Како направити мање ХТТП захтјева у програму ВордПресс и ГТметрик ИСлов

Треба да поставите мање ХТТП захтева на својој ВордПресс веб локацији?


Ово само значи да треба да смањите број елемената (захтева) који се учитавају на вашој веб локацији.

Направите мање ХТТП захтева

Комбиновање ЦСС и ЈаваСцрипт датотека може помоћи, али постоје и друге оптимизације које могу умањити ХТТП захтеве, попут селективног онемогућавања додатака који није потребно учитавати на одређене странице, деактивирања ВооЦоммерце скрипти и стилова на страницама које нису е-трговине или избегавања високог ЦПУ-а додаци који генеришу велики број захтева и успоравају вашу веб локацију.

Упућивање мање ХТТП захтева је препорука за ГТметрик, Пингдом и друге алате за тестирање брзине. Следеће препоруке помоћи ће у смањењу захтева и убрзавању веб локације.

Contents

1. Комбинујте ЦСС табеле стилова + ЈаваСцрипт

Комбиновање ЦСС таблица стилова + ЈаваСцрипт значи да морате копирати / залепити све у ЦСС датотекама у једну датотеку. Ово омогућава прегледачима да подносе један једини захтев за ЦСС датотеку уместо више захтева. Већина додатака за кеш меморију има могућност комбиновања ЦСС + ЈаваСцрипт датотека.

Корак 1: У подешавањима додатка за кеш меморију пронађите опцију за комбиновање и комбиновање ЦСС + ЈаваСцрипт-а.

Корак 2: Омогућите свако подешавање једно по једно и тестирајте резултате у ГТметрик-у.

Смањите комбиновање ЦСС датотека

Смањите комбинујте ЈаваСцрипт датотеке

3. корак: Проверите да ли постоје видљиве грешке на вашој веб локацији. Ако видите грешке, прегледајте изворни код, пронађите проблематичне датотеке и искључите их из поставки за минификацију ЦСС или ЈаваСцрипт. На пример, ако клизач нестане приликом омогућавања одређеног подешавања, проверите датотеке клизача у изворном коду и искључите проблематичну датотеку. Ако не видите грешке, нема потребе за тим.

Алтернативно, можете ручно комбиновати ЦСС датотеке у ВордПрессу под Изгледом > Уређивач тема. Једноставно би копирали и залепили садржај у све датотеке у једну ЦСС датотеку.

ВордПресс ЦСС датотеке

2. Селективно онемогући додатке

Многи додаци се покрећу на целој вашој веб локацији, чак и на страницама где им нису потребне.

Обрасци контаката, друштвена дељења, богати исјечак, клизач и неки други додаци требају се само учитати на одређене типове садржаја. Можете их онемогућити било где друго користећи Ассет ЦлеанУп.

Онемогућавањем додатака на страницама на којима их није потребно учитавати, то резултира са мање ХТТП захтева. Није ограничено на додатке; скрипте и стилови могу се онемогућити и на одређеним страницама (нпр. скрипте, стилови, фрагменти колица могу се онемогућити на страницама које нису е-трговине).

Корак 1: Инсталирајте Ассет ЦлеанУп или Перфматтерс (оба вам дозвољавају селективно онемогућавање додатака).

Корак 2: Уредите страницу или пост, померите се доле до одељка Чишћење имовине и прегледајте које ЦСС + ЈаваСцрипт датотеке се учитавају на страницу. То могу бити додаци, теме или спољне скрипте.

Онемогући ВордПресс екстерне скрипте

3. корак: Онемогућите све додатке и захтеве који вам нису потребни на тој страници. Можете их онемогућити на једној јединственој страници, на целој вашој веб локацији, према врсти поште или их користити РегЕк (регуларни изрази) да бисте их онемогућили на одређеним узорцима УРЛ. РегЕк се испоручује само са Перфматтерс или Ассет ЦлеанУп Про.

3. Онемогућите ВооЦоммерце скрипте, стилове, фрагменте кошарице

Веб локације ВооЦоммерце природно генеришу више ХТТП захтева.

Не само да обично захтевају више додатака, већ и учитавају додатне скрипте ВооЦоммерце, стилова, и фрагменти колица. Баш као што можете селективно онемогућити додатке у претходном кораку, тако можете и селективно онемогућити ВооЦоммерце захтеве који се учитавају на целој вашој веб локацији.

Користећи Ассет ЦлеанУп или Перфматтерс, онемогућите их на страницама на којима их није потребно учитавати:

Ассет ЦлеанУп ВооЦоммерце

Алтернативно, Перфматтерс вам дозвољава да их онемогућите једним кликом:

перфматтерс оптимизација вооцоммерце-а

4. Избегавајте високе ЦПУ додатке

Високи ЦПУ додаци могу да генеришу тону ХТТП захтева.

То су обично друштвена дељења, статистика (аналитика), клизачи, портфељ, прављење страница, календари, цхат и додатци за контактне обрасце. У основи, избегавајте било који додатак који повлачи спољне захтеве са спољних веб локација, покреће текуће процесе или једноставно траје дуго времена.

Корак 1: Проверите да ли постоје споро додаци у ГТметрик Ватерфалл или Монитор упита.

Слов-ВордПресс-додатак

Корак 2: Избегавајте познате високе ЦПУ додатке.

 1. Додај ово
 2. АдСенсе клик за праћење превара
 3. Календар догађаја “Све у једном”
 4. Резервни пријатељ
 5. Беавер Буилдер
 6. Боље ВордПресс Гоогле КСМЛ Ситемапове
 7. Провјера прекинуте везе (користите Др. Линк Цхецк)
 8. Стални контакт за ВордПресс
 9. Контакт образац 7
 10. Прегледајте свих 65 спорих додатака

3. корак: Замените споро додатке бржим, лаганим додацима. Истраживање и тестирање су обавезни.

5. Замените додатке кодом

Много додатака можете избећи тако што ћете их заменити кодом.

Примери:

 • Гоогле фонтови: лоцирајте своје фонтове локално
 • Гоогле Аналитицс код за праћење: уметните ручно
 • Садржај: ручно га дизајнирајте у ХТМЛ + ЦСС
 • Уграђени твеетови или Гоогле мапе: уместо тога направите снимак заслона
 • Уграђени Фацебоок видгет: замените га са стварним Фацебоок видгет-ом

Консолидовање додатака такође помаже. Један класичан пример је употреба ВП Роцкет-а који долази са локалним фонтовима, аналитиком и Фацебоок Пикел-ом локално, лењо учитавање слика + видео записа, чишћење базе података, унапред учитавање, контрола откуцаја срца и интеграција Цлоудфларе-а и више ЦДН-ова. Уз остале додатке за кеш меморију (пошто већина њих нема ове функције), требало би да инсталирате 6-7 додатних додатака да бисте добили те оптимизације брзине, када су уграђени у ВП Роцкет.

6. Елиминисати спољне скрипте

Вањске скрипте су све што привлаче захтјеве са вањских веб локација.

Гоогле фонтови могу се комбиновати у једну датотеку. Видео снимци се могу лагано учитати, а ифраме заменити сликом за преглед. Многе скрипте се могу оптимизовати, а друге не могу. Испод је неколико примера.

 • Гоогле фонтови: комбинујте фонтове и хостује их локално користећи додатке као што су ВП Роцкет, Аутоптимизе, ОМГФ, Гоогле-фонтови са властитим домаћинима и Ассет ЦлеанУп.
 • Гугл анализе: код за праћење хоста локално у ВП Роцкет / ЦАОС Аналитицс.
 • Гоогле АдСенсе: учитајте се асинкроно и испробајте Цлоудфларе Роцкет Лоадер.
 • Гугл мапе: направите сценски снимак Гоогле мапе и додајте линк до упутстава за вожњу када људи кликну на слику (ово изгледа једнако добро као и Мапа)!
 • Гоогле менаџер ознака: обично користи више штете него користи када покушавате комбиновати више скрипти. Треба га користити само за велике, неоптимизиране локације.
 • Уграђени видео снимци: користите ВП Роцкет или ВП ИоуТубе Лите за лењо учитавање видео записа и замените ифраме претпрегледом слике (видео снимци су веома тежак елемент).
 • Уграђени виџети + постови: снимите снимке заслона уместо да их уграђујете.
 • Фацебоок Пикел: ВП Роцкет може додати кеширање претраживача на Фацебоок Пикел.
 • Граватарс: ништа ми није помогло осим онемогућивања Граватара (ВП Роцкет их ни на свом блогу не користи). Али, можете испробати Харрис, ФВ или Оптимум Граватар Цацхе или покушати разбити или сакрити прошириве коментаре.
 • Додаци за друштвено дељење: злогласно генеришу захтеве од Фејсбука, Твитера и друштвених мрежа да се освеже попут тачке. Пробајте бржи додатак као што је Социал Пуг, Масхсхарер, Социал СнапАддТоАни, ВП Социал Схаринг, или Лако друштвено учешће

7. Комбинујте Гоогле фонтове

Гоогле фонтови могу да се комбинују за генерисање 1 захтева уместо више захтева.

Гоогле-фонтови-ГТметрик

Следећи додаци имају опције за оптимизацију Гоогле фонтова:

 • ВП Роцкет
 • Ассет ЦлеанУп
 • Аутоматски прилагодите
 • ОМГФ

Најбољи начин је, међутим, да локално угостите Гоогле фонтове. Ово укључује преузимање ваших фонтова директно са веб локације Гоогле Фонтс, а минималан је са бројем фонтова и тежином фонтова. Затим користите алат попут Трансфонтер или претворити фонтове у датотеке са фонтом. Затим ћете отпремити нове датотеке са веб фонтом у своју вп-цонтент / уплоад мапу, додати прилагођени фонт ЦСС-у и тестирати фонт како бисте били сигурни да делује. Поново погледајте везу за цео водич.

Трансфонтер-Гоогле-претворба фонтова

7. Умањите ХТМЛ, ЦСС, ЈаваСцрипт

Комбиновање датотека обично ради помоћу додатка за кеш меморију (погледајте корак 1).

Али понекад то може покварити вашу веб локацију. У овом случају, морали бисте тестирати сваку поставку, једну по једну, проверити постоје ли проблематичне датотеке у изворном коду, а затим те датотеке изузети из минимизације помоћу додатка за кеш меморију. Ако не видите видљиве грешке, не морате то да радите.

8. Оптимизирајте испоруку ЦСС-а

Ово би требало да поправи проблем ресурси за блокирање приказивања ставку у ПагеСпеед Инсигхтс.

ВП Роцкет, Аутоптимизе и други слични додаци требало би да имају опцију за оптимизацију испоруке ЦСС-а. Једноставно уђите у своја подешавања и проверите да ли сте ово омогућили и то би требало да поправите.

Оптимизирајте испоруку ЦСС-а

9. Одложите / учитајте комбиноване ЈаваСцрипт датотеке асинхроно

Асинхрони ЈаваСцрипт значи учитавање датотека после страница се завршава преузимањем.

То се може учинити помоћу ВП Роцкет-а или Асинц ЈаваСцрипт и требало би да поправи то уклоните ЈаваСцрипт приказивање блокирања. Асинц ЈаваСцрипт вам даје потпуну контролу којим скриптама треба да додате атрибут „асинц“ или „дефер“, док ВП Роцкет аутоматски одлаже ЈаваСцрипт са једним кликом.

ЈаваСцрипт датотеке

10. Лази Лоад Видеос

Уграђени видео снимци су спољни ресурси који генеришу ХТТП захтеве.

Требају 2 секунде да се учитају! Иако не можете потпуно да их елиминишете, можете одложите учитавање видео записа док се корисници не помичу према доље (лијени терет) и кликну на дугме за репродукцију (лагано уметање).

Овде имате неколико опција: можете користити ВП Роцкет да омогућите лено учитавање и замените ИоуТубе ифраме ИоуТубе приказом. Али ако немате ВП Роцкет, можете или покушати ВП ИоуТубе Лите додатак или следите ово туториал о лаганим ИоуТубе уграђеним. Обоје добро раде.

Ево примера (и одличан видео о ВордПресс Спеед-у):

11. Додајте ЦДН

ЦДН-ови могу помоћи у постављању мање ХТТП захтева.

Уместо да сервер вашег порекла одговори на захтев, ЦДН-ови податковни центри ће пребацити пропусну ширину док ће осветлити учитавање на матичном серверу. Цлоудфларе је бесплатан, тако да није разуман.

Више ЦДН-ова = више података центара = бржа испорука садржаја и више претовара ресурса. Многи људи започињу с Цлоудфларе-ом, а затим на крају гледају у СтацкПатх када користе више ЦДН-ова (тренутно користим оба). КеиЦДН је такође добар. То се назива „ланац“ ЦДН-ова.

Постављање више ЦДН-ова
Помоћу Цлоудфларе-а вам додељују два имена имена која мењате у регистру домена. Са другим ЦДН-овима попут СтацкПатх-а и КеиЦДН-а, додељују вам ЦДН УРЛ који ћете залепити у поље ЦДН УРЛ-а у додатку за кеш меморију (већина их има) или користити ЦДН Енаблер.

Више ЦДН-ова

12. Смањите преусмеравања

Непотребна преусмеравања могу проузроковати додатне ХТТП захтеве.

Морате погледати извештај ГТметрик да бисте видели шта узрокује ову грешку. Да ли га генерише спољна скрипта или додатак на вашој веб локацији? Јесте ли покушали оптимизирати тај скрипт или тражите лакши додатак? Да ли сте променили верзију домена у не-ВВВ или ХТТПС, али нисте ажурирали све везе / слике на вашој веб локацији да би одражавали нову верзију?

Смањите грешке у преусмеравању

Чести узроци

 • Лоши додаци
 • Спољне скрипте
 • Промењено на ВВВ вс Нон-ВВВ, али нису ажурирали везе
 • Промењено на ХТТПС у односу на не-ХТТПС, али нису ажурирали везе

13. Оптимизујте слике

Да бисте смањили ХТТП захтеве изазване сликама, постоје 3 главна начина за оптимизацију слика:

Послужите умањене слике: промените величину великих слика у мање. ГТметрик вам говори које су слике превелике и исправне димензије које би требало да буду обрезане / промењене величине. Покушајте да направите варалицу за димензију слике мерењем димензија клизача, слика блога пуне ширине, видгета и других подручја вашег вебсајта. Затим обавезно промијените величину слика у оне исправне димензије прије отпреме. Ако то урадите, никада не бисте требали послужити умањене грешке слике.

Оптимизирање слика (компресија без губитка): користите додатак попут СхортПикел (препоручује се), Смусх или Имагифи да бисте компресовали слике. Иако ти додаци кажу да нема губитака, понекад можете приметити мали губитак у квалитети. Зато је најбоље да направите резервне копије слика и тестирате их пре него што скупите оптимизацију свих слика на вашој веб локацији како бисте били сигурни да сте квалитетни.

Наведите Димензије слике: додајте ширину + висину у ХТМЛ или ЦСС слике. Ово се аутоматски врши у Висуал Едитор-у, али не и прилагођени ХТМЛ, неки градитељи страница и вероватно друга подручја ваше ВордПресс веб локације. ГТметрик ће вам показати које слике имају ове грешке и пружиће вам њихове исправне димензије. Да бисте исправили грешку, мораћете да пронађете локацију на вашој ВордПресс контролној табли, измените ХТМЛ или ЦСС, а затим додате ширину + висину.

Још увек треба да направите мање ХТТП захтева?

Ако вам и даље треба помоћ, оставите ми коментар. Тхе ВордПресс убрзава Фацебоок групу такође је од помоћи или нас можете унајмити за услуге брзине ВордПресс-а пре и после извештавања ГТметрик-а.

ВордПресс убрзава Фацебоок групу

Често постављана питања

&# к1ф680; Шта изазива ХТТП захтеве?

ХТТП захтеви су све што креира захтев на серверу (на пример, једна слика ствара 1 захтев). Картица Водопад ГТметрик говори о свим захтевима за учитавање на страници.

&# к1ф680; Којих је 5 ствари које можете да смањите ХТТП захтеве?

5 једноставних ствари које можете учинити су комбиновање ЦСС + ЈаваСцрипт датотека, лењо учитавање слика и видео записа, избегавање наше листе високих ЦПУ додатака, селективно онемогућавање додатака са одређених страница / постова помоћу Перфматтерс или Ассет ЦлеанУп и оптимизација фонтова..

&# к1ф680; Хоће ли додатак за предмеморију помоћи у смањењу ХТТП захтјева?

Да, добар додатак за предмеморију требао би помоћи у смањивању и комбинирању датотека, као и умањивању ХТТП захтјева ако је исправно конфигуриран. Имам уџбенике за скоро сваки додатак за предмеморију.

&# к1ф680; Ако поправљање других ставки ГТметрик-а смањује ХТТП захтеве?

Да, у многим случајевима ће посебно помоћи комбиновање и комбиновање датотека, уклањање грешака у преусмеравању и коришћење ЦДН-а такође може помоћи.

&# к1ф680; Који додатак за кеш највише смањује ХТТП захтеве и како да га конфигуришете?

Препоручујем ВП Роцкет који је у већини Фацебоок анкета добио оцену број 1 и има веће карактеристике за оптимизацију брзине од већине додатака за кеш меморију, због чега обично даје боље резултате и време учитавања у ГТметрик-у. Погледајте мој водич о подешавању поставки ВП Роцкет-а.

Хвала за читање :)

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map