Idealne najhitrejše nastavitve predpomnilnika WP z Navodili za nastavitev Cloudflare + StackPath CDN (posodobljeno 2020 z najnovejšo različico 1.5.6)

WP najhitrejši predpomnilnik je običajno ocenjen kot vtičnik brezplačnega predpomnilnika # 1 v Ankete na Facebooku.


Po konfiguriranju nastavitev najhitrejšega predpomnilnika WP sem lahko v Pingdomu dobil .5-krat nalaganja. Nastaviti jih je enostavno in imajo možnosti za CloudNlack in CDN StackPath, ki lahko še izboljšajo ocene / čas nalaganja (uporabljam oboje, ker je več podatkovnih centrov = hitrejše spletno mesto). Za gostovanje priporočam SiteGround kdo je uporablja Yoast in ocenjeno # 1 in 20+ Facebook anket. Če pa iščete nekaj hitrejšega od skupnega gostovanja, Cloudways DO je tam, kjer je.

Pokazal vam bom, kako konfigurirati nastavitve najhitrejšega predpomnilnika WP, StackPath’s CDN in kaj je nadgradnja na WP Fastest Cache Premium naredila zame. Imam tudi navodila za Cloudflare.

Če imate vprašanja oz poglejte njihov forum za podporo. Obstaja veliko pritožb glede podpore WP Najhitrejšega predpomnilnika samo zato, da bi vam pomagal. Ko končate, preizkusite svoje spletno mesto v Pingdomu ali GTmetrixu in komentirajte svoj novi čas nalaganja!

1. Primerjava predpomnilnika predpomnilnika

Najhitrejši predpomnilnik WP je ponavadi vtičnik # 2 ali # 3 predpomnilnika na Facebook anketah, ki zaostaja za WP Rocket, ki je skoraj vedno # 1.

Anketa o najboljšem vtičniku za predpomnilnik 2016

Anketa o predpomnilniku za predpomnilnik 2019

Swift proti WP raketi

Anketa o predpomnilniku 2016 za predpomnilnik

Anketa za najboljše predpomnilnike 2018

wp raketa vs w3 totla cache

Cache Plugin Test – Po isti strani sem vodil Pingdom, ki je imel minimalno vsebino, tako da bi bili rezultati natančni. Vsako nastavim z najboljšimi nastavitvami in Cloudflare / StackPath.

WP raketa (.406)
Test hitrosti strani Pingdom

WP najhitrejši predpomnilnik (.527)
WP najhitrejši časi nalaganja predpomnilnika

Skupni predpomnilnik W3 (.619)
W3 Skupni časi nalaganja predpomnilnika

WP Rocket vs. WP najhitrejši predpomnilnik – WP Rocket ima kar nekaj dodatnih funkcij, ki niso vključene v WP Najhitrejši predpomnilnik (čiščenje baze podatkov, leno nalaganje, nadzor srčnega utripa, lokalno gostovanje Google Fonts + Analytics, prednastavitev zahtev DNS). Čeprav ima WP Rocket vse te vgrajene, bi morali namestiti približno 6-7 dodatnih vtičnikov, da dobite te optimizacije hitrosti z WP Najhitrejšim predpomnilnikom. Z WP Rocket dobite več optimizacij hitrosti in še manj vtičnikov, ki delujejo na vašem spletnem mestu. Napisal sem priročnik za nastavitev raket WP, ki vam tudi pokaže, kako priti do 10% popusta.

StackPath vs. Cloudflare – StackPath znaša 10 USD / mesec Cloudflare je zastonj. Obe sta CDN-ju, ki ogledata vaše spletno mesto v več podatkovnih centrih po vsem svetu (zmanjšuje razdaljo med strežnikom in obiskovalcem) in je priporočljivo v priročniku za optimizacijo WordPress-a. Cloudflare ima 200+ podatkovnih centrov, StackPath ima 31 podatkovnih centrov, ki so v ZDA močno osredotočeni (več podatkovnih centrov = hitrejše spletno mesto, zato priporočam uporabo obeh). StackPath prihaja s skupino za podporo, ki je moj rezultat GTmetrix YSlow izboljšala za 8% – njihova podpora je odlična.

Podatkovni centri StackPath

Cloudflare podatkovni centri

Zakaj uporabljati StackPath?

 • 31 podatkovnih centrov StackPath uporablja hitrejše strežnike SSD + 10 GB povezave
 • StackPath ne zaračunava prometa HTTPS, Cloudflare plačuje po plačilu
 • Ekipa StackPath mi je pomagala pri konfiguriranju mojega CDN-ja in izboljšala oceno GTmetrix YSlow za 8%, s čimer sem češnjo postavila na torto, tako da je moje poročilo GTmetrix skoraj popolno
 • StackPath ima nadzorne plošče, ki zagotavljajo veliko informacij o vaših predpomnjenih datotekah
 • StackPath vam omogoča, da zaščitite svoj račun z dvostopenjskim preverjanjem pristnosti; ti lahko seznam naslovov IP oseb, ki jim je dovoljen dostop do vašega računa

2. Najhitrejše nastavitve predpomnilnika WP

Če nameravate uporabljati StackPath, glej moje Oddelek StackPath ki ima lastne nastavitve najhitrejšega predpomnilnika WP (onemogočili bi prijavljene uporabnike, mobilne naprave in predpomnilnike brskalnika), ki je prikazano v Vadnica najhitrejšega predpomnilnika WP za StackPath.

Če nameravate uporabljati Cloudflare, uporabite spodnje nastavitve, vendar onemogočite samodejno spreminjanje in Raketni nakladalnik na zavihku »hitrost« nastavitev Cloudflare (Tračnica mora biti omogočeno). To priporoča razvijalec vtičnikov WP Fastest Cache Vadnica za oblak. Mojo Oddelek v oblaku vam pokaže, kako se prijavite za Cloudflare, spremenite imena strežnikov v svojem hosting cPanelu, nastavite pravila strani za optimalno delovanje in očistite predpomnilnik, ko končate.

Če ne nameravate uporabiti nobenega, uporabite spodnje nastavitve. Edino, kar bi spremenili, je Zavihek Prednaloži (strani na minuto). Če ste vklopljeni skupno gostovanje uporaba 4-6, VPS naj uporabi 10–12.

WP-Najhitrejše nastavitve predpomnilnika

Razčlenitev najhitrejših nastavitev predpomnilnika WP:

 • Predpomnilni sistem – omogočiti
 • Sistem predpomnilnika gradnikov – predpomni vaše pripomočke (premium funkcija)
 • Prednaloži – samodejno ustvarite predpomnilnik celotnega spletnega mesta (uporabljati bi bilo treba skupno gostovanje 4-6, VPS je 10–12. Ustvari zamudo predpomnilnika za prvega uporabnika, ki si ogleda stran. Nauči se več)
 • Prijavljeni uporabniki – ne prikažite predpomnjene različice za prijavljene uporabnike (če je to samo vaše spletno mesto, pustite to označeno. Če pa se lahko prijavi več uporabnikov, bi moral imeti vsak uporabnik svojo predpomnjeno različico, da ne bi bilo preverjeno)
 • Mobilni – ne prikažite predpomnjene različice za namizje mobilnim napravam
 • Tema za mobilne naprave Predpomni mobilno temo – (premium funkcija)
 • Nova objava – počistite predpomnilniške datoteke, ko je objavljena objava ali stran
 • Posodobite objavo – počistite predpomnilniške datoteke, ko je objava ali stran posodobljena (Nauči se več)
 • Zmanjšajte HTML – zmanjšanje velikosti strani (visoko prednostna postavka Pingdom. Nauči se več)
 • Zmanjšajte HTML Plus Zmogljivejši minify html – (premium funkcija)
 • Zmanjšajte CSS – zmanjšanje velikosti datotek css (postavka Pingdom z visokim prioritetom). Nauči se več)
 • Zmanjšajte CSS Plus – zmogljivejši minify CSS (premium funkcija)
 • Združite CSS – zmanjšajte zahteve HTTP s kombiniranimi datotekami css (združuje datoteke JavaScript in CSS med. To zmanjša količino datotek JavaScript in CSS na strani, kar zmanjša število zahtev HTTP, potrebnih za upodabljanje strani. Tudi postavka z visoko prioriteto v Pingdomu. Nauči se več)
 • Zmanjšajte JS – zmanjšanje velikosti datotek JS (premium funkcija)
 • Združite JS – zmanjšajte zahteve HTTP s kombiniranjem datotek JS
 • Združite JS Plus – združijo kombinirane datoteke JS (premium funkcija)
 • Gzip – zmanjšate velikost datotek, poslanih s vašega strežnika (skrajša čas prenosa med strežnikom in brskalnikom in je prednostna postavka Pingdom. Nauči se več)
 • Predvajanje pred brskalnikom – skrajšajte čas nalaganja za večkratne obiskovalce (Nauči se več)
 • Render Blocking JS – odstranite JavaScript za blokiranje upodabljanja (premium funkcija)
 • Google Pisave – asinhrono naloži Google Pisave (premium funkcija) vendar je to mogoče storiti tudi z brezplačnim WP Onemogoči vtičnik kar toplo priporočam
 • Lena obremenitev – premium funkcija, za katero lahko uporabljate A3 Lazy Load Nauči se več)

V GTmetrix / Pingdom najdemo skoraj vse predmete v najhitrejšem predpomnilniku WP:

GTmetrix-With-WP-Najhitreje-Cache-Cloudflare-StackPath

Izbriši predpomnilnik – počistite predpomnilnik po konfiguraciji nastavitev najhitrejšega predpomnilnika WP:

Delete-Cache-WP-Najhitrejši predpomnilnik

Preteklost predpomnilnika – če ni nastavljeno kot privzeto, dodajte novo pravilo, da predpomni svojo domačo stran enkrat na dan.

WP-Najhitrejše-Cache-Cache-Timeout-Settings

Optimizacija slike – premium funkcija, ki brez izgube stisne slike (element v GTmetrix). To lahko storite tudi s pomočjo Predstavljajte si ali Kraken vključiti. Ne bi uporabljal nobenih drugih vtičnikov, ker bi lahko pokvarili vaše spletno mesto ali imeli napake – o tem sem opravil na tone raziskav.

WP-Najhitrejša-Cache-Image-Optimizacija

Stiskanje slik brez izgube popravi element »optimiziraj slike« v GTmetrixu:

optimiziraj-slike-gtmetrix

Premium – glejte razliko spodaj, ki prikazuje 2 poročila GTmetrix (vredno je). Če se odločite za nadgradnjo za 49,99 USD, vam bodo po e-pošti poslali povezavo za prenos ročno naloži v meniju vtičnikov. Naj bosta brezplačna in premijska različica aktivirana.

WP najhitrejši predpomnilnik Premium

Premium
WP najhitrejši predpomnilnik PremiumNi Premium

Izključi – izključi predpomnjenje strani (npr. Strani za e-trgovino).

Nastavitve WP-Najhitrejšega predpomnilnika-Izključi

CDN – CDN (omrežje za pošiljanje vsebin) vaše spletno mesto hitreje naredi tako, da ga gostite na več strežnikih po državi in ​​svetu, v nasprotju s strežnikom 1 izvora (zmanjšuje geografsko razdaljo, ki jo potrebuje vaša vsebina, da doseže vaše obiskovalce). Glej Oddelek StackPath.

Baza podatkov (DB) – čiščenje baze podatkov odstrani nepotrebne smeti in se naloži hitreje. Lahko uporabite brezplačno WP-Optimizirajte vtičnik Če želite to narediti, nadgradnja te funkcije ni potrebna.

WP-Optimizirajte čisto bazo podatkov

WP-Optimize-Database-Cleanup

3. StackPath CDN (10 USD / mesec z brezplačno 30-dnevno preizkusno različico)

StackPath zrcali vaše spletno mesto na 31 podatkovnih centrih, kar zmanjša geografsko razdaljo med strežnikom in obiskovalci. To lahko skrajša čas nalaganja za več sekund, zlasti za obiskovalce, ki so bili daleč stran od vašega 1 izvornega strežnika. StackPath mi je pomagal tudi pri konfiguriranju mojega CDN-ja in je lahko za 8% izboljšal svoj rezultat GTmetrix YSlow (glej moje poročilo). Imajo 30-dnevno preizkušnjo in lastno vadnico konfiguriranje StackPath-ovega CDN-ja z najhitrejšim predpomnilnikom WP.

Tole je priporočljivo v priročniku za optimizacijo WordPress-a:

CDN-WordPress-priporočilo

Korak 1: Prijavite se za StackPath.

2. korak: Konfigurirajte najhitrejši predpomnilnik WP s temi nastavitvami, ko uporabljate StackPath:

WP Najhitrejše nastavitve predpomnilnika MaxCDN

3. korak: Na nadzorni plošči StackPath kliknite jeziček CDN in nato ustvarite spletno mesto StackPath CDN:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domena

StackPath-Server-IP-naslov

StackPath-CDN-URL-WP-Najhitrejši predpomnilnik

4. korak: V območju CDN WP Najhitrejšega predpomnilnika kliknite »StackPath«.

WP-Najhitreje-Cache-StackPath-CDN

5. korak: Prilepite svoj CDN URL v WP najhitrejši predpomnilnik in uporabite svoje spletno mesto kot izvorni URL:

WP-Najhitrejše-Cache-CDN-nastavitve

6. korak: Kliknite naslednji, pustite izbrane vse vrste datotek in nato še naprej kliknite, dokler ni pripravljeno:

WP najhitrejši predpomnilnik MaxCDN vrste datotek

Naslednji…

WP Najhitrejši predpomnilnik MaxCDN Določite vire

Končaj…

WP najhitrejši potrdilo predpomnilnika MaxCDN

Končano.

WP-Najhitreje-Cache-StackPath-CDN-Potrditev

7. korak: V StackPath pojdite na CDN → Nastavitve predpomnilnika in kliknite »Purge Everything«…

StackPath-Purge-Cache

8. korak: Zaženite svoje spletno mesto skozi GTmetrix in poglejte zavihek YSlow in se prepričajte, da deluje …

CDN GTmetrix YSlow

Ok, ZDAJ ste končali.

4. Cloudflare

SiteGround in večina drugih gostiteljev ima možnost aktivirajte Cloudflare v cPanelu. Če vaš gostitelj nima te možnosti, lahko nastavite Cloudflare s pomočjo WP Najhitrejšega predpomnilnika (glejte spodaj).

Aktiviranje oblaka

Korak 1: Prijavite se Cloudflare in pozvani boste, da dodate svoje spletno mesto in začnete skenirati.

cloudflare-start-scan

Cloudflare-DNS-Records

Cloudflare-CDN-načrti

Na koncu boste prišli na to nadzorno ploščo, kjer vam Cloudflare dodeli 2 strežniki imen in navedite povezavo do svojega Global API Key.

Cloudflare-Nadzorna plošča-WP-Najhitrejša predpomnilnica

2. korak: V Googlu poiščite “kako spremeniti imeniške strežnike na spletnem mestu” (samo poiščite svojega gostitelja) in sledite njihovim navodilom. Kopirali boste 2 imena strežnikov, ki jih ponuja Cloudflare, in jih prilepili v možnost strežnikov po meri v vašem cPanelu, ki gostuje.

SiteGround-DNS-Records

3. korak. Zgrabite svoj globalni ključ API s povezave v Cloudflare ali v vašem Profil Cloudflare.

Glasflare-Global-API-ključ

Vrnite se na WP Najhitrejši predpomnilnik in kliknite jeziček Cloudflare. Vnesite isti e-poštni naslov, ki je bil uporabljen v vašem računu Cloudflare, kot tudi vaš globalni ključ API.

WP-Najhitreje-Cache-Cloudflare-Tab

WP-Najhitrejši predpomnilnik-Cloudflare-API-Ključi

Nadaljujte s klikom naprej v WP Najhitrejši predpomnilnik. Samodejno izklopijo nastavitve minify v WP Najhitrejšem predpomnilniku (ker bo Cloudflare to zdaj storil). Prav tako se bodo izklopili Raketni nakladalnik za boljšo združljivost (vaše spletno mesto se ne bo pokvarilo) in nastavite potekel predpomnilnik brskalnika do 24 dni.

WP-Najhitreje-Cache-Cloudflare-Disable-Auto-Minify

WP-Najhitrejši-Cache-Disable-Rocket-Loader

WP-Najhitreje-Cache-Cloudflare-Browser-Cache-Expiration

WP-Najhitrejše-Cache-Cloudflare-sporočilo

WP-Najhitrejša-Cache-Cloudflare-Integration

Izgleda v redu!

WP-Najhitrejše-Cache-Cloudflare-Potrditev

4. korak: Pojdi do Nastavitve hitrosti Cloudflareja in se prepričajte samodejno Raketni nakladalnik so izključeni, vendar SG Railgun je vklopljen. To je razvil WP Fastest Cache razvijalec priporoča.

Cloudflare-Speed-Tab

5. korak: Cloudflare pravi “Priporočamo, da ustvarite Pravilo strani da izključite skrbniški odsek vašega spletnega mesta iz funkcij uspešnosti Cloudflare. Funkcije, kot sta Rocket Loader in Auto Minification, lahko nenamerno prekinejo funkcije zaledja v vašem skrbniškem odseku. “

Dodajte ta 2 strani pravil v svoje nastavitve pravil strani.

WP-Administrator-Page-Pravilo

Predpomnilnik - vse, oblak-stran-pravilo

6. korak. Končno pojdite na svoje Nastavitve predpomnilnika v oblaku in očistite posamezne datoteke.

Očistite posamične datoteke v oblaku

Končano!

WP-Najhitrejše-Cache-Cloudflare-Potrditev

5. Izbrišite predpomnilnik in ponovno preizkusite v Pingdomu

V nastavitvah najhitrejšega predpomnilnika WP pojdite na zavihek “Delete Cache” in “Delete Cache And Minifed CSS / JS.” Zdaj zaženite svoje spletno mesto prek Pingdom, da si ogledate posodobljene rezultate in čas nalaganja.

WP najhitrejši test predpomnilnika predpomnilnika

V idealnem primeru so naslednje postavke hitrosti strani zelene:

 • Zmanjšajte CSS
 • Zmanjšajte HTML
 • Minify JavaScript
 • Vzpostavite predpomnilnik brskalnika
 • Določite preverjanje predpomnilnika
 • Omogoči stiskanje gzip
 • Odložite razčlenitev JavaScript

V idealnem primeru so tudi naslednji izdelki YSlow zeleni:

 • Zmanjšajte velikost piškotka
 • Dodaj glave poteče
 • Zmanjšajte iskanje
 • Uporabite domene brez piškotkov
 • Vnesite manj zahtev HTTP
 • Zmanjšajte JavaScript in CSS
 • Konfiguriranje oznak entitet (ETags)
 • Komponente stisnite z gzip
 • Odstranite podvojene JavaScript in CSS
 • Uporaba omrežja za pošiljanje vsebine (CDN)

Ne pozabite, da lahko trajanje Cloudflareja traja do 24 ur, zato preverite, ko se to zgodi.

6. Najhitrejša vprašanja o predpomnilniku WP

Tukaj je Stran s pogostimi vprašanji če imate še vprašanja.

WP-Najhitrejša predpomnilnika-FAQ

SiteGround (# 1 gostitelj v Facebook anketah)

SiteGround je uporablja Yoast, sebe in priporoča WordPress. So skoraj 1 v skoraj vseh Anketa na Facebooku in dajo večini ljudi pomen izboljšave časa nalaganja še posebej, če so uporabljali osrednje gostitelje: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-Mi smo ravno prešli na spletno mesto

Uporabljam njihove pol-namenski načrt GoGeek ki prihaja s 4x več strežniški viri kot skupno gostovanje. Kliknite moje strani in si oglejte, kako hitro se nalagajo, poglejte moje poročilo GTmetrix ali pa si oglejte osebe, ki jih migriral in objavljeno novi časi nalaganja. Tudi oni brezplačne migracije.

DigitalOcean on Cloudways in Kinsta so tudi dobri in se začnejo pri 10 USD na mesec in 30 USD na mesec. Cloudways je bolj za razvijalce, ki ne potrebujejo cPanela, gostovanja po e-pošti ali podpore, ki jo dobite s SiteGround. Kinsta je v bistvu WP Engine včasih je bilo (drago, vendar super). Celoten moj blog je v osnovi namenjen temu, da pomagam ljudem, da se njihovo spletno mesto hitreje naloži. Ne priporočam gostovanja v višini 2 USD / mesec, ker je večina ljudi obžalovanje pri upravljanju spletnega mesta.

Kako preveriti, ali je vaše gostovanje počasno
Zaženite svoje spletno mesto skozi Google PageSpeed ​​vpogled v stran da vidim, če zmanjšati odzivni čas strežnika je v vašem poročilu. Google priporoča mora biti <200 ms. Vse, kar traja več kot 1 sekundo, ni dobro. Preverite lahko tudi svoj TTFB (čas do prve bajte) na zavihku GTmetrix’s Timings ali bytecheck.com.

Zmanjšajte čas odziva strežnika

2019 Hosting anketa

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Priporočila Elementor Gostovanje

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

WP prijazno gostovanje

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Najljubše gostovanje za Elementor

2018 Priporočila za gostovanje

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

Ljudje se običajno selijo, ker je njihovo hitrostna tehnologija lahko skrajšate čas nalaganja na pol:

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

SiteGround ima 3 načrti:

Gostovanje za WordPress SiteGround

Višji načrti vključujejo več strežniški viri (Faktor # 1 v priročniku za optimizacijo WordPress-a). Tukaj je celoten primerjalni grafikon, vendar vam GrowBig daje približno 2x več strežniških virov kot StartUp, GoGeek pa je pol-namensko gostovanje kar vam daje še več. GrowBig in novejše različice so brezplačne selitve, urejanja, naprednega predpomnjenja in zmožnosti gostovanja več spletnih mest. GoGeek ima prednostno podporo. Njihovo gostovanje v oblaku je precej skok cen pri 80 USD / mesec.

To lahko vidite na njihovih stran z značilnostmi:

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

SiteGround uporabljam zato, ker:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom poročila govorijo sama zase
 2. Moje strani se takoj naložijo (po želji kliknite jih)
 3. Hitro hitrostna tehnologija (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Priporočil Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress pospeši
 5. prost Šifriraj SSL, enostaven za uporabo cPanel, in funkcije za e-trgovina
 6. Podpora za WordPress je nepremagljiv tudi brez prednostne podpore GoGeeka
 7. GrowBig prihaja z urejanjem, več prostora za shranjevanje in več strežniških virov (pomaknite se navzdol do “dodelimo potrebne vire” in se pomaknite miškin kazalec nad strežnik zavihek)
 8. GoGeek prihaja s še več strežniškimi viri, shrambo, prednostno podporo
 9. Proste migracije, migratorski vtičnik, in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 10. Številne pohvale naprej Reddit, Facebookovi pogovori, Twitter, TrustPilot
 11. Tone pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Veliko ljudi je že preselilo in rezultate objavilo na Twitterju: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Izjava o prepovedi partnerstva – če se prijavite na SiteGround z mojo partnerska povezava Dober kos vam bom podaril brez stroškov. Vsako leto sem donirajte $ 3k za kampanje GoFundMe (2018 je bilo treba nahraniti lačne v Denverju, 2017 pa Rdečemu križu pri orkanu Harvey). Vaša podpora pomaga in resnično cenim. Trudim se, da so moje ocene nepristranske in podprte dokazi v obliki Ankete na Facebooku, tweets, in pravi pogovori. Če ga ne želite uporabljati, je tukaj nečlanska povezava v SiteGround. Kakor koli že, resnično verjamem, da so zvezdni gostitelji WordPress-a in vaše spletno mesto bo delovalo hitreje / bolj gladko… naredite svoje raziskave na Facebook skupinah + Twitter in našli boste večino ljudi reci isto.

36+ WordPress nasveti za optimizacijo hitrosti

Oglejte si moj video – gre za 42-minutni video, vendar pokrivam skoraj vse (časovne žige v opisu videoposnetka) in naučili bi se veliko informacij o hitrosti spletnega mesta WordPress:

Sledite mojemu Vodnik za optimizacijo hitrosti programa WordPress ki vam pokaže, kako:

 • Diagnosticirajte počasne vtičnike s pomočjo GTmetrix
 • Dodaj AMP (pospešene mobilne strani) uporabljati AMP vtičnik
 • Uporaba AWStats najti vzroke za visok CPU (pajki, slike itd.)
 • Priporočila za lahke drsnike / galerije / družabne vtičnike
 • Uporaba Popolna zbirka za optimizacijo storitve Analytics (CAOS) da lokalno gosti Google Analytics
 • Optimizacija slike (prikaz pomanjšanih slik, določitev dimenzij, stiskanje brez izgub)
 • Uporaba WP Onemogoči onemogočanje nepotrebnih nastavitev v jedru WordPress ob vklopu nadzora srčnega utripa, nalaganje Googlovih pisav asinhrono, druge optimizacije hitrosti

In obilo drugih. Preberite komentarje in videli boste stvari, kot je “Moja ocena hitrosti strani na gtmetrixu je od 69 do 93” in “to je lahko ena najbolj koristnih objav, kar sem jih kdaj prebrala.”

Pridobite pomoč pri mojem orodju za optimiziranje hitrosti WordPress

Še vedno potrebujete pomoč pri poročilu GTmetrix / Pingdom? S Findjo delam 7 let (on je tisti, ki mi je pomagal priti do <Čas nalaganja v Pingdomu). Lahko ga najamete tako, da ustvarite profil na freelancer.com in iskanje uporabniškega imena bdkamol. Tu je njegova polna WordPress portfelj hitrosti. Iz Bangladeša je 40 $ / uro (zato je čas spremenjen) in lahko mu pošljete po e-pošti [email protected]. Na svojem profilu ima tudi popoln pregled s 5 zvezdicami. Samo resne poizvedbe in ne pričakujte 100% rezultatov, če uporabljate počasno gostovanje, napihnjeno temo in na tone težkih vtičnikov. Najprej sledite mojemu celotnemu priročniku za hitrost programa WordPress.

Pronaya-Kumar-S-Ocene

Ocene na njegovem profilu:

BDkamol-WordPress-Speed-Reviews

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x1f680; Ali je WP najhitrejši predpomnilnik Premium vreden?

Če boste porabili denar za vtičnik premium cache, večina ljudi uporablja WP Rocket, saj ima več funkcij kot WP Fastest Cache Premium in običajno prinese boljše rezultate.

&# x1f680; Kateri CDN naj uporabljam z najhitrejšim predpomnilnikom WP?

Brezplačni CDN Cloudflare zadostuje za večino spletnih mest, vendar več CDN = več podatkovnih centrov in hitrejša dobava vaše vsebine. Razmislite lahko tudi o StackPath ali KeyCDN.

&# x1f680; Kako počistim predpomnilnik, ko končam s konfiguracijo nastavitev?

V zgornjem meniju za WordPress pojdite na WPFC in izbrišite predpomnilnik in spremenjen CSS.

&# x1f680; Katere druge dodatke za hitrost potrebujem poleg WP Najhitrejšega predpomnilnika?

Najhitrejši predpomnilnik WP ne ponuja možnosti za optimizacijo slik, čiščenje baze podatkov, leno nalaganje, nadzor srčnega utripa, prednaročanje + predvezavo in optimizacijo Google Fonts + Analytics. Priporočam Perfmatters, OMGF in Advanced DB Cleaner.

&# x1f680; Ali naj dodam AMP?

Na tem mestu WordPress ne uporabljam pospešenih mobilnih strani (AMP). Preberite članek Kinsta o tem, kako se je njihova konverzija znižala za 50% zaradi AMP in morda nočete nobenega.

Če se vaše spletno mesto hitreje naloži, lahko v komentarjih pustite čas za nalaganje nove strani! Ali če imate kakršna koli vprašanja, z veseljem pomagam tudi pri tem. Kot lahko vidite, sem dokaj velik neumnik, ko gre za hitrost WordPressa, zato če upoštevate ta priporočila, ni razloga, da se vaše spletno mesto ne naloži pod 3. In če se vam zdi ta vadnica koristna, prosimo, delite :)

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map