3 најбоља пакета тематика Генесис (позната и као пакет за програмере) где можете купити више тема за попуст

03.06.2020
ВордПресс теме '3 најбоља пакета тематика Генесис (позната и као пакет за програмере) где можете купити више тема за попуст
0 4 мин.

А ВордПресс тема је скуп тема по сниженој цени, а само 4 постоје за Генесис Фрамеворк. Они су СтудиоПресс, Зигзагпресс, Веб паметни маркетинг, и Тхемеди.


Све су једнократне накнаде, осим СтудиоПресс-а који је недавно променио цене на 499,95 УСД плус понављајући износ 99,95 УСД годишње. Веб паметни маркетинг су све теме специфичне за индустрију, а пакет Зигзагпресс долази са подршком за животни век (док друге не). Ово су важни детаљи које ћу делити са вама на овој листи. Надам се да уживаш!

Да, користио сам партнерске везе, будите сигурни да иду право на Навиент за студентске зајмове (хвала). Али надамо се да ће вам овај списак бити од помоћи у проналажењу вашег тематског пакета Генесис, јер сам провео доста времена на истраживању и састављању овог списка. Ево их…

1. СтудиоПресс Про Плус све-тематски пакет

СтудиоПресс Про Плугин пакет свих тема

СтудиоПресс је изградио оквир Генесиса тако да знате њихове теме поуздан и кодирано добро. На СтудиоПресс-у добијате и све теме трећих страна које пролазе кроз тестирање квалитета. Долази већина СтудиоПресс тема упутства за подешавање и њихова подршка је солидна (велики пад за друге продавнице тема Генесиса). Они су место на првом месту за добијање дечијих тема Генесиса, што је сама по себи велика корист (ако направите Генесисове веб локације за клијенте, желе ли да користе тему СтудиоПресс). Њихове се теме такође често ажурирају, а СтудиоПресс је активан на популарној Фацебоок Гроуп Генесис ВП. Веб локација СтудиоПресс је учитана туторијали добро као Генесис додаци. Ово је само неколико предности избора СтудиоПресс-а, тако да ако можете добити више од $ 99.95 понављајуће накнаде, они би требали бити ваш први избор.

 • 499,95 УСД + 99,95 УСД годишње
 • Приступ темама трећих страна
 • Приступ темама, исправкама, подршци
 • Већина тема је респонзивна + ХТМЛ5
 • Чист код, лагана, брза времена учитавања
 • Политика поврата од 30 дана

ПОГЛЕДАЈТЕ СТУДИЈОПРЕСС ПРО ПЛУС ПАКОВАЊЕ СВИХ ТЕМА ПАКЕТА

2. Чланство Зигзагпресс-а заувек

Пакет тема Зигзагпресс

Зигзагпресс је колекција дечије теме од 31 генезе са Форевер Мемберсхип-ом, која је једнократно платила 349 УСД. Зигзагпресс теме су супер симпатичне (СтудиоПресс теме су лагане и минималне, док су Зигзагпресс теме стилски коришћен кратким кодовима, портфељима, и друге карактеристике. Иако се за то можете ослонити на додатке, елементи Зигзагпресс-а су унапред стилизовани тако да одговарају фонтовима, бојама и стиловима теме (што олакшава прилагођавање). Користила сам Престиге, Миндфулнесс, Дроне, Зен и Сховроом. Са свима је било једноставно једноставно радити, па ако сте нови у Генесису, можда ћете пожељети да преузмете тематски пакет Зигзагпресс Генесис. Укључује све будуће теме. САМО жалба коју имам је да неке теме могу имати погрешке у тексту, а подршка неким клијентима може бити упитна..

 • 349 УСД (једнократно)
 • Све теме су прилагодљиве за мобилне уређаје
 • Приступ темама, исправкама, подршци
 • Вишеструки изглед почетних страница
 • Политика поврата од 30 дана

ПОГЛЕДАЈТЕ ЗИГЗАГПРЕСС ФОРЕВЕР ЧЛАНСТВО

3. Веб Савви Маркетинг Девелопер Пацк

Веб паметни теме генезе маркетинга

Интернет паметни маркетинг ствара специфичне за индустрију Генеза дечије теме за непрофитне организације, психологе, стоматологе, универзитете, трговце некретнинама, адвокати, рачуновође, салони и друге индустрије. Они такође имају пар Теме Генесис ВооЦоммерце. Садржај се увек може заменити, али неки воле да им се фотографије / нацрти приближе што је могуће ближем веб локацији. Веб паметни маркетинг је препоручује програмер Генесис на веб локацији СтудиоПресс и има солидан углед у заједници Генесис. Препоручује се.

 • 299,99 УСД (једнократно)
 • Политика повраћаја новца: Нема поврата новца
 • Приступ темама, исправкама, подршци
 • Већина тема је респонзивна + ХТМЛ5

ПОГЛЕДАЈТЕ ВЕБ САВВИ МАРКЕТИНГ ДЕВЕЛОПЕР ПАЦК

Знам да је то велика инвестиција, поготово ако ниси богат. Нисам богат, али купио сам тематске пакете СтудиоПресс и Зигзагпресс и користио их за израду више веб локација и за себе и за клијенте. Ако имате било каквих питања о било ком од ових питања, оставите ми коментар и радо ћу одговорити на било која питања која могу. У супротном вам пуно среће!

Живели,

Том Сигнатуре

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector