18 plugin-uri WooCommerce SEO pentru a clasifica site-urile de comerț electronic mai mari și mai rapide (Lista completă 2020)

03.06.2020
WooCommerce SEO '18 plugin-uri WooCommerce SEO pentru a clasifica site-urile de comerț electronic mai mari și mai rapide (Lista completă 2020)
0 17 мин.

În căutarea unei liste solide de pluginuri SEO WooCommerce?


Nu căutați mai departe, această listă a fost creată în mod special, având în vedere WooCommerce. Include plug-in-uri snippet bogate pentru schema de produse, recenzii generate de utilizator și plugin-uri rapide pentru a face încărcarea WooCommerce mai rapid prin optimizarea scripturilor, stilurilor și fragmentelor de coș WooCommerce.

WooCommerce SEO Plugin-uri

De asemenea, am tutoriale despre optimizarea vitezei WooCommerce și plugin-uri de viteză WordPress, care vi se pot părea utile. Dacă aveți nevoie de o clasificare mai mare a site-ului dvs. WooCommerce folosind aceste instrumente, puteți angaja echipa noastră sau nu vă puteți lăsa să lăsați un comentariu și vă voi ajuta în orice caz.

1. CleanUp de active

Asset CleanUp vă permite să dezactivați în mod selectiv scripturile WooCommerce, stilurile, fragmentele de coș și pluginurile în care nu trebuie să fie încărcate. De exemplu, fragmente de coș nu trebuie să încărcați pe blog articole. Asset CleanUp poate fi folosit și dincolo de WooCommerce pentru a elimina cererile inutile și a face ca întregul site să se încarce mai repede. La urma urmei, viteza este un factor de clasare.

Fragmentele de coș pot dura doar câteva secunde pentru a încărca:

Fragmente de coș WooCommerce

Pasul 1: Instalați Asset CleanUp.

Pasul 2: Editați o pagină sau o postare, apoi derulați în jos în secțiunea CleanUp Asset. Dezactivați toate pluginurile, scripturile și stilurile neutilizate care nu sunt utilizate pe pagina respectivă. Le puteți dezactiva (descărca) pe o singură pagină, pe site-ul complet, după tipul postării, sau versiunea pro acceptă expresii obișnuite.

Asset CleanUp WooCommerce

Pasul 3: Configurați setările CleanUp Asset care are și alte optimizări de viteză:

 • Configurați un CDN
 • Dezactivați XML-RPC
 • Optimizați fonturile Google
 • Decapare generală a „grăsimii”
 • Optimizarea HTML, CSS, JavaScript

Setări CleanUp Active

Exemple despre cum dezactivați selectiv pluginurile

 • Dezactivați funcțiile WooCommerce în paginile care nu sunt comerț electronic
 • Dezactivează plugin-ul slider pentru conținut fără glisiere
 • Dezactivează pluginul de fragmente bogate pe conținut fără fragmente bogate
 • Dezactivați pluginul formularului de contact pe conținut fără un formular de contact
 • Dezactivați linkurile AdSense sau afiliere acolo unde nu sunt afișate
 • Dezactivați pluginul de partajare socială pe toate paginile (deoarece de obicei este pentru postări pe blog)
 • Dezactivați scripturile WooCommerce, stiluri, fragmente de coș în paginile care nu sunt comerț electronic

2. Perfmatters

Perfmatters a fost dezvoltat de Kinsta și este similar cu Asset CleanUp doar vă permite să dezactivați scripturile, stilurile și fragmentele de coș WooCommerce cu 1 clic. Vine și cu alte caracteristici de viteză cum ar fi limitarea revizuirilor post, autosave, controlul bătăilor inimii, încărcarea leneșă, dezactivarea XML-RPC, integrarea CDN și găzduirea Google Analytics local. Folosesc Perfmatters pe propriul meu site și îl recomand oricui caută un plugin pentru a face toate acele optimizări diverse.

perfmatters optimizarea woocommerce-ului

3. Yoast SEO

Majoritatea oamenilor au principalul plugin SEO al Yoast, dar puțini îl configurează pentru WooCommerce în mod corespunzător.

Setările pluginului SEO SEO pentru Yoast

Tipuri de conținut
Toate postările, paginile și paginile de produse ar trebui să fie afișate în rezultatele căutării cu caseta SEO Yoast activată. De obicei, doriți să afișați data doar în previzualizarea fragmentului pentru postări, deoarece acestea pot fi conținut sensibil la timp. Afișarea datelor poate crește valorile CTR, în special dacă sunt actualizate.

taxonomii
Categoriile de produse ar trebui să fie indexate în timp ce etichete și cursuri de transport maritim ar trebui să fie indisponibil. Acest lucru se datorează faptului că paginile cu categorii de produse sunt utile și adesea unele dintre cele mai puternice pagini de pe site-urile WooCommerce, în timp ce etichetele și orele de expediere nu sunt utile și sunt populate de obicei cu conținut subțire care poate provoca probleme de conținut duplicat, pe care le puteți verifica în Siteliner.

 • Categorii: index dacă ați conceput paginile de categorii ale blogului dvs. pentru un cuvânt cheie și să arate frumos și există o cantitate decentă de postări în fiecare categorie.
 • Etichete: noindex, cu excepția cazului în care aveți tone de postări pe blog și acestea ajută la navigarea postărilor (categoriile sunt de obicei în regulă), în caz contrar, etichetele pot cauza conținut duplicat.
 • formate: noindex (formatele sunt aceste lucruri de obicei, nu ar trebui să fie indexat).
 • Categorii de produse: index (de obicei unele dintre cele mai puternice pagini ale tale).
 • Etichete produs: noindex, cu excepția cazului în care aveți tone de produse (la fel cum ați face cu etichetele pentru postările dvs. de pe blog), altfel cauzează conținut duplicat.
 • Clasa de expediere a produselor: noindex (de obicei nu doriți să indexați paginile asociate cu fiecare clasă de transport).

Firimituri de pâine
Aveți 2 opțiuni aici: personalizați pesmetul WooCommerce, sau dacă utilizați un WooTheme, puteți, de asemenea înlocuiți pesmetele WooTheme cu pesmetul Yoast. Dacă treceți la pesmetul Yoast, urmați Tutorialul pentru pesmetul lui Yoast pentru a le personaliza.

Pentru toate celelalte setări Yoast și cum să faceți cercetarea cuvinte cheie + SEO pe pagina, consultați ghidul meu complet.

4. Atributele Auto Image Alt

Probabil că deja știți să adăugați text alternativ la imagini.

Dar, din moment ce WordPress nu o mai face automat (acest lucru), acest plugin îl va face pentru tine. Pur și simplu adaugă text alt pe baza numelui fișierului imaginii. Atât timp cât vă amintiți să etichetați numele fișierului înainte de încărcare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la completarea manuală a textului alt text din nou.

Plugin Auto Image Alt Atribut

5. Schema Pro

Schema este o mare parte din WooCommerce SEO.

Puteți marca pagini de produse pe care să le includeți schema produsului, Întrebări frecvente și recenzii ale utilizatorilor. Puteți utiliza, de asemenea schema de revizuire dacă scrii comentarii pe blog. Depinde doar de conținutul pe care îl aveți pe site-ul WooCommerce, dar dacă puteți adăuga o schemă, probabil că ar trebui. Doar pentru schema de produs, puteți afișa prețuri, disponibilitate și alte informații despre produs direct în rezultatele căutării. Este o modalitate excelentă de a afișa detalii rapide despre produs înainte ca utilizatorii să facă chiar clic pe linkul dvs..

Schema produsului în Google

Schema Pro acceptă aceste tipuri bogate de fragmente:

Tipuri de scheme Pro

Am folosit multe plugin-uri de snippet bogate, inclusiv fragmente Rich All In One Schema, Snippets Rich WP (abandonate) și WP Review de MyThemeShop. Schema Pro este ceva mai scump, dar este fiabil (dezvoltat de Brainforce) și face atât de ușor să adăugați fragmente bogate pe WordPress. WooCommerce Products Review Pro este de asemenea grozav dacă doriți doar să adăugați schema produsului.

6. Recenzii pentru WooCommerce

adăugare analizele utilizatorului la paginile de produs WooCommerce este un fel de obligatoriu.

Amazon, Walmart, Macys și aproape toate site-urile de comerț electronic permit recenzii ale utilizatorilor. În primul rând, este conținut practic gratuit și te ajută să păstrezi această cotă de peste 1.500 de cuvinte. Dar apar și în rezultatele căutării, care este probabil cel mai valoros tip de fragmente bogate pentru WooCommerce.

Recenzii pentru WooCommerce

7. Racheta WP

De ce este de obicei WP Rocket pluginul de memorie cache # 1 în majoritatea sondajelor de pe Facebook?

Iata de ce:

WP Rocket vine cu multe caracteristici ale celor mai multe plugin-uri de memorie cache: curățarea bazelor de date, încărcare de imagini leneșe + videoclipuri, fonturi locale + analitice, pre-pre-integrare, integrare CDN. Pentru a obține aceste funcții cu alte plugin-uri de cache, va trebui să instalați 6-7 pluginuri suplimentare atunci când WP Rocket le are pe toate integrate. Asta înseamnă mai puține pluginuri și mai multe optimizări de viteză. Acesta este motivul pentru care WP Rocket produce aproape întotdeauna cele mai bune scoruri + timpi de încărcare în instrumente de testare a vitezei precum GTmetrix.

WP-racheto-Caracteristici

Sondaje pe Facebook unde WP Rocket a fost clasat # 1:

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

WP Rocket este dotat cu majoritatea altor module de memorie cache (viteză mai rapidă + mai puține pluginuri):

 • Curățarea bazelor de date: încorporat în WP Rocket sau utilizați WP-Optimize.
 • Încărcarea leneșă: încorporat în WP Rocket sau utilizați WP YouTube Lyte.
 • Controlul bătăilor inimii: încorporat în WP Rocket sau utilizați Heartbeat Control.
 • Google Analytics local: încorporat în WP Rocket sau utilizați CAOS Analytics.
 • Fonturi Google locale: încorporat în WP Rocket sau utilizați fie OMGF, fie SHGF.
 • Solicitări DNS pre-selectate: încorporat în WP Rocket sau utilizați Pre * Parteneri Recomandări.
 • Cache-ul browserului Pixel Facebook: încorporat în WP Rocket (niciun alt plugin nu face acest lucru).
 • CDN: încorporat în WP Rocket (atât Cloudflare + mai multe CDN-uri), fie utilizați CDN Enabler.

Desigur, WP Rocket face o treabă excelentă și prin reducerea și combinarea fișierelor (HTML, CSS, JavaScript), preîncărcarea, amânarea analizării JavaScript, a memoriei în cache și a memoriei în cache mobil. Există un motiv pentru care toată lumea recomandă WP Rocket în grupurile Facebook, peste celelalte pluginuri de memorie cache.

8. Yoast WooCommerce SEO

Să vedem ce face de fapt pluginul WooCommerce SEO al Yoast:

 • Adaugă o schemă de produs
 • Personalizați pesmetul
 • Adăugați ace bogate (ceea ce poate fi făcut aici)
 • Sitemap mai curat prin interpunerea paginilor de filtre

Dar veți avea nevoie de mai multe tipuri de schemă decât doar fragmente bogate în produse (și veți avea nevoie de un alt plugin pentru asta)? Utilizați Pinterest pentru comercializarea produselor WooCommerce? Google Search Console afișează erori de sitemap pentru paginile dvs. de filtrare? Nu sunt un mare fan al pluginului SEO Premium al Yoast, dar pluginul lor SEO WooCommerce poate fi util pentru unii.

O privire asupra setărilor:

Setări Yoast WooCommerce

9. Matematica de rang

Rank Matematica a devenit destul de populară în grupurile Facebook.

În principiu, include totul în Yoast SEO Premium, dar este gratuit. Are chiar și funcții suplimentare precum schema (fragmente bogate), urmărirea clasamentelor de cuvinte cheie, sugestiile de cuvinte cheie LSI și monitorizarea 404. Expertul de configurare vă permite să transferați cu ușurință datele dvs. SEO Yoast în Rank Matematica.

Cel mai bun SEO SEO Plugin-uri

Setări SEO Import Matematica de rang

10. Kit site Google

Google Site Kit integrează Analytics, Consola de căutare, Managerul de etichete, AdSense și Optimizează. Există recenzii proaste despre faptul că acesta nu a configurat corect și erori critice, așa că, probabil, aș evita complet completul și aș adăuga instrumentele de care aveți nevoie manual (nu aveți nevoie de un plugin pentru asta).

Site Kit de Google Plugin

11. SSL într-adevăr simplu

SSL într-adevăr simplu face ușor să configurați SSL pe WooCommrce, dar șansele sunt cele mai multe dintre voi. Doar asigurați-vă că ați schimbat toate linkurile (de ex., Utilizând Better Search Replace), redirecționări de configurare și forțați HTTPS să fie setările Cloudflare dacă utilizați CDN-ul lor.

Plugin SSL foarte simplu

12. Elementor

Da, Elementor.

Modul în care proiectați șabloanele de pagină este unul dintre cei mai mari factori în WooCommerce SEO.

Aruncați o privire la unele dintre cele mai vândute produse de pe Amazon. De obicei, au 2-3 descrieri diferite de produse, întrebări frecvente, imagini multiple și un videoclip, numărul producătorului, informații suplimentare despre produs (ingrediente, avertismente, exonerari, direcții, dimensiuni) și multe altele. Conceptul „lungimea este forța” se aplică în continuare pentru produsele WooCommerce Mai mult de 1.500 de cuvinte cu conținut unic. Șabloanele de pagină trebuie să fie configurate pentru un SEO bun pe pagina și să conțină conținut cuprinzător.

Elemente de proiectare de luat în considerare

 • Titlul produsului
 • descrierea produsului
 • Firimituri de pâine
 • Imagini + videoclipuri
 • Întrebări frecvente
 • produse asemanatoare
 • Directii
 • ingrediente
 • Avertismente + Renunțări
 • Dimensiuni
 • Număr producător
 • Informații de expediere
 • ISBN
 • Schema (Produse + Recenzii)

13. ShortPixel

ShortPixel comprimă fără pierdere imaginile produsului (și toate imaginile) pe site-ul dvs. WooCommerce.

Acest lucru va repara elementele „optimizează imaginile” din GTmetrix. Imagify și Smush sunt și ele bune, dar ShortPixel a fost cel mai bine pentru mine. Au un tester care vă permite să vedeți diferența de calitate între pierderi și pierderi și puteți elimina, de asemenea, datele EXIF ​​printre alte funcții.

Plugin de optimizare a imaginilor ShortPixel

14. Redirectionarea

Redirecționarea este un plugin de redirecționare gratuită dacă schimbi vreodată adresele URL.

De exemplu, dacă schimbați structura de legături permanente de la / categoria de produse / la / magazin / trebuie să configurați 301 redirecționări pentru toate paginile de produse pentru a reflecta noua schimbare de categorie.

Plugin de redirecție

15. Conținut structurat

Ați văzut vreodată acele fragmente bogate în FAQ în Google?

Asta face pluginul Conținut structurat. Vă permite să adăugați întrebări frecvente la pagini (sau postări) și le va marca automat astfel încât să apară în fragment. Lucrul interesant este că, după ce le adăugați la postarea dvs. și trimiteți adresa URL la Instrumentul de inspecție URL a Google, este nevoie de doar câteva minute pentru ca Google să actualizeze și să vă afișeze întrebările frecvente în rezultatele căutării. Este destul de instantaneu.

Cum arată în Google:

Întrebări frecvente fragmente bogate

Cum arată pe pagina ta:

&# X1f50c; Cum configurez Yoast pentru WooCommerce?

Configurarea setărilor, cercetarea cuvintelor cheie și optimizarea conținutului sunt cele 3 etape principale pentru a crea Yoast. Asigurați-vă că toate paginile fără importanță sunt neindexate în setările Yoast (de ex. Clase de expediere) și activați datele modificate pentru postările de pe blog. Apoi, căutați cuvinte cheie și optimizați paginile pe care doriți să le obțineți de înaltă calitate.

&# X1f50c; Ce plugin-uri ajută la accelerarea WooCommerce?

WP Rocket, Perfmatters, ShortPixel și OMGF (pentru optimizarea fonturilor) sunt 4 plugin-uri de mare viteză pentru WooCommerce. WP Rocket ar trebui să aibă grijă de majoritatea optimizărilor, în timp ce Perfmatters vă permite să optimizați scripturile, stilurile și fragmentele de coș WooCommerce.

&# X1f50c; Cum pot găsi ce pluginuri sunt cele mai lente?

Căutați în fila dvs. GTmetrix Waterfall pentru a vedea care plugin-uri durează cel mai mult la încărcare sau utilizați pluginul Query Monitor pentru a găsi cele mai lente pluginuri.

&# X1f50c; Cum obțin acele întrebări frecvente în rezultatele căutării?

Folosesc pluginul Conținut structurat care este același lucru folosit de Neil Patel. E minunat!

&# X1f50c; Ce factori SEO de pe pagină există, în afară de luminile verzi ale lui Yoast?

Lumini verzi Yoast abia contează. Cercetarea concurenței unui cuvânt cheie și bunul SEO pe pagina sunt cele mai importante. Încercați să adăugați fragmente bogate în FAQ, să vă creați titlurile SEO + descrieri meta și să adăugați un tabel HTML cu postări lungi pe blog. În caz contrar, Yoast este foarte bun doar pentru detectarea utilizării cuvintelor cheie.

16. Republicați postările vechi

Republicarea postărilor vechi este o modalitate ieftină de a actualiza toate datele de publicare a postării dvs. în rezultatele căutării.

Data publicării

Acesta reîmprospătează automat toate datele de publicare pentru ziua curentă, ceea ce, teoretic, va crește ratele de clic, deoarece întregul conținut vă pare nou. Problema este că nu efectuați actualizarea conținutului din postările dvs., deși chiar spune că a fost actualizat recent, chiar nu a fost. Este destul de înșelător și aș opta personal pentru a mă asigura că vă păstrați actualizate mesajele.

Pasul 1: Adăugați „data la previzualizarea fragmentului” pentru postări.

Data-In-Fragment-Anunț-Yoast

Pasul 2: Adăugați „data modificată post” în partea de sus a întregului blog. Folosesc Genesis, deci aceasta ar fi în setările pluginului Genesis Simple Edits. În caz contrar, încercați Plug-ul pentru data actualizată.

Entry-Meta

Data modificării postului de intrare

Pasul 3: Nu lăsați datele postate modificate să fie depășite, altfel conținutul dvs. va arata vechi și rezultatele căutării și poate afecta efectiv ratele de clic. Fie reveniți și actualizați postarea (făcând clic pe butonul de actualizare reîmprospătează data), fie utilizați pluginul Republicați postările vechi.

Republicați postările vechi ‹Elevating WP - WordPress

17. Cuprins ușor

De ce este un tabel de conținut plugin în această listă de pluginuri WooCommerce SEO?

Pentru că Google spune:

Asigurați-vă că paginile lungi cu mai multe subiecte de pe site-ul dvs. sunt bine structurate și împărțite în secțiuni logice distincte. În al doilea rând, asigurați-vă că fiecare secțiune are o ancoră asociată cu un nume descriptiv (adică nu doar „Secțiunea 2.1”) și că pagina dvs. include un cuprins care se leagă de ancore individuale.

Acest lucru se aplică de obicei postări lungi pe blog.

Cu toate acestea, vă recomand să creați TOC-ul dvs. în HTML + CSS în loc să utilizați un plugin, deoarece acest lucru creează legături HTML și permite utilizatorilor să sară la secțiuni specifice de pe post, precum și să le linkeze.

Unii oameni se dezlănțuiesc asupra luminilor verzi din Yoast în timpul SEO pe pagina, dar un TOC este arma mea principală, deoarece organizează postarea în timp ce vă încurajează să planificați mai departe și să creați articole aprofundate.

Dacă lungimea este forță în SEO, nu ar trebui să fie organizată și ea?

Șablon HTML Cuprins:

18. Verificator de legături stricate

Este încă cea mai bună modalitate de a repara legăturile sparte pe site-urile WooCommerce.

Asigurați-vă că ștergeți pluginul imediat după ce ați terminat, deoarece scanările în curs de desfășurare sunt foarte mari în materie de resurse și puneți stres pe serverul dvs., încetinind site-ul WooCommerce.

Dr. Link Check este o alternativă bună, dar nu este un plugin real și nu vă permite să remediați legăturile sparte direct în tabloul de bord WordPress. Eu personal instalez Broken Link Checker o dată la câteva luni, îmi repare imediat toate linkurile stricate, apoi șterg pluginul după ce am terminat.

Verificator de legături stricate

Mi-a lipsit vreun plugin SEO WooCommerce?

Lasă-mi un comentariu și anunță-mi dacă am ratat vreunul sau dacă ai întrebări. În caz contrar, sper că ați găsit această listă utilă și vă rugăm să vă abonați la newsletter pentru ghiduri mai utile!

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector