Како додати безбедносна питања на ВордПресс страницу за пријаву

04.06.2020
ВордПресс 'Како додати безбедносна питања на ВордПресс страницу за пријаву
0 4 мин.

Вероватно сте приметили да већина великих компанија, образовних установа, финансијска организација од вас тражи да током регистрације додате безбедносна питања како бисте потврдили свој идентитет. Сигурносно питање и одговор пружају додатни ниво сигурности како бисте додатно потврдили свој идентитет када се пријавите. Ако користите ВордПресс, лако можете да додате безбедносна питања на страницу за пријаву и регистрацију на ВордПресс..


У овом туториалу ћемо делити Како додати безбедносна питања на ВордПресс регистрацију и страницу за пријаву.

Зашто треба додати безбедносна питања на ВордПресс страницу за пријаву и регистрацију?

Додавањем безбедносних питања на страницу за регистрацију ВордПресс-а, од корисника ће се тражити да поставе безбедносно питање са одговором. Тада корисник треба да одговори на безбедносно питање за пријаву као што је поставио током регистрације на месту. Ако корисник унесе погрешан одговор, он се не може пријавити. 

Слично томе, са ВордПресс лозинком, безбедносно питање има огроман утицај на безбедност ВордПресс-а. Ако користите веб локацију са више аутора, вероватно ћете морати да додате безбедносна питања на екран за пријаву у ВордПресс.

На пример, нормално ВордПресс корисничко име и лозинку могу се лако хаковати, али о безбедносном питању и одговору се не погађа. Дакле, нема шансе да га пробијемо. На тај начин можете заштитити своју веб локацију од хакера и нежељене поште.

Како додати безбедносна питања на ВордПресс страницу за пријаву и регистрацију?

Додавање безбедносног питања на ВордПресс страницу за пријаву и регистрацију је веома лако. Прво морате инсталирати и активирати ВП Сигурносно питање из директорија додатака ВордПресс. ВП Сигурносни додатак омогућава сигурносно питање на регистрацији ВордПресс-а, пријаве и забораве лозинке. 

Карактеристике:

 • Можете додати неограничен број безбедносних питања.
 • Можете приказати / сакрити сигурносно питање на регистрацијској страници, страници за пријаву и страници забораве лозинке.
 • Корисници могу да постављају безбедносни одговор са своје странице профила.

Постављање безбедносног питања ВП-а

Иди на Подешавања> ВП Безбедносна питања> Подешавања као што сам показао на горњој слици. У овом додатку је додата многа питања. Одатле, можете додати или уклонити било која питања са листе.

Додавање безбедносних питања на екрану за пријављивање, регистрацију и заборављену лозинку за ВордПресс

На крају ове странице поставки „ВП Сецурити куестионс“, у наставку ћете видети неколико опција попут ове. Омогућавањем тога додаћете безбедносна питања на ваш ВордПресс екран за пријаву, екран за регистрацију и заборављене лозинке.

Опције екрана за пријављивање на ВП

Сада кликните на дугме Сачувај да бисте сачували подешавања. Затим освежите страницу за пријаву да бисте видели промене.

Екран за пријаву: Ваш екран за пријаву изгледаће овако. Одавде морате навести своје корисничко име, лозинку и безбедносни одговор.ВП Сецурити Логин

Региструјте се: Ако додате сигурносно питање на ВордПресс страницу регистра, тада ће екран регистрације изгледати овако. Било које безбедносно питање можете одабрати са падајућег дугмета.

ВП безбедносни регистар

Екран заборавили лозинку: Екран заборављене лозинке изгледаће овако. Добра је идеја ако на страници заборављене лозинке омогућите опцију сигурносног питања. То ће спречити Спамерс да затраже “заборављену лозинку” на вашој веб локацији.

ВП Сецурити Изгубљена лозинка

Додајте безбедносно питање ручно својим корисницима

Коришћењем додатка за ВП Сецурити Куестион можете додати безбедносна питања на страницу за регистрацију ВордПресс-а. Тако само нови корисници могу сами поставити безбедносно питање и одговор.

Ако желите да поставите безбедносно питање старим корисницима на вашој веб локацији, морате да је додате ручно. У ту сврху корисници морају ићи у одјељак странице профила и поставити своја сигурносна питања и одговоре. У овом случају, и корисници и администратор сајта могу да поставе безбедносно питање.

ВП додај корисничко питање

Закључак

Постоји много различитих начина за обезбеђивање веб локације ВордПресс. Додавање сигурносних питања на страницу за пријаву на ВордПресс или регистрацију је добар избор и има огроман утицај на безбедност ваше веб локације. Омогућава додатни слој сигурности валидацијом идентитета корисника.

Поред тога, додавање поља безбедносних питања на ВордПресс додатку „логин“ и „заборављена лозинка“ такође спречава Спамерс да користе пријаве и заборављене опције лозинке.

Да ли сте додали сигурносна питања на своју страницу за пријављивање у ВордПресс? Ево још чланака о безбедности за ВордПресс.

 • Како променити УРЛ за пријаву за ВордПресс Админ
 • Како променити безбедност и тастере соли
 • Како ограничити покушаје пријављивања у ВордПресс
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector