Зигзагпресс преглед: солидно место за стилске теме из генезе (многе са уграђеним портфељем и кратким кодовима)

Тако да сте вероватно чули за Зигзагпресс, релативно ново место за добијање ВордПресс тема изграђених у СтудиоПресс-у Генесис Фрамеворк.


Након што сам направио више од 10 ВордПресс сајтова са погоном на Генесис користећи теме Зигзагпресс, морам рећи … да су СВЕ једноставни за рад и већина долази са уграђеним портфељем са пречице. То ће им олакшати прилагођавање, што је феноменално, посебно за оне који се не желе ослањати на додатке за додавање портфолија, дугмади, стубова, хармонике, тимских оквира и тако даље.

ажурирање: Откад је Зигзагпресс ребрандед, добио сам вишеструки извештаји о њима како бришу теме купца и налажу их да их поново купе, заједно са спором подршком. И даље волим дизајн њихових тема и чињеницу да су уграђене у Генесис Фрамеворк, али препоручујем да се држите СтудиоПресс-а. Као подружница, моје конверзије су пале на мање од .5% што значи да пуно мање људи купује теме од Зигзагпресс-а. Изгледа да им је потребна боља подршка и да се боље односе са својим купцима и подружницама.

Коментар једног од мојих читалаца:

„Зигзагпресс: дивни демо, застарјели повратак и … без поврата новца !
Купио сам тему „Ванисх“ која је на демонстрацији изгледала врло привлачно. Није било доступно детаљно упутство за кориснике без плаћања (веза „документација“ враћа страницу теме), тако да нисам знао много о њеној конфигурабилности. Направио сам грешку што сам је купио и … какво разочарање када сам инсталирао тему !

Нема прекривених подручја за насловну страну, свеукупно врло мало подземних подручја, грешке које сам репродуцирао на неколико хостинга (ПХП5.6 и 7.1) … Све у свему, бацкбацк датира од прије неколико година и чини се да није одржаван, тако да нестабилан је и није у складу са данашњим концептима ВордПресс дизајна.

Стога сам контактирао корисничку подршку ради поврата новца, позивајући се на све те аргументе. Погоди шта ? Након што су ме замолили да отворим карту (лудо за тек купљеним производом) и непрестано избегавајући тему поврата новца, једноставно су ми престали одговарати, све до две недеље након тога, претио сам им да ће открити моје искуство. Одмах су одговорили да неће бити враћен повраћај новца, већ само размена са другом темом Зигзагпресс. Закључак: Изгубио сам 45 долара и надам се да ће се други разочарани корисници изјаснити, тако да ова компанија не наставља на овај начин да доводи у заблуду своје купце. “

Зигзагпресс тренутно има 25+ Генесис тема на које СВЕ мобилни реагирају и подржавају главни прегледачи. Већина их је дизајнирана за предузећа / блогове, али имају и пар магазин, е-трговина, и паралаксе теме. Неке су стилизоване посебно за фотографе.

Зашто сам написао ову рецензију?

Написао сам ову Зигзагпресс рецензију засновану на свом искуству користећи њихове теме како бих развио веб странице и за себе и за клијенте. користио сам Престиж, Пажљивост, Излозбени простор и Зен. Ево неколико кључних тренутака и зашто мислим да су теме Зигзагпресса Генесис солидан избор.

Уграђени портфељ за већину тема (са вишеструким изгледима)

Ево портфеља на Тема пажње који ми је један од најдражих. Долази са филтрима и категоријама за сортирање и вишеструким изгледима портфолија (2, 3 и 4 ступца)…

изглед-зигзагпресс-портфолио

Пре-Стилед Схортцодес = Додајте елементе без кода

Многе теме Зигзагпресс долазе са низом пречице који вам омогућавају брзо и лако прилагођавање страница / постова са различитим врстама садржаја.

Предност ове уграђене теме је да је њихов ЦСС стајлинг је унапред осмишљен да одговара боји и стилу теме. Додатак за кратки код ће радити, али за њега ће требати ЦСС прилагодбе ако желите да одговара вашој теми. Уграђивање кратких кодова једноставно је једноставније.

Скраћени кодови су такође из теме Миндфулнесс …

зигзагпресс-кратке шифре

Дугмад

дугмади зигзагпресс

Позив на акцију

зигзагпресс-позив на акцију

Клијенти

зигзагпресс-клијенти-кратице

Колоне

изглед-колона зигзагпресс

Листе

зигзагпресс-лист-кратки код

Кутије са обавештењима

зигзагпресс-кутије за обавештавање

Изглед блога

изглед-блогова зигзагпресс

Сервисне кутије

зигзагпресс-сервисне кутије

Клизач

зигзагпресс-клизач-кратки код

Хармонике, Тоггле, картице

зигзагпресс-хармонике-табулатори

Теам Бокес

кутије зигзагпресс-теам

Тестимониалс

зигзагпресс-тестимониалс

Већина тема Зигзагпресс има више распореда почетних страница

Зигзагпресс теме долазе са вишеструким изгледима, неке више од других. Престиге долази са 9 изгледа почетних страница, 3 распореда страница (нпр. Бочна трака десно), 2 изгледа блога и 3 изгледа портфолија. Ако тражите још више, погледајте бесплатан Генесис Лаиоут Ектрас Плугин.

Изглед тема из Престижа

Прилагођавање теме (пре и после)

Увек помаже да видите како изгледа демонстрација пре и након што је прилагођена. Ово је ВордПресс страница за коју сам развијен Легал Руннерс Инц. помоћу Зен тема из Зигзагпресс-а.

Пре прилагођавања тема

Зен - Зигзагпресс тема

Након прилагодбе теме

Тема Зен Зигзагпресс након прилагођавања

Можете посетите веб локацију да видите различите странице и стилове које сам користио – само да бих вам дао представу о томе како тема изгледа када је прилагођена. Сајт има време учитавања странице од око 2,2 секунде што је добро, али може се смањити још више ако се додаци углаве.

Опције теме: Поглед изнутра

Долазе многе теме Зигзагпресса опције теме који вам омогућавају да прилагодите одређене елементе своје веб локације без уређивања кода. Нису увек исте за сваку тему, али овде су опције тема које долазе са Зигзагпресс-ом “ Тема излога:

Почетна подешавања

Опције теме Зигзагпресс излога

Поставке изгледа

Опције изгледа зигзагпресс излога

Подешавања презентације

Могућности презентације Зигзагпресс Сховроом

Подешавања подножја

Опције подножја за Зигзагпресс Сховроом

Мојих пет најдражих тема Зигзагпресс

Пажљивост – иста тема представљена у мојој рецензији Зигзагпресс. Ово је вишенамјенска тема са мноштвом опција, пречица, распореда почетних страница, изгледа подстраница и више распореда портфолија. Прије сам користио Миндфулнесс и топло препоручујем ову тему.

Тема пажње

Престиж – вишенамјенска тема са исто толико функција као што је Пажљивост. Навигациони мени има мале делове текста испод сваког, што му даје леп додир.

Престиге СЕО Фриендли ВордПресс тема

Галерија – темеље на фотографијама углавном за фотографе.

Тема фотографије Генесис Галлери

Нео – још једна вишенаменска тема.

Нео генеза тема детета

Бијоу – још једна вишенаменска тема, али видео сам да многи фотографи то користе.

Тема Бижоу генезе детета

Цене

Цене цена Зигзагпресс-а

Препоручујем или куповину једне теме за 49 УСД или набавку заувек чланство за 349 долара који укључује све теме Зигзагпресса, доживотна ажурирања + премиум подршку и све будуће теме из Зигзагпресс-а. Ово је један од најбољих ВордПресс тематски пакети Открио сам поготово откад СтудиоПресс сада наплаћује сталну накнаду. Имајте на уму да ћете требати да купите Генесис Фрамеворк на врху теме. Укупни трошкови би требали износити око 110 УСД, што је отприлике просјек када се купује Генесис тема са оквиром.

Закључак

Волим да радим са темама Зигзагпресс и даље их препоручујем својим клијентима и читаоцима блогова. Дефинитивно су у мојим топ 2 продавницама тема. Њихове су теме чисте, кратки кодови их дизајнирају као лагани ветар, а они немају да боки изгледају као неке теме из Постанка. Зигзагпресс и оквир Генесис је добитна комбинација.

Погледајте теме Зигзагпресс

Па, шта мислиш? Да ли сте користили било какве теме са Зигзагпресс-а и шта вам се свиђа или не свиђа у њима? Ако имате било каквих питања или повратних информација о мојој рецензији Зигзагпресс, или вам је потребна помоћ у проналажењу добре теме Генесиса, у коментарима ми додајте линију.

Живели,

Том Сигнатуре

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map