СтудиоПресс преглед: ВордПресс теме које су у ствари СЕО пријатне, мобилне прилагодљиве и уграђене у оквир генезе (препоручује Иоаст и Матт Мулленвег)

Ако тражите ВордПресс тему која изгледа сјајно и заправо је СЕО-пријатна, вероватно би требало да проверите СтудиоПресс.


Све СтудиоПресс теме су прилагодљиве за мобилне уређаје и имају чист, лаган код који вашу веб страницу чини брзом, сигурном и несметано покреће. Више од 200.000 корисника ВордПресс-а верује им, укључујући Иоаст, Матт Цуттс из Гоогле-а, као и оснивача ВордПресс-а – Матт Муллвенвег. Неколико тема трговина заправо може добити интервју са Маттом. СтудиоПресс се само поштује.

Написала сам ову СтудиоПресс рецензију јер користим њихову Оутреацх Про тема свакодневно за моју веб страницу. Изгледа феноменално, има мање од 1 секунде, а никада нисам имао ниједан проблем везан за тему. Направио сам преко 15+ ВордПресс веб локација користећи теме СтудиоПресс и написао 20 туторијала на блогу о њиховом Генесис Фрамеворк-у. И док тамо има доста продавница тема за ВордПресс и Генесис, увек завршим у СтудиоПрессу. Овај преглед СтудиоПресс-а заснован је на мом искуству користећи њихове теме, заједно са практичним саветима који ће вам помоћи да прилагодите своју тему.

сео-фриендли-вордпресс-теме

Ево 15 разлога због којих бисте требали да одаберете СтудиоПресс за изградњу или редизајнирање ваше ВордПресс странице:

 1. СЕО-фриендли
 2. Поузданост
 3. Лагана
 4. Одзивни за мобилне уређаје + ХТМЛ5
 5. Сигурност
 6. Приступачност спремна
 7. Амазинг Десигн
 8. Покреће га Оквир генезе
 9. Аутоматско ажурирање
 10. Подешавање тема
 11. Генесис Плугинс
 12. Документација
 13. ИоуТубе Туториали
 14. Подршка заједнице
 15. Генесис Девелоперс

1. СЕО-фриендли: чисти код = мање техничких проблема

Прави СЕО који добијате са СтудиоПресс темом је чисти код због чега се ваша веб страница брзо покреће, реагује, сигурно и глатко. Није да ће вам се рангирати повећати ако користите СтудиоПресс (или било коју тему у вези с тим). Али чињеница је да већина веб локација има техничка питања која су могла да се спрече да је код теме написао боље. Избегавање техничких проблема посљедично, користи СЕО и такође побољшава корисничко искуство, вријеме рада, сигурност и може вам уштедјети пуно новца ангажирајући програмера за исправљање грешака.

студиопресс-сео

Генесис Фрамеворк долази са сопственим СЕО подешавања али као и у било којој теми, боље вам је конфигурисање Иоаст СЕО додатка. Генеза такође долази са сцхема.орг за богате исјечке али боље вам је да користите додатак попут Све у једној шеми (бесплатно, али минимално) или ВП Рицх Сниппетс (премиум и робустан). Ови додаци ће учинити бољи посао без обзира коју тему изабрали. Немојте се заваравати када програмер шамара речи „СЕО-фриендли“ на својој ВордПресс теми. Најбољи начин да знате је да пратите шта највише користе ВордПресс људи и зато људи попут Иоаст-а и Матт Цуттс-а од Гоогле-а користе Генесис Фрамеворк од СтудиоПресс-а.

2. Поузданост: Поуздано 200.000 људи који &# к2665; Генесис

Пуно се тога може рећи о куповини теме од угледне компаније (за разлику од независног програмера на ТхемеФорест-у). СтудиоПресс сада има преко 200.000 корисника који им верују да ће вршити стална ажурирања и побољшања својих тема и оквира Генесис. Сам фактор поузданости могу вам уштедјети безброј сати да се бавите техничким проблемима и могућност да ваша ВордПресс тема буде прекинута или што је још горе, напуштена.

@јм_цоок @Скитззо Купио сам Генесис. АМ људи су послали више примера пре година. Надокнадио сам (поклон картицу) АМ особу која ми је дала савет.

– Матт Цуттс (@маттцуттс) 27. јуна 2013

@бгарднер јер ће људи помислити да фаворизирам Генезу у односу на друге оквире тема. О чекај, то је заправо тачно;) – Јоост де Валк (@иоаст) 31. јануара 2012фац

Са СтудиоПресс-ом су моје исправке увек биле беспрекорно …

вордпресс-плугин-исправке

Могу рачунати на њих да ће објављивати честе исправке оквира Генесис…

генеза-ажурирања

Док Теме ТхемеФорест градиле су независни програмери који можда нису толико поуздани. Ово је тема ТхемеФорест коју сам користио за своју веб локацију (ону на којој сте). На крају је престао, нису објављена ажурирања и почео сам наилазити на техничке грешке. Морао сам редизајнирати своју веб локацију користећи Оутреацх Про тему СтудиоПресс-а, што ми је требало недељама, али дугорочно је ово било маскирање. Међутим, имате могућност да избегнете ту грешку.

дисцонтинуед-тхемефорест-тхеме

3. Лагана: Нема више натеченог кода који вас успорава

Већина тема СтудиоПресс-а не садржи уграђени портфељ, пречице, а неке не садрже ни клизач. Уместо да се ове функције унесу у вашу тему (што вам шкоди времену учитавања), ослањаћете се на додатке како бисте додали само функцију која вам је потребна. Ово је цео концепт лагане масе. Кодирање СтудиоПресс-а такође је врхунско, тако да можете бити сигурни да ће се ваш Генесис ВордПресс сајт одмах учитати. Рудник се обично учитава у .8с када се тестира ГТметрик.

Извештај о брзини ГТметрик ВордПресс-а

4. Мобилни одзивни + ХТМЛ5

Све СтудиоПресс теме су прилагођене мобилним уређајима и све осим 1 (Фоцус Про) су ХТМЛ5…

Дигитал-Про-Тхеме-би-СтудиоПресс

5. Сигурност: Код је прегледао Цоре Девелопер Марк Јакуитх

Признаћу да не знам много о сигурности када је у питању кодирање (само опште ствари као што су промена корисничког имена администратора, инсталирање сигурносног додатка као што је Вордфенце итд.). Али знам да је СтудиоПресс довео стручњака за безбедност и основног програмера за ВордПресс, Марка Јакуитха, да прегледа и прилагоди њихове теме. То је добро јер су веб локације ВордПресс-а недавно мета.

студиопресс-тхемес-сигурност

6. Спремност приступачности (за ослабљене)

То чини вашу веб локацију лакше их читају особе са оштећеним видом, слухом или слепим бојама. То су мале ствари попут стварања текста високог контраста у односу на боју позадине или омогућавања избора навигације тастатуром. То није фактор рангирања на Гооглеу (бар барем), али чини вашу веб локацију лакшом за ову групу људи.

теме које су спремне за приступ-ВордПресс

7. Невероватни дизајни са широким избором тема

Уверавам вас да постоје бољи ВордПресс дизајнери од мене, али моја веб локација је прилагођена верзија СтудиоПресс-а Оутреацх Про Тхеме. Погледајте моју почетну страницу или погледајте витрина одељак на СтудиоПресс-у да бисте видели локације Генесис-а дизајниране на основу СтудиоПресс тема.

оутреацх-про-студиопресс-цустомисатион теме

8. Покреће га Оквир генезе

Све теме СтудиоПресс-а уграђене су у оквир Генесис. Ово је слично родитељској теми и олакшава развој теме вашег детета (ону коју сте изабрали на СтудиоПресс-у). Коришћењем Генесис-а омогућавате СтудиоПресс-у да врши стална ажурирања Генесис Фрамеворк-а, који одржава вашу веб локацију несметано. У основи помаже у свему наведеном у овом СтудиоПресс прегледу. Можете сазнајте више о тематским оквирима у овом посту за почетнике ВП-а. Будите сигурни, Генесис је међу врху оквири се поштује у ВП заједници.

генеза-оквир

9. Аутоматска ажурирања: нешто мање забринутости

Једном када инсталирате тему, можете да омогућите аутоматско ажурирање у вашим поставкама Генесис теме:

генеза-аутоматска ажурирања

10. Подешавања теме: Поглед изнутра

Све СтудиоПресс теме имају поставке Генесис теме које можете извести и увести да бисте их користили на више Генесис веб локација. Као што видите, нема готово толико опција као робусна тема као што је Авада на ТхемеФоресту, али као што рекох, то је концепт лагане теме.

студиопресс-топиц-опције

11. Генесис додаци (такође лагани)

СтудиоПресс има низ од Генесис додаци Дефинитивно бих користио да прилагодим вашу СтудиоПресс тему. Већина њих има високу оцјену да су лагане, тако да не морате бринути да ће успорити вашу веб локацију. Ја бих барем провјерио ове додатке Генесис:

студиопресс-генесис-додаци

12. Чврста документација за почетак

Тхе документацију СтудиоПресс има и за Генесис Фрамеворк и њихове теме су врло корисне. Једном када купите тему, имаћете приступ њој упутства за подешавање. Овде ће показати како инсталирати тему, увозити демо садржај, поставити почетну страницу, Генесис СЕО поставке, користити ступце и друге туторијале. Испод су упутства за Оутреацх Про.

упутства за информисање о про-сетуп-у

13. ИоуТубе Водичи за готово сваку тему

Пошто је СтудиоПресс толико популаран, пуно људи је користило своје теме. Обично можете да нађете Иоутубе водиче који вам показују како да подесите своју СтудиоПресс тему, посебно ако је већ неко време (као што су Екецутиве Про, Елевен40 Про, Параллак Про, други). Ево сјајног Иоутубе водича Лиса Ирби који вам показује како да прилагодите било коју тему Генесис ВордПресс:

14. Подршка заједнице: Придружите се Фацебоок групи!

Ако купујете тему СтудиоПресс, свакако бисте се требали придружити Фацебоок група Генесис ВордПресс. Они су од велике помоћи и тим СтудиоПресс-а редовно објављује нова издања тема, савете и друге вести о Генесис Фрамеворк-у. Ако имате питање или проблем везан за било шта из Генезе, ово је једна од најкориснијих Фацебоок група којима сам се придружио.

генеза-вордпресс-фацебоок-група

15. Пратеи Оф Генесис Девелоперс Ако вам треба помоћ

СтудиоПресс има своју листу Генесис програмери али радим с Пронаиом који је много јефтинији ($ 40 / сат) и помогао ми је да изградим преко 15 ВордПресс веб локација у Генесис Фрамеворк-у. Радимо заједно 5 година и можете га ангажовати фрееланцер.цом (само се региструјте и потражите корисника бдкамол). Живи у Бангладешу, али ако вам не смета временска разлика, добро говори енглески језик и обично довршава ажурирања у року од 1-2 дана. Он може да инсталира вашу тему, прилагоди је и уради све ВордПресс оптимизација брзине пројекти за мене.

пронаиа-фрееланцер

Одабир теме СтудиоПресс

Ја бих своју одлуку заснивајте на дизајну који вам се допада. Иако су неке теме специфичне за индустрију, садржај би требало да се измијени. Зато немојте базирати своју одлуку само на садржају. Оутреацх Про се рекламира као црквена тема, али ја сам га користио као маркетиншки веб сајт и волим га. Очигледно некретнина, ВооЦоммерце, образовање, и чак паралаксе теме су јединствене за ту врсту веб странице, али вишенаменске теме могу се прилагодити за било коју индустрију.

 • Посао: Екецутиве Про, Агенци Про, Дигитал Про
 • Агент за некретнине: агент усредсређен, агент
 • Општи блогер: Елевен40 Про, Сиктеен Нине
 • Храна Блоггер: Фоодие Про, Брунцх Про, Даили Дисх, Веллнесс Про, Цоок’д Про
 • Магазин / Новости: Метро Про, Невс Про, Магазине Про
 • Параллак: Параллак Про, Алтитуде Про
 • Ресторан: Цафе Про
 • Образовање: Образовање Про
 • ВооЦоммерце: Јессица, Дивине, Галлери Про, Глам Про

Погледајте теме СтудиоПресс

Про Плус пакет за све теме: Набавите свих 55+ СтудиоПресс тема

Алл-Тхеме пакет СтудиоПресс Про Плус укључује све теме СтудиоПресс-а за 499,95 УСД + 99,95 УСД / годину после. Ово Пакет тема укључује све теме трећих и будућих тема у своју збирку. Открио сам да многе високо плаћене свирке укључују компаније које желе да користе Генесис, па зато што ВордПресс програмер (и Генесис програмер) може себи привући више клијената.

СтудиоПресс Про Плугин пакет свих тема

Изложбене веб странице: Погледајте прилагођене верзије сваке теме

Користити витрина одељак на веб локацији СтудиоПресс да бисте видели прилагођене верзије сваке теме. На десној страни странице постоји опција на којој можете филтрирати по теми (и приметићете да неке веб локације изгледају потпуно другачије од теме, показујући вам колико су флексибилне).

студиопресс-витрина-филтер

студиопресс-сховцасе

Погледајте теме СтудиоПресс

То је све што имам! Ако имате било каквих питања о мојој рецензији тематике СтудиоПресс, Генесис Фрамеворк-у или одређеној теми, у коментарима ми додајте линију и радо ћу вам помоћи. Чим сам сазнао за СтудиоПресс, заљубио сам се (како кажу). Али озбиљно, стварно волим радити с њиховим темама и дефинитивно ми је олакшао живот, нарочито дизајнерски аспект.

Живели,

Том Сигнатуре

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map