Преглед оквира Генесис – зашто је употреба теме за ВордПресс засновану на генези (Смарт Студио) паметна ствар

Не дам многе оцене са 5 звездица, али Оквир Генезе је изузетак. Свакодневно користим Генесис када радим на свом ВордПресс сајту (овом) и клијенту мог клијента. Увек препоручујем употребу ВордПресс тема покретана на генези због уграђеног СЕО, поузданости, сигурности и других функција. Све ово покривам у својој рецензији Генесис Фрамеворк.


Ево зашто Генесис заслужује савршену оцену од 5 звездица …

Професори користе генезе

Генесис препоручује оснивач ВордПресс-а, Матт Мулленвег. Постоје још две особе које користе Генесис који се не помињу на веб локацији СтудиоПресс: Јоост Де Валк (од Иоаст СЕО додатка) и Матт Цуттс (глава нежељене поште на Гоогле-у). Ако то препоручују најбољи пси у ВордПресс-у, Иоаст-и и Гоогле-у – то ће се исплатити.

Велики избор тема ВордПресс-а засноване на генези

Тема за ВордПресс са погоном на Генесис можете добити у било којој од ових трговина. Волим да се држим СтудиоПресс тема јер су оне направиле Генесис Фрамеворк, али постоје неке заиста лепе теме трећих страна које можете изабрати.

Стварни уграђени СЕО

 • Лаган код значи брже време учитавања
 • Генесис подржава сцхема.орг код (потребно за богате исјечке)
 • Све теме СтудиоПресс-а оптимизовао је СЕО стручњак Грег Босер
 • Већина тема је прилагодљива мобилним уређајима (добра за СЕО)

Главни разлог зашто Генесисове теме имају уграђен СЕО је зато што користе лаган код. То брже учитава вашу веб локацију (брзина сајта је фактор рангирања у Гоогле-у). Генеза такође није препуна непотребних опција, које често могу изазвати споро време оптерећења.

Постоје уграђене СЕО поставке за Генесис, ипак препоручујем употребу Иоаст СЕО додатак да надјача ове поставке углавном зато што Иоаст укључује а значајка анализе садржаја.

Авесоме Цоммунити & Подршка

Знате како има тона бесплатних водича за ВордПресс на мрежи? Слично је и са Генесисом.

СтудиоПресс пружа документацију за сваку тему која ће вам помоћи да започнете и они објављују ажурирања на друштвеним мрежама о темама везаним за Генесис. Постоје и групе независних друштвених медија које помажу једни другима. А ако требате да ангажујете програмера који ће вам помоћи да прилагодите своју тему, ево списка СтудиоПресс је препоручио програмере Генесиса.

Права количина уграђених функција

 • Вишеструки изглед страница
 • Прилагођени виџети
 • Прилагођено заглавље
 • Прилагођена позадина
 • Предложак пуне ширине
 • Опције тема

Неке теме за ВордПресс долазе са мноштвом уграђених функција. Иако су у почетку могу бити привлачне, оне су и злогласне по успоравању веб странице.

Генесис укључује само функције које су неопходне за израду веб странице коју они називају својим „лаганим кодом“. Све што вам треба је неколико распореда страница, додатака и могућности тема да бисте дизајнирали леп сајт. По потреби можете (и требате) да користите додатке. Настави да читаш…

ВордПресс додаци само за теме генезе

Моја рецензија Генесис Фрамеворк наравно укључује ВордПресс додатке посебно изграђене за теме ВордПресс-а које покрећу Генесис. Већина њих има врло добре оцене.

Дефинитивно бих користио неке додатке за СтудиоПресс. СтудиоПресс је познат по развоју врхунских производа, и тема и додатака, тако да не би требало да бринете о томе да ће додатак застарјети, покварити се или направити неред са вашом веб страницом.

Поузданост & Поверење

Генесис Аутоматиц Ажурирања

На крају дана не желим да бринем о томе да ли моја тема има добар СЕО, безбедност или неку од ствари које тема треба да има.

Знам да Постанак не само да укључује ове, већ се и аутоматски ажурира. Знам да ће ово минимизирати могуће проблеме са мојом веб страницом. И знам да тим на СтудиоПрессу зна шта раде. Само желим да будем у добрим рукама да бих могао да се носим у ономе у чему сам добар, а то је управо оно што добијаш када користиш Генесис Фрамеворк.

Мир у најбољем случају.

Само напред и прегледајте теме за ВордПресс са погоном на Генесис тако да можете потрошити мање времена на покретању веб странице и више времена на њеном развоју.

Живели,

Том Сигнатуре

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map