18 complements SEO de WooCommerce per classificar els llocs web de comerç electrònic més grans i més ràpids (llista completa 2020)

03.06.2020
WooCommerce SEO '18 complements SEO de WooCommerce per classificar els llocs web de comerç electrònic més grans i més ràpids (llista completa 2020)
0 17 мин.

Cerqueu una llista sòlida de complements SEO de WooCommerce?


No busqueu més, aquesta llista va ser creada específicament tenint en compte WooCommerce. Inclou plugins de fragments rics per a l’esquema de producte, les revisions generades per l’usuari i els complements de velocitat per fer que WooCommerce es carregui més ràpidament mitjançant l’optimització dels scripts, estils i fragments de carret de WooCommerce..

WooCommerce SEO Plugins

També tinc tutorials sobre l’optimització de velocitat de WooCommerce i els complements de velocitat de WordPress que us poden resultar útils. Si necessiteu fer una valoració més alta del vostre lloc WooCommerce mitjançant aquestes eines, podeu contractar el nostre equip o no dubteu a deixar un comentari i us ajudaré de totes maneres.

1. CleanUp d’actius

Asset CleanUp us permet desactivar de manera selectiva els scripts, estils, fragments de carro i connectors WooCommerce on no cal carregar-los. Per exemple, fragments de carretó no cal que carregueu articles al vostre bloc. Asset CleanUp també es pot utilitzar més enllà de WooCommerce per eliminar les sol·licituds innecessàries i fer que tot el lloc es carregui més ràpid. Al cap i a la fi, la velocitat és un factor de rànquing.

Els fragments del carretó poden trigar diversos segons a carregar-se:

Fragments de Cistell de WooCommerce

Pas 1: Instal·leu Asset CleanUp.

Pas 2: Editeu una pàgina o publicació i desplaceu-vos cap a la secció CleanUp Asset. Desactiveu tots els plugins, scripts i estils que no s’utilitzin en aquesta pàgina. Podeu desactivar-les (descarregar-les) en una sola pàgina, a través del lloc complet, per tipus de publicació, o la versió professional admet expressions regulars.

Asset CleanUp WooCommerce

Pas 3: Configureu la configuració del CleanUp d’actius que també tingui altres optimitzacions de velocitat:

 • Configura un CDN
 • Desactiva XML-RPC
 • Optimitza els tipus de lletra de Google
 • Decapament general del “greix”
 • Optimitzar HTML, CSS, JavaScript

Configuració CleanUp Asset

Exemples de com desactivar selectivament els complements

 • Desactiveu les funcions de WooCommerce a les pàgines que no són de comerç electrònic
 • Desactiva el complement lliscant del contingut sense control lliscant
 • Desactiveu el complement dels fragments rics al contingut sense fragments rics
 • Desactiveu el complement del formulari de contacte al contingut sense un formulari de contacte
 • Desactiveu els enllaços d’AdSense o d’afiliació on no es mostrin
 • Desactiveu el complement de compartició social a totes les pàgines (ja que sol ser per a publicacions del bloc)
 • Desactiveu scripts, estils i fragments de carret de WooCommerce en pàgines que no siguin de comerç electrònic

2. Perfmatters

Perfmatters va ser desenvolupat per Kinsta i és similar a Asset CleanUp només us permet desactivar scripts, estils i fragments de carret de WooCommerce amb 1 clic. També ve amb altres característiques de velocitat com ara limitar les revisions de publicacions, autoserveis, control de batecs cardíacs, càrrega pereçosa, inhabilitar XML-RPC, integració CDN i allotjament de Google Analytics localment. Utilitzo Perfmatters al meu propi lloc i el recomano a qualsevol que busqui un complement per fer totes aquestes optimitzacions diverses.

optimització de negocis supermercats

3. SEO de Yoast

La majoria de la gent té el principal plugin de SEO de Yoast, però pocs ho configuren per WooCommerce correctament.

Configuració dels complements de SEO SEO de Yoast

Tipus de contingut
Totes les publicacions, pàgines i pàgines de productes s’han de mostrar als resultats de la cerca amb la caixa de meta SEO de Yoast habilitada. Normalment només voleu mostrar la data a la vista prèvia del fragment per a les publicacions, ja que poden ser contingut sensible al temps. Si es mostren dates, es pot augmentar el valor CTR, especialment si es mantenen actualitzades.

Taxonomies
Les categories de productes s’han d’indexar mentre es troben les etiquetes i classes d’enviament hauria de ser noindexada. Això és degut a que les pàgines de la categoria de producte són útils i, sovint, algunes de les pàgines més potents dels llocs de WooCommerce, mentre que les etiquetes i les classes d’enviament no són útils i solen poblar-se amb contingut prim que pot provocar problemes de contingut duplicats, que podeu consultar a Siteliner.

 • Categories: indexeu si heu dissenyat les pàgines de la categoria del vostre bloc per a una paraula clau i per tenir un aspecte agradable, i hi ha una quantitat decent de publicacions en cada categoria.
 • Etiquetes: noindex a menys que tinguis tones de publicacions del bloc i tinguin ajuda en navegar per publicacions (les categories solen estar bé), altrament les etiquetes poden provocar contingut duplicat.
 • Formats: noindex (els formats són aquestes coses normalment no s’hauria d’indexar).
 • Categories del producte: índex (normalment algunes de les vostres pàgines més potents).
 • Etiquetes de producte: noindex a menys que tinguis tones de productes (igual que ho faries amb les etiquetes per a les teves publicacions del bloc), altrament solen provocar contingut duplicat.
 • Classes d’enviament de productes: noindex (normalment no voldríeu indexar les pàgines associades a cada classe d’enviament).

Panellets
Aquí teniu dues opcions: Personalitzar les papes WooCommerce, o si utilitzeu un tema WooThe, també podeu fer-ho substituïu els panets de pa WooTheme per els panificadors Yoast. Si canvieu a les papes de Yoast, seguiu Tutorial de la panera de Yoast per personalitzar-les.

Per a tots els altres paràmetres de Yoast i com fer recerca amb paraules clau + SEO a la pàgina, consulteu la meva guia completa.

4. Atributs Alt d’imatge automàtica

Probablement ja sabeu afegir text alternatiu a les imatges.

Però, ja que WordPress no ho fa de forma automàtica (aquest), aquest complement us ho farà bé. Simplement afegeix un text alt en funció del nom del fitxer de la imatge. Mentre recordeu que heu etiquetat el nom del fitxer abans de penjar-lo, no us haureu de preocupar de tornar a omplir manualment el text de la imatge..

Complement d'atribut de la imatge automàtica

5. Esquema Pro

Schema és una part important del WooCommerce SEO.

Podeu incloure les pàgines de productes a incloure esquema de producte, Preguntes freqüents i ressenyes d’usuaris. També podeu utilitzar revisar l’esquema si estàs escrivint ressenyes al bloc. Només depèn del contingut que tingueu al lloc de WooCommerce, però si hi podeu afegir esquema, és probable que ho hagueu de fer. Només per a l’esquema de producte, podeu mostrar informació de preus, disponibilitat i altres productes directament als resultats de cerca. És una manera fantàstica de mostrar detalls ràpids del producte abans que els usuaris inclús facin clic al vostre enllaç.

Esquema de producte a Google

Es dóna suport a Schema Pro aquests rics tipus de fragment:

Tipus d'esquemes Pro

He utilitzat molts complements de fragments rics, inclosos els fragments en un esquema All In One, els fragments Rich WP (abandonats) i WP Review de MyThemeShop. Schema Pro és una mica més car, però és fiable (desenvolupat per Brainforce) i fa que sigui fàcil afegir fragments rics a WordPress. El WooCommerce Products Review Pro també és fantàstic si només voleu afegir esquema de producte.

6. Opinions dels clients sobre WooCommerce

Afegint comentaris d’usuaris a les pàgines de productes de WooCommerce, és obligatori.

Amazon, Walmart, Macys i gairebé tots els llocs de comerç electrònic permeten les revisions dels usuaris. En primer lloc, és bàsicament contingut gratuït i us ajuda a mantenir aquesta quota de 1.500+ paraules. Però també apareixen als resultats de la cerca, que és probablement el tipus més valuós de fragments rics per a WooCommerce.

Opinions dels clients sobre WooCommerce

7. WP Rocket

Per què WP Rocket sol ser el complement de memòria cau # 1 de la majoria de les enquestes de Facebook?

Aquí és el perquè:

WP Rocket ofereix moltes funcions que la majoria de plugins de memòria cau no tenen: neteja de bases de dades, càrrega d’imatges + vídeos, fonts locals + analítica, configuració prèvia, integració CDN. Per obtenir aquestes funcions amb altres plugins de memòria cau, haureu d’instal·lar 6-7 complements addicionals quan WP Rocket els tingui tots integrats. Això significa menys plugins i més optimitzacions de velocitat. És per això que WP Rocket gairebé sempre produeix les millors puntuacions + temps de càrrega en eines de prova de velocitat com GTmetrix.

WP-Coet-Característiques

Enquestes de Facebook on WP Rocket va ser classificat amb el número 1:

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

WP Rocket inclou la majoria dels altres plugins de memòria cau (velocitat més ràpida + menys plugins):

 • Neteja de bases de dades: integrat a WP Rocket o utilitzeu WP-Optimize.
 • Càrrega pereçosa: integrat a WP Rocket o utilitzeu WP YouTube Lyte.
 • Control del batec cardíac: integrat a WP Rocket o utilitzeu Control de batecs cardíacs.
 • Google Analytics local: integrat a WP Rocket o utilitzeu CAOS Analytics.
 • Tipus de Google locals: integrat a WP Rocket o utilitzeu OMGF o SHGF.
 • Previsualitza les sol·licituds DNS: integrat a WP Rocket o utilitzeu els recursos de recursos pre * Party.
 • Memòria cau del navegador de píxels de Facebook: integrat a WP Rocket (no hi ha cap altre complement).
 • CDNs: integrat a WP Rocket (ambdós Cloudflare + múltiples CDNs), o bé utilitzeu CDN Enabler.

Per descomptat, WP Rocket també fa un gran treball amb la reducció i combinació d’arxius (HTML, CSS, JavaScript), la precàrrega, la diferència de l’anàlisi del JavaScript, la memòria cau i la memòria cau mòbil. Hi ha una raó per la qual tothom recomana WP Rocket als grups de Facebook sobre els altres complements de memòria cau.

8. SEO de Yoast WooCommerce

Anem a veure què fa realment el complement de SEO de WooCommerce de Yoast:

 • Afegeix esquema de producte
 • Personalitzar pa ratllat
 • Afegiu els pins rics (cosa que es pot fer aquí)
 • Mapa del lloc més net si no enxiueu les pàgines de filtres

Però, necessitareu més tipus d’esquema que només fragments rics en productes (i necessitareu un altre complement per això)? Feu servir Pinterest per comercialitzar productes WooCommerce? Google Search Console mostra errors de lloc de lloc per a les vostres pàgines de filtre? No sóc un gran fan del complement SEO de Yoast Premium, però el seu complement de WooCommerce SEO pot ser útil per a alguns.

Una visió de la configuració:

Configuració de Yoast WooCommerce

9. Classificació Matemàtica

Rànquing Matemàtiques ha estat molt popular als grups de Facebook.

Bàsicament incorpora tot a Yoast SEO Premium, però és gratuït. Fins i tot té funcions addicionals com esquema (fragments rics), seguiment de rànquings de paraules clau, suggeriments de paraules clau LSI i seguiment de 404. L’assistent de configuració us permet transferir fàcilment les dades de SEO de Yoast a Rank Matemàtiques.

Enquesta de Facebook de millors complements SEO

Configuració SEO d'importació de matemàtiques de classificació

10. Google Site Kit

Google Site Kit integra Analytics, Consola de cerca, Administrador d’etiquetes, AdSense i Optimització. Hi ha males ressenyes sobre la configuració adequada i errors crítics, de manera que probablement eviti el complement completament i afegirà les eines que necessiteu manualment (no necessiteu cap plugin per a això).

Kit del lloc mitjançant Google Plugin

11. SSL realment senzill

El SSL realment senzill facilita la configuració de SSL al WooCommrce, però és probable que ja ho tinguis. Només assegureu-vos que heu canviat tots els vostres enllaços (per exemple, si feu servir Better Search Replace), redireccions de configuració i obligueu HTTPS a ser la configuració de Cloudflare si feu servir el CDN.

Plugin SSL realment senzill

12. Elementor

Sí, Elementor.

La manera de dissenyar les plantilles de pàgines és un dels principals factors de WooCommerce SEO.

Doneu un cop d’ull a alguns productes més venuts a Amazon. Normalment tenen 2-3 descripcions de productes diferents, preguntes freqüents, imatges múltiples i un vídeo, número de fabricant, informació addicional del producte (ingredients, avisos, descàrrecs de responsabilitat, indicacions, dimensions) i molt més. El concepte “longitud és força” encara s’aplica per als productes de WooCommerce 1.500+ paraules de contingut únic. Les vostres plantilles de pàgina han d’estar configurades per obtenir un bon SEO de pàgina i incloure contingut ampli.

Elements de disseny a considerar

 • Títol del producte
 • Descripció del producte
 • Panellets
 • Imatges + vídeos
 • Preguntes freqüents
 • Productes relacionats
 • Instruccions
 • Ingredients
 • Advertències + Renúncies
 • Dimensions
 • Número de fabricant
 • Informació d’enviament
 • ISBN
 • Esquema (productes + ressenyes)

13. ShortPixel

ShortPixel comprimeix sense pèrdues les imatges de productes (i totes les imatges) al vostre lloc de WooCommerce.

Això arreglarà els ítems “optimitzadors d’imatges” a GTmetrix. Imaginar i Smush també són bons, però ShortPixel m’ha resultat millor. Disposen d’un tester per veure la diferència de qualitat entre sense pèrdues i sense pèrdues, i també podeu eliminar dades EXIF ​​entre altres funcions.

Plugin de l'Optimitzador d'imatges de ShortPixel

14. Redirecció

Redirection és un complement de redirecció gratuït si canvieu els URL.

Per exemple, si canvieu l’estructura de l’enllaç enllaç de / product-categoria / a / shop / haureu de configurar 301 redireccions per a totes les vostres pàgines de producte perquè reflecteixin el nou canvi de categoria..

Plugin de redirecció

15. Contingut estructurat

Alguna vegada heu vist aquests fragments de preguntes freqüents a Google?

Això és el que fa el connector de Contingut Estructurat. Permet afegir preguntes freqüents a pàgines (o publicacions) i les marca automàticament perquè apareguin al fragment. El més interessant és que, un cop les afegiu a la publicació i envieu l’URL a l’eina d’inspecció d’URL de Google, només triguen un parell de minuts a actualitzar i mostrar les vostres preguntes freqüents als resultats de la cerca. És pràcticament instantani.

Com es veu a Google:

Preguntes freqüents

Com es veu a la vostra pàgina:

&# x1f50c; Com puc configurar Yoast per a WooCommerce?

Els tres passos principals a Yoast són la configuració de la configuració, la investigació de paraules clau i l’optimització del contingut. Assegureu-vos que totes les pàgines sense importància no siguin indexades en la configuració de Yoast (per exemple, classes d’enviament) i activeu les dates modificades per a les publicacions del bloc. A continuació, busqueu les paraules clau i optimitzeu les pàgines que realment voleu obtenir.

&# x1f50c; Quins plugins ajuden a accelerar WooCommerce?

WP Rocket, Perfmatters, ShortPixel i OMGF (per optimitzar tipus de lletra) són 4 complements de gran velocitat per utilitzar per WooCommerce. WP Rocket ha de tenir cura de la majoria d’optimitzacions, mentre que Perfmatters us permet optimitzar scripts, estils i fragments de carret de WooCommerce..

&# x1f50c; Com puc trobar quins plugins són més lents?

Consulteu la pestanya GTmetrix Waterfall per veure quins plugins triguen més a carregar-se, o bé utilitzeu el complement de consulta de monitors per trobar els vostres plugins més lents..

&# x1f50c; Com puc obtenir aquestes preguntes freqüents als resultats de la cerca?

Utilitzo el complement de Contingut Estructurat que és el que fa servir Neil Patel. És genial!

&# x1f50c; Quins factors de SEO de la pàgina hi ha, a més dels llums verds de Yoast?

Les llums verdes de Yoast gairebé no importen. És important tenir en compte la competència d’una paraula clau i el bon SEO a la pàgina. Proveu d’afegir fragments molt freqüents a les preguntes freqüents, creeu els vostres títols SEO + meta descripcions i afegiu una taula de contingut HTML a les publicacions de bloc llargs. En cas contrari, Yoast només és bo per detectar l’ús de paraules clau.

16. Publicar publicacions antigues

La publicació de publicacions antigues és una manera barata d’actualitzar totes les publicacions de les publicacions de la publicació en els resultats de la cerca.

Data de publicació

Actualitza automàticament totes les dates de publicació del dia actual, cosa que, en teoria, augmentarà les taxes de clic a través ja que tot el vostre contingut sembla fresc. El problema és que en realitat no esteu actualitzant el contingut de les vostres publicacions, de manera que tot i que diu que s’ha actualitzat recentment, realment no ho era. És bastant enganyós i em decantaria personalment per assegurar-me que actualitzeu les vostres publicacions.

Pas 1: Afegiu “data a la vista prèvia del fragment” per a les publicacions.

Data-In-Snippet-Preview-Yoast

Pas 2: Afegiu “data de publicació modificada” a la part superior de tot el vostre bloc. Estic fent servir Genesis, de manera que es faria a la configuració del complement de Genesis Simple Edits. En cas contrari, prova el Plugin de publicació de data actualitzada.

Entrada-meta

Data de modificació del post d'entrada

Pas 3: No deixeu que les dates modificades de la publicació quedin obsoletes, en cas contrari, el contingut tindrà aspectes antics i els resultats de la cerca i, efectivament, pot afectar els percentatges de clics. O bé, torneu enrere i actualitzeu la publicació (feu clic al botó d’actualització actualitza la data) o bé utilitzeu el complement Republish Posts Old.

Republica les publicacions antigues ‹Elevating WP - WordPress

17. Contingut fàcil

Per què hi ha un complement de taula de continguts en aquesta llista de complements SEO de WooCommerce?

Perquè Google diu:

Assegureu-vos que les pàgines llargues i de diversos temes del vostre lloc estiguin ben estructurades i es divideixin en seccions lògiques diferents. En segon lloc, assegureu-vos que cada secció tingui una àncora associada amb un nom descriptiu (és a dir, no només “Secció 2.1”) i que la vostra pàgina inclogui una taula de contingut que enllaça amb ancoratges individuals.

Normalment s’aplica publicacions de bloc llargs.

Tot i això, recomano crear el vostre TOC en HTML + CSS en lloc d’utilitzar un plugin, ja que això crea enllaços HTML i permet als usuaris saltar a seccions específiques de la publicació, així com enllaçar-los..

Hi ha qui es posa en evidència amb els llums verds de Yoast durant el SEO de la pàgina, però un TOC és la meva principal arma, ja que organitza la publicació, mentre us convida a planificar-vos endavant i a crear articles en profunditat..

Si la durada és força en SEO, no ho hauríem d’organitzar també?

Plantilla de taula de contingut HTML:

18. Comprobador d’enllaços trencats

Encara és la millor manera de solucionar els enllaços trencats als llocs de WooCommerce.

Només heu d’assegurar-vos que elimineu el connector immediatament quan hagueu finalitzat, ja que les exploracions en curs són molt intenses en recursos i poseu estrès al vostre servidor, alentint el vostre lloc de WooCommerce.

El Dr. Link Check és una bona alternativa, però no és un plugin real i no us permetrà arreglar els enllaços trencats directament al tauler de control de WordPress. Personalment, instaleu Broken Link Checker una vegada cada pocs mesos, corregir tots els enllaços trencats immediatament i, a continuació, elimino el connector un cop acabat.

Comprobador d’enllaços trencats

Vaig perdre algun complement de SEO de WooCommerce?

Feu-me un comentari i feu-me saber si he trobat a faltar-ne, o si teniu cap pregunta. En cas contrari, espero que hàgiu trobat útil aquesta llista i subscriviu-vos al butlletí per obtenir guies més útils!

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector