користе Линук контејнере, надгледање сервера и сигурну изолацију налога како би веб локација остала у стању. Многи ВордПресс домаћини кажу да је 99,99%, али не успевају да их испоруче. СитеГроунд јесте, и један је од највећих разлога за њихово коришћење.

СитеГроунд Уптимес

19. Проблем са компанијама Блуехост, ХостГатор, ЕИГ

Да ли сте знали да су Блуехост, ХостГатор, иПаге, Сите5, ХостМонстер и тоне других хостинг компанија у власништву исте грозне фирме (ЕИГ)? Ево пуна листа али ЕИГ је злогласан за стицање компанија, отпуштање запослених и потпуно уништење компанија смањивањем хардвера и спаковањем више купаца на истом серверу. Одлично за зараде ЕИГ-а, не за вас.

Листа ЕИГ-марки

ЕИГ је мрзени у Фацебоок групама.

ЕИГ-Фацебоок-Пост

20. Како знати да ли је ваш хостинг спор

Време одзива сервера – покрените своју веб локацију Увид у Гоогле ПагеСпеед Спеед да видим да ли смањите време одговора сервера показује у вашем извештају. Гоогле препоручује време одзива од <200мс.

Смањите време одзива сервера

ТТФБвреме до првог бајта мери одзивност вашег веб сервера (хостинга). Покрените своју веб локацију битецхецк.цом и идеално би требало да буде <500мс, међутим <200мс је још боље.

Време од првог до бајта

Такође можете да проверите ТТФБ у ГТметрик Картица времена…

ГТметрик-ТТФБ

21. Зашто користим СитеГроунд

 1. Моја ГТметрик + Пингдом извјештаји говоре сами за себе
 2. Моје се странице учитавају одмах (кликните их ако желите)
 3. Брзо брзинска технологија (ПХП 7.3, НГИНКС, СГ Оптимизер, Цлоудфларе)
 4. Препоручује Иоаст, ВордПресс, Ивица од ВордПресс Убрзајте
 5. бесплатно Шифрујмо ССЛ, једноставан за коришћење цПанел, и карактеристике за е-трговина
 6. Подршка за ВордПресс је непобедив чак и без приоритетне подршке ГоГеека
 7. ГровБиг долази са подешавањем, више простора за складиштење и више ресурса сервера (померите се доле до „доделимо вам потребне ресурсе“ и покажите показивач изнад сервер таб)
 8. ГоГеек долази са још више ресурса сервера, складиштења, приоритетне подршке
 9. Слободне миграције, мигратор плугин, и а 30-дневна гаранција поврата новца
 10. Много похвала за Реддит, Фацебоок разговори, Твиттер, ТрустПилот
 11. Тона похвале на Фацебооку: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Многи људи су већ мигрирали и резултате објавили на Твиттеру: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

22. А + Феедбацк на Фацебооку и Твиттеру

У току је расправа између СитеГроунд-а и Цлоудваис-а. Поред цене, главна разлика је у томе што СитеГроунд има бољу подршку, скоро да нема прекида / случајних грешака, користи цПанел и лакше је интегрисати е-пошту. Цлоудваис обично има боље перформансе (с обзиром да управља управљањем облаком), али подршка није добра као СитеГроунд. Предлажем да посегнете за тим Христо Пандјаров (Менаџер заједнице СитеГроунд) или Мустаасам Салеем Ансари (Цлоудваис манагер заједнице) и реците им да испуњавате захтеве за хостинг (и да сам вам послао молим вас) или погледајте мишљења у ВордПресс Хостинг Фацебоок група пошто је уска заједница.

Повратне информације корисника

СитеГроунд вс Цлоудваис Цлоуд Хостинг

СитеГроунд Повратне информације

23. Често постављана питања

&# к2705; Шта људи кажу о СитеГроунд-у у Фацебоок групама?

На многим Фацебоок анкетама СитеГроунд је оцењен као број 1, али они постају слабији због својих високих цена обнављања, ограничења ЦПУ-а и подршке за коју неки тврде да је отишао низбрдо. За дељени хостинг још увек су једна од бољих опција, посебно у поређењу са ЕИГ-ом.

&# к2705; Где се налазе датацентри СитеГроунд-а?

Чикаго, Ајова, Лондон, Амстердам, Сингапур и Аустралија. Међутим, ако користите бесплатни ЦДН Цлоудфларе-а, то ће вашој мрежи бесплатно доставити 200+ дата центара. Ово можете да активирате на надзорној табли СитеГроунд-а.

&# к2705; Какав је договор са њиховим ценама обнове?

Подељени хостинг СитеГроунд кошта 3,95 УСД месечно за њихов најнижи стартУп план, 5,95 УСД месечно за ГровБиг, и 11,95 УСД месечно за њихов виши ниво ГоГеек плана. Ову цену добијате за 1-3 године, а затим цијене приближно троструко након истека промотивног периода.

&# к2705; Како се упоређују са Цлоудваис-ом?

Цлоудваис је гостовање у облаку док је СитеГроунд хостинг дељен. Цлоудваис је бржи и јефтинији када почнете плаћати око 35 УСД + месечно. Они су мало техничке за подешавање, али већина људи који напусте СитеГроунд одлазе у Цлоудваис. Обе имају добре критике на ТрустПилоту.

&# к2705; Како захтевате бесплатан пренос веб странице?

Да бисте затражили бесплатан пренос веб локација, пријавите се на свој СитеГроунд налог и отворите улазницу за подршку. Видећете опцију да затражите трансфер веб локације.

&# к2705; Брзо је СитеГроунд?

За дељени хостинг, СитеГроунд је један од најбржих домаћина и користи ССД-ове, ПХП 7.4, Цлоудфларе-ов ЦДН и додатак СГ Оптимизер. Ако вам је потребан снажнији сервер, можда ћете морати да потражите негде друго за хостинг у облаку, јер СитеГроунд почиње од 80 УСД месечно.

Набавите хостинг од СитеГроунд-а

Надам се да сте сматрали да је мој преглед СитеГроунд ВордПресс хостинг хостинг користан! Ако имате било каквих питања, слободно ми убаците линију у коментаре, али покушао сам да прикријем колико сам могао. Стварно волим СитеГроунд (баш сам купио своју СитеГроунд мајицу неки дан), тако да сам некако опседнут.

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map